Premijer liga BiH - aktuelno

NoProfit
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoProfit » 14 maj 2026, 16:22

KONTRASVIH je napisao/la:
14 maj 2026, 16:19
NoProfit je napisao/la:
14 maj 2026, 16:03

@KONTRASVIH
Mi smo bar digli glas, vi ovog objeručke dočekali. :rol:
Jos gore sto ste 'digli' glas, a jos uvijek vam alfa i omega u klubu nas deklarisani navijac :rol:
Sumnjam da je baš alfa i omega, pored Mamića i, logično, Mirvića. Kako god, da sam neutralan uvijek bih prije birao da mi klub funkcioniše kao FK Sarajevo, nego kao FK Željezničar. :mrgreen:

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 14 maj 2026, 16:24

Ako ne može statut, može statua.
Evo moja ideja, mislim da bi ovo ministar potpisao.
slika
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 14 maj 2026, 16:26

Balorda je napisao/la:
14 maj 2026, 16:08
Na stranu sva ložina ovdje i trolanje, biću ozbiljan na sekund: ako mene pitaš, šanse za ovo gore citirano su minimalne. Neko vas zavlači i spinuje vam priču.
Ako pricamo realno, moje licno misljenje je da trebamo krenuti od sebe. Ne mislim da smo pogrijesili u ovoj konkretnoj situaciji, nego mnogo ranije kad smo dozvolili da uopste dodjemo do ovoga. A to traje godinama, amaterizam, nesuglasice, ego, licni interesi i sve ostalo sto vuce klub unazad.

A vrijeme ce svakako pokazati ko stvarno koci, a ko ne.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 14 maj 2026, 16:41

Jel tesko napisati “lazu svi, mrze nas jer smo radnicka klasa i pokusavaju nam podmetnuti nogu! Mi smo zeljanini zeljana je bog zna cija” i fino to izbaciti na kliks, pardon zvanicnu

Jel to toliko tesko??

maroon46

Post Postao/la maroon46 » 14 maj 2026, 16:46

Daj zavrsite im taj statut, ko ce opet slusati filozofiju sto rodi radnicka klasa jaca od ratova,rezima i partija.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 maj 2026, 16:46

Telalovic je napisao/la:
14 maj 2026, 16:43
Jos jedan udar na zeljaninu nejac :rol: :rol: :rol: :rol:

https://sportsport.ba/fudbal/vico-zeljk ... ovi/522044
Imaju oni Nodija koji ce im srediti talente :kafa:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Bejker
Kontakt:

Post Postao/la Bejker » 14 maj 2026, 16:58

14 maj 2026, 16:26
Balorda je napisao/la:
14 maj 2026, 16:08
Na stranu sva ložina ovdje i trolanje, biću ozbiljan na sekund: ako mene pitaš, šanse za ovo gore citirano su minimalne. Neko vas zavlači i spinuje vam priču.
Ako pricamo realno, moje licno misljenje je da trebamo krenuti od sebe. Ne mislim da smo pogrijesili u ovoj konkretnoj situaciji, nego mnogo ranije kad smo dozvolili da uopste dodjemo do ovoga. A to traje godinama, amaterizam, nesuglasice, ego, licni interesi i sve ostalo sto vuce klub unazad.

A vrijeme ce svakako pokazati ko stvarno koci, a ko ne.
Slozio bih se s tobom. Mislim da je svima, koji mogu objektivno sagledati stvari, to davno bilo jasno.
Vrijeme hoce pokazati, ali jarane, Zeljo nema vise vremena...
U novi boj...

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 14 maj 2026, 17:06

Na ovom bijednom portalu nijedan članak pritiska na ministarstvo koje hoće da ugasi klub. Ostaće bez karti za Ameriku stoka. Pišu o Vici i ko je koga **** u Srbiji i u Splitu

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 14 maj 2026, 17:08

Joj Nodija mangupa ne silazi s foruma, sad kad je suprotno onog sta je on pricao fol ga nema :urnebes:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 14 maj 2026, 17:16

Ministarstvo hoće da ih ugasi.
Sad znamo kome smeta evropski Željezničar :urnebes:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 14 maj 2026, 17:18

NoProfit je napisao/la:
14 maj 2026, 16:22
14 maj 2026, 16:19
NoProfit je napisao/la:
14 maj 2026, 16:03

@KONTRASVIH
Mi smo bar digli glas, vi ovog objeručke dočekali. :rol:
Jos gore sto ste 'digli' glas, a jos uvijek vam alfa i omega u klubu nas deklarisani navijac :rol:
Sumnjam da je baš alfa i omega, pored Mamića i, logično, Mirvića. Kako god, da sam neutralan uvijek bih prije birao da mi klub funkcioniše kao FK Sarajevo, nego kao FK Željezničar. :mrgreen:
Ajla je završila sa FKS vjerovali ili ne. Vodi mu druge poslove ali sa klubom nema veze vise, konačno..

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 14 maj 2026, 17:19

Telalovic je napisao/la:

Brundo sestru ti karamo svi kolektivno sa foruma, ganbang

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 14 maj 2026, 17:19

A što je najjače pisalo im se ovdje mjesecima za taj statut, a oni sve uvjeravali kako idu milioni, kamioni, avioni....

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 14 maj 2026, 17:20

Tačno mi nije jasan ovaj Željo, onoliko se faca pojavi na onim skupštinama, to plava odijela, značkice, kravate, i kažeš mi da nema tu ni pravnika ni fudbalskog radnika da valja.. pa ko su oni ljudi? 50 ljudi se mota tu i niko pojma nema o nogometu jbt.

Ture Done bi do sada doveo 30 sponzora iz Bangladesha i napravio budzet od 20miliona, i to preko instagrama. Možda i nebi ali bi pokušao.

SD Eibar iz grada od od 30k ljudi vodi 11 ljudi, i dođu do La Lige jbt, transparentno sve, eno im na stranici piše sve u detalj kako se šta radi.

Grad Eibar ima 30k ljudi, a klub Eibar ima 11.000 fanova-sponzora iz 65 država. To je posao. Može se naći dobar case study o tom Eibar fenomenu i stvarno bi ga preporučio svim wannabe fudbalskim radnicima. Ovako se samo sramote sa onim plavim kartonima na kojima piše "DA".
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 14 maj 2026, 17:21

GrbavicaHrammm je napisao/la:
14 maj 2026, 17:19
Telalovic je napisao/la:

A sto ne smijete jedan po jedan :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 14 maj 2026, 17:23

Telalovic je napisao/la:
14 maj 2026, 17:21
GrbavicaHrammm je napisao/la:
14 maj 2026, 17:19
Telalovic je napisao/la:

A sto ne smijete jedan po jedan :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Nedovoljno joj , hoce dupli a treci u usta, al kaze sve dok me brat brundo snima jer je pali da zna da mu je seka prokurvy

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 maj 2026, 17:29

denimen99 je napisao/la:
14 maj 2026, 17:20
Tačno mi nije jasan ovaj Željo, onoliko se faca pojavi na onim skupštinama, to plava odijela, značkice, kravate, i kažeš mi da nema tu ni pravnika ni fudbalskog radnika da valja.. pa ko su oni ljudi? 50 ljudi se mota tu i niko pojma nema o nogometu jbt.

Ture Done bi do sada doveo 30 sponzora iz Bangladesha i napravio budzet od 20miliona, i to preko instagrama. Možda i nebi ali bi pokušao.

SD Eibar iz grada od od 30k ljudi vodi 11 ljudi, i dođu do La Lige jbt, transparentno sve, eno im na stranici piše sve u detalj kako se šta radi.

Grad Eibar ima 30k ljudi, a klub Eibar ima 11.000 fanova-sponzora iz 65 država. To je posao. Može se naći dobar case study o tom Eibar fenomenu i stvarno bi ga preporučio svim wannabe fudbalskim radnicima. Ovako se samo sramote sa onim plavim kartonima na kojima piše "DA".
Zaboravljas da je Spanija uredjena drzava. Koji normalan sponzor ce doci u ovaj nas cirkus?
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 14 maj 2026, 17:42

DamirT je napisao/la:
14 maj 2026, 17:29
denimen99 je napisao/la:

Zaboravljas da je Spanija uredjena drzava. Koji normalan sponzor ce doci u ovaj nas cirkus?
Ne radi se nužno o sponzorima, radi se o tome ko kome odgovara. Lista sponzora Željinih je zapravo impresivna. Ovdje izostaje transparentnost i tako se gube fanovi, a jača trollanje od ostalih.

6 mjeseci je to kao "ekskluziva", taj famozni statut kojeg niko nije vidio, niko ne zna ni šta piše tu. Mislim, već 5 6 godina je tako, sve je ekskluziva oko Želje, kao nije za svačije oči, a to je dijametralno suprotno od onoga kako moderni nogometni klub treba da funkcioniše.

Jeste li se ikada zapitali kako to da znamo svaku marku koju Barcelona potroši, svaku polugu koju povuče u svom biznis segmentu, svaki cent kojeg je Yamal zaradio, i ne samo on, nego znamo sve plate svih igrača i Reala, i Citya, a ne znamo kolika je plata kod Krpića npr.?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 maj 2026, 17:46

denimen99 je napisao/la:
14 maj 2026, 17:42
DamirT je napisao/la:
14 maj 2026, 17:29
denimen99 je napisao/la:

Ne radi se nužno o sponzorima, radi se o tome ko kome odgovara. Lista sponzora Željinih je zapravo impresivna. Ovdje izostaje transparentnost i tako se gube fanovi, a jača trollanje od ostalih.

6 mjeseci je to kao "ekskluziva", taj famozni statut kojeg niko nije vidio, niko ne zna ni šta piše tu. Mislim, već 5 6 godina je tako, sve je ekskluziva oko Želje, kao nije za svačije oči, a to je dijametralno suprotno od onoga kako moderni nogometni klub treba da funkcioniše.

Jeste li se ikada zapitali kako to da znamo svaku marku koju Barcelona potroši, svaku polugu koju povuče u svom biznis segmentu, svaki cent kojeg je Yamal zaradio, i ne samo on, nego znamo sve plate svih igrača i Reala, i Citya, a ne znamo kolika je plata kod Krpića npr.?
E upravo dolazimo do ovog uredjenja drzave. Zamisli da Barcelona ne prikazuje stvarni iznos plata, kao kod nas pojedini klubovi. Istog trena bi neko u zatvoru zavrsio. Pa prije nekoliko sezona Tuzla City izdvajao na plate nekih 800 000, a ljudi imali u sastavu Emilia Nsuea, a gdje su jos ostali igraci.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []