Premijer liga BiH - aktuelno
-
rimljanin90
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nodi goni se u picku materinu vise iz austrije.
Gdje let3 da nam kaže kako ni trener ni pomoćnici ni niko iz Želje nije spominjao "sigurnu zonu" i izboren opstanak prije i poslije utakmice sa Slogom. Mi izmišljamo kaže.Zato veliko hvala treneru, Vama, Nenadu i Branku što ste došli i uspjeli nas podići na viši nivo, ostvarivati pobjede, postizati golove i na kraju izboriti opstanak, kako naš klub ne bi bio u zoni ugroženosti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Evo tu sam, kad me vec prozivas javno.Pendulum je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:00Gdje let3 da nam kaže kako ni trener ni pomoćnici ni niko iz Želje nije spominjao "sigurnu zonu" i izboren opstanak prije i poslije utakmice sa Slogom. Mi izmišljamo kaže.Zato veliko hvala treneru, Vama, Nenadu i Branku što ste došli i uspjeli nas podići na viši nivo, ostvarivati pobjede, postizati golove i na kraju izboriti opstanak, kako naš klub ne bi bio u zoni ugroženosti.![]()
Ako mozes postavi nam te izjave.
Samo pitari su veca **** od hdzovaca
Oni su i pomogli da beus udje u savez, kad su zajedno otjerali Ivicu Osima
Danas nije ni cudo sto im hdzovci vode klub i sto im je treci dres sahovnica
Oni su i pomogli da beus udje u savez, kad su zajedno otjerali Ivicu Osima
Danas nije ni cudo sto im hdzovci vode klub i sto im je treci dres sahovnica
FK Željezničar
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Ne treba ni sekunde likovati komsijama zbog ovoga sto se desava, ako je istina. Ovo je sistematsko unistavanje svega sto dolazi iz Sarajeva sto se fudbala tice i to traje duze od sponenutih 5 mjeseci. Meni samo nije jasno zasto niko od najcitanijih portala o ovome nije pisao. Znam da je istrazivacko novinarstvo izumrlo, ali nerealno djeluje da niko nije nista objavio ni postavio pitanje.
U novi boj...
Nodi kako ti Sanin nije rekao za ovo kod Brajlovica
Mi se malo i prepali kad si najavio europski Zeljeznicar
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Od toga da je laž da statut nije usvojen (a mjesecima se priča da ne valja) do toga da je sad ministar isključivo kriv. Valjda se i on oglasi pa bude još zanimljivije. Najbitnije jeste da je goalpost fleksibilan i da Nodi ima šta vrtiti na forum dok se boje ne otope.
Evo jedno zanimljivo pitanje koje uskoro dolazi na forumske kanale, šta je s reprogramom?
Evo jedno zanimljivo pitanje koje uskoro dolazi na forumske kanale, šta je s reprogramom?
Zadnja izmjena: Oikamid, dana/u 14 maj 2026, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
- LondonBlues
- Kontakt:
Plođeni jeste li duplo bolji?
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Zato veliko hvala treneru, Vama, Nenadu i Branku što ste došli i uspjeli nas podići na viši nivo, ostvarivati pobjede, postizati golove i na kraju izboriti opstanak, kako naš klub ne bi bio u zoni ugroženosti.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- Combattente87
- Kontakt:
Ništa ovdje nije sistematsko nego je karma jedno veliko čudo !Bejker je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:05Ne treba ni sekunde likovati komsijama zbog ovoga sto se desava, ako je istina. Ovo je sistematsko unistavanje svega sto dolazi iz Sarajeva sto se fudbala tice i to traje duze od sponenutih 5 mjeseci. Meni samo nije jasno zasto niko od najcitanijih portala o ovome nije pisao. Znam da je istrazivacko novinarstvo izumrlo, ali nerealno djeluje da niko nije nista objavio ni postavio pitanje.
Na slici ispod, Borac je ispao u drugu ligu zbog duga od 600k maraka, u tom periodu Željezničar je imao možda i trostruko veći dug i svi zahtjevi za reprograme su prihvaćeni dok Borcu ništa nije priznato !
Da ne spominjem Žepče Limorad i prokletih 100k ispod stola u debeloj koverti, ponavljam KARMA JE ČUDO!

BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Kakav je Korora, po tvom mišljenu? Vrijedi li mu pružiti šansu u Akademiji?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
- Threeplanetrees
Kakvi su to sada škutorski upisi, a neki dan si mi si uvlačio kroz privatne poruke. Ne valja ti to
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 14 maj 2026, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Evo ti i ovde.let3 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:03Evo tu sam, kad me vec prozivas javno.Pendulum je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:00Gdje let3 da nam kaže kako ni trener ni pomoćnici ni niko iz Želje nije spominjao "sigurnu zonu" i izboren opstanak prije i poslije utakmice sa Slogom. Mi izmišljamo kaže.Zato veliko hvala treneru, Vama, Nenadu i Branku što ste došli i uspjeli nas podići na viši nivo, ostvarivati pobjede, postizati golove i na kraju izboriti opstanak, kako naš klub ne bi bio u zoni ugroženosti.![]()
Ako mozes postavi nam te izjave.
zona ugroženosti i sigurna zona je za vašeg direktora borba za opstanak. Daj nam ti već jednom objasni šta to po tebi znači.
Zato veliko hvala treneru, Vama, Nenadu i Branku što ste došli i uspjeli nas podići na viši nivo, ostvarivati pobjede, postizati golove i na kraju izboriti opstanak, kako naš klub ne bi bio u zoni ugroženosti.
Doktor za retardaciju.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Vec sam ti objasnio jednom. 5 mjesto, 12 bodova iznad te zone opstanka na koju danima drkas.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:13
Evo ti i ovde.
zona ugroženosti i sigurna zona je za vašeg direktora borba za opstanak. Daj nam ti već jednom objasni šta to po tebi znači.
Ne znam kako da ti objasim da Zeljo nije u zonu ugrozenosti i u borbi za opstanak. Kako da ti to nacrtam ?
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 maj 2026, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
https://****/315692-ivica- ... ci-entitet
“ Pitate se ima li mjesta u tom Odboru za velikog Ivicu Osima, jer i on je počasni predsjednik? Ne. Legendarni Štraus sa Grbavice eliminisan je 25. avgusta iz Nogometnog saveza i to po članu 19, stava 1, u tački “g”, koja kaže: “Da kandidati za članove organa i tijela na dan imenovanja u organe i tijela NSBiH ne mogu biti stariji od 75 godina”. Ivica Osim ima 79. Begić ima 60 godina.”
Cak su u statutu promijenili godine s kojima se moze obnasati fukncija
Begic pitar okorijeli, Dzemidzic isto
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 maj 2026, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Opet se raspravljate međusobno, a ne shvatate da smo u istom k, ovako nam je u cijeloj državi, nije samo u fudbalu.
Domet naših klubova je treće mjesto i kup svake prestupne godine, dok oni mogu kako hoće, drže sve ključne pozicije i opstruiraju po potrebi, i kako im je ćejf.
Domet naših klubova je treće mjesto i kup svake prestupne godine, dok oni mogu kako hoće, drže sve ključne pozicije i opstruiraju po potrebi, i kako im je ćejf.
Zadnja izmjena: Arma00, dana/u 14 maj 2026, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!

.png)