Barbarez ima dovoljan autoritet da ne pozove Dzekinog jarana
Neocekivano, ali skidam ti kapu Barbarezu
Mozda prvi selektor ikad sto moze reci NE kapitenu
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Barbarez ima dovoljan autoritet da ne pozove Dzekinog jarana
7 mjeseci bez treninga ikakvog. Realno, ne bi ga tri Edina uvalila na spisak.
Da je Susic selektor isao bi on u AmerikuDamirT je napisao/la: ↑11 maj 2026, 15:567 mjeseci bez treninga ikakvog. Realno, ne bi ga tri Edina uvalila na spisak.
Burnic ne moze igrati nista kakav je igrac, a Celik moze igrati samo za protivnicke ekipe, jer ce biti kiks igrac.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 16:00
Burnic i Mujakic mogu igrat desnog beka? Da li se salis? Ja mislim da oni to nikad u zivotu nisu igrali…
Pa mogu odigrati, mogu i ja, mozes i ti, pitanje je samo kako ce to sve ispastiSindikat12 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 16:00
Burnic i Mujakic mogu igrat desnog beka? Da li se salis? Ja mislim da oni to nikad u zivotu nisu igrali…
Kako mislis popisao? Dok su mu igrali Hajradinovic i Gigovic na krilima igrali smo jako lose.
Hajradinovic je povrijedjen preko pola godine.
Ljudino, ne zelim mu smrt. Lik je smece od covjeka, zna da je kanta od igraca. Valjda vidi da je taraba od igraca, u zadnje vrijeme na klupi u lijevom klubu i opet se odaziva. Da ima imalo karaktera i da zeli uspjeh repci i narodu da se malo raduje sam bi rekao hvala selektore al ja nemam sta pruziti repci i zelim joj uspjeh, trebas dati sansu boljim od mene.skank je napisao/la: ↑11 maj 2026, 15:03Koliko smece od covjeka moras biti da prizeljkujes povredu nekome, pa ko god da je.soko je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:47Amir je ionako bio na klupi i u barazu. Sredinu ce igrati Sunjic, Ivan i Tahir. Ove prve tri tekme i da je zdrav dobio bi 15 minuta.bosnas_ je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:41
Slazem se.. momci igraju redovno i to vrlo dobro, pogotovo Karić. Sad na osnovu ceka je Mujakic dobio poziv prije njih stvarno ne znam, i Amir H. koji izlazi iz preteske povrede, bez utakmica i takmicarskog ritma..mislim sta nam on moze pomoci!? Osim da bude na SP pa makar na klupi, jer igrac to u karijeri dozivi jednom ili nijednom..pa kao neka zasluga, onda ok..
Ja se samo nadam da ce Mujakic i jos neki ispasti rad povrede.
I svakako da su Dedic, Seo i Sunjic zdravi.
Pozitivna stvar je Mahmic
Burnic je tu da odradi sta treba u određenom trenutku. I ocito da je Zlatanu i Barbarezu igrac od povjerenja i zadatka za 20ak munuta na terenu.nebeskasila je napisao/la: ↑11 maj 2026, 16:01Burnic ne moze igrati nista kakav je igrac, a Celik moze igrati samo za protivnicke ekipe, jer ce biti kiks igrac.Sindikat12 je napisao/la: ↑11 maj 2026, 16:00
Ljudino, to mu je posao. Cuj karakter da kaze da nema sta pruziti, pa to je posao Barbareza da gleda jel ima sta pruziti ili ne.soko je napisao/la: ↑11 maj 2026, 16:15Ljudino, ne zelim mu smrt. Lik je smece od covjeka, zna da je kanta od igraca. Valjda vidi da je taraba od igraca, u zadnje vrijeme na klupi u lijevom klubu i opet se odaziva. Da ima imalo karaktera i da zeli uspjeh repci i narodu da se malo raduje sam bi rekao hvala selektore al ja nemam sta pruziti repci i zelim joj uspjeh, trebas dati sansu boljim od mene.skank je napisao/la: ↑11 maj 2026, 15:03Koliko smece od covjeka moras biti da prizeljkujes povredu nekome, pa ko god da je.soko je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:47
Amir je ionako bio na klupi i u barazu. Sredinu ce igrati Sunjic, Ivan i Tahir. Ove prve tri tekme i da je zdrav dobio bi 15 minuta.
Ja se samo nadam da ce Mujakic i jos neki ispasti rad povrede.
I svakako da su Dedic, Seo i Sunjic zdravi.
Pozitivna stvar je Mahmic
Po meni je trebao ici Tarik Karic kao 3 golman. Hadzikic nista doprinio repki, za 2 godine nije minut skupio. Trebo je malog Karica forsirati. Buducnost...MostarNeretva je napisao/la: ↑11 maj 2026, 15:39Nadam se da ce dva Karica sa ovog spiska na svjetsko. Tarik Karic svaka cast, ceka ga lijepa buducnost.
Ili Karić ili Jurkas. Praksa je da treći golman uvijek bude iz domaće lige, ali s druge strane, razumijem i zašto nije htio da tandrće sastav zarad simboličkog cilja. Stvorena je kohezija i izgrađena atmosfera, iscijedi je do kraja na ovom Mundijalu, pa onda u ligi nacija dovrši smjenu generacija uvođenjem 6-7 mladih imena koji se spominju, i opraštanjem onih koji su objektivni višak.
Preslo bi se preko Susica da zbog toga nije ispastao Zukanovic. Jos gore, poveo je i jos stavio u prvih 11 vs Arg jedva oporavljenog Bicakcica. I desavaju se upravo njegove dvije kardinalne greske za 2:0 Argentinaca.FerdinandF je napisao/la: ↑11 maj 2026, 16:04Ibricic nije dobio ppziv zbog Edina, već zbog toga što zna lopte, i Sušić voli takav tip igrača.
Sven Sušić je tada bio sporan, iako je dobro odigrao, ali bio je to čisti nepotizam, ničim zasluzeno.
Na ovakvim turnirima se moze desit da neko ko ne igra toliko u klubu, ako je pozvan zbog neke hemije i kvaliteta, moze vrlo lako eksplodirati.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, dedo26, General505, HariTz, random11, torbica, Zona49 i 55 gostiju.