Nije te sramota sto si papak.Helemnejse je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:20Ja kupio prvi dan 4 paketa, opuho dvije trafike. Popunio polijepio prodo duplikate.
Ako ko hoce za milju album prodam ga, pa cu opet isto sve.
Panini album sličica za SP 2026
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: Panini album sličica za SP 2026
#CarsijaOdjebi
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Jel ima negdje u tz uzet paketic jedan dva da me malo odradi?
#CarsijaOdjebi
Za lijeka ti zatrebao taj novac, AMIN!tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:03Nije te sramota sto si papak.Helemnejse je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:20Ja kupio prvi dan 4 paketa, opuho dvije trafike. Popunio polijepio prodo duplikate.
Hebo album dje nema Alajbegovica
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Prico sad sa tetom u kiosku preko puta zgrade i bas o ovom. Kaze opuhali odma i to kaze sto je najgore pola uzimali bas ovakvi specijalci i kaze najgore sto djeca dolaze pitaju svakih 10 minuta jer je i skola tu blizu ali nema bas zbog ovakvih. Ocekuje se da ce papci opuhati i drugu turu tek od iduce sedmice misle da ce bit na svim kioscima gotovo stalno dostupne jer tada dolazi najveci paket.Adi33 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 10:42Za lijeka ti zatrebao taj novac, AMIN!tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:03Nije te sramota sto si papak.Helemnejse je napisao/la: ↑12 maj 2026, 00:20Ja kupio prvi dan 4 paketa, opuho dvije trafike. Popunio polijepio prodo duplikate.
#CarsijaOdjebi
Pa oni su gori sto dopuste takvim da uzmu sve sto imaju, samo radi zarade. Fino napises na staklo moze se uzeti max 10 paketica po osobi i gotovo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:06Prico sad sa tetom u kiosku preko puta zgrade i bas o ovom. Kaze opuhali odma i to kaze sto je najgore pola uzimali bas ovakvi specijalci i kaze najgore sto djeca dolaze pitaju svakih 10 minuta jer je i skola tu blizu ali nema bas zbog ovakvih. Ocekuje se da ce papci opuhati i drugu turu tek od iduce sedmice misle da ce bit na svim kioscima gotovo stalno dostupne jer tada dolazi najveci paket.
Nije to nestasica tolika jer puno ljudi uzima, nego jer par degena sve pokupuje po trafikama, gdje ih pri tome zaboli za druge. Samo daj da ja uzmem. Takva gofna bi u ratu hljeb prodavala za 50 maraka.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Sve se slazem ogranicit na 10 paketica i tjt pitao sam ja zasto to ne urade jer mogu ali kaze ne daju gazde jer njima daje sto veci promet. Znas kako je kod nas de ti meni druge ko *ebe.DamirT je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:09Pa oni su gori sto dopuste takvim da uzmu sve sto imaju, samo radi zarade. Fino napises na staklo moze se uzeti max 10 paketica po osobi i gotovo.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:06Prico sad sa tetom u kiosku preko puta zgrade i bas o ovom. Kaze opuhali odma i to kaze sto je najgore pola uzimali bas ovakvi specijalci i kaze najgore sto djeca dolaze pitaju svakih 10 minuta jer je i skola tu blizu ali nema bas zbog ovakvih. Ocekuje se da ce papci opuhati i drugu turu tek od iduce sedmice misle da ce bit na svim kioscima gotovo stalno dostupne jer tada dolazi najveci paket.
Nije to nestasica tolika jer puno ljudi uzima, nego jer par degena sve pokupuje po trafikama, gdje ih pri tome zaboli za druge. Samo daj da ja uzmem. Takva gofna bi u ratu hljeb prodavala za 50 maraka.
#CarsijaOdjebi
- Shategabri
- Kontakt:
Bice ba dovoljno slicica. Pumpate i vi s tom groznicavom potraznjom. Pustiti levate nek kupe milion slicica, pa kad im to niko ne bude uzimao, nek brisu guzicu njima.
Koševo Zapad
Upravo tako. Kao da iz Paninija ne mogu dostampati jos kolicina ako vide da idu. Eto Panini planirao lupam sad 1000 paketa i prodaju to za 10 dana, eto rece gotovo za BiH kapak. Poslace oni jos tri puta toliko.Shategabri je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:17Bice ba dovoljno slicica. Pumpate i vi s tom groznicavom potraznjom. Pustiti levate nek kupe milion slicica, pa kad im to niko ne bude uzimao, nek brisu guzicu njima.
Ma ja hoću lagano svaki dan po 3-4 paketića i ovako mi pokvare gušt...
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Nije problem Panini ce napravit ali zar stalno moramo biti seljaci i papci koji k su uzimali album da ga prodaju za milju, nek onda ne sakupljaju ni iz dzepa ni u dzep i tjt. Nek ostave djeci i normalnom svijetu **** ovaj papanizam i seljacizam.
#CarsijaOdjebi
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Obišao čitavu TZ, nigdje paketića nijednog nema da se uzme
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dobri ste vi sličicama..da je album uzeti..napokon uzeo album slibe ni za lijeka..otišao na hifu ..kaže frajer došlo max.20 minuta i kraj....kaže da sam imao paletu albuma i dvije palete sličica max.bi za pola sata otišlo ..a pazi grad od max.20 hiljada stanovnika ,pa ko to uzima majku mu...
Ma moguce je da oni to zastekaju za sebe i svoje poznanike, pa im prodaju.aqarius je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:53Dobri ste vi sličicama..da je album uzeti..napokon uzeo album slibe ni za lijeka..otišao na hifu ..kaže frajer došlo max.20 minuta i kraj....kaže da sam imao paletu albuma i dvije palete sličica max.bi za pola sata otišlo ..a pazi grad od max.20 hiljada stanovnika ,pa ko to uzima majku mu...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Bice ih sljedece sedmice najkasnije na svakom cosku, samo ne uzimajte od ovih sto preprodaju, takvi su i pomeli ovo sve.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Bcc veliki bingobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:10Obišao čitavu TZ, nigdje paketića nijednog nema da se uzme
Ima
Ja sam jutros uspio uzeti u tropicu u Lukavici, u 8 pustili u prodaju sličice, a albume su besplatno davali ko kupi sličice, u 8:30 nestalo sveaqarius je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:53Dobri ste vi sličicama..da je album uzeti..napokon uzeo album slibe ni za lijeka..otišao na hifu ..kaže frajer došlo max.20 minuta i kraj....kaže da sam imao paletu albuma i dvije palete sličica max.bi za pola sata otišlo ..a pazi grad od max.20 hiljada stanovnika ,pa ko to uzima majku mu...
Prilicno velika misterija mi i da je neko kupio bratove duple, taman da su 4x isplatnije. Ima li ista bolje od otvaranja paketica...
- jasonstatham
- Kontakt:
Sarajevo? Tuzla?Scholl je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:52Bcc veliki bingobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:10Obišao čitavu TZ, nigdje paketića nijednog nema da se uzme
Ima
Kažu ima u Bingo Hadžići, kome je blizu, usput.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.