Naručio sam Box 16 aprila, trebao bi doći naredne sedmice
Panini album sličica za SP 2026
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Re: Panini album sličica za SP 2026
Ima li neko u Njemačkoj, Baden Wüttembergu ili Bayernu da skuplja sličice, pa da se zamijenimo za duplikate nekada krajem mjeseca maja?
Nije s kole
Morao bih te ubiti, ako ti kazem
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ko ti to radi u Coli 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Bilo je u Palmi sinoc ispod Fahdove dzamije. Uzeo ja box. Jest da je neki ispred mene za milju uzeo. Kako sam skontao trebalo bi biti i vcrs opet.
Ako se ko htio bude trade za nase. Fale mi Vasilj, Katic, Mujakic, Dedic i Tabakovic. Imam duple Demirovica i Gigovica
Ako se ko htio bude trade za nase. Fale mi Vasilj, Katic, Mujakic, Dedic i Tabakovic. Imam duple Demirovica i Gigovica
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- JayCatwright
- Kontakt:
Jutros u pola 8 na trafici, kaže došlo joj u 7 i nestalo sve, u očima sam joj vidio da me laže kuja raspala
Ma ja standardno. Koliko ima do ovih sto pokupe 20 boxova toliko ima i to teta tih sto sakrivajuJayCatwright je napisao/la: ↑14 maj 2026, 08:26Jutros u pola 8 na trafici, kaže došlo joj u 7 i nestalo sve, u očima sam joj vidio da me laže kuja raspala
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Raja je retardirana i kupuje za 4 5 stoja masovno, neki i vise i to je najveci problem, pored toga sto su zalihe ogranicene. Smirit ce se ovo kroz par dana/sedmica i moci ce se normalno slicice skupljat usput uz svjetsko.
Ja sam taj. Moze mi se, svaki dan cu uzimati. Punim drugi album vec.Dex je napisao/la: ↑14 maj 2026, 07:57Bilo je u Palmi sinoc ispod Fahdove dzamije. Uzeo ja box. Jest da je neki ispred mene za milju uzeo. Kako sam skontao trebalo bi biti i vcrs opet.
Tako će i biti, ja se početkom juna priključujemManijakdokraja9 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 08:38Raja je retardirana i kupuje za 4 5 stoja masovno, neki i vise i to je najveci problem, pored toga sto su zalihe ogranicene. Smirit ce se ovo kroz par dana/sedmica i moci ce se normalno slicice skupljat usput uz svjetsko.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Došle su jutros u Brčko, na sva mjesta koja sam gore nabrojao juče. Na Duhanu po trafici dva boksa, dakle pojačali su dopunu. Kort i Bingo su počeli dijeliti albume (5x pakala i onda džabe). Čak su se pojavile i u većim špecerajima.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑13 maj 2026, 10:59Govore biti ce dovoljno zaliha od danas sutra iako ja u to sumnjam sada je nastala jos veca panika i pomama i sada ce i oni koji nisu uzimali boksove doci i uzwti da ne bi morali hodati i iducu sedmicu od trafike do trafike.
Mislim da će početi da opada potražnja i stišava se ovo ludilo kako se bližimo početku SP. Kao i obično, uostalom, uvijek je ovako - samo što sad imamo i naše, pa je više interesanata.
A počele su i duple, u prosjeku jedna po paklu.
Džeri Drejk
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Dobro si procjenio evo gledam po kioscima u tz inovine duhan svi imaju i nema vise vracanja bas mi je drago da je krenulo. Maloprije ispred trafike djete dobi Dedica nisam mogao odolit da i ja ne uzmem 2 pakla i tu je tim Bosne i 3 duple al razmjenit ce se sa rajom.salkan je napisao/la: ↑14 maj 2026, 08:47Došle su jutros u Brčko, na sva mjesta koja sam gore nabrojao juče. Na Duhanu po trafici dva boksa, dakle pojačali su dopunu. Kort i Bingo su počeli dijeliti albume (5x pakala i onda džabe). Čak su se pojavile i u većim špecerajima.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑13 maj 2026, 10:59Govore biti ce dovoljno zaliha od danas sutra iako ja u to sumnjam sada je nastala jos veca panika i pomama i sada ce i oni koji nisu uzimali boksove doci i uzwti da ne bi morali hodati i iducu sedmicu od trafike do trafike.
Mislim da će početi da opada potražnja i stišava se ovo ludilo kako se bližimo početku SP. Kao i obično, uostalom, uvijek je ovako - samo što sad imamo i naše, pa je više interesanata.
A počele su i duple, u prosjeku jedna po paklu.![]()
#CarsijaOdjebi
- Shategabri
- Kontakt:
Ma bice svuda, nepotrebno kriziranje.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑14 maj 2026, 09:53Dobro si procjenio evo gledam po kioscima u tz inovine duhan svi imaju i nema vise vracanja bas mi je drago da je krenulo. Maloprije ispred trafike djete dobi Dedica nisam mogao odolit da i ja ne uzmem 2 pakla i tu je tim Bosne i 3 duple al razmjenit ce se sa rajom.salkan je napisao/la: ↑14 maj 2026, 08:47Došle su jutros u Brčko, na sva mjesta koja sam gore nabrojao juče. Na Duhanu po trafici dva boksa, dakle pojačali su dopunu. Kort i Bingo su počeli dijeliti albume (5x pakala i onda džabe). Čak su se pojavile i u većim špecerajima.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑13 maj 2026, 10:59Govore biti ce dovoljno zaliha od danas sutra iako ja u to sumnjam sada je nastala jos veca panika i pomama i sada ce i oni koji nisu uzimali boksove doci i uzwti da ne bi morali hodati i iducu sedmicu od trafike do trafike.
Popunis ga do kraja maja i sta onda
Koševo Zapad
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Slazem se veci je gušt uz utakmice SP narucito kad nasi budu igrali uzeti i otvarati sa rajom i nadat se nasima ja ovo polako nisam danas ni planiro uzimat al et ne moze se covjek oduprijet kad je toliki hajp aj barem sam umjeren pa sam dosad otvorio svega nekih 10ak paketica.Shategabri je napisao/la: ↑14 maj 2026, 10:08Ma bice svuda, nepotrebno kriziranje.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑14 maj 2026, 09:53Dobro si procjenio evo gledam po kioscima u tz inovine duhan svi imaju i nema vise vracanja bas mi je drago da je krenulo. Maloprije ispred trafike djete dobi Dedica nisam mogao odolit da i ja ne uzmem 2 pakla i tu je tim Bosne i 3 duple al razmjenit ce se sa rajom.salkan je napisao/la: ↑14 maj 2026, 08:47
Došle su jutros u Brčko, na sva mjesta koja sam gore nabrojao juče. Na Duhanu po trafici dva boksa, dakle pojačali su dopunu. Kort i Bingo su počeli dijeliti albume (5x pakala i onda džabe). Čak su se pojavile i u većim špecerajima.
Popunis ga do kraja maja i sta onda![]()
#CarsijaOdjebi
Ipak je jutros bilo u Konzumu, valjda su jucer unijeli tek. Slicice su otisle odmah, albuma je bilo, i to su dijelili, nije se prodavalo.
Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
Apdejt:
Sve puklo do 08.30h.
Prodajna mjesta su dobijala po 4-5 boksova, ali više nema ni škrame.
Sve puklo do 08.30h.
Prodajna mjesta su dobijala po 4-5 boksova, ali više nema ni škrame.
Džeri Drejk
...a što se tiče popunjavanja, ja se sjećam nepisanog pravila - da se popuni album do pola ako je ikako moguće prije no utakmice na turniru krenu. A onda u toku i poslije turnira dovršavaš razmjenama i muljavinama. Ne znam dal je i sad tako.
Džeri Drejk
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima u Tuzli manje više svugdje, na svakom kiosku.
Samo nema albuma s tvrdim koricama nigdje, dao bih i fesliju za njega sad
Samo nema albuma s tvrdim koricama nigdje, dao bih i fesliju za njega sad
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Sacekaj ili pokusaj vidjeti sa tropikom da narucis kod njih. Samo nemoj djeparosima dat pare pa i da ti ga poklanjaju nek propadnu kad biznis od ovog prave.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 11:14Ima u Tuzli manje više svugdje, na svakom kiosku.
Samo nema albuma s tvrdim koricama nigdje, dao bih i fesliju za njega sad![]()
#CarsijaOdjebi
Nema ti kod njih vise da narucis koliko sam ja upoznattuzlanskinacin je napisao/la: ↑14 maj 2026, 11:16Sacekaj ili pokusaj vidjeti sa tropikom da narucis kod njih. Samo nemoj djeparosima dat pare pa i da ti ga poklanjaju nek propadnu kad biznis od ovog prave.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 11:14Ima u Tuzli manje više svugdje, na svakom kiosku.
Samo nema albuma s tvrdim koricama nigdje, dao bih i fesliju za njega sad![]()