Nidal Čelik

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

NoDi80
Kontakt:

Re: Nidal Čelik

Post Postao/la NoDi80 » 13 maj 2026, 21:10

MiranGlasnic je napisao/la:
13 maj 2026, 21:09

Ko je zaslužio poziv umjesto Nidala? Samo kvalitetni fudbaleri i oni koji igraju profesionalni fudbal….
Kospo sto je pokazao u A repki, Celik nije ni u u21
Cak i onaj Ibrisimbegovic koji igra za drugi tim Schlake je uvijek bio bolji od Celika za U21 repku
U Fiorentini i Dzeko je bio na klupi, to je klub u raspadu
Kospo je gresku napravio sto je otisao u Fiorentinu i bolje bi bilo Salzburg, Brugge…
Povrijedjeni Berbic drzi Celika na klupi u nasoj u21 repki, jer je puno kompaktibilniji i svestraniji igrac
Cardaklija takodjer u21 reprezentativac je trenutno ozbiljni igrac od Celika
Celik ima potencijal, ali ima i masineriju koju prati ozbiljan marketing
Neka ga sad, ali objektivno preko reda je upao u A repku i nije prirodno po zasluzi ga Alajbegovic
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 maj 2026, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 13 maj 2026, 21:17

NoDi80 je napisao/la:
13 maj 2026, 21:10
MiranGlasnic je napisao/la:
13 maj 2026, 21:09

Ko je zaslužio poziv umjesto Nidala? Samo kvalitetni fudbaleri i oni koji igraju profesionalni fudbal….
Kospo sto je pokazao u A repki, Celik nije ni u u21
Cak i onaj Ibrisimbegovic koji igra za drugi tim Schlake je uvijek bio bolji od Celika za U21 repku
Nekako preko reda je upao i nije prirodno kao Alajbegovic
U Fiorentini i Dzeko je bio na klupi, to je klub u raspadu
Kospo je gresku napravio sto je otisao u Fiorentinu i bolje bi bilo Salzburg, Brugge…
Ibrišimović…dragi NoDi. Šta je Košpo pokazao…i to kao zadnji vezni? Igra li Košpo za Fiorentinu..je li dobio priliku? Šta ćemo mi od toga što je ona napravio grešku i otišao u Fiorentinu? Je li to razlog ili opravdanje da ga se vodi na Svjetsko? Sutra se 4 štopera povrijede i mi bi bili sretni da u početnu postavu upadne Košpo…koji ima 20 minuta fudbala u karijeri?…o kome ništa ne znam? O Nidalu barem znamo da još uvijek ne zna. Ima li još neko…a da igra profesionalni fudbal?

Roki50
Kontakt:

Post Postao/la Roki50 » 13 maj 2026, 21:27

Spahic98 je napisao/la:
13 maj 2026, 21:05
Roki50 je napisao/la:
13 maj 2026, 21:03
hurem je napisao/la:
13 maj 2026, 20:52
- Nidal Čelik ne bi imao ni minute u Ligue1 da mu se nije iznenada otvorilo usljed povreda stopera u Lensu. Njegova nafaka. Hvala Bogu da mu se otvorilo.

- Nidal ne bi dobio poziv u barazu ni za SP da je Barišić bio i jeste zdrav.

- Nije Nidal bez razloga bio “out” u barazu, zbog vise razloga. Nažalost, objektivnost je nekim likovima stran pojam.

- Nidal nije dobro odigrao sve utakmice za Lens nego tek par njih. Većinu je odigrao slabo ili zadovoljavajuće. Mlad je, pred njim je vrijeme, SP ga može dodatno pogurati u karijeri i SS razmišlja u tom smjeru, razmišlja o budućnosti - i to je ispravno razmišljanje. Bolje i Nidal nego Bicakcic. Vise opcija nismo ni imali. Malic nije konkurencija Nidalu. Kospo se ne treba ni spominjati u ovom trenutku.

- Sretno Nidalu na SP i u klupskoj karijeri.

Edit: Lens se ne bori za titulu jer im je ostalo 1% šansi za takav scenarij, tako da to ne može biti razlogom za večerašnje tribiniranje našeg reprezentativca, kako neki žele predstaviti…
Ne znam odakle to,Bicakcic ili Nidal,realnije je Nidal ili Kospo,po mojem skromnom misljenju trebao je Kospo,Nidal je svakako bio nas u startu,a Kospo se odrekao mnogo toga kao i njegova porodica,Svica bi im puno dala daje ostao kod njih,i to je jedini razlog sto bi prije Kospu a kvalitet je tu negdje trenutno,u bliskoj buducnosti njih dvojica sa Muharemovicem ce biti nasi stoperi narednih 15g odprilike i ako imamo jos par odlicnih stopera njihovih godina
Kospo ne igra seniorski fudbal uopste
Mogli su onda i Vedada Turbica pozvati na SP
Kako je onda igrao protiv San Marina?I Nidal je uletio slucajno nakon povreda stopera za prvi tim Lensa i nije senior,eto imao je srece i nije se dokazao da zasluzuje da igra u prvom timu,samo da ne ispadne da mi je to drago sto nije,boze sacuvaj,ja mislim da ce obojica i Nidal i Kospo cinit stoperski tandem u buducnosti naravno sa Tarikom,Tarik je vodja i buduci kapiten reprezentacije kao nekad Spaha

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 13 maj 2026, 22:25

Ja bih volio da Čelik bude novi Ramos, a nadam se da će barem dogurati do nivoa nekog italijanskog kluba iz donjeg dijela tabele.
Medjutim, on trenutno nije najbolji ni u U21 reprezentaciji, a kamoli da bude konkurentan u seniorskoj reprezentaciji.

Nadam se barem da će ga agent moći tušnuti nekome na ljeto gdje bi mogao igrati sa tom pričom kako je već reprezentativac BiH.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 13 maj 2026, 22:37

Poziv Celiku je super ako ne dodjemo u situaciju da mora igrati na SP. Ako dodjemo u tu situaciju najebali smo i to debelo. Mada kome god drugom da se uputio ovaj poziv takodjer bi najebali debelo tako da nema neke greske. Ja sam iskreno prizeljkivao da poziv dobije Karic ili Gazibegovic pa da nam u nuzdi Kolasinac igra stopera a neko od njih dvojice beka i na taj nacin dobijemo tu sirinu na stoperu. Ali sve su to sitne razlike.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 13 maj 2026, 22:40

DeeWa je napisao/la:
13 maj 2026, 22:25
Ja bih volio da Čelik bude novi Ramos, a nadam se da će barem dogurati do nivoa nekog italijanskog kluba iz donjeg dijela tabele.
Medjutim, on trenutno nije najbolji ni u U21 reprezentaciji, a kamoli da bude konkurentan u seniorskoj reprezentaciji.

Nadam se barem da će ga agent moći tušnuti nekome na ljeto gdje bi mogao igrati sa tom pričom kako je već reprezentativac BiH.
Zanemarimo njega…ko bi mogao iz U21 više doprinjeti seniorskoj reprezentaciji a da igra istu poziciju kao Nidal? Ako gledamo po nekoj formi sad pred Svjetsko…to bi bio Čardaklija. Košpo ni Ibrišimović ne igraju profesionalni fudbal…i ne postoji način mjerenja njihovog eventualnog doprinosa seniorskoj reprezentaciji. Poslije njih dvojice imamo Mikulića i Smajlovića…koji ni nema pravo nastupa za nas..

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 13 maj 2026, 22:46

Madal je napisao/la:
13 maj 2026, 22:37
Poziv Celiku je super ako ne dodjemo u situaciju da mora igrati na SP. Ako dodjemo u tu situaciju najebali smo i to debelo. Mada kome god drugom da se uputio ovaj poziv takodjer bi najebali debelo tako da nema neke greske. Ja sam iskreno prizeljkivao da poziv dobije Karic ili Gazibegovic pa da nam u nuzdi Kolasinac igra stopera a neko od njih dvojice beka i na taj nacin dobijemo tu sirinu na stoperu. Ali sve su to sitne razlike.
Slazem se. Ne do Bog da nam on zatreba na SP, najebali smo - prava rijec. I ja bih isto postupio, Kola na stopera, a pozovi klasicnog beka, a ne covjeka koji ima 600 minuta profi fudbala.. al jbg,ne pitamo se mi..sta je tu je..

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 13 maj 2026, 22:48

RightBack je napisao/la:
13 maj 2026, 22:46
Madal je napisao/la:
13 maj 2026, 22:37
Slazem se. Ne do Bog da nam on zatreba na SP, najebali smo - prava rijec. I ja bih isto postupio, Kola na stopera, a pozovi klasicnog beka, a ne covjeka koji ima 600 minuta profi fudbala.. al jbg,ne pitamo se mi..sta je tu je..
Isto tako je cinjenica da u toj kombinaciji dobijas lijevog stopera a Celik je desni. Tako da kako je - tako je, mozda i dobar primjer gdje smo sada bas preko Celika - kvalitet upitan a veliki potencijal. I presjek stanja da smo jos uvijek reprezentacija u nastanku i podsjednik koliki se uspjeh vec napravio ovim plasmanom.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 14 maj 2026, 00:21

Celik nece minute vidjeti. Samo smarate.

Denis, Radeljic, Mujakic kao stoper il bek ako zatreba.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 14 maj 2026, 07:44

Ĉelika,Burnića ili Mujakića mijenjao bih za Karića. Da imammo beka na beku.
Mada Memic kod Barbareza sve igra, mijenjaće i Vasilja ako golman zatreba
Ajvatar

Blizzard
Kontakt:

Post Postao/la Blizzard » 14 maj 2026, 08:14

katalinski je napisao/la:
14 maj 2026, 07:44
Ĉelika,Burnića ili Mujakića mijenjao bih za Karića. Da imammo beka na beku.
Mada Memic kod Barbareza sve igra, mijenjaće i Vasilja ako golman zatreba
To što Karić poslije Austrije nije više dobijao poziv mislim da nešto govori. Burnić je igrač koji može igrati više pozicija i neće se buniti, jest prosjek al može poslužit.

resko1
Kontakt:

Post Postao/la resko1 » 14 maj 2026, 09:01

Nidal je tu, jer su u njemu vidjeli potencijal, uz tu njegov rad i trud je bio nagradjen pa je bio na spisku i za baraz utakmice.
Na njega se racuna kao i na ostale momke.
Na njemu je i na ostalima da samo nastave radit, igrat i razvijat se.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Iceplayer i 23 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []