Znaci "za kuće" je mlada dama.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 23:29to je likusa sa onog viralnog klipa kad zove Bubu Corellija na kafu kod nje i drugarice sa balkona na Stupu, BubAaAa
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Kerim Alajbegović
Transfermarkt objavio.Kerim Alajbegovic is a young talent to watch at the World Cup after a breakout season for club and country. The 18-year-old RB Salzburg winger has been included in the Bosnia-Herzegovina squad after a standout year in Austria.
What makes him especially interesting is not just one single weapon. He is naturally a left-winger, but can also play on the right or as a centre-forward, giving his team options across the attack. His technical level is considered excellent for his age, and that shows in the way he carries the ball, takes players on, and asserts himself in attacking situations.
One of his biggest strengths is his long shooting. He offers real threat from distance, shown by an exceptional goal from range against Basel in the Europa League. That shot power adds another layer to his game, alongside his quality at set pieces and his ability to read second balls.
Add in the leadership qualities noticed by his national teammates, and Alajbegovic arrives as a young player who not only has talent, but already carries responsibility on the pitch.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nekad je bila bas normala cura, zadnjih 7-8 godina podlegla pritisku.greenwood je napisao/la: ↑12 maj 2026, 23:31Znaci "za kuće" je mlada dama.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 23:29to je likusa sa onog viralnog klipa kad zove Bubu Corellija na kafu kod nje i drugarice sa balkona na Stupu, BubAaAa
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Jel to sestra od Harisa Hajradinovica?Kaunas je napisao/la: ↑14 maj 2026, 15:19Nekad je bila bas normala cura, zadnjih 7-8 godina podlegla pritisku.greenwood je napisao/la: ↑12 maj 2026, 23:31Znaci "za kuće" je mlada dama.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 23:29to je likusa sa onog viralnog klipa kad zove Bubu Corellija na kafu kod nje i drugarice sa balkona na Stupu, BubAaAa![]()
Rodica, njoj je sestra ona Amela sto je nekad bila kod Senada na Faceu.
15.10.2013.
Ovaj klip sam vec ranije htio postavit ali sve zaboravim, sa utakmice protiv Italije prije pocetka produzetaka. Bilo mi je zanimljivo pokusat skontat sa usana sta mu Sergej govori, ali jedino sto mogu donekle skontat je da mu jedno 5 puta ponovi "pucaj"
Moze se ponešto zamjeriti Barbi al ovaj mentalitet sto je djeci usadio zlata vrijedi. Vidi se da bas ima dobar odnos sa njima i vjeruje im i zeli ih natjerati da i oni sami to cine. Mislim da je Spaho pricao u Walesu jad je Kerim uzeo loptu da puca da mu je Papac koji je bio blizu njega rekao slobodno počni slaviti ovaj zabija i prije nego je Kerim opucao penal. Vjera i mentalitet je sve
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Vrh klip.
Al koji bolikurcizam kod malog, za proucavanja
U fazonu pricaj ti meni,slusam ja tebe, al ja znam sta cu radit
haha
PS. Nevjerovatan je odnos Barbe prema njima,mene je odusevio momenat kad otvara flasicu vode i daje je Esmiru, mislim protiv Velsa da je to bilo..
PS. Nevjerovatan je odnos Barbe prema njima,mene je odusevio momenat kad otvara flasicu vode i daje je Esmiru, mislim protiv Velsa da je to bilo..
-
Edincapitano
- Kontakt:
Barba je nas Ancelotti s Temua, nije mu taktika mozda najbolja strana ali motivise nase igrace na vrhunskom nivou. Sergej je bas napravio EKIPU.soccerfan je napisao/la: ↑16 maj 2026, 07:48Moze se ponešto zamjeriti Barbi al ovaj mentalitet sto je djeci usadio zlata vrijedi. Vidi se da bas ima dobar odnos sa njima i vjeruje im i zeli ih natjerati da i oni sami to cine. Mislim da je Spaho pricao u Walesu jad je Kerim uzeo loptu da puca da mu je Papac koji je bio blizu njega rekao slobodno počni slaviti ovaj zabija i prije nego je Kerim opucao penal. Vjera i mentalitet je sve![]()
Match coachning u Barazu mu je bio svijetska klasa, svaka zamjena je imala uticaj na tekme..
U Becu se syebo sto je cekao predugo da zamjeni igrace ali u barazu sve top.
Ma meni je ovo tako drago vidjet kad skontam kakve smo mi sve ljude na klupi imali. Od tipova poput Susica kojem je sasvim normalno bilo da ne komunicira direktno sa 90% igraca do ovoga sad. Kad si u Kerimovim godinama, znači ti to puno.soccerfan je napisao/la: ↑16 maj 2026, 07:48Moze se ponešto zamjeriti Barbi al ovaj mentalitet sto je djeci usadio zlata vrijedi. Vidi se da bas ima dobar odnos sa njima i vjeruje im i zeli ih natjerati da i oni sami to cine. Mislim da je Spaho pricao u Walesu jad je Kerim uzeo loptu da puca da mu je Papac koji je bio blizu njega rekao slobodno počni slaviti ovaj zabija i prije nego je Kerim opucao penal. Vjera i mentalitet je sve![]()
Ima Kerim puno samopouzdanja siguran sam i vidi se to, ali mislim da u njemu kao i u svakom tinejdžeru ima makar mrvicu nešto što je i dalje nesigurno, zeleno, nedovršeno. Zato mi je drago da ima stručni štab koji hoće i voli direktno da savjetuje i angažiran je. Nadam se da će gdje god da ode u klubu isto imati ljude koji će ga znat savjetovat kako treba.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
U reprezentativnom fudbalu je uvijek bitniji kult reprezentacije, dobar motivator na klupi i odnos prema grbu nego neka takticka strana. Okupljanje maksimalno traje 10 dana, nema se vremena za uigravati neki sistem osim malih taktickih podesavanja od protivnika do protivnika. Ti igraci sto vise provode vremena na terenu pocinju razumijevati karakteristike jedan drugog i tome se prilagodjavati. Zbog toga je Barba uvijek bio pravi izbor.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Oprostila se momčina od Salzburga. Kakav li je transfer dogovorio
To je tomarlostanf1eld je napisao/la: ↑16 maj 2026, 11:15U reprezentativnom fudbalu je uvijek bitniji kult reprezentacije, dobar motivator na klupi i odnos prema grbu nego neka takticka strana. Okupljanje maksimalno traje 10 dana, nema se vremena za uigravati neki sistem osim malih taktickih podesavanja od protivnika do protivnika. Ti igraci sto vise provode vremena na terenu pocinju razumijevati karakteristike jedan drugog i tome se prilagodjavati. Zbog toga je Barba uvijek bio pravi izbor.
naprijed rejal
Slazem se. Kod ovih momaka se vidi da je takva atmosfera u repki da oni jedva cekaju da se okupe opet i provedu vrijeme skupa i igraju za državu. Bitno je to jakomarlostanf1eld je napisao/la: ↑16 maj 2026, 11:15U reprezentativnom fudbalu je uvijek bitniji kult reprezentacije, dobar motivator na klupi i odnos prema grbu nego neka takticka strana. Okupljanje maksimalno traje 10 dana, nema se vremena za uigravati neki sistem osim malih taktickih podesavanja od protivnika do protivnika. Ti igraci sto vise provode vremena na terenu pocinju razumijevati karakteristike jedan drugog i tome se prilagodjavati. Zbog toga je Barba uvijek bio pravi izbor.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nadam se ds nece vise nastupati do kraja sezoneCoolpanda24 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 12:22
Oprostila se momčina od Salzburga. Kakav li je transfer dogovorio![]()
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Pa transfer je odavno dogovoren.Leverkusen je njega davno kupio tj iskoristili klauzulu iz ugovora za 7 mil ga vratili.E sad niko ne zna da li ostaje u Leveru ili će ga ovi odmah prodatCoolpanda24 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 12:22
Oprostila se momčina od Salzburga. Kakav li je transfer dogovorio![]()
Roma jako blizu plasmana u LP, ako ovi rezultati ostanu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Starter protiv Hartberga, aBd sve bude ok ovu zadnju utakmicu.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Znam to, ali vrlo male su šanse da će ostati u Bayeru. Ode on dalje, e taj klub me interesujeNebeskaSila96 je napisao/la: ↑Pa transfer je odavno dogovoren.Leverkusen je njega davno kupio tj iskoristili klauzulu iz ugovora za 7 mil ga vratili.E sad niko ne zna da li ostaje u Leveru ili će ga ovi odmah prodatCoolpanda24 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 12:22Oprostila se momčina od Salzburga. Kakav li je transfer dogovorio![]()