Nidal Čelik
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Re: Nidal Čelik
Sto su se strucnjaci nabili na ovu temu 
Ono najvaznije, vjerujem da nece zavrsiti epizodu u Fra kao onaj golman Sarajeva i jel ono bio jos jedan igrac iz nase lige tamo, a da nista nisu uradili.
Momak se prilicno pokazao u toj cudnoj fra ligi i samo je vazno da prije iduce sezone donese pravu odluku. Za njega nije slaba opcija jos jedna sezona u Lensu ako bude dio standardne rotacije. Neka odigra pola utakmica u sezoni, za mladog igraca iz nase Saban lige to je znak da napreduje.
Momak se prilicno pokazao u toj cudnoj fra ligi i samo je vazno da prije iduce sezone donese pravu odluku. Za njega nije slaba opcija jos jedna sezona u Lensu ako bude dio standardne rotacije. Neka odigra pola utakmica u sezoni, za mladog igraca iz nase Saban lige to je znak da napreduje.
Ne brinite, igrat će u Ligi 1 sljedeće sezone kao posuđeni igrač.
Bio je mali Hajdarević.Drum je napisao/la: ↑29 apr 2026, 22:10Ono najvaznije, vjerujem da nece zavrsiti epizodu u Fra kao onaj golman Sarajeva i jel ono bio jos jedan igrac iz nase lige tamo, a da nista nisu uradili.
Trebamo sebi priznat da smo imali baš dosta sreće sa ovom generacijom. Dobro se razvijaju i nisu skloni povredama. Kakvih je talenata nestalo sa scene, pa nikom ništa.
Bilo bi dobro za njegov razvoj da zamijeni Tarkana u Sasusuolu ako ga ovi prodaju.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Bio je i Sabanovic u AngersuSoli je napisao/la: ↑29 apr 2026, 22:27Bio je mali Hajdarević.Drum je napisao/la: ↑29 apr 2026, 22:10Ono najvaznije, vjerujem da nece zavrsiti epizodu u Fra kao onaj golman Sarajeva i jel ono bio jos jedan igrac iz nase lige tamo, a da nista nisu uradili.
Trebamo sebi priznat da smo imali baš dosta sreće sa ovom generacijom. Dobro se razvijaju i nisu skloni povredama. Kakvih je talenata nestalo sa scene, pa nikom ništa.
Don't believe the hype.
Pisu Franzuci da ga na ljeto traze RAAL La Louviere i Laval.
Bilo je nesto transfera jedno vrijeme. Recimo, Serbedzic il kako vec mu ime u Belgiju. Bas fina liga za iskorak iz BiH. Mujakic isto tako. Onda Gojak, Hodzic, Varesanovic, Duljevic, onaj iz Zelje sto nije treninga u Udinezeu mogao odraditi, i sta znam ko jos.Soli je napisao/la: ↑29 apr 2026, 22:27Bio je mali Hajdarević.Drum je napisao/la: ↑29 apr 2026, 22:10Ono najvaznije, vjerujem da nece zavrsiti epizodu u Fra kao onaj golman Sarajeva i jel ono bio jos jedan igrac iz nase lige tamo, a da nista nisu uradili.
Al treba zapeti da bi bio Dzeko, babo i mahalac istovremeno. Tako u 40oj dođes do SP. Kod nas apsurd da vecina u mahalcu vide babu koji Dzeki pepa kroz noge. I kada dobije priliku kao Gojak u Torinu, umjesto da zapne, on zavrsi u mađarskoj varosi.
Da, na tog Sabanovica sam mislio.akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 apr 2026, 23:03Bio je i Sabanovic u AngersuSoli je napisao/la: ↑29 apr 2026, 22:27Bio je mali Hajdarević.Drum je napisao/la: ↑29 apr 2026, 22:10Ono najvaznije, vjerujem da nece zavrsiti epizodu u Fra kao onaj golman Sarajeva i jel ono bio jos jedan igrac iz nase lige tamo, a da nista nisu uradili.
Vratio se u sastav.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
evo ga i na klupi veceras, dobro je da konkurise ako nista 
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nista od Nidala, gdje ce bolan momak iz Sarajeva znati igrati fudbal..
Ovo sto valja sve je iz Zelje
Ovo sto valja sve je iz Zelje
Jesi ti debilcina od lika, ne znas da ne vrijedjas, odma dajes do znanja da si seljacina nad seljacinama. Ako si odrasto na planini gdje psuju majku nakon svadje onda trebas malo upoznat se s okolinom.
Lik nije bio na klupi kad su se svi vratili stoperi, ko sto je i ocekivano. Sad kad je zbog crvenih dvojica izvan ekipe i pri tome kad je jos par povrijedjnih, ponovo je u ekipi. Nece ubacit dijete iz U21 da igra ko nema minute.
A ovaj ispod sto spominje Zelju, Sarajevo je jos zesci. Uopste me ne zanima, ne navijam ni za jedan od ta dva kluba, navijam za bosnjacke klubove koji god. Bas mene zanima jel neko iz Zelje, Sarajeva ako je dobar za repke.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Nije u kadru za današnju utakmicu. Momku sve najbolje, ali daj Bože da nam ne zatrebaju njegove usluge na SP. Mislim da je ovaj poziv njemu krajnje nezaslužen. Koga boli briga što si član jednog Lensa, ako ni na klupi ne sjediš.
+1Coolpanda24 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 09:30Nije u kadru za današnju utakmicu. Momku sve najbolje, ali daj Bože da nam ne zatrebaju njegove usluge na SP. Mislim da je ovaj poziv njemu krajnje nezaslužen. Koga boli briga što si član jednog Lensa, ako ni na klupi ne sjediš.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kad god je igrao za Lens on je igrao dobro, iskoristio je povrede nekih igraca i ostavio dobar dojam, mlad je i ne moze pored francuza igrat jer imaju veliku prednostCoolpanda24 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 09:30Nije u kadru za današnju utakmicu. Momku sve najbolje, ali daj Bože da nam ne zatrebaju njegove usluge na SP. Mislim da je ovaj poziv njemu krajnje nezaslužen. Koga boli briga što si član jednog Lensa, ako ni na klupi ne sjediš.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
+1
Mislim da nije trebao biti među 26. Max na proširenom.
Mislim da nije trebao biti među 26. Max na proširenom.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Celik je pravi tip igraca koji se moze dobro prodati ako igra dobro SP, strasno mlad, vec je u solidnom klubu i igrao je koliko toliko o Ligue 1. Katic ide prije ali ako bas ne moze zbog one povrede, mislim da Celik treba dobit sansu prije Dennisa.
Trenutno korisnika/ca: dedo26, DjaniTarik, Google Adsense [Bot], HariTz, MiranGlasnic, Zglavkar i 36 gostiju.