Panini album sličica za SP 2026
-
TheRock075
- Kontakt:
Re: Panini album sličica za SP 2026
Da li postoje neke slicice koje imaju vrijednost novcanu u smislu da su rijetke il nesto,ove extra cards npr?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima li negdje da se naruči album sa tvrdim koricama a da nije Tropik?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- alan_kardec
- Kontakt:
U subotu nisam kupio ni album ni slibe, bio kod druga na svadbi, u nedjelju svakako ništa nije ni radilo. Jutros idem poslom do Vogošće, pa sam kontao tamo da potražim. Zna li neko kakvo je stanje u Vogošći, mogu li se tamo naći albumi i slibe?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dzaba ces gubiti vrijeme, ja jutros obisao sve nigdje nista. Kaze teta u Duhanprometu u subotu stiglo u 19:30 do 20:30 puklo svealan_kardec je napisao/la: ↑11 maj 2026, 08:07U subotu nisam kupio ni album ni slibe, bio kod druga na svadbi, u nedjelju svakako ništa nije ni radilo. Jutros idem poslom do Vogošće, pa sam kontao tamo da potražim. Zna li neko kakvo je stanje u Vogošći, mogu li se tamo naći albumi i slibe?
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- alan_kardec
- Kontakt:
E jbga onda
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Duhanpromet isto ništa potvrdno 
P.S. Ova sedmica bi mogla tanka biti baš.
P.S. Ova sedmica bi mogla tanka biti baš.
Zadnja izmjena: Suki46, dana/u 11 maj 2026, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Jesu li se ovo tapkarosi uvalili i u slicice
Kad bude kriza pa da po pet maraka paketic prodaju.
Inace, slazem se da je kupovina paketica na veliko dziberski, nema cari u tome (bar meni nema). Sta je poenta, ko ce prije ispuniti album?
Kako se ono kaze "Nije bitna destinacija, nego putovanje" pa tako i ovo. Ili sad neki u starosti nadoknadjuju ono sto nisu u mladosti, pa nemaju mjere.
Bilo kako bilo, sretno vam svima sa skupljanjem.
Inace, slazem se da je kupovina paketica na veliko dziberski, nema cari u tome (bar meni nema). Sta je poenta, ko ce prije ispuniti album?
Kako se ono kaze "Nije bitna destinacija, nego putovanje" pa tako i ovo. Ili sad neki u starosti nadoknadjuju ono sto nisu u mladosti, pa nemaju mjere.
Bilo kako bilo, sretno vam svima sa skupljanjem.
Jbg...kod mene kažu otišlo sve za 15 minuta..opet nisam uspio...a gradić ko fildžan....pa koliko su poslali 15 albuma...zbog velikog broja sličica i razumijem kada kupiš početnu kutiju pa onda svaki dan lagano..ali kupiti 200-300 paketića..pa 3 takve osobe i gotovo..nema...opet kažem svak je vlasnik svojih para...kod mene klinci iz ulaza razočarani ,svi se navukli a ništa ..a ta dobna skupina je cilj..pusti mene,mene vuče nostalgija..
Jbg nekorektno je ali opet imaju pravo ako im je vec cejf, kako je tako je. Mene vise nerviraju oni sto pokupe besplatne albume da bi ih prodavali, sto sad ti isti prodaju i slicice, sto ce traziti za nase igrace po 50 slicica i slicno.aqarius je napisao/la: ↑11 maj 2026, 09:23Jbg...kod mene kažu otišlo sve za 15 minuta..opet nisam uspio...a gradić ko fildžan....pa koliko su poslali 15 albuma...zbog velikog broja sličica i razumijem kada kupiš početnu kutiju pa onda svaki dan lagano..ali kupiti 200-300 paketića..pa 3 takve osobe i gotovo..nema...opet kažem svak je vlasnik svojih para...kod mene klinci iz ulaza razočarani ,svi se navukli a ništa ..a ta dobna skupina je cilj..pusti mene,mene vuče nostalgija..
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Pa to, haj slibe su protočna roba to dođe-prođe, ali vala za albume mi je...Madal je napisao/la: ↑11 maj 2026, 09:29Jbg nekorektno je ali opet imaju pravo ako im je vec cejf, kako je tako je. Mene vise nerviraju oni sto pokupe besplatne albume da bi ih prodavali, sto sad ti isti prodaju i slicice, sto ce traziti za nase igrace po 50 slicica i slicno.aqarius je napisao/la: ↑11 maj 2026, 09:23Jbg...kod mene kažu otišlo sve za 15 minuta..opet nisam uspio...a gradić ko fildžan....pa koliko su poslali 15 albuma...zbog velikog broja sličica i razumijem kada kupiš početnu kutiju pa onda svaki dan lagano..ali kupiti 200-300 paketića..pa 3 takve osobe i gotovo..nema...opet kažem svak je vlasnik svojih para...kod mene klinci iz ulaza razočarani ,svi se navukli a ništa ..a ta dobna skupina je cilj..pusti mene,mene vuče nostalgija..
Ima li negdje u Sarajevu da ima slikica?
U amko došlo 5 albuma, uzeo 20 paketica i nema nijedne duple, od naših dzeko, hadziahmetovic, grb i grupna.
Album prelistao i iskreno bezveze skroz, samo sto smo mi tu pa skupljam pa nek nekome ostane, inace nema sanse da bi skupljao
Album prelistao i iskreno bezveze skroz, samo sto smo mi tu pa skupljam pa nek nekome ostane, inace nema sanse da bi skupljao
nema potpisa
Koji Amko
Kako covjeku ovo ide na neku stvar,udjes jutros u Amko Bulevar kaze nemamo pojma nista nam nisu govorili a onda bruku ljudi govore kako su u Amku cak i u subotu kupovali,znaci neki su dobili u subotu i prodali ,neki mozda jutros a neke prodavnice istog lanca trgovina pojma nemaju o tomr niti da ce im doci...
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Pričao sam sa jednim momkom koji radi za distributera sličica, i rekao mi je da u srijedu dolazi 400.000 paketića, tako da očekujem da će od srijede biti na svakom koraku..
Koliko vrijedi Heungmin son, extra sticker GOLD
a dan te **** pa jel realno da nigdje pišljive kesice nema, pa koliko su oni pustili u promet u subotu. znali su da će biti navala.
Probaj na trafici kod Doma Armije, tu sam ja uzeo u subotu i kaze da je bilo. Pofalici trafika isto tako (ona prema pofalicima ili ona pored zelene zgrade, ne ona prekoputa ekonomske)
Pa sad bio u amku i mercatoru
Ljudi dobili danas po dva boxa , po radnji
gdje ce ba biti, to kupi jedan covjek
Ljudi dobili danas po dva boxa , po radnji
gdje ce ba biti, to kupi jedan covjek
Probaću, eno čitam na klitorisu stiglo valjda u Konzum u SCC, ali džaba ti sve ako je što kaže scholl po dva paketa, to jedan kupuje.
Javi svakako stanje. Ja sam rekao kako se meni posrecilo mozda probaj i na Malti ali pripazi se rade prvu smjenu samoArvid je napisao/la: ↑11 maj 2026, 12:07Probaću, eno čitam na klitorisu stiglo valjda u Konzum u SCC, ali džaba ti sve ako je što kaže scholl po dva paketa, to jedan kupuje.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Matterhorn22, salkan i 31 gost.