FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- ErosViverosViv
- Kontakt:
BRAVO!!!
- luckystrike
- Kontakt:
Bilo bi fer da su poziv dobili ili Buljubašić ili eventualno Krdžalić, s obzirom da su kapiteni U21 reprezentacije, da se da na značaju mladoj reprezentaciji odnosno u slučaju drugog i domaćoj ligi ali šta je tu je.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Čestitke našim igračima Mujakiću i Čeliku na odlazku na svjetsko prvenstvo.
Gulijašvili za vikend asistencija, imaju četiri boda više tri kola prije kraja prvenstva, valjda bude dovoljno za ulazak. Meni je i dalje nevjerovatno da će sa Koševa preći na Satijago Bernabeu.
Ponosan na sve bordo momke i najveći klub u državi.
PS. Čelik je bio na klupi za vikend, nadati se da se polako vraća i da će dobiti koju minutu do kraja.
Gulijašvili za vikend asistencija, imaju četiri boda više tri kola prije kraja prvenstva, valjda bude dovoljno za ulazak. Meni je i dalje nevjerovatno da će sa Koševa preći na Satijago Bernabeu.
Ponosan na sve bordo momke i najveći klub u državi.
PS. Čelik je bio na klupi za vikend, nadati se da se polako vraća i da će dobiti koju minutu do kraja.
Cestitam NIHADU I NIDALU na pozivu na svjetsko.
Velka stvar za nas klub i nase igrace, bez obzira sto nijedan nece dobit ni minutu hvala barbarezu.
Smatram da je barbarez trebao otic kod Vladena Kovacevica popricat sa momkom jer mislim da Vasilj zlomislic i osman su najgora karika nase reprezentacije a ujedno to ce bit najgora tri golmana u histori svjetski prvenstava
Sto se tice FK SARAJEVA ubjedjen sam ako zadrzimo igrace koji su igra u prijedoru plos carlos i dovedemo par igraca iz prijedora dobrog stopera iz hrvaske il srbije i onog napadaca iz posusja plus pidro..da mozemo lagano uzet titulu, naravno ako je i ne osvoimo VICO I BEUS NE DA CE BIT SVOJOJ ORICI 12 vec 12-13-14-15 igrac
Velka stvar za nas klub i nase igrace, bez obzira sto nijedan nece dobit ni minutu hvala barbarezu.
Smatram da je barbarez trebao otic kod Vladena Kovacevica popricat sa momkom jer mislim da Vasilj zlomislic i osman su najgora karika nase reprezentacije a ujedno to ce bit najgora tri golmana u histori svjetski prvenstava
Sto se tice FK SARAJEVA ubjedjen sam ako zadrzimo igrace koji su igra u prijedoru plos carlos i dovedemo par igraca iz prijedora dobrog stopera iz hrvaske il srbije i onog napadaca iz posusja plus pidro..da mozemo lagano uzet titulu, naravno ako je i ne osvoimo VICO I BEUS NE DA CE BIT SVOJOJ ORICI 12 vec 12-13-14-15 igrac
E on, znam da se neki mocan malac spominjaoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 maj 2026, 10:33Čovjek vjerovatno misli na Anđela Šutala iz Dinama, spominjalo se da je dečko potpisao predugovor s nama još na zimu, pa da će nam se priključiti na ljeto.H8Z7 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:47Ne dolazi, nego je na probi bio Nediljko Stjepanović, eno ga sad u ŠB.bvsic je napisao/la: ↑11 maj 2026, 01:16Ma ostavit ce Cvitanovica sigurno
Izgledno je da idu Gojkovic Ristovski i Ljajic
Bralic ostaje dok igra svaku, sasvim solidan igrac u dobroj formi. Realno bolja nego Gojkovic, ali je Gojkovic klasa iznad i zao mi je ako ga ne ostave 30 godina skoro pa u prime za stopera
Baca mi na to da Mujkic i Maroodza ce se prodati
Ivanisevic otkupiti, Zivkovic da li uopste ima tu opciju otkupa
Miskovic taj mali dolazi i jel jos neki vezni bio isto da dolazi na ljeto?
Iskreno se nadam da je istina, po onome što sam vidio itekako talentovan igrač.
i Reno je dosao isto tako, pa eo ga sad sam tugh0stHZ je napisao/la: ↑11 maj 2026, 08:19Za razliku od mnogih, ovaj je sa ženom i malcem tu.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 maj 2026, 16:35prije dolaska je on prvo istrazio to hahahaha
Marudzu vidjam na Stupu sa nekom malom nema u njoj 30 kila![]()
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Hahah pošteno. Latinke < Valterušeplisek je napisao/la: ↑11 maj 2026, 17:50i Reno je dosao isto tako, pa eo ga sad sam tugh0stHZ je napisao/la: ↑11 maj 2026, 08:19Za razliku od mnogih, ovaj je sa ženom i malcem tu.BegovicRamiz je napisao/la: ↑10 maj 2026, 16:35
prije dolaska je on prvo istrazio to hahahaha
Marudzu vidjam na Stupu sa nekom malom nema u njoj 30 kila![]()
![]()
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Jel istina sto je neko pisao da je zeljina ojebina (Sanin)bila na butmiru u kampu. Treba kurban zaklat za preventivu protiv crne magije,sihri. siromastva
Brat moja piše ti 7.7 protiv Borca, ne znaš ni čitati ili si slijepbelosevic23 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 23:51Ja forme i qrca prijedor, posusje, sloga..nek uhvati protiv zrinjskog ili borca kad treba..tako i cvitanovic, nebitne tekme dobija, a kad treba zapet protiv veleza u kupu, borca itd popusi glat..
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Široki trenutno u najgoroj formi od svih klubova u ligi, od 7 utakmica 6 poraza ali naravno na Koševu će se pretvoriti u Man.C a naši igrač će imati givikt na nogama.
Imate na yt kanalu tribina shorts isječak o Sarajevu, tačnije o skautingu. Nije to loše izgledalo, čak i profi je djelovalo po ovoj priči. Kako razumi malo je Leterme zezo oko nekih stvari, pohvalise klub za broj skauta i tako nekih stvari. Priča čovjek koji ne radi vise za klub tako da vjerujem da ne uljepšava nista pa moguce da je i realno isprico neke stvari. Spominje se da je Guli trebo bit prodan iz Veleza za nekih 500 hiljada.
Uglavnom kupi mlade igrace, razvijaj i prodaj. Isto sto pokusava i sad samo je problem sto je raspustio sve ove skaute pa ne moze naci dobre igrace koje ce prodati.Fort je napisao/la: ↑11 maj 2026, 21:49Imate na yt kanalu tribina shorts isječak o Sarajevu, tačnije o skautingu. Nije to loše izgledalo, čak i profi je djelovalo po ovoj priči. Kako razumi malo je Leterme zezo oko nekih stvari, pohvalise klub za broj skauta i tako nekih stvari. Priča čovjek koji ne radi vise za klub tako da vjerujem da ne uljepšava nista pa moguce da je i realno isprico neke stvari. Spominje se da je Guli trebo bit prodan iz Veleza za nekih 500 hiljada.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
Protiv Širokog bude najgori na terenu.belosevic23 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 23:51Ja forme i qrca prijedor, posusje, sloga..nek uhvati protiv zrinjskog ili borca kad treba..tako i cvitanovic, nebitne tekme dobija, a kad treba zapet protiv veleza u kupu, borca itd popusi glat..
Ode profa na Wembley, a ovdje se pojedinci ismijavali sa njegovom formacijom, a veličati Zekicevu i njegove nebulozne eksperimente.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Koja glupost, u finalu kupa zabio gol koji se pripisao kao autogol, bio među boljim pojedincima.fks74 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:54Protiv Širokog bude najgori na terenu.belosevic23 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 23:51Ja forme i qrca prijedor, posusje, sloga..nek uhvati protiv zrinjskog ili borca kad treba..tako i cvitanovic, nebitne tekme dobija, a kad treba zapet protiv veleza u kupu, borca itd popusi glat..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
rimljanin90
- Kontakt:
jedva cekam da cujem objasnjenje, repliciram da bi dobio notifikaciju za ovu pametnu izjavu sto slijedirimljanin90 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:23Hajd molim te mi objasni kako uspjeh trenera drugog kluba umanjuje uspjeh drugog trenera u drugom klubu. Hajd molim te znaci
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Nisam siguran ni da je razumio pitanje.rimljanin90 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:23Hajd molim te mi objasni kako uspjeh trenera drugog kluba umanjuje uspjeh drugog trenera u drugom klubu. Hajd molim te znaci
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

.png)