Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.

HercegovinaCali
Kontakt:

Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.

Post Postao/la HercegovinaCali » 14 maj 2026, 10:32

Nakon svih dešavanja opet isključivi krivac Zrinjski i igrači :)
Štimac očigledno jako dobar provokator, uspio je tijekom davanja izjava s dvije rečenice izrevolvirati određenu skupinu ljudi na tribini.
Popriličan seljakluk s onim ubacivanjem topovskih udara na igrače,gađat' igrače Zrinjskog a znaš da je metar od njega igrač koji predstavlja tvoj klub. Na kraju su više štete napravili klubu.
Na kraju Zrinjski zasluženo, sretno/spretno do gola,onda ih uzeo na nervozu i iskustvo. Bravo Zrinja!

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 14 maj 2026, 10:33

Seher1921 je napisao/la:
14 maj 2026, 10:26
Kakv mentalni sklop da razvijes zastavu agresorske vojske koja je ubila hiljade ljudi

Cestitke Zrinjskom zasluzeno
Pa ništa onda nemojte slaviti 6 april kao dan oslobođenja grada nego nađite datum kada je poglavnik umarširao u Sarajevo

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 14 maj 2026, 10:33

MikiPirs je napisao/la:
14 maj 2026, 10:22
Bilbija je prgav igrac, seljak, i prije ovoga, ovo je samo jos jedan dokaz toga. Licno, mene je sramota sto je iz mog grada, nadam se da ce vam ostati u amanet zauvijek :D
Ne kazem ja da je on ljudina, ja samo sa svoga stajalista razumijem njegovu reakciju.
Ali isto tako vjeruj mi da svaka ekipa treba jednog takvog prgavog igraca koji se voli natjecat i na treningu dok trci i ne voli izgubiti.
Hvala vam i neka ga!
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 14 maj 2026, 10:34

HercegovinaCali je napisao/la:
14 maj 2026, 10:32
Štimac očigledno jako dobar provokator, uspio je tijekom davanja izjava s dvije rečenice izrevolvirati određenu skupinu ljudi na tribini.
Popriličan seljakluk s onim ubacivanjem topovskih udara na igrače,gađat' igrače Zrinjskog a znaš da je metar od njega igrač koji predstavlja tvoj klub. Na kraju su više štete napravili klubu.
Na kraju Zrinjski zasluženo, sretno/spretno do gola,onda ih uzeo na nervozu i iskustvo. Bravo Zrinja!
Treba biti realan i reći da je osim seljakluka na tribinama, eskalirao i seljakluk na terenu u kojem su prednjačili igrači Zrinjskog. Čisto da se priča o seljakluku zaokruži.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 14 maj 2026, 10:42

A sto vam tesko cestitat?
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ

HercegovinaCali
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaCali » 14 maj 2026, 10:47

Balorda je napisao/la:
14 maj 2026, 10:34
Treba biti realan i reći da je osim seljakluka na tribinama, eskalirao i seljakluk na terenu u kojem su prednjačili igrači Zrinjskog. Čisto da se priča o seljakluku zaokruži.
Većinski se slažem ali bilo je tu kojekakvih peckanja i s jedne i s druge strane koje nije "uhvatila" kamera.
Akcija izaziva rekaciju,od oštrih startova,gađanja pa sve do bespotrebnog unošenja u facu Rahimiću.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 14 maj 2026, 11:06

14 maj 2026, 10:47
Balorda je napisao/la:
14 maj 2026, 10:34
Većinski se slažem ali bilo je tu kojekakvih peckanja i s jedne i s druge strane koje nije "uhvatila" kamera.
Akcija izaziva rekaciju,od oštrih startova,gađanja pa sve do bespotrebnog unošenja u facu Rahimiću.
Vidi ovo, peckanja i pi.zdarija uvijek ima i uvijek će biti, to je normalno za ovakve derbi utakmice, ali nije prvi derbi koji se igra i treba reći da nikad gori odnos na terenu nije bio. Ok, mazlum na klupi Zrinjskog je realno sam kriv za ogromnu većinu tenzija na terenu, ali svejedno, seljakluk vaših igrača je prednjačio nakon utakmice i to ne jedan, nego više njih.

Opet treba i ovo reći, lijepo ponašanje Karačića :thumbup:
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 14 maj 2026, 11:51

admin je napisao/la:
14 maj 2026, 08:18
Svi koji diskusiju budu pretvarali u politicke i nacionalisticke palamude, bice trajno iskljuceni s foruma. Posebno oni koji vrijedjaju drzavu.
Kad ćeš banovati ujkane (i četnike) koji psuju i/ili vrijeđaju državu ovdje na forumu? Prijavio sam ti barem 10-tak takvih postova. Nikakve reakcije, oni još uvijek pišu?

Hvala.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 maj 2026, 11:52

LondonBlues je napisao/la:
14 maj 2026, 09:06
roccosiffredi je napisao/la:
14 maj 2026, 08:47
LondonBlues je napisao/la:
14 maj 2026, 08:13

To je tocno.
Ali ajde malo sad da sagledamo vrijeme mjesto i okolnosti sto inace puno utjece na reakciju jednog pojedinca. U onakvom zaru onakva utakmica onakve tenzije desavanja tribine te mrze psuju ti cijelo vrijeme gadjaju, osvojis trofej, ja sam prva osoba koja bi mu se unjela u facu i nasladjivala sta je jeste li duplo bolji. Yamal se unese Arbeoli, Vini Jr se unese Flicku, Bellingham im kraj klupe pljesce…
Spustene ruke iza ledja i postavljanje pitanja Jeste li duplo bolji i Ibro mu pocne psovat majku.
I bas papka Bilbiju ponijelo?
Sto nije ponijelo Barisica, Memiju, Cuzea?
Pa nema svaki igrac isti karakter.
Nego vi ne volite Bilbiju od prije pa od muhe se pravi slona samo da se sere po njemu. Na sve one njihove provokacije, gadjanja, psovanja covjek zakuha sa pitanjem jeste li duplo bolji.
I stimac srednji prst pokazo neka je ljudi su psuju sve i svasta dok daje izjavu za tv ona se okreno evo vam ga idite doma placite i neka je.
Najbolje da se vama svima dodvorimo da samo sutimo i spustimo glave pustimo da nam **** majke i djecu, da nam pisate grobovr mrtvima, da nas gadjate cim stignete a mi da spustimo glavu i govorimo to ajde jos.
Kakvi su naslovi bili ja mislio Bilbija se zaletio uhvatio ga za vrat **** mu majku a Bilbija doso pita ga jeste li duplo bolji a on Bilbiji majku ****.
Ljudi njega ne vole jer je gofno od osobe. Kakav karakter, kakvi bakraci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 14 maj 2026, 12:05

Mržnja je najbolje gorivo za sport u BiH.
Santos sa Tušnja

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 14 maj 2026, 12:48

“Srce mi je bilo puno kada sam vidio toliko ljiljana, simbola čednosti i čistoće naše Marije, ali i povijesnog simbola još iz vremena kralja Tvrtka. Osjećao sam se kao da igramo na svom terenu”, kazao je trener Zrinjskog.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 14 maj 2026, 12:53

tutankamon1905 je napisao/la:
14 maj 2026, 12:48
“Srce mi je bilo puno kada sam vidio toliko ljiljana, simbola čednosti i čistoće naše Marije, ali i povijesnog simbola još iz vremena kralja Tvrtka. Osjećao sam se kao da igramo na svom terenu”, kazao je trener Zrinjskog.
Nista upitno. Ljiljani tradicionalnoj simbol Bosne, kroz razne nacine i istorijsku povezanost.
Samo bolesni fasisti i umobolnici negiraju taj kontinuitet i vjekovnu povezanost.
- FKS -

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 14 maj 2026, 12:55

Dobar dan svima osim kerovima podveleško-gatačkim koji su naselili Mostar, koji još u 2026. skandiraju gazi ustaše, imaju krizu identiteta zastave yuge, kpj i ljiljana :urnebes: , kojima je Zrinjski nabio tolike komplekse da se jedu od muke u bacaju petarde na igrače.
Daj im Hapaurinaaaaa :urnebes:

Pitam se šta više boli ?
-Pobjeda Zrinjskog u finalu kupa u Zenici
-Gol Kiša u 90+ za naslov u Vrapčićima, dok stadion skandira "Biće Zrinjski k.ur.ac sampion"
-Sinoćnje karanje u supak i dizanje naslova kupa na sred Vrapčića
:urnebes: :urnebes:
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 14 maj 2026, 12:58

Granicni prelaz u euforiji :kafa:
- FKS -

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 maj 2026, 13:09

LavoviGabela je napisao/la:
14 maj 2026, 12:55
Dobar dan svima osim kerovima podveleško-gatačkim koji su naselili Mostar, koji još u 2026. skandiraju gazi ustaše, imaju krizu identiteta zastave yuge, kpj i ljiljana :urnebes: , kojima je Zrinjski nabio tolike komplekse da se jedu od muke u bacaju petarde na igrače.
Daj im Hapaurinaaaaa :urnebes:

Pitam se šta više boli ?
-Pobjeda Zrinjskog u finalu kupa u Zenici
-Gol Kiša u 90+ za naslov u Vrapčićima, dok stadion skandira "Biće Zrinjski k.ur.ac sampion"
-Sinoćnje karanje u supak i dizanje naslova kupa na sred Vrapčića
:urnebes: :urnebes:
Mamu ti j.ebo sebi, a kad vam je Velež dao pobjedu da ostanete u ligi toga se ne sječaš aaa? Vrati se materi u p
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Futbol
Kontakt:

Post Postao/la Futbol » 14 maj 2026, 13:14

Posljednje finale kupa između Sarajeva i Širokog je proteklo u pravoj harmoniji za razliku od sinoćnjeg. Tako je kad se ljudi lijepo dogovore.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 14 maj 2026, 13:20

Kako onaj gunjaš NU NU uzima poene na ovim ovcama. Nije čudo što ih šalju da farbaju planinicu :urnebes:

071
Kontakt:

Post Postao/la 071 » 14 maj 2026, 13:26

Futbol je napisao/la:
14 maj 2026, 13:14
Posljednje finale kupa između Sarajeva i Širokog je proteklo u pravoj harmoniji za razliku od sinoćnjeg. Tako je kad se ljudi lijepo dogovore.
Jesi li tada uzeo pare na kladionici kada si već tako "inteligentan"?

Futbol
Kontakt:

Post Postao/la Futbol » 14 maj 2026, 13:38

Sarajevo i Široki su pokazali šta znači čvrst dogovor.

Marko1905
Kontakt:

Post Postao/la Marko1905 » 14 maj 2026, 13:39

Marko1905 je napisao/la:
12 maj 2026, 20:36
rodjak je napisao/la:
12 maj 2026, 17:32
MostarskiBijeli1 je napisao/la:
12 maj 2026, 01:19
Ne pjeva se protiv države svaku utakmicu, prošlu srijedu se pjevalo u dva navrata po par minuta, zapadna tribina nije pjevala isto kao i stajanje nego pjesmu Moja Hercegovina, kod vas nisu sporadične stvari nego redovna pojava. Pusti Štimca, on je svakako bivši na kraju sezone. Navijački neredi su normalna pojava u cijeloj Europi, samo kod nas se stiče dojam da su navijači alat politike, da se koriste za izbore i slične gluposti, a sve to zbog medijskog huškanja polupismenih novinarćića koji potpaljuju narod. Evo baš prošli vikend prekinute su 3-4 utakmice u Europi zbog navijačkih nereda između grupa iste nacije i iste vjere. Huliganizam je postojao i uvijek će postojati, to je tako.

Ne bi više o politici, gadi mi se i pričat o tome. Živio
i ne treba o politici slazem se,i meni ide na qurac politika koja je u svim porama,ali stalno neko vraca stvari na taj politicki nivo :problem: ,i cim se to desi bice i reakcija .Ne vole recimo 0trasi BiH i ne vole himnu ok ,ne mora ni voliti i niko ih ne goni da vole to je njihova stvar ,ali moras postovati simbole drzave u kojoj zivis ,ne vazi to samo za BiH nego to vazi za svaku drzavu ,inace ko ne zna ako javno vrijedjas simbole jedne drzave to je krivicno djelo.
Sjeti se ovog sto si napisao sutra kad na stadionu bude 90% zastava koje nisu državne i kad ljudi na stadionu budu pjevali pjesmu koja nema nikakve veze sa službenom himnom države BiH , kad budi skandirali “ubij ustašu” ma koliko god to apsurdno zvucalo jer su na terenu Nemanja,Slobo Kerim ili Adi.Sjeti se ovog sto si napisao ako bude kao na zadnjem derbiju u Vrapcicima kad ste bakljama gađali golmana Zrinjskog ili kod svakog auta ispred tribine pljuvali i gađali igrace Zrinjskog svim i svačim a “naši” državni, federalni i ostali “objektivni” mediji nisu to primjecivali ni obracali pozornost na to niti su smatrali da je to “skandal” ili “Bruka i Sramota” kao pod bijelim brijegom.Ponavljam ako netko stalno priča i piše kako voli i poštuje svoju drzavu onda valjda treba da poštuje i njene simbole a to je plavo žuta zastava nase države i živo me interesuje koje će zastave većima domaćih navijača sutra nositi.
Dakle , nije da sam vidovit ali sve sto sam gore napisao se obistinilo , od gađanja igrača , pjevanja neke nepostojeće himne i mahanje svakakvim zastavama izuzev pravom državnom zastavom , ignoriranje tog podveleskig krkanluka od strane bošnjačkih medija među kojima je i ovaj portal.Necu o navijačima veleza , svi koji imaju oči su sve vidjeli i čuli izuzev nekih novinara .Onaj jadnik sa Arene se malo pravio slijep, pa malo gluh a onda na kraju i malo glup.Da se samo dio ovoga dogodio pos bijelim brijegom prije tjedan dana napravile bi se specijalne emisije na državnoj i entiteskoj TV i portalima ali i ovako našli su oni krivce , kriv je Štimac ,Jakovljević ,Bilbija….Za Bilbiju se Slazem da je zakuhao i to odmah golom na početku .Zakuhao je i u prvoj utakmici a “kuha” im zadnjih 10-15 godina
Dvije stvari posebno bodu oči , zastava bivše države sa petokrakom.Za one koji ne znaju , u neposrednoj blizini stadiona nalazi se smetlište Uborak na kojemu 1992 poklano 115 civila ,bosnjaka i Hrvata , od strane ljudi koji su na kapama nosili tu petokraku a na rukavima imali iste ovakve zastave kakve su viđene jučer u Vtapčicima.Takvu petokraku i zastavu imao je i Mladić u Srebrenici .
Druga stvar ,veliki gospodin Ibro Rahimic ili ti “Princ sa Gubavice” kako ga predstavljaju ovdje neki navijači .Sve Ok ali dragi Ibro kad već igraš finale kupa tvoje voljene “Bosne” valjda na taj svečani dan možeš doći i svečano odjeven a ne da te delegat utakmice u jednom momentu zamjeni za one skupljače lopti ili fotoreportere!
Volim Mostar pa makar i vaki

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 28 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []