FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
82
18%
2. Borbu za Evropu
183
40%
3. Sredinu tabele
82
18%
4. Borbu za opstanak
115
25%

Ukupno glasova: 462

MisterBlue
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MisterBlue » 09 maj 2026, 19:32

Bolje imat jednog Romera u ekipi nego Jaganjca, Rakića, Krpića i Koningsa zajedno. Jel realno da lik ima više golova od svih naših napadača koji skupa imaju bar 50 utakmica kad se sabere. Sramotno i jadno. Daj tog Romera, Ghorzia, Stanića i Mohedana pa da krenemo od nečega.

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 09 maj 2026, 21:28

Opet ljudi prizivaju igrace iz ekipa koje ispadaju iz lige. Nevjerovatno koliko glup narod, koji misli da ce s tim igracima kojima je limit izgubiti 8 od 10 utakmica. Kad dodju ovdje ostaju u mentalitetu poraza. Kakvi crni gorzi kurci palci da valjaju oni bi već bili u Borcu i Zrinjskom. I ako ima neki da iole valja zavrsit ce u Zrinjskom da igra evropu a ne da se mrcvari da mu strucnjaci hebu od do na utakmicama.

Fol doveli iz Austrije igrace Prokopa i Huskovica dva invalida. To po pričama Maradona dolaze u najmanju ruku. Mrtvi Krpic bolji od njega, i mrtvi Eric bolji od Prokopa. Toliko o pojačanjima za nas klub. A da ne pisemo koje cifre, plate imaju, zajedno s Galcevom, Pejic, ostalim vedetama. U 3 utakmice s ekipama koje ispadaju iz lige nemaju 5 suteva u okvir gola.

WeekendOffender
Kontakt:

Post Postao/la WeekendOffender » 09 maj 2026, 22:37

Idemo sutra po prvu ligasku pobjedu na Grbavici
Curva Sud

Sarun
Kontakt:

Post Postao/la Sarun » 09 maj 2026, 22:41

Blue1921 je napisao/la:
08 maj 2026, 16:40
Imal admin da skloni ovog gavrana?
Gavran i slični njemu su ovdje da zabavljaju raju, kako bi forum opstao.

SG1921
Kontakt:

Post Postao/la SG1921 » 09 maj 2026, 22:43

Može li neko od administracije objasniti zašto je obrisan ovaj post:
“Može se vidjeti zašto sve manje i manje navijača Želje piše na ovoj temi.”
A istovremeno ostavljate ove bolesne botove koji su ovdje sa svojim stotim profilima i vrijeđaju na sve moguće načine. Napisao sam da je sve manje i manje navijača Želje ovdje, što je očigledno istina, jer kad vidiš ko sve piše, ko nameće mišljenja, kakvi se upisi vrše i još kada vidiš da administracija briše postove koji na to ukazuju onda je sve jasno.
The South will rise again

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 09 maj 2026, 22:43

GavranBeli je napisao/la:
09 maj 2026, 21:28
Opet ljudi prizivaju igrace iz ekipa koje ispadaju iz lige. Nevjerovatno koliko glup narod, koji misli da ce s tim igracima kojima je limit izgubiti 8 od 10 utakmica. Kad dodju ovdje ostaju u mentalitetu poraza. Kakvi crni gorzi kurci palci da valjaju oni bi već bili u Borcu i Zrinjskom. I ako ima neki da iole valja zavrsit ce u Zrinjskom da igra evropu a ne da se mrcvari da mu strucnjaci hebu od do na utakmicama.

Fol doveli iz Austrije igrace Prokopa i Huskovica dva invalida. To po pričama Maradona dolaze u najmanju ruku. Mrtvi Krpic bolji od njega, i mrtvi Eric bolji od Prokopa. Toliko o pojačanjima za nas klub. A da ne pisemo koje cifre, plate imaju, zajedno s Galcevom, Pejic, ostalim vedetama. U 3 utakmice s ekipama koje ispadaju iz lige nemaju 5 suteva u okvir gola.
Nemas ti pojma cobane

Zigazaga
Kontakt:

Post Postao/la Zigazaga » 09 maj 2026, 22:47

MisterBlue je napisao/la:
09 maj 2026, 19:32
Bolje imat jednog Romera u ekipi nego Jaganjca, Rakića, Krpića i Koningsa zajedno. Jel realno da lik ima više golova od svih naših napadača koji skupa imaju bar 50 utakmica kad se sabere. Sramotno i jadno. Daj tog Romera, Ghorzia, Stanića i Mohedana pa da krenemo od nečega.
Nemojte Mohedana,on je samo dobar tehničar,neće kile 🙂
Romera je klasa za ovu ligu. Čovjek igra povrijedjen,dao je 7 ili 8 golova za polusezonu. Vidi se da je školovan špic. Stalno je u šansi.Uz dobar vezni red čovjek bi ladno dao 20+ golova za sezonu.

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 09 maj 2026, 22:53

Idi glupane rokni se…kakav pacenik.

Vidim i Adzem je doveo pojacanja u vidu holandjana pa onog iz Jedinstva Obradova :salut: unazadio nas da valja.

Kad je samo najavio Konningsa hahaha

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 09 maj 2026, 23:07

ELDIABLO20 je napisao/la:
09 maj 2026, 22:53

Idi glupane rokni se…kakav pacenik.

Vidim i Adzem je doveo pojacanja u vidu holandjana pa onog iz Jedinstva Obradova :salut: unazadio nas da valja.

Kad je samo najavio Konningsa hahaha
Ja ne znam jesi ti retardirani ili sta? Majmune ne zanima me uopće sta pises, ni ti, ni ovi vaši trodupli profili. Razguli kremenko zar je to teško skontati samo

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 09 maj 2026, 23:30

Glupane glupi, vidi se ko ima duple profile.
**** ti sve svoje glupo

Sommersby
Kontakt:

Post Postao/la Sommersby » 09 maj 2026, 23:53

SG1921 je napisao/la:
09 maj 2026, 22:43
A istovremeno ostavljate ove bolesne botove koji su ovdje sa svojim stotim profilima i vrijeđaju na sve moguće načine. Napisao sam da je sve manje i manje navijača Želje ovdje, što je očigledno istina, jer kad vidiš ko sve piše, ko nameće mišljenja, kakvi se upisi vrše i još kada vidiš da administracija briše postove koji na to ukazuju onda je sve jasno.
Ja sam bio odgovorio na tvoj post, pa sam vidio da ga nema, mislio sam da si ga obrisao. Onda sam ja obrisao to sto sam napisao, jer mi je bilo glupo da stoji samostalno, tj. izvan bilo kakvog konteksta. Ali, ako ga je administracija obrisala, to je bas bezveze.

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 10 maj 2026, 00:11

Huskovic ima fantomsku bol u ramenu.

Ne moze da trci, zali se konstantno na bolove.

SamLake
Kontakt:

Post Postao/la SamLake » 10 maj 2026, 00:18

Helemnejse je napisao/la:
10 maj 2026, 00:11
Huskovic ima fantomsku bol u ramenu.

Ne moze da trci, zali se konstantno na bolove.
On može imati samo fantomsku bol u mozgu. Za onakvu frizuricu se nekad iza ušiju dobijalo. :urnebes:
26.12.2025. Najtragičniji datum u poslijeratnoj historiji Željezničara.

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 10 maj 2026, 06:19

Prevare nikad vece Huskovic, Pejic, Prokop, Galcev, duplo skuplji od svakog Holanđanina. Učinak smo vidjeli, nema dalje

SG1921
Kontakt:

Post Postao/la SG1921 » 10 maj 2026, 10:57

Sommersby je napisao/la:
09 maj 2026, 23:53
SG1921 je napisao/la:
Ja sam bio odgovorio na tvoj post, pa sam vidio da ga nema, mislio sam da si ga obrisao. Onda sam ja obrisao to sto sam napisao, jer mi je bilo glupo da stoji samostalno, tj. izvan bilo kakvog konteksta. Ali, ako ga je administracija obrisala, to je bas bezveze.
I ja sam ušao samo da odgovorim na tvoj post, međutim kad sam se logovao vidio sam da nema nigdje postova pa sam vidio da je obrisano. Razumijem iskreno i naše navijače koji odustanu od diskusije kad vide kakvi se sve lažni profili ovdje puštaju i kakve gluposti prolaze bez problema. Ali opet po meni je i naš poraz što prepuštamo jedan od najčitanijih foruma u BiH raznim lažnim profilima i bolesnicima da vode glavnu riječ. Da nas 10 normalnih i aktivnih piše redovno, ovi što žive od botovanja bi sami odustali jer ne bi imali prostor da zatrpavaju temu svojim glupostima kao Nodi Gavran i slični.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 10 maj 2026, 11:02

Ovaj krosan ili pitar SG prve postove napisao 2026
Prvi postovi pljuje nase navijace BiH i velica handzare
Hvali omladinu hordi, a kaze da je nasa omladina losa
Ti da imas pojma znao bi da nasa omladina vodi 90% danasnje tribine i da ih stariji podrzavaju
Nasa omladina je puno jaca organizovanija od pitarske i miran budi
Samo irfo, insider i ljoze su gori od ovih botova, a zbog takvih sam i ja presao na drugi forum, ali sa drugim imenom i nikakvih problema nema. Tamo imamo razlicita misljenja, al tamo su sve navijaci Zelje i nema ovih debila
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists

SG1921
Kontakt:

Post Postao/la SG1921 » 10 maj 2026, 11:18

Sa mnom vrlo lahko možeš riješiti sve nedoumice, lično te pozivam na kafu da pričamo o Želji i svim dešavanjima, kako god želiš. Ali pošto si lažni bot znam da ćeš odbiti i da ćeš se vaditi na neke priče kako nisi u državi i slično. Dajem ti ovako pažnju samo da i ostali vide šta je čovjek spreman uraditi od svog života i kakav ponižen život živi provodeći svaku Željinu utakmicu na forumu pišući komentare.

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 10 maj 2026, 12:10

Daj ba, te fol satrologije tik tok mafija, sad je postala forum mafija. Dodje satro na forum on opasan da prica uzivo, nece on da pise heben lik. Onaj satro trazi ip adresu kao nekog ce prepasti,.ja ne znam sta je s ovim ljudima. Dosli na forum da mafijaju odredjuju ko ce sta pisati, ko je bot, jeste smiješni za price.

Sommersby
Kontakt:

Post Postao/la Sommersby » 10 maj 2026, 12:22

SG1921 je napisao/la:
10 maj 2026, 10:57
Sommersby je napisao/la:
09 maj 2026, 23:53
SG1921 je napisao/la:
I ja sam ušao samo da odgovorim na tvoj post, međutim kad sam se logovao vidio sam da nema nigdje postova pa sam vidio da je obrisano. Razumijem iskreno i naše navijače koji odustanu od diskusije kad vide kakvi se sve lažni profili ovdje puštaju i kakve gluposti prolaze bez problema. Ali opet po meni je i naš poraz što prepuštamo jedan od najčitanijih foruma u BiH raznim lažnim profilima i bolesnicima da vode glavnu riječ. Da nas 10 normalnih i aktivnih piše redovno, ovi što žive od botovanja bi sami odustali jer ne bi imali prostor da zatrpavaju temu svojim glupostima kao Nodi Gavran i slični.
Napisao sam da bi ovaj forum, kao i sve sto nosi ime Zeljeznicar, trebalo da nas spaja i da nam daje snagu i vraca nadu u bolje sutra. A, ovdje se petlja, vrijedja, laze, izmislja, glume se insajderi, skauti, eksperti. I sad je jos kao mjerodavno kada si se prijavio na forum. Budalastina...

GavranBeli
Kontakt:

Post Postao/la GavranBeli » 10 maj 2026, 12:26

Čudo da se niste prijavili na forum kad su lobotomoci kolo vodili, lagali, petljati, spinovali, da je Amar lopov, kamatar, sta ti ja znam. Nisam vas vidio nijednog dobrocunog forumasa da se pojavio i suprotstavio takvim. Al zato ste redovni da ono Što je očigledno pojavite se da mafijate, određujete ko ce sta pisati, ko je navijac, a ko nije. Al tad u vrijeme lobotomije nigdje nikog nema orgijalo se redovno. Smiješni ste mogu vam reci bas.

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: addebisi, ajntrahtrier i 49 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []