Govore biti ce dovoljno zaliha od danas sutra iako ja u to sumnjam sada je nastala jos veca panika i pomama i sada ce i oni koji nisu uzimali boksove doci i uzwti da ne bi morali hodati i iducu sedmicu od trafike do trafike.
Panini album sličica za SP 2026
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Re: Panini album sličica za SP 2026
#CarsijaOdjebi
Koji Bingo?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Koji god, vidio sam da su objavili da u Bingo radnjama ima. Nisam ti od neke pomoci nazalost ali probaj koji god, ubost ces jedan
Nećeš nijedan. Na Ciglanama pitam kaže imaš u Bingo Plusu na Barama, hajd odem, kaže žena jutros nestalo, a ja u 11 ušao. Pa ili opet neko dođe i kaže "daj mi sve" ili ne dođe više od 50 komada.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Ljudi rezervisu po trafikama , vj i po manjim radnjama
Zato nikad nema
Sakriju prodavacice
Licno mi rekla zena na trafici i novine
Zato nikad nema
Sakriju prodavacice
Licno mi rekla zena na trafici i novine
Ma i dolazi im malo, a ogromna je potražnja.
Jučer u Tropiku ograničili na 10 kesica da se može kupiti opet za pola sata puklo.
Danas i sutra dolaze veće pošiljke po radnjama tako da bi trebalo biti dostupno svima, plus što su ovi koji su uzimali po 4 boxa neće uzimati iz ove ture
-
19vendetta87
- Kontakt:
Svaka cast braca. Stavi ga na olx, mozes milju uzeti za njega.PSV je napisao/la: ↑13 maj 2026, 10:34Ali bro ima li ista sladje nego pokupovati sve pakete slicica djeci ispred nosa? Vec sam skoro popunio album.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 10:15Mozda zato sto se nismo kvalifikovali na ta prvenstva?Radnicki1921 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 08:18jer sto niko nije skupljo euro 24, wc 22, euro 20, te albume jos mozes nac na trafici izblijedili od sunca![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Hvala ti.
Nema nigdje, navodno popodne....
- JayCatwright
- Kontakt:
pa ako će retardi kupovati sa olxa, onda će ti ovi što prodaju samo nastavljati uzimati pakete čitave jer koliko sam načuo ove radnice po trafikama lažu da nema nego ih štekaju i daju takvima, za lijeka im trebalo
Doslo je vrijeme kad je vaznije poznanstvo sa tetom iz trafike nego sa direktorom Telekoma.
-
Radnicki1921
- Kontakt:
Ma kakvi bruda, to je zato da bi se oni kurcili znas kako su skupili album,kako oni imaju19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 10:15Mozda zato sto se nismo kvalifikovali na ta prvenstva?Radnicki1921 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 08:18jer sto niko nije skupljo euro 24, wc 22, euro 20, te albume jos mozes nac na trafici izblijedili od sunca![]()
Ma treba im inspekciju zvati pa da vidis kako vade pakete.JayCatwright je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:07pa ako će retardi kupovati sa olxa, onda će ti ovi što prodaju samo nastavljati uzimati pakete čitave jer koliko sam načuo ove radnice po trafikama lažu da nema nego ih štekaju i daju takvima, za lijeka im trebalo
Moguce je i ovo sto Jay kaze. Nema sanse da nekome jave da je stiglo prije nekoliko minuta i odmah kad dodjes kazu nema. Pa ko to toliko uzima ako nisu ovi likovi. Ja jutros 5 paketica u Bingu uzeo i danas vidjeti jos 3-4 na trafici i dosta za danas.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Matterhorn22
- Kontakt:
ovo preprodavanje je toliko debilno, pa nisu karte za utakmicu pa da je ograničen broj. Ovoga se može naštampati koliko god.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Svugdje ima budala al kod nas je centralaMatterhorn22 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 12:30ovo preprodavanje je toliko debilno, pa nisu karte za utakmicu pa da je ograničen broj. Ovoga se može naštampati koliko god.
#CarsijaOdjebi
- Goalgetter
- Kontakt:
Izlazi mi na FB neke grupe, hardcover album prodaju cak i po 30–40 € nevjerovatno, a narod kupuje naravno.
Kod svega je to tako, gdje god je neki potencijal da se prevari narod i dodatno uzme lova, tu se taj isti krug ljudi krece, bile to ulaznice, u ovom slucaju slicice ili nesto trece.
Radije bih cekao do septembra na album nego sto bi tamo nekom prevarantu sa olxa ili drugom mjestu dao pare u dzep.
Kod svega je to tako, gdje god je neki potencijal da se prevari narod i dodatno uzme lova, tu se taj isti krug ljudi krece, bile to ulaznice, u ovom slucaju slicice ili nesto trece.
Radije bih cekao do septembra na album nego sto bi tamo nekom prevarantu sa olxa ili drugom mjestu dao pare u dzep.
-
Matterhorn22
- Kontakt:
pa to, ja sam album 2014 većinom skupio pred kraj svjetskog kad je bilo i lakše mijenjati
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U Bingo u BCC-u u Tuzli je jučer došlo 6000 paketića i za sat vremena je puklo sve.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
KarloIvandic
- Kontakt:
bas me zanima koja je nabavna .Koliko su dobri na jednom paketicubaboedindzeko09 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 13:31U Bingo u BCC-u u Tuzli je jučer došlo 6000 paketića i za sat vremena je puklo sve.