Kakvi pacijenti, ne zna djipke gdje udara19vendetta87 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 11:48
Marokanci58 je napisao/la: ↑24 feb 2026, 10:21Ko god trener da je u Kupu treba izvesti rezerve i sačuvati tim za borbu za opstanak. Zrinjski će doci mrtav sa putovanja. Bolje da ih dočekamo odmorni pa imamo i šanse. Ako i tu kiksamo aufiderzin. Tek onda kreće panika.
Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Slučaj u vezi opstrukcija FK Željezničar nije prvi uz koji se veže ime ministra Škobića za sumnjive administrativne radnje.
Kolege iz Fokusa ranije su u istraživačkoj priči o tenderu za iznajmljivanje softvera i opreme za elektronski nadzor zatvorenika objavili niz sumnjivih postupaka u Federalnom ministarstvu pravde između juna i decembra 2023. – uključujući dodjelu posla kompaniji Opus d.o.o. Mostar, čiji je osnivač Milenko Čović, za kojeg su mediji u više navrata utvrdili rodbinske veze sa liderom HDZ-a BiH Draganom Čovićem.
Ured za reviziju institucija u FBiH je u svom posljednjem izvještaju Škobićevo ministarstvo identifikovao kao jedno od onih sa najvećim porastom nepravilnosti u odnosu na raniju godinu — uz Ministarstvo prostornog uređenja na čelu sa kolegom iz HDZ-a Željkom Nedićem.
KRIVIČNO-PRAVNA DIMENZIJA
Krivični zakon Federacije BiH, u članu 383, propisuje krivično djelo zloupotrebe položaja ili ovlasti — kada službeno ili odgovorno lice iskorištavanjem svog službenog položaja ili ovlasti, prekoračenjem granica svoje ovlasti ili neizvršenjem svoje službene dužnosti, pribavi sebi ili drugom kakvu korist, drugome nanese kakvu štetu ili teže povrijedi prava drugog.
Stoga se postavlja i legitimno pitanje za Federalno tužilaštvo, Federalnu upravu policije, SIPA-u i ****: da li petomjesečno kočenje administrativnog akta koji su odobrile pravne službe samog ministarstva, uz dokumentovan obrazac ponavljajućih izmjena bez pravnog obrazloženja i uz instruirano angažovanje advokata iz bivšeg ureda samog ministra, predstavlja zloupotrebu položaja?
**** zrinjski, **** covica, **** hdz, **** ultrase
Kolege iz Fokusa ranije su u istraživačkoj priči o tenderu za iznajmljivanje softvera i opreme za elektronski nadzor zatvorenika objavili niz sumnjivih postupaka u Federalnom ministarstvu pravde između juna i decembra 2023. – uključujući dodjelu posla kompaniji Opus d.o.o. Mostar, čiji je osnivač Milenko Čović, za kojeg su mediji u više navrata utvrdili rodbinske veze sa liderom HDZ-a BiH Draganom Čovićem.
Ured za reviziju institucija u FBiH je u svom posljednjem izvještaju Škobićevo ministarstvo identifikovao kao jedno od onih sa najvećim porastom nepravilnosti u odnosu na raniju godinu — uz Ministarstvo prostornog uređenja na čelu sa kolegom iz HDZ-a Željkom Nedićem.
KRIVIČNO-PRAVNA DIMENZIJA
Krivični zakon Federacije BiH, u članu 383, propisuje krivično djelo zloupotrebe položaja ili ovlasti — kada službeno ili odgovorno lice iskorištavanjem svog službenog položaja ili ovlasti, prekoračenjem granica svoje ovlasti ili neizvršenjem svoje službene dužnosti, pribavi sebi ili drugom kakvu korist, drugome nanese kakvu štetu ili teže povrijedi prava drugog.
Stoga se postavlja i legitimno pitanje za Federalno tužilaštvo, Federalnu upravu policije, SIPA-u i ****: da li petomjesečno kočenje administrativnog akta koji su odobrile pravne službe samog ministarstva, uz dokumentovan obrazac ponavljajućih izmjena bez pravnog obrazloženja i uz instruirano angažovanje advokata iz bivšeg ureda samog ministra, predstavlja zloupotrebu položaja?
**** zrinjski, **** covica, **** hdz, **** ultrase
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ljudi nisu svjesni da ako ovako ostane da nas ceka Tesanj i Bihac
-
rimljanin90
- Kontakt:
Nodi goni se u picku materinu vise iz austrije.
Gdje let3 da nam kaže kako ni trener ni pomoćnici ni niko iz Želje nije spominjao "sigurnu zonu" i izboren opstanak prije i poslije utakmice sa Slogom. Mi izmišljamo kaže.Zato veliko hvala treneru, Vama, Nenadu i Branku što ste došli i uspjeli nas podići na viši nivo, ostvarivati pobjede, postizati golove i na kraju izboriti opstanak, kako naš klub ne bi bio u zoni ugroženosti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Evo tu sam, kad me vec prozivas javno.Pendulum je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:00Gdje let3 da nam kaže kako ni trener ni pomoćnici ni niko iz Želje nije spominjao "sigurnu zonu" i izboren opstanak prije i poslije utakmice sa Slogom. Mi izmišljamo kaže.Zato veliko hvala treneru, Vama, Nenadu i Branku što ste došli i uspjeli nas podići na viši nivo, ostvarivati pobjede, postizati golove i na kraju izboriti opstanak, kako naš klub ne bi bio u zoni ugroženosti.![]()
Ako mozes postavi nam te izjave.
Samo pitari su veca **** od hdzovaca
Oni su i pomogli da beus udje u savez, kad su zajedno otjerali Ivicu Osima
Danas nije ni cudo sto im hdzovci vode klub i sto im je treci dres sahovnica
Oni su i pomogli da beus udje u savez, kad su zajedno otjerali Ivicu Osima
Danas nije ni cudo sto im hdzovci vode klub i sto im je treci dres sahovnica
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ne treba ni sekunde likovati komsijama zbog ovoga sto se desava, ako je istina. Ovo je sistematsko unistavanje svega sto dolazi iz Sarajeva sto se fudbala tice i to traje duze od sponenutih 5 mjeseci. Meni samo nije jasno zasto niko od najcitanijih portala o ovome nije pisao. Znam da je istrazivacko novinarstvo izumrlo, ali nerealno djeluje da niko nije nista objavio ni postavio pitanje.
U novi boj...
Nodi kako ti Sanin nije rekao za ovo kod Brajlovica
Mi se malo i prepali kad si najavio europski Zeljeznicar
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Od toga da je laž da statut nije usvojen (a mjesecima se priča da ne valja) do toga da je sad ministar isključivo kriv. Valjda se i on oglasi pa bude još zanimljivije. Najbitnije jeste da je goalpost fleksibilan i da Nodi ima šta vrtiti na forum dok se boje ne otope.
Evo jedno zanimljivo pitanje koje uskoro dolazi na forumske kanale, šta je s reprogramom?
Evo jedno zanimljivo pitanje koje uskoro dolazi na forumske kanale, šta je s reprogramom?
Zadnja izmjena: Oikamid, dana/u 14 maj 2026, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
- LondonBlues
- Kontakt:
Plođeni jeste li duplo bolji?
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zato veliko hvala treneru, Vama, Nenadu i Branku što ste došli i uspjeli nas podići na viši nivo, ostvarivati pobjede, postizati golove i na kraju izboriti opstanak, kako naš klub ne bi bio u zoni ugroženosti.
- Combattente87
- Kontakt:
Ništa ovdje nije sistematsko nego je karma jedno veliko čudo !Bejker je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:05Ne treba ni sekunde likovati komsijama zbog ovoga sto se desava, ako je istina. Ovo je sistematsko unistavanje svega sto dolazi iz Sarajeva sto se fudbala tice i to traje duze od sponenutih 5 mjeseci. Meni samo nije jasno zasto niko od najcitanijih portala o ovome nije pisao. Znam da je istrazivacko novinarstvo izumrlo, ali nerealno djeluje da niko nije nista objavio ni postavio pitanje.
Na slici ispod, Borac je ispao u drugu ligu zbog duga od 600k maraka, u tom periodu Željezničar je imao možda i trostruko veći dug i svi zahtjevi za reprograme su prihvaćeni dok Borcu ništa nije priznato !
Da ne spominjem Žepče Limorad i prokletih 100k ispod stola u debeloj koverti, ponavljam KARMA JE ČUDO!

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Kakav je Korora, po tvom mišljenu? Vrijedi li mu pružiti šansu u Akademiji?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Atlanta, DoktorXabaras, haklamas, Pantelija, Semrush [Bot], supervizor, Zaboljesutra, Zigazaga i 30 gostiju.

.png)