Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Dres reprezentacije BiH
Meni je dobar ovaj bijeli dres, ljepo izgleda.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Pa da izolir trakom lijepe legea jer je preveliko. Legea smece ni brat nije htio više tu pa napravio givovu
Evo nesto i za Hadzibegica i kompaniju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ovo je jedina verzija tog bijelog dresa koja bi valjala jer bi na neki način imali i nešto svoje unikatno što bi podsjećalo na zastavu, a istovremeno nije nakiceno i nisam mnogo vidjao na drugim dresovima. Ali nažalost neće biti ovako.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
mi izgleda moramo pokrenut raskid ugovora da bi nam isti napravili dres po mjere, zadnja-nova garnitura kao i kasnije sa adidasom, objavljena samo,
a iz znatizelje, da li je ijedna reprezentacija-navijaci unazad nekoliko godina imala sta kao anketu ili dio uticaja u kreiranju dresa
a iz znatizelje, da li je ijedna reprezentacija-navijaci unazad nekoliko godina imala sta kao anketu ili dio uticaja u kreiranju dresa
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Narucivao sam i ja. Oko 2-3 sedmice od datuma narucivanja ti stigne, kinez ti posalje i sliku svega na whatsapp prije nego se posalje, sve korektno. Platis mu preko paypala. Jedino sto je dostava poskupa i što više komada naručuje postaje skuplja. Na narudzbu od 61 eura dostava me izašla 18. Ali kad skontas da je u pitanju 6 dresova koji su perfektne kopije, stvarno perfektan kvalitet (čak dođu i sa pravim etiketama, plasticna vrećica ima brend logo) opet je jeftino (manje od 15 eura po dresu). Pogotovo što pijačari po Bosni za apsolutno smece od dresova naplaćuju iste te pare. Da ne spominjem same nike/adidas shopove koji to isto prodaju za 100 eura.Arvid je napisao/la: ↑13 maj 2026, 07:11jel sigurica ovaj, vidio sam par dijamanata![]()
Moja teorija je da se radi o prodavačima koji imaju veze sa pravim fabrikama i rade to sa strane na crno i sami proizvođači (nike, adidas, puma, kelme, itd.) im ne mogu ništa, a kineze isto boli qrac. Efektivno dobijes isti proizvod koji bi ti npr Real Madrid shop (ili u našem slučaju ono smece od stranice zmajevi.ba) prodao za 100 eura ali po fer cijeni.DeeWa je napisao/la: ↑13 maj 2026, 16:34Meni je zanimljivo kako ovakve stranice imaju jeftinije dresove nego na pijaci, a pri tome su boljeg kvaliteta.
Siguran sam da će novi dresovi na pijacama koštati po najmanje 30KM, a ne bi me čudilo ni da budu 40KM. Dok kod Kineza možeš naručiti jeftinije a ta kopija bude mnogo bolja i bliža originalu.
Može i ovako, tek da se koliko toliko razlikuje dres repke od dresa Želje.

Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
- katalinski
- Kontakt:
Nisam tad ni bio daleko da pogodim kako ce izgledati dresovi.BosPos je napisao/la: ↑06 apr 2026, 14:31Ovaj lijevi i jeste njihov najljepsi dres. Potpisao bi sad bijelo plavu kombinaciju.katalinski je napisao/la: ↑06 apr 2026, 07:28
Iz kelme kataloga i ponude ovo su jedina dva dresa da bar malo valjaju. ovi dresovi već postoje samo ih prilagoditi našem timu.
Ako nam budu nešto novo radili super, ali onda se neko od naših mora uključiti u izradu i dati ideju, jer ovo ostalo njihovo je kriminalno loše.
Ajvatar
- Donnie Darko
- Kontakt:
ja sam čuo da će biti željezara na tom dresu
Ovaj cak i lijepo izgleda.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- akisarajevo92
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Dres manje vise, ali ja ne mogu vjerovati i dalje da radimo preko posrednika. Znaci Zeljo i Zrinjski imaju ugovore sa Macronom, ali reprezentacija ide preko posrednika. Otvoris Kelme stranicu, tamo Espanyol, Watford, Liban i Nepal...
Celik!3,2,2.

Najjaci.
Ovaj bijeli što je procurio slika Hrgović što nosi, je toliko loš da ću radije naslijepo uzeti plavi 
Iako ne volim da što se plavi nameće kao domaći.
160 BAM i 30 BAM print slova na Ferhadiji preorder
Iako ne volim da što se plavi nameće kao domaći.
160 BAM i 30 BAM print slova na Ferhadiji preorder
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
BTW imaju i ovi na Ferhadiji Symbol shopu ovaj retro dres samo bez Patrick logo, 60 BAM i deset broj nazad piše Bosna i Hercegovina. Čini se fin materijal. Na kraju možda i taj uzeti
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 5063689742
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Bing [Bot], HariTz, jasmin10, Zglavkar i 47 gostiju.