Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Problem kod komsinica je sto sad nema niko u klubu da zadnji ugasi svjetlo 
Pa ona je onda slicna zeljaniGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:23Telalovic je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:21A sto ne smijete jedan po jedanGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:19
Brundo sestru ti karamo svi kolektivno sa foruma, ganbang![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nedovoljno joj , hoce dupli a treci u usta, al kaze sve dok me brat brundo snima jer je pali da zna da mu je seka prokurvy
Yebote, mozda je Nijaz neki dan stavio masku da ljudi misle da je SM.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Pa i naši klubovi su dužni da budu transaprentni, i iako ih država ne sankcioniše, a ima osnovu za to, oni sami sebi skaču u stomak upravo zato što su netransparentni. Jer tako gube lovu dugoročno, gube fanove, gube sredstva za rad, i onda šta, zovih humanitarni broj.DamirT je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:46E upravo dolazimo do ovog uredjenja drzave. Zamisli da Barcelona ne prikazuje stvarni iznos plata, kao kod nas pojedini klubovi. Istog trena bi neko u zatvoru zavrsio. Pa prije nekoliko sezona Tuzla City izdvajao na plate nekih 800 000, a ljudi imali u sastavu Emilia Nsuea, a gdje su jos ostali igraci.denimen99 je napisao/la: ↑14 maj 2026, 17:42Ne radi se nužno o sponzorima, radi se o tome ko kome odgovara. Lista sponzora Željinih je zapravo impresivna. Ovdje izostaje transparentnost i tako se gube fanovi, a jača trollanje od ostalih.
6 mjeseci je to kao "ekskluziva", taj famozni statut kojeg niko nije vidio, niko ne zna ni šta piše tu. Mislim, već 5 6 godina je tako, sve je ekskluziva oko Želje, kao nije za svačije oči, a to je dijametralno suprotno od onoga kako moderni nogometni klub treba da funkcioniše.
Jeste li se ikada zapitali kako to da znamo svaku marku koju Barcelona potroši, svaku polugu koju povuče u svom biznis segmentu, svaki cent kojeg je Yamal zaradio, i ne samo on, nego znamo sve plate svih igrača i Reala, i Citya, a ne znamo kolika je plata kod Krpića npr.?
Mislim, iz dvorišta sam gledao kako NK Iskra nestaje, dok nije ugašena.
Jer neće ti Red Bull nikada biti sponzor ako nisi transparentan kao Barcelona, dakle ne treba da budeš top klub, ne treba da osvajaš ligu, ne treba da imaš Ronaldinha, samo treba da budeš transparentan. Raja to voli, raja želi da zna sve o Barceloni, zato su ovi otvoreni. predpostavljam da i Sarajlije žele da znaju sve o Želji i Sarajevu ali im je to uskraćeno i zato čitamo svakojake gluposti i teorije ovdje na forumu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- jurisicduska
- Kontakt:
Samo pratite zvaničnu, slijedi još puno puno lijepih stvari
jurisicduska je napisao/la: ↑14 maj 2026, 18:07Samo pratite zvaničnu, slijedi još puno puno lijepih stvari
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑14 maj 2026, 18:07Samo pratite zvaničnu, slijedi još puno puno lijepih stvari
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Pa ovaj bi promasio i ulaz na autoputErosViverosViv je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:58NoDi80 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 11:28„ Statut je i definitivno potvrdjen od strane ministarstva. Nema vise prepreka za ulaganje.
Savo ostaje sa svojim strucnim stabom, zadovoljni su i Prelec bi mogao biti sef OP (mozda)
Sef OP-a dolazi iz Dinama, kao i sportski direktor (Marko Maric). Iz Dinama ce se popuniti i ostale pozicije vezano za prvi tim i OP, ukljucujuci glavnog skauta i sefa analitike.
Upravni odbor pun jakih imena, za sportski segment ce najvjerovatnije biti zaduzen nas Mario Stanic.“
Za dresove se vec prica Sanin bi raskinuo ugovor sa Macronom i vratio Adidas na Grbavicu
Ima jos mnogo toga sto se ne smije otkriti, ali klub ce sve obavijestiti kad bude vrijeme
Sa statutom i svim mogucim prihodima akademija ce biti realnost u budcnosti![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Gdje će ti dušajurisicduska je napisao/la: ↑14 maj 2026, 18:07Samo pratite zvaničnu, slijedi još puno puno lijepih stvari

Kako nodi koji je zivot na forum potrosio ne postoji od jutros?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Izvadi ga duškice, rmaspe curi.jurisicduska je napisao/la: ↑14 maj 2026, 18:07Samo pratite zvaničnu, slijedi još puno puno lijepih stvari
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
Marokanci58
- Kontakt:
Dvojica su od jutros rahmetlije
Nodi i Svrakino. Da li će ih biti još vidjecemo
Nodi i Svrakino. Da li će ih biti još vidjecemo
BRATSTVO GRAČANiCA
Vratio se duška nakon par mjeseci hahahahah
Da napise da ce djokovic na teren izaci sa reketom nole bi izisao sa mistrijom u ruciJet2Holiday je napisao/la: ↑14 maj 2026, 18:10Pa ovaj bi promasio i ulaz na autoputErosViverosViv je napisao/la: ↑14 maj 2026, 12:58NoDi80 je napisao/la: ↑01 maj 2026, 11:28„ Statut je i definitivno potvrdjen od strane ministarstva. Nema vise prepreka za ulaganje.
Savo ostaje sa svojim strucnim stabom, zadovoljni su i Prelec bi mogao biti sef OP (mozda)
Sef OP-a dolazi iz Dinama, kao i sportski direktor (Marko Maric). Iz Dinama ce se popuniti i ostale pozicije vezano za prvi tim i OP, ukljucujuci glavnog skauta i sefa analitike.
Upravni odbor pun jakih imena, za sportski segment ce najvjerovatnije biti zaduzen nas Mario Stanic.“
Za dresove se vec prica Sanin bi raskinuo ugovor sa Macronom i vratio Adidas na Grbavicu
Ima jos mnogo toga sto se ne smije otkriti, ali klub ce sve obavijestiti kad bude vrijeme
Sa statutom i svim mogucim prihodima akademija ce biti realnost u budcnosti![]()
Ima li tik tak đetića sa peštera da opet vazi kako ismir pere pare
-
roccosiffredi
- Kontakt:

- BegovicRamiz
- Kontakt:
mudro je Zeljo prebacio pritisak na institucije
malo trener i direktor malo igraci
usvojice ga sad kakav god da je
kako su pali ovi hercegovacki klubovi
losije finale odavno nije bilo sa mnogo malogradjanstva i na terenu i na tribinama
nekako ih treba suzbiti da ne sire dalje
pokusacemo izvuci iz takvih sredina neke igrace tipa Mikic i Milak
malo trener i direktor malo igraci
usvojice ga sad kakav god da je
kako su pali ovi hercegovacki klubovi
losije finale odavno nije bilo sa mnogo malogradjanstva i na terenu i na tribinama
nekako ih treba suzbiti da ne sire dalje
pokusacemo izvuci iz takvih sredina neke igrace tipa Mikic i Milak
Trenutno korisnika/ca: Anpa, boki86, napapijri1987, Pact1921, perodeformero, roccosiffredi i 42 gosta.