Sumnjam da je baš alfa i omega, pored Mamića i, logično, Mirvića. Kako god, da sam neutralan uvijek bih prije birao da mi klub funkcioniše kao FK Sarajevo, nego kao FK Željezničar.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:19Jos gore sto ste 'digli' glas, a jos uvijek vam alfa i omega u klubu nas deklarisani navijac![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- LondonBlues
- Kontakt:
Vladari i rekorderi bh fudbala.
MO=HSKZ
MO=HSKZ
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ako pricamo realno, moje licno misljenje je da trebamo krenuti od sebe. Ne mislim da smo pogrijesili u ovoj konkretnoj situaciji, nego mnogo ranije kad smo dozvolili da uopste dodjemo do ovoga. A to traje godinama, amaterizam, nesuglasice, ego, licni interesi i sve ostalo sto vuce klub unazad.
A vrijeme ce svakako pokazati ko stvarno koci, a ko ne.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jel tesko napisati “lazu svi, mrze nas jer smo radnicka klasa i pokusavaju nam podmetnuti nogu! Mi smo zeljanini zeljana je bog zna cija” i fino to izbaciti na kliks, pardon zvanicnu
Jel to toliko tesko??
Jel to toliko tesko??
Daj zavrsite im taj statut, ko ce opet slusati filozofiju sto rodi radnicka klasa jaca od ratova,rezima i partija.
Imaju oni Nodija koji ce im srediti talenteTelalovic je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:43Jos jedan udar na zeljaninu nejac![]()
![]()
![]()
![]()
https://sportsport.ba/fudbal/vico-zeljk ... ovi/522044
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Slozio bih se s tobom. Mislim da je svima, koji mogu objektivno sagledati stvari, to davno bilo jasno.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:26Ako pricamo realno, moje licno misljenje je da trebamo krenuti od sebe. Ne mislim da smo pogrijesili u ovoj konkretnoj situaciji, nego mnogo ranije kad smo dozvolili da uopste dodjemo do ovoga. A to traje godinama, amaterizam, nesuglasice, ego, licni interesi i sve ostalo sto vuce klub unazad.
A vrijeme ce svakako pokazati ko stvarno koci, a ko ne.
Vrijeme hoce pokazati, ali jarane, Zeljo nema vise vremena...
U novi boj...
Na ovom bijednom portalu nijedan članak pritiska na ministarstvo koje hoće da ugasi klub. Ostaće bez karti za Ameriku stoka. Pišu o Vici i ko je koga **** u Srbiji i u Splitu
Joj Nodija mangupa ne silazi s foruma, sad kad je suprotno onog sta je on pricao fol ga nema 
Ministarstvo hoće da ih ugasi.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Ajla je završila sa FKS vjerovali ili ne. Vodi mu druge poslove ali sa klubom nema veze vise, konačno..NoProfit je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:22Sumnjam da je baš alfa i omega, pored Mamića i, logično, Mirvića. Kako god, da sam neutralan uvijek bih prije birao da mi klub funkcioniše kao FK Sarajevo, nego kao FK Željezničar.KONTRASVIH je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:19Jos gore sto ste 'digli' glas, a jos uvijek vam alfa i omega u klubu nas deklarisani navijac![]()
![]()
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Telalovic je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:43Jos jedan udar na zeljaninu nejac![]()
![]()
![]()
![]()
Brundo sestru ti karamo svi kolektivno sa foruma, ganbang
A što je najjače pisalo im se ovdje mjesecima za taj statut, a oni sve uvjeravali kako idu milioni, kamioni, avioni....
Tačno mi nije jasan ovaj Željo, onoliko se faca pojavi na onim skupštinama, to plava odijela, značkice, kravate, i kažeš mi da nema tu ni pravnika ni fudbalskog radnika da valja.. pa ko su oni ljudi? 50 ljudi se mota tu i niko pojma nema o nogometu jbt.
Ture Done bi do sada doveo 30 sponzora iz Bangladesha i napravio budzet od 20miliona, i to preko instagrama. Možda i nebi ali bi pokušao.
SD Eibar iz grada od od 30k ljudi vodi 11 ljudi, i dođu do La Lige jbt, transparentno sve, eno im na stranici piše sve u detalj kako se šta radi.
Grad Eibar ima 30k ljudi, a klub Eibar ima 11.000 fanova-sponzora iz 65 država. To je posao. Može se naći dobar case study o tom Eibar fenomenu i stvarno bi ga preporučio svim wannabe fudbalskim radnicima. Ovako se samo sramote sa onim plavim kartonima na kojima piše "DA".
Ture Done bi do sada doveo 30 sponzora iz Bangladesha i napravio budzet od 20miliona, i to preko instagrama. Možda i nebi ali bi pokušao.
SD Eibar iz grada od od 30k ljudi vodi 11 ljudi, i dođu do La Lige jbt, transparentno sve, eno im na stranici piše sve u detalj kako se šta radi.
Grad Eibar ima 30k ljudi, a klub Eibar ima 11.000 fanova-sponzora iz 65 država. To je posao. Može se naći dobar case study o tom Eibar fenomenu i stvarno bi ga preporučio svim wannabe fudbalskim radnicima. Ovako se samo sramote sa onim plavim kartonima na kojima piše "DA".
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
A sto ne smijete jedan po jedanGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:19Telalovic je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:43Jos jedan udar na zeljaninu nejac![]()
![]()
![]()
![]()
Brundo sestru ti karamo svi kolektivno sa foruma, ganbang
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Telalovic je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:21A sto ne smijete jedan po jedanGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:19Telalovic je napisao/la: ↑14 maj 2026, 16:43Jos jedan udar na zeljaninu nejac![]()
![]()
![]()
![]()
Brundo sestru ti karamo svi kolektivno sa foruma, ganbang![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nedovoljno joj , hoce dupli a treci u usta, al kaze sve dok me brat brundo snima jer je pali da zna da mu je seka prokurvy
Zaboravljas da je Spanija uredjena drzava. Koji normalan sponzor ce doci u ovaj nas cirkus?denimen99 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:20Tačno mi nije jasan ovaj Željo, onoliko se faca pojavi na onim skupštinama, to plava odijela, značkice, kravate, i kažeš mi da nema tu ni pravnika ni fudbalskog radnika da valja.. pa ko su oni ljudi? 50 ljudi se mota tu i niko pojma nema o nogometu jbt.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ne radi se nužno o sponzorima, radi se o tome ko kome odgovara. Lista sponzora Željinih je zapravo impresivna. Ovdje izostaje transparentnost i tako se gube fanovi, a jača trollanje od ostalih.DamirT je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:29Zaboravljas da je Spanija uredjena drzava. Koji normalan sponzor ce doci u ovaj nas cirkus?denimen99 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:20Tačno mi nije jasan ovaj Željo, onoliko se faca pojavi na onim skupštinama, to plava odijela, značkice, kravate, i kažeš mi da nema tu ni pravnika ni fudbalskog radnika da valja.. pa ko su oni ljudi? 50 ljudi se mota tu i niko pojma nema o nogometu jbt.
6 mjeseci je to kao "ekskluziva", taj famozni statut kojeg niko nije vidio, niko ne zna ni šta piše tu. Mislim, već 5 6 godina je tako, sve je ekskluziva oko Želje, kao nije za svačije oči, a to je dijametralno suprotno od onoga kako moderni nogometni klub treba da funkcioniše.
Jeste li se ikada zapitali kako to da znamo svaku marku koju Barcelona potroši, svaku polugu koju povuče u svom biznis segmentu, svaki cent kojeg je Yamal zaradio, i ne samo on, nego znamo sve plate svih igrača i Reala, i Citya, a ne znamo kolika je plata kod Krpića npr.?
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
E upravo dolazimo do ovog uredjenja drzave. Zamisli da Barcelona ne prikazuje stvarni iznos plata, kao kod nas pojedini klubovi. Istog trena bi neko u zatvoru zavrsio. Pa prije nekoliko sezona Tuzla City izdvajao na plate nekih 800 000, a ljudi imali u sastavu Emilia Nsuea, a gdje su jos ostali igraci.denimen99 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:42Ne radi se nužno o sponzorima, radi se o tome ko kome odgovara. Lista sponzora Željinih je zapravo impresivna. Ovdje izostaje transparentnost i tako se gube fanovi, a jača trollanje od ostalih.DamirT je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:29Zaboravljas da je Spanija uredjena drzava. Koji normalan sponzor ce doci u ovaj nas cirkus?denimen99 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:20Tačno mi nije jasan ovaj Željo, onoliko se faca pojavi na onim skupštinama, to plava odijela, značkice, kravate, i kažeš mi da nema tu ni pravnika ni fudbalskog radnika da valja.. pa ko su oni ljudi? 50 ljudi se mota tu i niko pojma nema o nogometu jbt.
6 mjeseci je to kao "ekskluziva", taj famozni statut kojeg niko nije vidio, niko ne zna ni šta piše tu. Mislim, već 5 6 godina je tako, sve je ekskluziva oko Želje, kao nije za svačije oči, a to je dijametralno suprotno od onoga kako moderni nogometni klub treba da funkcioniše.
Jeste li se ikada zapitali kako to da znamo svaku marku koju Barcelona potroši, svaku polugu koju povuče u svom biznis segmentu, svaki cent kojeg je Yamal zaradio, i ne samo on, nego znamo sve plate svih igrača i Reala, i Citya, a ne znamo kolika je plata kod Krpića npr.?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, Burberry46, bvsic, ErosViverosViv, Futbol, misstianopenaldo, Pact1921, svrakino1921, WeekendOffender, worchester, Zaboljesutra i 35 gostiju.