Rožman je proljece 2024 (nakon sto je odradio zimske pripreme, sa svim mogučim ovlastima i slobodom u radu), počeo sa 3-5-2, prvo Sloboda u kupu (prolaz na jedvite jade), pa Široki na Koševu (debakl 1:3). Ne zna se, u kojoj smo od te dvije utakmice bili gori.teamnorth1989 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:15Rozman je na proljece presao sa 4231 na 352 i to mu je donijelo Europu. Moze samo kod Rozmana ili Zekica.Ammko99 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:12teamnorth1989 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:04
poslije Rozmana Laterme izjavio da traze trenera koji ce igrati sistem 352 i nadju Zekica koji ce igrati sistem i Ayla trazila da igraju 4231![]()
I ovo sto smo 3 uz takav nacin rada je ravno tituli. Nadam se da vise zvanicno nije u klubu, ako i jeste ne pise nam se dobro.
Haman nije kod Zekica,kod kojeg je trenera onda?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- IstinskiPitar
- Kontakt:
Upravo tako!DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:33Jedan obični ublehaš koji je uzimao lovu a vidio Sarajeva nije, spominje tri prelazna roka i neke igrače i transfere a u to periodu kroz klub najviše prodefilovalo igrača u historiji. Frajer spominje transfer Bubanje već formiranog igrača, Jattu kojeg je opet taj nesposobni Laterme doveo, Gulija koji je došao prije te famozne skauting službe. Šta je to uradio za taj period?guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:57Poslusajte od 33 minute. I onda ovdje neko brani Mirvica, Ajlu branili govori debili svi koji su protiv. Dobro mi postojimo ikako, cuj predlagala formaciju jer tako Bajern igra, motivacione govore na sastancima drzala, ma ovo je nevjerovatno Boga mi dragog, jeb.em ti Ismire sve sto imas.
https://www.youtube.com/live/Sco6n9k1Cu ... 4mCJy78Ahy
Kad je toliki stručnjak što ne kaže za koga sad skautira i ko ga sad angažuje ili samo laprda na youtube. Isti kao svi kojima se zavrne "klupska pipa" , onda sve najgore, što nije to pričao kad se uzimala lova i tad je to bilo loše nego se pametnjaković sad sjetio kad više nema euričića iz šehera.
Nabijem ja sve njih na neku stvar i nek se gone u tri pi.zde materine.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
IstinskiPitar je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:44Upravo tako!DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:33Jedan obični ublehaš koji je uzimao lovu a vidio Sarajeva nije, spominje tri prelazna roka i neke igrače i transfere a u to periodu kroz klub najviše prodefilovalo igrača u historiji. Frajer spominje transfer Bubanje već formiranog igrača, Jattu kojeg je opet taj nesposobni Laterme doveo, Gulija koji je došao prije te famozne skauting službe. Šta je to uradio za taj period?guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:57Poslusajte od 33 minute. I onda ovdje neko brani Mirvica, Ajlu branili govori debili svi koji su protiv. Dobro mi postojimo ikako, cuj predlagala formaciju jer tako Bajern igra, motivacione govore na sastancima drzala, ma ovo je nevjerovatno Boga mi dragog, jeb.em ti Ismire sve sto imas.
Kad je toliki stručnjak što ne kaže za koga sad skautira i ko ga sad angažuje ili samo laprda na youtube. Isti kao svi kojima se zavrne "klupska pipa" , onda sve najgore, što nije to pričao kad se uzimala lova i tad je to bilo loše nego se pametnjaković sad sjetio kad više nema euričića iz šehera.
Šta kažeš, bit će još veći budžet na ljeto
A ni trenutna primanja se ne mogu ispoštovati, kamoli tek veća
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- napoleon72
- Kontakt:
Ne lazi, obje te utakmice smo poceli u 4231 formaciji. Dva stopera, dva beka, dva DMFa, Penaranda Ziljkic i Hasic ispred, Renan u napadu. Kako si tu vidio 352? Na 352 se preslo tek protiv GOSKa kad smo dobili 4:0 (odbrana Anicic, Djurickovic, Soldo, Beganovic i Radovic). I s tom formacijom smo igrali do kraja (10 utakmica) i izgubili samo od Zrinjskog 4:3. Kako te nije stid lagat toliko, kao da ne postoje izvjestaji sa svih utakmica dostupni svugdje na internetu?Lucas je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:40Rožman je proljece 2024 (nakon sto je odradio zimske pripreme, sa svim mogučim ovlastima i slobodom u radu), počeo sa 3-5-2, prvo Sloboda u kupu (prolaz na jedvite jade), pa Široki na Koševu (debakl 1:3). Ne zna se, u kojoj smo od te dvije utakmice bili gori.teamnorth1989 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:15Rozman je na proljece presao sa 4231 na 352 i to mu je donijelo Europu. Moze samo kod Rozmana ili Zekica.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Sve si ti lončiće polupao predsjedniče.IstinskiPitar je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:44Upravo tako!DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:33Jedan obični ublehaš koji je uzimao lovu a vidio Sarajeva nije, spominje tri prelazna roka i neke igrače i transfere a u to periodu kroz klub najviše prodefilovalo igrača u historiji. Frajer spominje transfer Bubanje već formiranog igrača, Jattu kojeg je opet taj nesposobni Laterme doveo, Gulija koji je došao prije te famozne skauting službe. Šta je to uradio za taj period?guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:57Poslusajte od 33 minute. I onda ovdje neko brani Mirvica, Ajlu branili govori debili svi koji su protiv. Dobro mi postojimo ikako, cuj predlagala formaciju jer tako Bajern igra, motivacione govore na sastancima drzala, ma ovo je nevjerovatno Boga mi dragog, jeb.em ti Ismire sve sto imas.
Samo takva investicija da se igra u dresovima od mjeseca oktobraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:50IstinskiPitar je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:44Upravo tako!DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:33
Jedan obični ublehaš koji je uzimao lovu a vidio Sarajeva nije, spominje tri prelazna roka i neke igrače i transfere a u to periodu kroz klub najviše prodefilovalo igrača u historiji. Frajer spominje transfer Bubanje već formiranog igrača, Jattu kojeg je opet taj nesposobni Laterme doveo, Gulija koji je došao prije te famozne skauting službe. Šta je to uradio za taj period?
Nabijem ja sve njih na neku stvar i nek se gone u tri pi.zde materine.![]()
Šta kažeš, bit će još veći budžet na ljeto![]()
A ni trenutna primanja se ne mogu ispoštovati, kamoli tek veća![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Nije rekao lik nista novo. O ovome se prica i pise nekoliko godina. Masa ljudi koji vjeruju su se vec distancirali od kluba. Ovi koji ne vjeruju su prvo vikali dje su dokazi, sad vicu kakav ovaj uhljeb obicni. I naravno, daj svoje pare pa odlucuj.
Sve cisto ko suza rekao bih. Ko vidi vidi, ko ne vidi nece ni vidjeti sta god da mu kazes.
Sve cisto ko suza rekao bih. Ko vidi vidi, ko ne vidi nece ni vidjeti sta god da mu kazes.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da nije smiješno bilo bi žalosno.H8Z7 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:19Samo takva investicija da se igra u dresovima od mjeseca oktobraGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:50![]()
Šta kažeš, bit će još veći budžet na ljeto![]()
A ni trenutna primanja se ne mogu ispoštovati, kamoli tek veća![]()
Žali Bože što trošimo Zorana na ovaj nikad mizerniji period za Sarajevo po svim pitanjima, pa tako i po finansijskom.
Sad mi je jasno ko stoji iza profila @lucas hahahahHordas1990 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 12:02Neofirno se Mirvic brani i dalje na ovoj temi![]()
Cuj govorila treneru zasto ne igras 4-2-3-1 kao Bayern.![]()
"Meni se čini da je sve to krenulo zbog ega predsjednikove savjetnice koja je bila isključena iz svih poslovnih odluka vezanih za transfere od strane sportskog direktora Mathiasa Lettermea, što je i normalno. On je bio dosta povezan sa skauting departmentom, dosta nam je vjerovao", rekao je Korda i nastavio:
"Mislim da je ona dosta tome tu kumovala jer se počela miješati u politiku kluba, u medijima su se počele pojavljivati stvari koje je ona prigovarala sportskom direktoru, iste te riječi su se čule kroz tekst sportskog novinara. To mi je bilo suludo da neko iz kluba 'buši' drugu osobu iz kluba kroz medije. Koliko je to daleko sezalo, govori i to da je u hrvatskim medijima izašao tekst kako ona ima veliki nogometni 'know-how' i to nekakvo bildanje imidža, a 'ispod haube' je osoba koja narušava atmosferu unutar kluba i koja svojim potezima dosta negativno utječe na strukturu unutar kluba.
To njeno odmicanje od cijele sportske politike je utjecalo na njen ego pa je osnovala paralelni scouting department. To je bila suluda struktura u klubu, ne znam kako je sada tamo. Zoran Mamić je preuzeo uzde i sad koliko on njoj vjeruje ili ne... Ona ima dosta veliko mišljenje o sebi, možda i najveći nesrazmjer kvalitete rada i mišljenja o sebi u nogometu s kojim sam se sreo", kazao je Korda, te je naveo i jedan primjer za to.
"Spomenuta je prigovarala treneru zašto ne igra formaciju 4-2-3-1 jer tako igra Bayern, pa treba i Sarajevo".
Korda je otkrio i da je dobio mail u kojem mu Sarajevo uručuje otkaz dva mjeseca nakon što ga je on podnio.
"Ja gledam u mail, ono: 'Koji vrag?'. I ja sam im odgovorio: 'OK, za vašu informaciju ja sam dao otkaz tad i tad, ali kad ste se već javili, dužni ste mi platu iz tog i tog mjeseca...'. Nisu više odgovarali", ispričao je Korda.![]()
![]()
-
johntravolta123
- Kontakt:
Ovo se odnosi na Husrefa
I on je izjavio ovo sa 4 nazad da cemo igrati
Leterme je malo prije Zekica otisao
I on je izjavio ovo sa 4 nazad da cemo igrati
Leterme je malo prije Zekica otisao
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Karlos, Menalo, Živković svi igraju u istim dresovima od oktobra
samo zato što je i dalje trakica "think pink" na dresu i to na svim garniturama ide zaključak da je to ista garnitura i da ih Hadžija pere u Harisovim vešmašinama.
. Karlos osim zadnje utakmice na svakoj dao dres nekom a u klubu su imali još u oktobru njega u planu i naštancali odmah 10+ komada. Jbt gdje ovi ljudi žive, čime se bave zar je teško otići do šopa i vidjet da kampanja i dalje traje.
Čuj isra garnitura od oktobra sunce ti poljubim.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel to mijenja činjenicu da uposlenici nemaju redovna primanja?DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:47Karlos, Menalo, Živković svi igraju u istim dresovima od oktobra![]()
samo zato što je i dalje trakica "think pink" na dresu i to na svim garniturama ide zaključak da je to ista garnitura i da ih Hadžija pere u Harisovim vešmašinama.
. Karlos osim zadnje utakmice na svakoj dao dres nekom a u klubu su imali još u oktobru njega u planu i naštancali odmah 10+ komada. Jbt gdje ovi ljudi žive, čime se bave zar je teško otići do šopa i vidjet da kampanja i dalje traje.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ne.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:50Jel to mijenja činjenicu da uposlenici nemaju redovna primanja?DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:47Karlos, Menalo, Živković svi igraju u istim dresovima od oktobra![]()
Doktor za retardaciju.
Nevjerovatno zaista, sta se sve nece pisati ovdje...DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:47Karlos, Menalo, Živković svi igraju u istim dresovima od oktobra![]()
Dobro ne napisase u opremi od priprema proslog ljeta...
Čim to spomeneš, odmah se mijenja atmosfera na pdfu. Tačno je da kasne primanja, jer naš vrli predsjednik i vlasnik ne može da to namiri, drugom riječima, NEMA, nije parali.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:50Jel to mijenja činjenicu da uposlenici nemaju redovna primanja?
Sa njegovim načinom vođenja kluba, vrlo je moguće da ćemo se naći u situaciji kao kone naše, da tabirimo sredinom tabele zbog stabilizacije kluba, i to finansijske. Pokušava preko Mamića da prodaje mlade igrače, da bi se domogao novca, da klub može iole da funkcioniše.
I onaj Korda što je pričao na onom podkastu, je sve upravu za dotičnu frlju. Uništila je klub iznutra, a glavonja to sve aminovao. Sve je on to znao, nego ga libo racku dok se ima šta prodat, klošar hrasnički. Nije mi ni buraz bolji, isto govvno.
Novi vlasnik ce to sve srediti
Izvini, to nije ista garnitura, ja sam pogrešno shvatio, imamo novca ali štedimo pa nećemo mijenjati dresove od mjeseca kampanje koji je prošao prije pola godine.DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:47Karlos, Menalo, Živković svi igraju u istim dresovima od oktobra![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Yebem i tebi i ovom što si mu odgovorio i Ismiru i Ayli majku.IstinskiPitar je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:44Upravo tako!DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 maj 2026, 11:33Jedan obični ublehaš koji je uzimao lovu a vidio Sarajeva nije, spominje tri prelazna roka i neke igrače i transfere a u to periodu kroz klub najviše prodefilovalo igrača u historiji. Frajer spominje transfer Bubanje već formiranog igrača, Jattu kojeg je opet taj nesposobni Laterme doveo, Gulija koji je došao prije te famozne skauting službe. Šta je to uradio za taj period?guadalupe je napisao/la: ↑12 maj 2026, 08:57Poslusajte od 33 minute. I onda ovdje neko brani Mirvica, Ajlu branili govori debili svi koji su protiv. Dobro mi postojimo ikako, cuj predlagala formaciju jer tako Bajern igra, motivacione govore na sastancima drzala, ma ovo je nevjerovatno Boga mi dragog, jeb.em ti Ismire sve sto imas.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ali čovjeće ti si napisao da igramo u istim dresovima još od oktobra a trenutno nema 4 igrača u ekipi iz tog perioda jesi ti dobar, znaš li kakave gluposti valjaš. Što se tiće kampanje ona i dalje traje u matru je bila isto promocija "think pink" i sad možeš kupiti/naručiti proizvod sa trakicom.H8Z7 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 16:45Izvini, to nije ista garnitura, ja sam pogrešno shvatio, imamo novca ali štedimo pa nećemo mijenjati dresove od mjeseca kampanje koji je prošao prije pola godine.DoktorXabaras je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:47Karlos, Menalo, Živković svi igraju u istim dresovima od oktobra![]()
O kakvom novcu i kakvoj štednji ti pričaš??? sad kao nekim sarkastičnom konstatacijom pokušavaš umanjti glupost koju si napisao. Bejži ba nemoj me zaj.ebavat.
Doktor za retardaciju.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Evo može li mi neko argumentovano objasniti šta je to Korda pogrešno rekao u ovom podcastu? Sve tačno od riječi do riječi i uostalom, par novih sitnica je otkrio u vezi ove šale za Bayern i 4-2-3-1, ovo ostalo smo sve znali. Svi znamo da je bio haos, da se ne zna ko kosi a ko vodu nosi, da se dovodi i radi ko šta hoće, da je prva Ajla pravila kuršlus u čitavom klubu itd. Šta je problem i šta je netačno?
Korda da je najveća ubleha na svijetu, momak je sve u pravu. Jeste eto nabili ga nogom, pa on sad jedva dočekao. Ne mogu da vjerujem da postoji neko ko brani kuju zvanu Ajla.
Krenimo redom..
1. Rekao je da Ajla ima visoko mišljenje o sebi, da utiče negativno na sve, da se miješa svakoj osobi. Šta je netačno?
Evo otkad je došla u klub napravila je milion skandala. Od onih sitnih pa do krupnih. Svi se sjećamo kako je Zekiću naredila da u prijateljskoj na pripremama mora igrati hejbet igrača, te je on poslije poludio. Svi znamo zbog koga je Zekić otišao, plus ovaj dio oko formacija, motivacija itd. Svi znamo šta je Mamić rekao Mirviću za nju i da je tek sad uspjela nogu dobiti. O odnosu sa navijačima, kurcenju, kretenskim odnosu sa svima u klubu da ne pričam.
2. Korda je bio skaut i dio jednog lanca.
Korda je mogao da nađe XY igrača, ali kao što kaže, Leterme je donosio odluke. Mogao je Korda naći vrhunske igrače, što ne znači da će se sve poklopiti i da će taj igrač doći jer je tu milion faktora, prvenstveno dio oko plate. Onda na kraju ispadne da je Korda ubleha jer eto nije on nikog doveo, a momak obični skaut. Leterme ili neko drugi ako ne aminuje nečiju platu, mogu Korda i ostali na glavi dubiti. Pa kasnije ode Leterme i onda odjednom može plata od milion za nekog igrača. Još jedan dokaz da ljudi u klubu ne znaju kud gone i nemaju jasan pravac.
3. Optužila Ajla skauting tim kako nisu ispitali povrede
Još jedna glupost koju je kuja iznijela, a koja nema nikakve potpore. Naveo je odmah primjer Đorđevića (koji nije došao za njegovo vrijeme), ali je odličan primjer. Saša je bio redovan u Srbiji, odigrao čitavu sezonu bez ikakvih povreda. Kod nas bio odličan, nosioc igre i onda se desi strašna povreda tetive koja će mu vrlo vjerovatno donijeti kraj ozbiljne karijere. Pogotovo ako je tačno ovo za mali broj kopački.. Gojković došao zdrav, redovno igrao, klasa za ovu ligu, potrgao ligamente i onda je kriva skauting služba? Jedino da su vidovnjaci.. Za Goerdezianija se eto znalo da neće biti otkupljen i on je bio panic buy.
4. Stoperi
100% je tačno i dio u vezi stopera. Dovedeš stopere koji su pogodni za 3-5-2 formaciju, koji mogu to igrati i onda odjednom mijenjaš u 4-2-3-1 i pogube se. Naravno da nije isto igrati te dvije formacije. U takvim stalnim rokadama i haotičnim/suludim promjenama, ni igrači ne mogu doći do izražaja. Ristovski ne može biti isti u formaciji s dvojicom i u formaciji sa trojicom nazad, a mi to šatro nešto stalno mijenjamo. Još jedna potvrda da ljudi u ovom klubu blage veze nemaju o fudbalu, ne znaju šta hoće, niti koga dovesti.
5. Kao šlag na tortu najtužnija i najjadnija situacija je ovaj fio vezan za otkaz. Čovjek dao otkaz prije dva mjeseca i ti mu se nakon dva mjeseca javiš i kažeš kako je dobio otkaz nakon "temeljne" analize. Pa majku vam ebem u picku ebem dokad ćete brukati ovaj klub više..
Ne branim Kordu, niti se ima šta braniti, momak nevažan u čitavoj priči. Volio bih samo da mi neko pobije ovo gore navedeno, pošto vodim da ljudi brane neodbranjivo. "Nije nikog doveo", "ubleha koja je uzimala pare", "otjerali ga pa mu krivo" i slično.
Korda da je najveća ubleha na svijetu, momak je sve u pravu. Jeste eto nabili ga nogom, pa on sad jedva dočekao. Ne mogu da vjerujem da postoji neko ko brani kuju zvanu Ajla.
Krenimo redom..
1. Rekao je da Ajla ima visoko mišljenje o sebi, da utiče negativno na sve, da se miješa svakoj osobi. Šta je netačno?
Evo otkad je došla u klub napravila je milion skandala. Od onih sitnih pa do krupnih. Svi se sjećamo kako je Zekiću naredila da u prijateljskoj na pripremama mora igrati hejbet igrača, te je on poslije poludio. Svi znamo zbog koga je Zekić otišao, plus ovaj dio oko formacija, motivacija itd. Svi znamo šta je Mamić rekao Mirviću za nju i da je tek sad uspjela nogu dobiti. O odnosu sa navijačima, kurcenju, kretenskim odnosu sa svima u klubu da ne pričam.
2. Korda je bio skaut i dio jednog lanca.
Korda je mogao da nađe XY igrača, ali kao što kaže, Leterme je donosio odluke. Mogao je Korda naći vrhunske igrače, što ne znači da će se sve poklopiti i da će taj igrač doći jer je tu milion faktora, prvenstveno dio oko plate. Onda na kraju ispadne da je Korda ubleha jer eto nije on nikog doveo, a momak obični skaut. Leterme ili neko drugi ako ne aminuje nečiju platu, mogu Korda i ostali na glavi dubiti. Pa kasnije ode Leterme i onda odjednom može plata od milion za nekog igrača. Još jedan dokaz da ljudi u klubu ne znaju kud gone i nemaju jasan pravac.
3. Optužila Ajla skauting tim kako nisu ispitali povrede
Još jedna glupost koju je kuja iznijela, a koja nema nikakve potpore. Naveo je odmah primjer Đorđevića (koji nije došao za njegovo vrijeme), ali je odličan primjer. Saša je bio redovan u Srbiji, odigrao čitavu sezonu bez ikakvih povreda. Kod nas bio odličan, nosioc igre i onda se desi strašna povreda tetive koja će mu vrlo vjerovatno donijeti kraj ozbiljne karijere. Pogotovo ako je tačno ovo za mali broj kopački.. Gojković došao zdrav, redovno igrao, klasa za ovu ligu, potrgao ligamente i onda je kriva skauting služba? Jedino da su vidovnjaci.. Za Goerdezianija se eto znalo da neće biti otkupljen i on je bio panic buy.
4. Stoperi
100% je tačno i dio u vezi stopera. Dovedeš stopere koji su pogodni za 3-5-2 formaciju, koji mogu to igrati i onda odjednom mijenjaš u 4-2-3-1 i pogube se. Naravno da nije isto igrati te dvije formacije. U takvim stalnim rokadama i haotičnim/suludim promjenama, ni igrači ne mogu doći do izražaja. Ristovski ne može biti isti u formaciji s dvojicom i u formaciji sa trojicom nazad, a mi to šatro nešto stalno mijenjamo. Još jedna potvrda da ljudi u ovom klubu blage veze nemaju o fudbalu, ne znaju šta hoće, niti koga dovesti.
5. Kao šlag na tortu najtužnija i najjadnija situacija je ovaj fio vezan za otkaz. Čovjek dao otkaz prije dva mjeseca i ti mu se nakon dva mjeseca javiš i kažeš kako je dobio otkaz nakon "temeljne" analize. Pa majku vam ebem u picku ebem dokad ćete brukati ovaj klub više..
Ne branim Kordu, niti se ima šta braniti, momak nevažan u čitavoj priči. Volio bih samo da mi neko pobije ovo gore navedeno, pošto vodim da ljudi brane neodbranjivo. "Nije nikog doveo", "ubleha koja je uzimala pare", "otjerali ga pa mu krivo" i slično.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, nedimmmm1337 i 25 gostiju.

.png)