Treba ih zamotati u ukrasni papir i pokloniti bilo kome. Ne pamtim dvije veće macole.Bajroni je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:49Dva ubjedljivo najlosija nasa igraca. Valjda ih forsiraju radi prodaje. Nadaju se da ce neko ponuditi koji € za njih jer su mladi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
rimljanin90
- Kontakt:
mnon46 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:05Trener kojem Mujkić igra i minutu a ne 6-7 u nizu po 90 minuta je loš trener. Isto važi i sa Maroodzom.
Šta je urađeno da se zaštitimo?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Tako ste pisali i za Pidru, sada ga prizivate da se vrati.mnon46 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:59Treba ih zamotati u ukrasni papir i pokloniti bilo kome. Ne pamtim dvije veće macole.
sta je trebao biznismen uradit, poslat batinase, narucit ubistva? Kakve nebuloze ti pricas. Pokusao kroz savez, nije se moglo proci kroz kanton a ne dalje zbog dobrih prodatih bosnjakaH8Z7 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 22:14Šta je urađeno da se zaštitimo?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Čestitke na zasluženoj pobjedi.
Mi smo bili bolji prvo poluvrijeme,vi nas razbili drugo. Mi smo se raspali na 1:1.
Kuprešak unio preokret,takodje štoperi vam dobro odigrali.
Mi smo bili bolji prvo poluvrijeme,vi nas razbili drugo. Mi smo se raspali na 1:1.
Kuprešak unio preokret,takodje štoperi vam dobro odigrali.
cim ti se mi svi sa istoka na staroj plavoj ravaku izredamo, eh dan poslije igramo
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Yebo te Pidro a ti njega, isti postupak ponovi sa njima dvojicom.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
normala, bez uvrede s moje strane vise, i ja sam isto bio citavo djetinjstvo na sjeveru sad na istoku smrdim sa onih standardnoh 2 milje. Ne volim kad se ne da momcima vremena pa bar do kraja tekme da odigraju, pa onda kritikuj to je normalaKosevoZove je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:32Jel normalno da se mi medjusobno vrijedjamo ako nam nisu ista misljenja, ja jesam napisao da smo losi bili prvo priznaj i to je to, drugo mario pametne izmjene vrsi i ekipa skroz drugacija i ja volim takvo sarajevo i svaku tako da igraju jel tako, a ne nekad kao curice kakve, menalo u prvom svaku loptu izgubio, maroodza noga odmah poslije ove sezone i dovesti neke igrace i probat napasti titulu, ne znam koliko ti je godina ne zanima me ja kad sam bio i na sjeveru i isao po gostovanjima dosta njih su bila djeca, ali se ne falim sad sam na istoku, zivioi bez toga keru ja nikoga ne vrijedjam.plisek je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:28svaki neprijatelj kluba i pljuvac je za mene ker. Ti pisi sta hoces i ja cu isto tako. Svi ste srali prvo poluvrijeme niste pisnuli u drugom i tako uvijek. Izgubimo ide 25 stranica na forumu, dobijemo napisu se 2 stranice.KosevoZove je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:25Ko ti je bolan ker jeli kako se obracas balavac jedan?
Jel to moram vasu dozvolu traziti sta cu napisati i hoceli se kome svijediti to?
I ja nekad nemam vremena nisam tu da pisem tako da i to nisi u pravu mozda zbog nekih privatnih obaveza, ipak sam ozenjen i imam manju djecu.![]()
@ fks hoces privatno da ti dokazem da jesam ko si ti bolan mjesecima me prozivas pitam te ko si???!
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
ide X ko kuca djeteta mi, eto zavrsio ti brat 3.4 kvotu
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Neko spomenuo batinaše, ubojstva? On kao osoba koja je bogata, Tan sa odlični konekcijama pa čak i sam Ismir ako nisu mogli preko FIFE/UEFE srediti zaštitu sebi neka se preispitaju malo. A dokaz da se može, sjeti se one utakmice sa Borcem na proljeće 2021 kad su naši uputili žalbu UEFI pa UEFA poslala posmatrača. Eto dokaz da se može, ali najlakše je reći šta mi možemo uraditi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Napuck'o svoje Pujde da polome Džeku Muminovća.H8Z7 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 22:14Šta je urađeno da se zaštitimo?
Usput odgovor i ovome sta je kao biznismen mogao uraditi
Meni Maroodza visenego dobar igrac, pogrijesio sta da se radi pogrijesi Adem Ljajic (sut protiv sb sa 7 metara golman mu odbranni pogrijesi ristovski 5-6 puta cimirot na derbiju, koliko smo primili golova greskom maroodze, koliko smo primili golova greskom mujkica.
Nisu to najbolji igraci lige al su definitivno su medju 3 najbolja igraca lige na tim pozicijama sa 22 godine. OBOICA IGRACA GINU DAJU 100% iako je zadnja ekipa lige iako je skoro zadnja utakmica u sezoni iako je izborena evropa iako je takva pozicija da se nemoze ni na drugo mjesto. Takodje potez MAMICA je odvoio kukolj i NEMOZE SE RECI NI ZA IJEDNOG IGRACA DANAS KOJI JE IGRAO DA SE NIJE TRUDIO I DAO ZADNJI ATOM SNAGE, a to je prvi pred uslov da ekipa ina da bi bila prvak.
Mario cvitanovic je dao vise minutaze mladim igracima 17-22 godine nego ZORAN ZEKIC, ROZMAN, i mirza varesanovic zajedno. I izborio je evropu mnogo mnogo mnogo prije njih, i preuzo je ekipu u mnogo mnogo mnogo tezem timingu nego varesanovic rozman zekic
I povrh svega toga na polu sezoni ga napustao najbolji igrac kojeg smo imali u zadnjih 9-10’godina Gulisa, i drugi najbolji igrac ekipe mlinaric, a pred sami dolazak marija prodat je i Jatta. Ako uzmemo Jattu koji je prodat pred sam dolazak marija da se zakljucit da je u mandatu MARIJA klub napravio najvecu zaradu 1,8+2,5+0,5 = 4,8 m€
Takodje na zimskom prelaznom budzet je rasterecen za minimum 1 m €
Nisu to najbolji igraci lige al su definitivno su medju 3 najbolja igraca lige na tim pozicijama sa 22 godine. OBOICA IGRACA GINU DAJU 100% iako je zadnja ekipa lige iako je skoro zadnja utakmica u sezoni iako je izborena evropa iako je takva pozicija da se nemoze ni na drugo mjesto. Takodje potez MAMICA je odvoio kukolj i NEMOZE SE RECI NI ZA IJEDNOG IGRACA DANAS KOJI JE IGRAO DA SE NIJE TRUDIO I DAO ZADNJI ATOM SNAGE, a to je prvi pred uslov da ekipa ina da bi bila prvak.
Mario cvitanovic je dao vise minutaze mladim igracima 17-22 godine nego ZORAN ZEKIC, ROZMAN, i mirza varesanovic zajedno. I izborio je evropu mnogo mnogo mnogo prije njih, i preuzo je ekipu u mnogo mnogo mnogo tezem timingu nego varesanovic rozman zekic
I povrh svega toga na polu sezoni ga napustao najbolji igrac kojeg smo imali u zadnjih 9-10’godina Gulisa, i drugi najbolji igrac ekipe mlinaric, a pred sami dolazak marija prodat je i Jatta. Ako uzmemo Jattu koji je prodat pred sam dolazak marija da se zakljucit da je u mandatu MARIJA klub napravio najvecu zaradu 1,8+2,5+0,5 = 4,8 m€
Takodje na zimskom prelaznom budzet je rasterecen za minimum 1 m €
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ko je to?MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 maj 2026, 22:33Napuck'o svoje Pujde da polome Džeku Muminovća.
e jes nam taj pismatrac dobra donio… u koji **** je gledao, mi popusili tekmu, kad je dosao sudilo ok i sljedece kolo opet isto. Isto jo da ne pratis bhpl bgm. Vico i ceferin pa kafanama zajedno sjede i on meni govori da mozemo preko uefe nesto… poslao frajer svog covjek za sudjenje fol, nikakve promjene plus lik stalno sa dodikovim malim na druzenjima i slavama… i na kraju dana, evo ti si se ovog sjetio, jel mislis da covjek koji je tezak storine miliona nije htio isto to uraditi? suludo pricat bgmH8Z7 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 22:32Neko spomenuo batinaše, ubojstva? On kao osoba koja je bogata, Tan sa odlični konekcijama pa čak i sam Ismir ako nisu mogli preko FIFE/UEFE srediti zaštitu sebi neka se preispitaju malo. A dokaz da se može, sjeti se one utakmice sa Borcem na proljeće 2021 kad su naši uputili žalbu UEFI pa UEFA poslala posmatrača. Eto dokaz da se može, ali najlakše je reći šta mi možemo uraditi.
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jedan iz Hrasnicerimljanin90 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 22:46Ko je to?MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 maj 2026, 22:33Napuck'o svoje Pujde da polome Džeku Muminovća.
Puno kartona imamo
Po 2 kartona: Menalo Keremeh Bralic Elezi Meite Ignatkov Ivanisevic
Beganovic dobio treci.
Ako neko dobije protiv ubica nema ga za Velez
ili ako protiv Veleza nema ga za derbi
Po 2 kartona: Menalo Keremeh Bralic Elezi Meite Ignatkov Ivanisevic
Beganovic dobio treci.
Ako neko dobije protiv ubica nema ga za Velez
ili ako protiv Veleza nema ga za derbi
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kako je sve lakse i ljepse kad nema sandzacke stuhe. Umalo je ugasio naseg NAJBOLJEG igraca Elezija.
Idi u Partizan yebali te Grobari !!!
Idi u Partizan yebali te Grobari !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 10 gostiju.