Evo ga ima na Kiseljaku u Bingu dosta. Sad ce u 9 zatvoriti ali ako neko hoce moze odmah ujutro kad otvaraju doci pa uzeti. Daju i album besplatno

**** majku..ovde sam cito nesto kao da su inace 1ipo euro ali u Rewe i Lidl ja mislim ima nekakav popust pa su euro..danas uzeo 20 paketica kad sam se vec vozio do prodavnice, prodavacica zinula..ne znam jel izgledam ko sirotinja ili ovde nije tolko ludilo i ne zivi se dobro ko u Bosni da se kupuju boxovi i popunjavaju albumi u 2 danaPower10 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 17:251,25 €, jer kod nas se bolje živi zahvaljujući pilićarima na vlasti.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 17:22Kolko je paketic slicica u BiH?
U Njemackoj u Rewe 1 paketic 1 euro, nije uopce bezobrazno kako sam ocekivao da ce biti
Gdje ce ko s nama kad su kakve gluposti u pitanjututankamon1905 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 20:34**** majku..ovde sam cito nesto kao da su inace 1ipo euro ali u Rewe i Lidl ja mislim ima nekakav popust pa su euro..danas uzeo 20 paketica kad sam se vec vozio do prodavnice, prodavacica zinula..ne znam jel izgledam ko sirotinja ili ovde nije tolko ludilo i ne zivi se dobro ko u Bosni da se kupuju boxovi i popunjavaju albumi u 2 danaPower10 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 17:251,25 €, jer kod nas se bolje živi zahvaljujući pilićarima na vlasti.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 17:22Kolko je paketic slicica u BiH?
U Njemackoj u Rewe 1 paketic 1 euro, nije uopce bezobrazno kako sam ocekivao da ce biti
Vidi drug, za ujutro ne znam ali mi je žena na trafici u omegi rekla da ce biti sutra posle 5 popodne kod njih a vjv tako i one trafike oko omege i bcc. Ujutrp mozda bude na Pecari u bingu ( kontam da bi trebalo ostat od danas) al ne mogu rec nista 100%tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 maj 2026, 21:27Zna li neko gdje ce se moci naci u tz ujutro slicice?
Hvala sefe.Radnicki1921 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 21:48Vidi drug, za ujutro ne znam ali mi je žena na trafici u omegi rekla da ce biti sutra posle 5 popodne kod njih a vjv tako i one trafike oko omege i bcc. Ujutrp mozda bude na Pecari u bingu ( kontam da bi trebalo ostat od danas) al ne mogu rec nista 100%tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 maj 2026, 21:27Zna li neko gdje ce se moci naci u tz ujutro slicice?
Ma to je to mi afirka i juzna amerika najvece fudbalske nacijebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:01Ma nije samo kod nas ludilo, i po J.Americi je isto, iskaču mi reelsi na Instagramu, ljudi od usta udvajaju da kupe sličice i zajedno pune roditelji i djeca pa snimaju kako kuhaju paketiće sličica za ručak![]()
Ne lijepe. One su rijetke, nesto kao kolekcionarske. Mada ima ljudi uzmu dosta ovih obicnih za jednu tu rijetku u razmjeni.invincible1921 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:21Halalite ako je bilo vec, al sta je finta sa ovim extra slicicama..jel se lijepe u album ili..? Nemam jos album oa ne znam![]()
Ako imas vremena i volje dodji u Bingo na Kiseljaku, bice 100%. Bila dva boxa po 50 neotpakovanatuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 maj 2026, 21:27Zna li neko gdje ce se moci naci u tz ujutro slicice?
Ma mijenjat znaci, kakva kolekcija, jedino ako ima Esmir ili KerimDamirT je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:23Ne lijepe. One su rijetke, nesto kao kolekcionarske. Mada ima ljudi uzmu dosta ovih obicnih za jednu tu rijetku u razmjeni.invincible1921 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:21Halalite ako je bilo vec, al sta je finta sa ovim extra slicicama..jel se lijepe u album ili..? Nemam jos album oa ne znam![]()
Tesko nije mi bas usput ali stontat cu se do ujutro mzd budem dovoljno lud i to uradim, hvala svakako.Sheyi je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:31Ako imas vremena i volje dodji u Bingo na Kiseljaku, bice 100%. Bila dva boxa po 50 neotpakovanatuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 maj 2026, 21:27Zna li neko gdje ce se moci naci u tz ujutro slicice?
Dobro neko napisa, mi smo sampioni u kupovanju gluposti i bacanju para.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 20:34ne znam jel izgledam ko sirotinja ili ovde nije tolko ludilo i ne zivi se dobro ko u Bosni da se kupuju boxovi i popunjavaju albumi u 2 dana
Ha,ha.original ona "Nema više suncaaaa,nema više mesecaaa ničeg više nema jooojjj....invincible1921 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 22:21Halalite ako je bilo vec, al sta je finta sa ovim extra slicicama..jel se lijepe u album ili..? Nemam jos album oa ne znam
Jbt nije lako ni ovim u trafikama, doso danas reko imate li album.."NEMAM AAA NE ZNAM KAD CE DOC NEMAM NI SLICICE NISTA NEMAM AAAA"![]()