Bit ce na coca colinim omotima s unutrasnje strane etikete od flase. Pisat ce na njima u cosku panini zutim slovima, necemo fulati. Ne znam kad krece to.Admir_Sa je napisao/la: ↑11 maj 2026, 18:33A onih na kraju mislim 12 slicica kako se one dobiju, ima van dajk, gvardiol...Madal je napisao/la: ↑11 maj 2026, 18:27Izmisljaju gluposti, nemaju nigdje da se one lijepe u albumu vec su kao extra. Bronzane, silver, gold i mozda jos nesto. Svaki od njih u sve te 3-4 verzije. Komedija. Ja cu ih mijenjat za obicne ili davati nekome ko skuplja.
Ako se bavis time poprilicno su rijetke i mozes i prodati vjerovatno.
Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Još nisu počele razmjene po SA ?
Argelini dolac malta, subotom i nedeljom 14-16h
a pretpostavljam da ce bit i ostalim danima
Bit ce jos negdje po gradu uskoro
Željezničar über alles
Hoce li negdje u Sarajevu biti dostupne slicice sutra?
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Hoce li opet debili sve uzeti kada dodje? Sve vrsni kolekcionari i pravi zaljubljenici u slicice, toliko da cak sve moraju u 5 dana sakupit i onda 3 mjeseca samo listat al neka se objavio stori na instagram. Jedva u subotu doso do albuma i 5 paketica, a znam raje do pakla slicica nisu mogli doc zbog papaka sto im pred ocima na trafici il pumpi kaze "Dajte mi sve slicica sto imate".
#CarsijaOdjebi
Ma trebaju bgm ograniciti prodaju. Svakako ce rasprodati sve odmah. Uzmi 10-15 paketica i hajmo voz.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Shategabri
- Kontakt:
Neki hajvan prodaje popunjen album na olx za milju
Yebo ovo realno
Yebo ovo realno
Koševo Zapad
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Bas hajvan, eto zasto su uzimali boxove pravi kolekcionariShategabri je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:01Neki hajvan prodaje popunjen album na olx za milju![]()
Yebo ovo realno![]()
#CarsijaOdjebi
Ma ovo je meni sumnjivo.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- tutankamon1905
- Kontakt:
A jos je veci hajvan ko kupi. Uzitak u rangu skidanja pdf fajla popunjenog albumaShategabri je napisao/la: ↑11 maj 2026, 22:01Neki hajvan prodaje popunjen album na olx za milju![]()
Yebo ovo realno![]()
Zadnja izmjena: tutankamon1905, dana/u 11 maj 2026, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ima jedan posteniji, za 135 KM dobijes album + 340 zalijepljenih slicica+ 50 duplikata
Fino ti zapoceo covjek, sad ti dovrsi

Gdje ovaj svijet ide...Isto da vise nece slicice dolaziti i da je to to. Pa ima jos mjesec dana do SP, pa jos mjesec dana traje SP...Kao da ce Panini propustiti priliku da za ovih 60 dana proda milion paketica (ako ne i vise)
Polako, sta krizirate.
Gdje ovaj svijet ide...Isto da vise nece slicice dolaziti i da je to to. Pa ima jos mjesec dana do SP, pa jos mjesec dana traje SP...Kao da ce Panini propustiti priliku da za ovih 60 dana proda milion paketica (ako ne i vise)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Vidio da ce biti u debelom minusu, pa da se izvuce dok je jos vrijeme

-
TMmanija2012
- Kontakt:
Taj sto prodaje 135 km ,prodaje isprintane slicice 
ja sam danas rezerviso u bazaru album s tvrdim koricama, mozes rez i paket slicica al necu reko uzimacu po par manjih od sad, nisam ni ovih 350 zalijepio xd
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ja kupio prvi dan 4 paketa, opuho dvije trafike. Popunio polijepio prodo duplikate.
Ako ko hoce za milju album prodam ga, pa cu opet isto sve.
Ako ko hoce za milju album prodam ga, pa cu opet isto sve.
Cekiraj na ebayu, prodaju ljudi za svakakve iznose jer se jos nije cijena ustanovila. Trebat ce vremena dok se utvrdi koji su extra stickeri rijetki i oni ce se moci prodati za solidne pare. Messi i Ronaldo ce sigurno vrijediti jer su im zadnja prvenstva, a moze cijena zavisiti i od performansa na prvenstvu. Ja sam nesto mislio da ce biti tezi za uloviti, ali na ebayu ih se puno prodaje, samim time vrijednost kod kolekcionara kojem bi to nesto predstavljalo je manja.
Recimo ja ako dobijem ide u neku kovertu na koju cu zaboraviti i onda nekad kad naletis na nju za 10 godina provjeris ima li kakva milja da se uzme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.