Kakvi su to sada škutorski upisi, a neki dan si mi si uvlačio kroz privatne poruke. Ne valja ti to
Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 14 maj 2026, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Evo ti i ovde.let3 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:03Evo tu sam, kad me vec prozivas javno.Pendulum je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:00Gdje let3 da nam kaže kako ni trener ni pomoćnici ni niko iz Želje nije spominjao "sigurnu zonu" i izboren opstanak prije i poslije utakmice sa Slogom. Mi izmišljamo kaže.Zato veliko hvala treneru, Vama, Nenadu i Branku što ste došli i uspjeli nas podići na viši nivo, ostvarivati pobjede, postizati golove i na kraju izboriti opstanak, kako naš klub ne bi bio u zoni ugroženosti.![]()
Ako mozes postavi nam te izjave.
zona ugroženosti i sigurna zona je za vašeg direktora borba za opstanak. Daj nam ti već jednom objasni šta to po tebi znači.
Zato veliko hvala treneru, Vama, Nenadu i Branku što ste došli i uspjeli nas podići na viši nivo, ostvarivati pobjede, postizati golove i na kraju izboriti opstanak, kako naš klub ne bi bio u zoni ugroženosti.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Vec sam ti objasnio jednom. 5 mjesto, 12 bodova iznad te zone opstanka na koju danima drkas.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:13
Evo ti i ovde.
zona ugroženosti i sigurna zona je za vašeg direktora borba za opstanak. Daj nam ti već jednom objasni šta to po tebi znači.
Zato veliko hvala treneru, Vama, Nenadu i Branku što ste došli i uspjeli nas podići na viši nivo, ostvarivati pobjede, postizati golove i na kraju izboriti opstanak, kako naš klub ne bi bio u zoni ugroženosti.
Ne znam kako da ti objasim da Zeljo nije u zonu ugrozenosti i u borbi za opstanak. Kako da ti to nacrtam ?
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 maj 2026, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
https://****/315692-ivica- ... ci-entitet
“ Pitate se ima li mjesta u tom Odboru za velikog Ivicu Osima, jer i on je počasni predsjednik? Ne. Legendarni Štraus sa Grbavice eliminisan je 25. avgusta iz Nogometnog saveza i to po članu 19, stava 1, u tački “g”, koja kaže: “Da kandidati za članove organa i tijela na dan imenovanja u organe i tijela NSBiH ne mogu biti stariji od 75 godina”. Ivica Osim ima 79. Begić ima 60 godina.”
Cak su u statutu promijenili godine s kojima se moze obnasati fukncija
Begic pitar okorijeli, Dzemidzic isto
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 maj 2026, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Opet se raspravljate međusobno, a ne shvatate da smo u istom k, ovako nam je u cijeloj državi, nije samo u fudbalu.
Domet naših klubova je treće mjesto i kup svake prestupne godine, dok oni mogu kako hoće, drže sve ključne pozicije i opstruiraju po potrebi, i kako im je ćejf.
Domet naših klubova je treće mjesto i kup svake prestupne godine, dok oni mogu kako hoće, drže sve ključne pozicije i opstruiraju po potrebi, i kako im je ćejf.
Zadnja izmjena: Arma00, dana/u 14 maj 2026, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
To reci svom direktoru, sad već bivšem treneru i ovim novinarima što su prenjeli njihove izjave. Man' se mene nema potreba da išta crtaš sve je jasno ko dan.let3 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:17Vec sam ti objasnio jednom. 5 mjesto, 12 bodova iznad te zone opastanka na koju danima drkas.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:13
Evo ti i ovde.
Ne znam kako da ti objasim da Zeljo nije u zonu ugrozenosti i u borbi za opstanak. Kako da ti to nacrtam ?
Koji su to "vaši" klubovi?Arma00 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:18Opet se raspravljate međusobno, a ne shvatate da smo u istom k, ovako nam je u cijeloj državi, nije samo u fudbalu.
Domet naših klubova je treće mjesto i kup svake prestupne godine, dok oni mogu kako hoće, drže sve ključne pozicije i opstruiraju po potrebi, i kako im je po ćejfu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Sigurno ne taj tvoj na profilnojRiziko je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:19Koji su to "vaši" klubovi?Arma00 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:18Opet se raspravljate međusobno, a ne shvatate da smo u istom k, ovako nam je u cijeloj državi, nije samo u fudbalu.
Domet naših klubova je treće mjesto i kup svake prestupne godine, dok oni mogu kako hoće, drže sve ključne pozicije i opstruiraju po potrebi, i kako im je po ćejfu.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kad je kantonalni savez bio pred slomom, predstavnici vašeg kluba su otišli u prostorije NFSBiH, pali Čolpi u zagrljaj i napisali saopštenje da se problemi trenaju riješavati kroz institucije.Arma00 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:18Opet se raspravljate međusobno, a ne shvatate da smo u istom k, ovako nam je u cijeloj državi, nije samo u fudbalu.
Pa sta me onda prozivate koji q, ako ti je sve jasnoDoktorXabaras je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:19To reci svom direktoru, sad već bivšem treneru i ovim novinarima što su prenjeli njihove izjave. Man' se mene nema potreba da išta crtaš sve je jasno ko dan.let3 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:17Vec sam ti objasnio jednom. 5 mjesto, 12 bodova iznad te zone opastanka na koju danima drkas.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:13
Evo ti i ovde.
Sutra kad neki novi direktor najavi bobru za titule, doci ces ovdje i mene prozivati za to, da je odgovaram u njegovo ime
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 maj 2026, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Hoćeš da kažeš da Savo nije (tokom davanja izjave poslije utakmice sa Slogom) spominjao "sigurnu zonu"?let3 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:03Evo tu sam, kad me vec prozivas javno.Pendulum je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:00Gdje let3 da nam kaže kako ni trener ni pomoćnici ni niko iz Želje nije spominjao "sigurnu zonu" i izboren opstanak prije i poslije utakmice sa Slogom. Mi izmišljamo kaže.Zato veliko hvala treneru, Vama, Nenadu i Branku što ste došli i uspjeli nas podići na viši nivo, ostvarivati pobjede, postizati golove i na kraju izboriti opstanak, kako naš klub ne bi bio u zoni ugroženosti.![]()
Ako mozes postavi nam te izjave.
Šta ti imam postavljati izjave, eto ti gore citiran taj vaš direktor (Al Jazeera) šta vam je već - crno na bijelo piše da ste "postizali golove i na kraju izborili opstanak".
Ili se baš lud praviš ili ti je baš teško. Ako je ovo drugo, razumijem te.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ne pravi se ti lud i pogledaj tabelu, pocni koristiti malo mozak i shvatices da nije bilo nikakve borbe za opstanak.Pendulum je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:22Hoćeš da kažeš da Savo nije (tokom davanja izjave poslije utakmice sa Slogom) spominjao "sigurnu zonu"?
Šta ti imam postavljati izjave, eto ti gore citiran taj vaš direktor (Al Jazeera) šta vam je već - crno na bijelo piše da ste "postizali golove i na kraju izborili opstanak".
Samo u tvojoj glavi se klub sa 5 mjesta bori za opstanak
Zadnja izmjena: let3, dana/u 14 maj 2026, 12:27, ukupno mijenjano 1 put.
Cekaj, zar to nije sve nase tj. Bosankohercegovacki?Arma00 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:20Sigurno ne taj tvoj na profilnojRiziko je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:19Koji su to "vaši" klubovi?Arma00 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:18Opet se raspravljate međusobno, a ne shvatate da smo u istom k, ovako nam je u cijeloj državi, nije samo u fudbalu.
Upravu si. Samo u mojoj glavi, u glavi vašeg bivšeg trenera, vašeg Al Jazeera direktora i 80% forumaša sa vašeg PDFa.let3 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:24Ne pravi se ti ludi i pogledaj tabelu, pocni koristiti malo mozak i shvatices da nije bilo nikakve borbe za opstanak.Pendulum je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:22Hoćeš da kažeš da Savo nije (tokom davanja izjave poslije utakmice sa Slogom) spominjao "sigurnu zonu"?
Samo u tvojoj glavi se klub sa 5 mjesta bori za opstanak![]()
Ispade ipak da je ono prvo kod tebe. Živio!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Najbolje bi bilo da radimo kao neki drugi, petljamo i radimo malverzacije da bi upumpali novac u klub. 
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- LondonBlues
- Kontakt:
Skutorski vam je sto niste cestitali. Nikakvo uvlacenje komsija samo realno razmisljanje o gradu u kojem mozemo da imamo sve a to odbacujemo.Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:10Kakvi su to sada škutorski upisi, a neki dan si mi si uvlačio kroz privatne poruke. Ne valja ti to![]()
I sasvim sportsko prozivanje mi spermici vi plođeni. Vi ste pricali da ste duplo bolji i cestitali si na osvojenom kupu.
Ja samo ujedam malo (politicki, vjerski dok ste se kacili ovdje mene nije bilo) valjda vas mogu malo peckat na osnovu utakmice i rivalstva?
Ali evo ako ti smeta prestat cu.
Mislio sam da si covjek a ne peka.
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 14 maj 2026, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Namanje Zeljo petlja, zato i jesmo u navecim ****
Ovi sve rade od kradja u prvenstvu do toga da titulu osvoje sa platama od 3000 maraka
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 14 maj 2026, 12:31, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Futbol, trunks1946, Vanja8, VivaLaLiberta i 35 gostiju.
.png)