FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
75
18%
2. Borbu za Evropu
181
43%
3. Sredinu tabele
72
17%
4. Borbu za opstanak
94
22%

Ukupno glasova: 422

GavranBeli

Re: FK Željezničar

Post Postao/la GavranBeli » 09 maj 2026, 14:48

Logicno da je ovim našim debilima uvijek neko drugi kriv. Vico kriv, kriv ovaj, kriv onaj, a degeni iz kluba koji nikad nista nisu uradili da se klub pomjeri milimetar u bilo kojem smislu to nikom nista. Mi se deset godina nismo pomjerili s mrtve tacke, da smo radili ko puževi bilo sta do danas bi se nesto promijenilo. Nasim debilima je problem Amar Osim, Adzem, Mulalic, tu znaju srati bez prestanka.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 09 maj 2026, 15:44

GavranBeli je napisao/la:
09 maj 2026, 15:27
ELDIABLO20 je napisao/la:
09 maj 2026, 15:23
09 maj 2026, 14:48
Logicno da je ovim našim debilima uvijek neko drugi kriv. Vico kriv, kriv ovaj, kriv onaj, a degeni iz kluba koji nikad nista nisu uradili da se klub pomjeri milimetar u bilo kojem smislu to nikom nista. Mi se deset godina nismo pomjerili s mrtve tacke, da smo radili ko puževi bilo sta do danas bi se nesto promijenilo. Nasim debilima je problem Amar Osim, Adzem, Mulalic, tu znaju srati bez prestanka.
Gdje ce veci debil od tebe, taj ne postoji.

Idi retardu nadji sebi drustva malo, izbaci frustraciju iz sebe.
Kremenko, haj malo na vazduh a ne da se ponavljas jedno te isto ko da si malouman. Ti ces nekom reci nesto balo balavi. Razguli mi s posta kremenko
Alo se neko ponavlja onda si to ti. Adzem te ovu sezonu doveo u ovo sranje sto sad imamo.

Grizi se levat ali ovo ce sve izaci na dobro.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 maj 2026, 16:28

Korora (17) gol i dvije asistencije, Freeman (18) dva gola, Babic (17) gol, Pervan (17) gol, Hamidovic (18) asistencija

Prekomadovani Mujkic (17) prva asistencija za juniore

slika

Korora 2026
12 utakmica, 13 golova, 3 asistencije za Željezničar U19 i BiH U17

Fedja Dudic na utakmici juniora

slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 09 maj 2026, 17:54

Da je Bristrica (23) dovest mlad je
Hajde Mirvicu dobar je sa Sosicem i igrali su zajedno

slika
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 09 maj 2026, 18:24

Argentina je napisao/la:
09 maj 2026, 11:37
Hocemo li polomiti Slogu i sjetiti se kako su mesari slomili nogu Cvetanovskom i pokidali ligamente Hodzicu i gurnuti ih dublje ispadanju?
A da krenemo sa Kororom pa da i njega (ne daj Bože) srede. Oni će sutra koristiti sve kako bi izvukli dobar rezultat.

Sutra u prvu obavezno Erika neka može odigrati još jednu utakmicu za protivnika.

Redfire16
Kontakt:

Post Postao/la Redfire16 » 09 maj 2026, 18:43

NoDi80 je napisao/la:
09 maj 2026, 17:54
Da je Bristrica (23) dovest mlad je
Hajde Mirvicu dobar je sa Sosicem i igrali su zajedno

slika
Nekako mi je taj dečko uvijek nedorečen, i dok sam ga pratio u mladoj repki i klubovima. Ne drži konstantu, ovo mu je prva malo jača sezona po brojkama. Ipak mislim da nam za poziciju špica treba neki jak, iskusan i ubojit špic.

MisterBlue
Kontakt:

Post Postao/la MisterBlue » 09 maj 2026, 19:32

Bolje imat jednog Romera u ekipi nego Jaganjca, Rakića, Krpića i Koningsa zajedno. Jel realno da lik ima više golova od svih naših napadača koji skupa imaju bar 50 utakmica kad se sabere. Sramotno i jadno. Daj tog Romera, Ghorzia, Stanića i Mohedana pa da krenemo od nečega.

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 09 maj 2026, 21:28

Opet ljudi prizivaju igrace iz ekipa koje ispadaju iz lige. Nevjerovatno koliko glup narod, koji misli da ce s tim igracima kojima je limit izgubiti 8 od 10 utakmica. Kad dodju ovdje ostaju u mentalitetu poraza. Kakvi crni gorzi kurci palci da valjaju oni bi već bili u Borcu i Zrinjskom. I ako ima neki da iole valja zavrsit ce u Zrinjskom da igra evropu a ne da se mrcvari da mu strucnjaci hebu od do na utakmicama.

Fol doveli iz Austrije igrace Prokopa i Huskovica dva invalida. To po pričama Maradona dolaze u najmanju ruku. Mrtvi Krpic bolji od njega, i mrtvi Eric bolji od Prokopa. Toliko o pojačanjima za nas klub. A da ne pisemo koje cifre, plate imaju, zajedno s Galcevom, Pejic, ostalim vedetama. U 3 utakmice s ekipama koje ispadaju iz lige nemaju 5 suteva u okvir gola.

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 09 maj 2026, 22:37

Idemo sutra po prvu ligasku pobjedu na Grbavici
Curva Sud

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 09 maj 2026, 22:41

Blue1921 je napisao/la:
08 maj 2026, 16:40
Imal admin da skloni ovog gavrana?
Gavran i slični njemu su ovdje da zabavljaju raju, kako bi forum opstao.

SG1921
Kontakt:

Post Postao/la SG1921 » 09 maj 2026, 22:43

Može li neko od administracije objasniti zašto je obrisan ovaj post:
“Može se vidjeti zašto sve manje i manje navijača Želje piše na ovoj temi.”
A istovremeno ostavljate ove bolesne botove koji su ovdje sa svojim stotim profilima i vrijeđaju na sve moguće načine. Napisao sam da je sve manje i manje navijača Želje ovdje, što je očigledno istina, jer kad vidiš ko sve piše, ko nameće mišljenja, kakvi se upisi vrše i još kada vidiš da administracija briše postove koji na to ukazuju onda je sve jasno.
The South will rise again

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 09 maj 2026, 22:43

09 maj 2026, 21:28
Opet ljudi prizivaju igrace iz ekipa koje ispadaju iz lige. Nevjerovatno koliko glup narod, koji misli da ce s tim igracima kojima je limit izgubiti 8 od 10 utakmica. Kad dodju ovdje ostaju u mentalitetu poraza. Kakvi crni gorzi kurci palci da valjaju oni bi već bili u Borcu i Zrinjskom. I ako ima neki da iole valja zavrsit ce u Zrinjskom da igra evropu a ne da se mrcvari da mu strucnjaci hebu od do na utakmicama.

Fol doveli iz Austrije igrace Prokopa i Huskovica dva invalida. To po pričama Maradona dolaze u najmanju ruku. Mrtvi Krpic bolji od njega, i mrtvi Eric bolji od Prokopa. Toliko o pojačanjima za nas klub. A da ne pisemo koje cifre, plate imaju, zajedno s Galcevom, Pejic, ostalim vedetama. U 3 utakmice s ekipama koje ispadaju iz lige nemaju 5 suteva u okvir gola.
Nemas ti pojma cobane

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 09 maj 2026, 22:47

MisterBlue je napisao/la:
09 maj 2026, 19:32
Bolje imat jednog Romera u ekipi nego Jaganjca, Rakića, Krpića i Koningsa zajedno. Jel realno da lik ima više golova od svih naših napadača koji skupa imaju bar 50 utakmica kad se sabere. Sramotno i jadno. Daj tog Romera, Ghorzia, Stanića i Mohedana pa da krenemo od nečega.
Nemojte Mohedana,on je samo dobar tehničar,neće kile 🙂
Romera je klasa za ovu ligu. Čovjek igra povrijedjen,dao je 7 ili 8 golova za polusezonu. Vidi se da je školovan špic. Stalno je u šansi.Uz dobar vezni red čovjek bi ladno dao 20+ golova za sezonu.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 09 maj 2026, 22:53

Idi glupane rokni se…kakav pacenik.

Vidim i Adzem je doveo pojacanja u vidu holandjana pa onog iz Jedinstva Obradova :salut: unazadio nas da valja.

Kad je samo najavio Konningsa hahaha

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 09 maj 2026, 23:07

ELDIABLO20 je napisao/la:
09 maj 2026, 22:53

Idi glupane rokni se…kakav pacenik.

Vidim i Adzem je doveo pojacanja u vidu holandjana pa onog iz Jedinstva Obradova :salut: unazadio nas da valja.

Kad je samo najavio Konningsa hahaha
Ja ne znam jesi ti retardirani ili sta? Majmune ne zanima me uopće sta pises, ni ti, ni ovi vaši trodupli profili. Razguli kremenko zar je to teško skontati samo

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 09 maj 2026, 23:30

Glupane glupi, vidi se ko ima duple profile.
**** ti sve svoje glupo

Sommersby
Kontakt:

Post Postao/la Sommersby » 09 maj 2026, 23:53

SG1921 je napisao/la:
09 maj 2026, 22:43
Može li neko od administracije objasniti zašto je obrisan ovaj post:
“Može se vidjeti zašto sve manje i manje navijača Želje piše na ovoj temi.”
A istovremeno ostavljate ove bolesne botove koji su ovdje sa svojim stotim profilima i vrijeđaju na sve moguće načine. Napisao sam da je sve manje i manje navijača Želje ovdje, što je očigledno istina, jer kad vidiš ko sve piše, ko nameće mišljenja, kakvi se upisi vrše i još kada vidiš da administracija briše postove koji na to ukazuju onda je sve jasno.
Ja sam bio odgovorio na tvoj post, pa sam vidio da ga nema, mislio sam da si ga obrisao. Onda sam ja obrisao to sto sam napisao, jer mi je bilo glupo da stoji samostalno, tj. izvan bilo kakvog konteksta. Ali, ako ga je administracija obrisala, to je bas bezveze.

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 10 maj 2026, 00:11

Huskovic ima fantomsku bol u ramenu.

Ne moze da trci, zali se konstantno na bolove.

SamLake
Kontakt:

Post Postao/la SamLake » 10 maj 2026, 00:18

Helemnejse je napisao/la:
10 maj 2026, 00:11
Huskovic ima fantomsku bol u ramenu.

Ne moze da trci, zali se konstantno na bolove.
On može imati samo fantomsku bol u mozgu. Za onakvu frizuricu se nekad iza ušiju dobijalo. :urnebes:

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 10 maj 2026, 06:19

Prevare nikad vece Huskovic, Pejic, Prokop, Galcev, duplo skuplji od svakog Holanđanina. Učinak smo vidjeli, nema dalje

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []