Kerim Alajbegović

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

greenwood
Kontakt:

Re: Kerim Alajbegović

Post Postao/la greenwood » 12 maj 2026, 23:31

akisarajevo92 je napisao/la:
12 maj 2026, 23:29
to je likusa sa onog viralnog klipa kad zove Bubu Corellija na kafu kod nje i drugarice sa balkona na Stupu, BubAaAa
Znaci "za kuće" je mlada dama.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 maj 2026, 14:01

Kerim Alajbegovic is a young talent to watch at the World Cup after a breakout season for club and country. The 18-year-old RB Salzburg winger has been included in the Bosnia-Herzegovina squad after a standout year in Austria.

What makes him especially interesting is not just one single weapon. He is naturally a left-winger, but can also play on the right or as a centre-forward, giving his team options across the attack. His technical level is considered excellent for his age, and that shows in the way he carries the ball, takes players on, and asserts himself in attacking situations.

One of his biggest strengths is his long shooting. He offers real threat from distance, shown by an exceptional goal from range against Basel in the Europa League. That shot power adds another layer to his game, alongside his quality at set pieces and his ability to read second balls.

Add in the leadership qualities noticed by his national teammates, and Alajbegovic arrives as a young player who not only has talent, but already carries responsibility on the pitch.
Transfermarkt objavio.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 maj 2026, 15:19

greenwood je napisao/la:
12 maj 2026, 23:31
to je likusa sa onog viralnog klipa kad zove Bubu Corellija na kafu kod nje i drugarice sa balkona na Stupu, BubAaAa
Nekad je bila bas normala cura, zadnjih 7-8 godina podlegla pritisku. :mrgreen:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

BosnianDragon2024
Kontakt:

Post Postao/la BosnianDragon2024 » 14 maj 2026, 15:25

Kaunas je napisao/la:
14 maj 2026, 15:19
greenwood je napisao/la:
Jel to sestra od Harisa Hajradinovica?

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 14 maj 2026, 15:34

BosnianDragon2024 je napisao/la:
14 maj 2026, 15:25
Kaunas je napisao/la:
14 maj 2026, 15:19
greenwood je napisao/la:

Jel to sestra od Harisa Hajradinovica?
Rodica, njoj je sestra ona Amela sto je nekad bila kod Senada na Faceu.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 16 maj 2026, 00:39

Ovaj klip sam vec ranije htio postavit ali sve zaboravim, sa utakmice protiv Italije prije pocetka produzetaka. Bilo mi je zanimljivo pokusat skontat sa usana sta mu Sergej govori, ali jedino sto mogu donekle skontat je da mu jedno 5 puta ponovi "pucaj" :mrgreen:

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 maj 2026, 07:48

viKK je napisao/la:
16 maj 2026, 00:39
Ovaj klip sam vec ranije htio postavit ali sve zaboravim, sa utakmice protiv Italije prije pocetka produzetaka. Bilo mi je zanimljivo pokusat skontat sa usana sta mu Sergej govori, ali jedino sto mogu donekle skontat je da mu jedno 5 puta ponovi "pucaj" :mrgreen:

Moze se ponešto zamjeriti Barbi al ovaj mentalitet sto je djeci usadio zlata vrijedi. Vidi se da bas ima dobar odnos sa njima i vjeruje im i zeli ih natjerati da i oni sami to cine. Mislim da je Spaho pricao u Walesu jad je Kerim uzeo loptu da puca da mu je Papac koji je bio blizu njega rekao slobodno počni slaviti ovaj zabija i prije nego je Kerim opucao penal. Vjera i mentalitet je sve 😊
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 16 maj 2026, 10:06

viKK je napisao/la:

Vrh klip. :salut:

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 16 maj 2026, 10:14

Al koji bolikurcizam kod malog, za proucavanja :D U fazonu pricaj ti meni,slusam ja tebe, al ja znam sta cu radit :D haha

PS. Nevjerovatan je odnos Barbe prema njima,mene je odusevio momenat kad otvara flasicu vode i daje je Esmiru, mislim protiv Velsa da je to bilo..

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 16 maj 2026, 10:28

soccerfan je napisao/la:
16 maj 2026, 07:48
viKK je napisao/la:

Moze se ponešto zamjeriti Barbi al ovaj mentalitet sto je djeci usadio zlata vrijedi. Vidi se da bas ima dobar odnos sa njima i vjeruje im i zeli ih natjerati da i oni sami to cine. Mislim da je Spaho pricao u Walesu jad je Kerim uzeo loptu da puca da mu je Papac koji je bio blizu njega rekao slobodno počni slaviti ovaj zabija i prije nego je Kerim opucao penal. Vjera i mentalitet je sve 😊
Barba je nas Ancelotti s Temua, nije mu taktika mozda najbolja strana ali motivise nase igrace na vrhunskom nivou. Sergej je bas napravio EKIPU.

Match coachning u Barazu mu je bio svijetska klasa, svaka zamjena je imala uticaj na tekme..

U Becu se syebo sto je cekao predugo da zamjeni igrace ali u barazu sve top. :)

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 16 maj 2026, 11:05

soccerfan je napisao/la:
16 maj 2026, 07:48
viKK je napisao/la:

Ma meni je ovo tako drago vidjet kad skontam kakve smo mi sve ljude na klupi imali. Od tipova poput Susica kojem je sasvim normalno bilo da ne komunicira direktno sa 90% igraca do ovoga sad. Kad si u Kerimovim godinama, znači ti to puno.

Ima Kerim puno samopouzdanja siguran sam i vidi se to, ali mislim da u njemu kao i u svakom tinejdžeru ima makar mrvicu nešto što je i dalje nesigurno, zeleno, nedovršeno. Zato mi je drago da ima stručni štab koji hoće i voli direktno da savjetuje i angažiran je. Nadam se da će gdje god da ode u klubu isto imati ljude koji će ga znat savjetovat kako treba.

marlostanf1eld
Kontakt:

Post Postao/la marlostanf1eld » 16 maj 2026, 11:15

U reprezentativnom fudbalu je uvijek bitniji kult reprezentacije, dobar motivator na klupi i odnos prema grbu nego neka takticka strana. Okupljanje maksimalno traje 10 dana, nema se vremena za uigravati neki sistem osim malih taktickih podesavanja od protivnika do protivnika. Ti igraci sto vise provode vremena na terenu pocinju razumijevati karakteristike jedan drugog i tome se prilagodjavati. Zbog toga je Barba uvijek bio pravi izbor.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 16 maj 2026, 12:22

Oprostila se momčina od Salzburga. Kakav li je transfer dogovorio 😃😃

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 16 maj 2026, 12:28

marlostanf1eld je napisao/la:
16 maj 2026, 11:15
U reprezentativnom fudbalu je uvijek bitniji kult reprezentacije, dobar motivator na klupi i odnos prema grbu nego neka takticka strana. Okupljanje maksimalno traje 10 dana, nema se vremena za uigravati neki sistem osim malih taktickih podesavanja od protivnika do protivnika. Ti igraci sto vise provode vremena na terenu pocinju razumijevati karakteristike jedan drugog i tome se prilagodjavati. Zbog toga je Barba uvijek bio pravi izbor.
To je to
naprijed rejal

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 maj 2026, 12:50

marlostanf1eld je napisao/la:
16 maj 2026, 11:15
Slazem se. Kod ovih momaka se vidi da je takva atmosfera u repki da oni jedva cekaju da se okupe opet i provedu vrijeme skupa i igraju za državu. Bitno je to jako 😊 nema ni nekog zamjeranja sto taj igra sto ja ne igram. Evo bas sa Kerimom situacija, dok 90% foruma kuka sto ne starta od prve, sto ovo sto ono bas u isto vrijeme i Kerim i njegov stari izlaze u javnost i govore da su presretni njegovim tretmanom u repki i koliko igra. Sto znaci da komunikacija postoji, znaju i oni i Barba zasto ulazi sa klupe i svima je kristalno jasno i nema ljutnje ni zabune .
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 maj 2026, 12:55

Coolpanda24 je napisao/la:
16 maj 2026, 12:22

Nadam se ds nece vise nastupati do kraja sezone :)

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 17 maj 2026, 02:01

Pa transfer je odavno dogovoren.Leverkusen je njega davno kupio tj iskoristili klauzulu iz ugovora za 7 mil ga vratili.E sad niko ne zna da li ostaje u Leveru ili će ga ovi odmah prodat

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 maj 2026, 12:57

Roma jako blizu plasmana u LP, ako ovi rezultati ostanu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

random11
Kontakt:

Post Postao/la random11 » 17 maj 2026, 13:32

Starter protiv Hartberga, aBd sve bude ok ovu zadnju utakmicu.

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 17 maj 2026, 14:17

NebeskaSila96 je napisao/la:
Pa transfer je odavno dogovoren.Leverkusen je njega davno kupio tj iskoristili klauzulu iz ugovora za 7 mil ga vratili.E sad niko ne zna da li ostaje u Leveru ili će ga ovi odmah prodat
Znam to, ali vrlo male su šanse da će ostati u Bayeru. Ode on dalje, e taj klub me interesuje :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 51 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []