Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
to je najbolje naručiti direkt od paninija, ima negdje “missing stickers” opcija na njihovoj globalnoj stranici
Ima li danas sta da radi da se moze koji paketic pazariti
jedan ozbiljan francuski portal je napisao da panini planira update set sa 120 sličica … elem kerim, baumann, itoma i još par njih stižu sa malim zakašnjenjem … vjerovatno za vrijeme ili malo poslije SP
- Goalgetter
- Kontakt:
Planiram iz tog razloga jednog od "nasih" ne zalijepiti, da ostavim mjesto za Kerima
dva albuma ….. jedan s početnim sličicama a jedan sa izborom iz update-aGoalgetter je napisao/la: ↑10 maj 2026, 10:24Planiram iz tog razloga jednog od "nasih" ne zalijepiti, da ostavim mjesto za Kerima![]()
očekuje se i update maroko team sličice jer su uzeli neku sa tekme gdje skoro nijedan starter nije igrao
Jučer jedva nađem album u BBIu. Obišao sam 6 ili 7 prodavnica (od ovih većih marketa do trafika) u potrazi sa sličicama - nigdje nema. Kažu raja sve pograbila.
Sljedeće sedmice bi trebalo doći još sličica.
Sljedeće sedmice bi trebalo doći još sličica.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i sta je gust u tome da ispunis album za 2-3 dana, mjesec prije svjetskog? mislim svako ima svoje ali ne razumijem valjda je poenta da to traje kroz ovaj period do i u toku svjetskog lagano svaki dan pomalo..
pricali mjesec dana o slicicama kad ce sta ce gdje ce, dosle skupili ih za 5 dana i eto to je to od njih, to im je sva prica
pricali mjesec dana o slicicama kad ce sta ce gdje ce, dosle skupili ih za 5 dana i eto to je to od njih, to im je sva prica
Ma i to je vise da pokazu kako imaju para i mogu iskesirati 3-4 kutije odjednom. Meni iskreno je to tesko debilizam, al dobro. Njihove su pareQUARTERBACK je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:04i sta je gust u tome da ispunis album za 2-3 dana, mjesec prije svjetskog? mislim svako ima svoje ali ne razumijem valjda je poenta da to traje kroz ovaj period do i u toku svjetskog lagano svaki dan pomalo..
pricali mjesec dana o slicicama kad ce sta ce gdje ce, dosle skupili ih za 5 dana i eto to je to od njih, to im je sva prica![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BiHSportman
- Kontakt:
Ima li danas negdje da bar jedan paketić uzmem.
A ne to je teski debilizam jbt bilo ko od nas bi im mogao skupiti kljucne igrace i timske slicice.jestamaji je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:06dva albuma ….. jedan s početnim sličicama a jedan sa izborom iz update-aGoalgetter je napisao/la: ↑10 maj 2026, 10:24Planiram iz tog razloga jednog od "nasih" ne zalijepiti, da ostavim mjesto za Kerima![]()
![]()
očekuje se i update maroko team sličice jer su uzeli neku sa tekme gdje skoro nijedan starter nije igrao
Iskreno Kerim vise-manje trebao bi neko da je detaljnije pratio da vidi njegov impact ali je cinjenica da je ulazio s klupe pa i razumijem da je na prvu napravljen previd. Ali i to bi ocekivao od njih, da se ne napravi takav previd. Ili za visinu Muharemovica.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ma svaki puta nešto previde. sad se ne sjećam više koje SP je bilo, 2010 ili 2014, stavili su pogrešnu sliku iznad imena, uopšte nije bio taj igrač … itd itd
ja sam uzeo jedan paket i mislim da nisam pogrijesio, od 350, 1 dupla, i sad kontam da ne uzimam dok tih 350 ne polijepim, a s obzirom koliko slobodnog vremena imam, mogo bi docekati svjetskoQUARTERBACK je napisao/la: ↑10 maj 2026, 12:04i sta je gust u tome da ispunis album za 2-3 dana, mjesec prije svjetskog? mislim svako ima svoje ali ne razumijem valjda je poenta da to traje kroz ovaj period do i u toku svjetskog lagano svaki dan pomalo..
pricali mjesec dana o slicicama kad ce sta ce gdje ce, dosle skupili ih za 5 dana i eto to je to od njih, to im je sva prica![]()
Iskreno, ako isključimo nostalgiju dosta je i paninija...postali su užasni,..kvalitet albuma..katastrofa..sličice ko poštanske markice...problemi sa distribucijom svega..nema maštovitosti...ništa im nebi falilo da za područje balkana izdaju album na našim jezicima...greške u i imenima ,u igračima...super bi bila i sličica selektora,što da ne...neka im je topps to uzeo ...neki igrači promašeni..face ko sa igrica..pa de se potrudite u 4 godine majku mu staru...zadnji super album je Italija ..i onda polagano fušeraj..
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ovo je opet daleko bolje nego 2022, taj album nisam ni sakupio odustao veoma brzo dobro ima tu do tpga kada se igralo SP i da meni to nije bilo to ne ide mi u decembru svjetsko to je za ljeto ali eto bilo je kako je bilo. Ali taj album je kvalitetom bio kao ovaj a dizajn teski kiceraj i uzas. Ovo je bar sto se tice dizajna dosta bolje iako sam ja fan onog dizajna iz perioda 2010 do 2018 ali i ovo je jako dobar fazon.aqarius je napisao/la: ↑10 maj 2026, 15:49Iskreno, ako isključimo nostalgiju dosta je i paninija...postali su užasni,..kvalitet albuma..katastrofa..sličice ko poštanske markice...problemi sa distribucijom svega..nema maštovitosti...ništa im nebi falilo da za područje balkana izdaju album na našim jezicima...greške u i imenima ,u igračima...super bi bila i sličica selektora,što da ne...neka im je topps to uzeo ...neki igrači promašeni..face ko sa igrica..pa de se potrudite u 4 godine majku mu staru...zadnji super album je Italija ..i onda polagano fušeraj..
#CarsijaOdjebi
Ne znam zasto nema slicica selektora, a prije su znali biti i stadioni
Deff panini nazaduje , a danas uz ai tehnologije, opcija je milion da se sve ovo dovede na jedan dostojanstven nivo , pa da paketic od 2,5 marke opravda svoje
Deff panini nazaduje , a danas uz ai tehnologije, opcija je milion da se sve ovo dovede na jedan dostojanstven nivo , pa da paketic od 2,5 marke opravda svoje
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Mislim da je i njima jasno da je ovo vec prevelik broj slicica. gotovo 1000 za sakupit je ogroman broj
#CarsijaOdjebi
selektore ne stavljaju jer ih savezi mijenjaju ko donji veš. stadioni uvijek budu a ovoga puta nisu zbog prava na fotografije i imena stadiona koja pripadaju sponzorima koji ne sponzoriraju fifu.
1974 su čak stavljali i par (onih bitnijih) predsjednika saveza tipa havelange ili franchi …. odma sam se naježio od same pomisli da bi neko mogao staviti vicu ili begića
meni su panini albumi bili dobri do 1986, daleko najbolji je bio argentina 78, nakon 1986 je krenulo nizbrdo. katar je bio naravno dno dna.
ovoga puta je, barem meni, album ok, ima i reference na prošlost i igrače svih zemalja bez da neke zemlje prepolove. ono što nevalja je da nema pozadine slike, pa makar i zamućene, nego je kao i 2022 u pitanju boja, a to rade da bi mogli imati više verzija sličica što je apsolutno za podvoz. mislim da ih ovaj puta opet ima najmanje 5-6
2002 nisu stavili Ronaldinha ni Kaku, ljude jednostavno boli neka stvar hoce li izostavit nekog bitnog. Samo nastancaj slicice nek raja kupuje.Madal je napisao/la: ↑10 maj 2026, 14:21Iskreno Kerim vise-manje trebao bi neko da je detaljnije pratio da vidi njegov impact ali je cinjenica da je ulazio s klupe pa i razumijem da je na prvu napravljen previd. Ali i to bi ocekivao od njih, da se ne napravi takav previd. Ili za visinu Muharemovica.
Bezveze što nema stadiona, i te slicice su imale svoju draž
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Radnicki1921 i 23 gosta.