Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
Ja nikako ne kontam kakav je gušt kupiti odjednom 50-100 paketića. Pa to se valjda kupuje i mijenja slejdećih par mjeseci, naravno uz kulminaciju tokom samo SP-a. Pa zar nije draž kupiti 2 paketića i nadati se nekoj novoj koje nemaš??
Ali baš ova situacija sa je.enim sličicama je pokazala kakva smo bagra. Dođe kreten, kupi 2 kartona sličica i nakon njega dođe 50 djece koji ne mogu kupiti po paketić-dva a možda im ovo prvi album koji popunjavaju...
Ali baš ova situacija sa je.enim sličicama je pokazala kakva smo bagra. Dođe kreten, kupi 2 kartona sličica i nakon njega dođe 50 djece koji ne mogu kupiti po paketić-dva a možda im ovo prvi album koji popunjavaju...
Prijatelju ja sam prvi uzeo 2 boxa, sto je 700 slicica. Opet mi fali 280 slicica da imam samo dovoljno za tacno onoliko slicica koliko je i u albumu.obagol je napisao/la: ↑12 maj 2026, 15:03Ja nikako ne kontam kakav je gušt kupiti odjednom 50-100 paketića. Pa to se valjda kupuje i mijenja slejdećih par mjeseci, naravno uz kulminaciju tokom samo SP-a. Pa zar nije draž kupiti 2 paketića i nadati se nekoj novoj koje nemaš??
Svako svjetsko prvenstvo sam uzeo 2 boxa za "prvu ruku". Ali tad nije bila ovolika pomama, cak ni 2014 kad smo igrali svjetsko. Ja ovdje krivim dobavljace koji nisu dovoljno opskrbili radnje.
I to je moj gušt, otac mi je u amanet ostavio sve popunjene albume svjetskih od Njemacke 1974, ja sam od 98 sakupljao do sad, kupili smo USA 94 prije 10ak godina jer se nije kod nas moglo skupljati.
I nije problem ako neko kupi i 20 kutija, problem je samo u dobavljacu
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U bingu ili u iNovine u BCC?Scholl je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:52Bcc veliki bingobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:10Obišao čitavu TZ, nigdje paketića nijednog nema da se uzme
Ima
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
bingo marketbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 15:31U bingu ili u iNovine u BCC?Scholl je napisao/la: ↑12 maj 2026, 14:52Bcc veliki bingobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 13:10Obišao čitavu TZ, nigdje paketića nijednog nema da se uzme
Ima
doslo je u sve bingo prodavnice sirom BiH
I u nekim već nestalo. Nevjerovatno.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kaze mi ova u pennyu u cetvrtak ujutro kod njih pocinje prodaja
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Maloprije ja evo bio, nema nijednog paketića više
Kad ovi ljudi ustanu i kupe sličice i albume? Radi li ko? Znate li, ima li kupiti u Tuzli i u kojim prodajnim objektima?
Samo je Sloboda iz Tuzle
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nema druže nigdje, sve sam evo obišao poslije posla od SH pa do Miladija, baš nigdje nema ni pola paketića
Upravo jbt. Cuj u 8 ujutru doslo, a vec u pola 9 nestalo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma nije da mi je hitno, ali imam osjećaj da su šverceri u kontaktu sa ovima što prodaju i da će prodavati albume za 15, a sličice za 5 KM. i svi se žale kako nema posla i kako poslodavci izrabljuju, a već imaju po 500 duplikata.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 16:52Nema druže nigdje, sve sam evo obišao poslije posla od SH pa do Miladija, baš nigdje nema ni pola paketića
Samo je Sloboda iz Tuzle
Jesi isao u BCC? Kontam odletit dole vidjeti ima li ista.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 16:52Nema druže nigdje, sve sam evo obišao poslije posla od SH pa do Miladija, baš nigdje nema ni pola paketića
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kažu ovi sa iNovine kioska na stp i na sjenjaku da im ujutru dolazi nova tura.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bio prije pola sata brate, opustošili ljudi sve
Kao i u svemu, kod nas lakrdija. Ali bitno je da se kuka kako se nema.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 16:57Kažu ovi sa iNovine kioska na stp i na sjenjaku da im ujutru dolazi nova tura.
Samo je Sloboda iz Tuzle
- Shategabri
- Kontakt:
Ne treba kupovati od njih iz principa. Slicica ce biti cijelo ljeto. Pa nek fino s njima popune 1000 albuma i prodaju ih nailovoj materi.Power10 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 16:55Ma nije da mi je hitno, ali imam osjećaj da su šverceri u kontaktu sa ovima što prodaju i da će prodavati albume za 15, a sličice za 5 KM. i svi se žale kako nema posla i kako poslodavci izrabljuju, a već imaju po 500 duplikata.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 16:52Nema druže nigdje, sve sam evo obišao poslije posla od SH pa do Miladija, baš nigdje nema ni pola paketića
Koševo Zapad
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne znam kakav parmak moras bit da kupis te preprodavacke slicice i albume po nekoj nenormalnoj cijeni
Takvim treba stavit troduplu cijenu s merakom.QUARTERBACK je napisao/la: ↑12 maj 2026, 17:13ne znam kakav parmak moras bit da kupis te preprodavacke slicice i albume po nekoj nenormalnoj cijeni
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jaran evo maloprije kupio za mene sličice u Bingu na Šićkom, kaže ima kamion boxova, pa eto da znate
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ja konto to ce lagano raja skupljat bgm sta je ovo ovako, u bingu u vogosci isto pitao kaze ova to je za sat sve otisloDamirT je napisao/la: ↑12 maj 2026, 17:14Takvim treba stavit troduplu cijenu s merakom.QUARTERBACK je napisao/la: ↑12 maj 2026, 17:13ne znam kakav parmak moras bit da kupis te preprodavacke slicice i albume po nekoj nenormalnoj cijeni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.