Narucivalo se preko Tropika (sad ne znam koji je grad u pitanju u tvom slucaju), bila je neka reklama da i u knjizarama Svjetlost ima, sad ne znam. Pitanje je i da li salju na kucnu adresu ili se mora doci po album.linija16bbb je napisao/la: ↑14 maj 2026, 19:24Pitanje ako neko moze pomoci. Kako do tvrdih korica? Moze li se to ikako naruciti kupit pronaci?
Panini album sličica za SP 2026
Re: Panini album sličica za SP 2026
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako nađeš gdje drug, javi. I ja tražim ali nigdje nema.linija16bbb je napisao/la: ↑14 maj 2026, 19:24Pitanje ako neko moze pomoci. Kako do tvrdih korica? Moze li se to ikako naruciti kupit pronaci?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dva granapa ispod Fahda danas u 3 navrata bilo. U pennyu uzeo album bratu bilo pofino slicica
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
U Njemackoj se prodaju mini paketi od 6 paketica u kojima dodju obavezno 2 gratis slicice Njemačke.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ovo ne izgleda uopšte strašno, ne razumijem na šta se raja žali? Nigdje veze.Sheyi je napisao/la: ↑14 maj 2026, 15:27jasonstatham je napisao/la: ↑14 maj 2026, 14:41Ako može pitanje za vas što ste sretni vlasnik albuma tvrdih korica.
Da li je ovo istina što se priča da je album nezgodan za zatvoriti čim pređe 700 sličica?
Evo kako stoji u mirovanju sa 800+ slicica![]()
![]()
Ništa, ganjamo tvrde korice i dalje. Hvala na pojašnjenju.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Los je kvalitet albuma i mekih i tvrdih korica. Prva i zadnja stranica su ocajno uvezane i ne mogu se do kraja ni otvoriti a da se ne dere taj list blizu veza. Pricam o tvrdim koricama sada.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- JayCatwright
- Kontakt:
Malo lijepio veceras, kvalitet slicica je uzasan, dizajn je uzasan, velicina slicica je uzasna. Mogli su staviti koja je pozicija koji igrač na sličici a mogli su i drugim bojama označiti recimo napadača i defanzivca. Da ne pričam kako je glupo da neke reprezentacije imaju po dva golmana a neke jednog, neke imaju po 7 krilnih igrača, a niti jednog lijevog beka. Baš je za kežualce pravljeno.
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Slazem se za kvalitet. Ne pamtim da je gori kvalitet bio i albuma i slicica. Nije korektno ovo za ovu cijenu. Ovo ocekujem kod slicica od pola marke ili marku.
da li ima neke razlike ako narucim iz njemacke album sa ovim koji se ovdje prodaje?
kontam uzeti ovaj big collectors bundle pa da se ne zeznem
kontam uzeti ovaj big collectors bundle pa da se ne zeznem
Evo u Americi prvenstvo pa nigdje slicica 
Ja narucio preko Amazona slicice i album nekad u martu i trebalo doci 18 maja. Juce mi dosle poruke da ce biti pocetkom juna, a nesto krajem maja... mozda haha.
Ja narucio preko Amazona slicice i album nekad u martu i trebalo doci 18 maja. Juce mi dosle poruke da ce biti pocetkom juna, a nesto krajem maja... mozda haha.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- Riquelme1921
- Kontakt:
Je li do mene ili neke sličice su kraće nego što bi trebale..kao kako god pokušam zalijepiti ne mogu sve strane popuniti, ostane malo prostora negdje 
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ima li se gdje album kupiti? Imam 200+ slicica da zalijepim
Nije do tebe, pola ti je tako nista se ti ne briniRiquelme1921 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 07:02Je li do mene ili neke sličice su kraće nego što bi trebale..kao kako god pokušam zalijepiti ne mogu sve strane popuniti, ostane malo prostora negdje![]()
Al pola slicica u paketicu okrenuto drugacije. Listam npr prve 3 i kad dodjem do cetvrte, ona okrenuta naopako.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Porizvodi se na veliko vjerovatno i vise stamparija razlicitog kvaliteta a i panini godinama opada sa kvalitetom, a narucito kada im je ovo prezadnje prvenstvo.
#CarsijaOdjebi
- Shategabri
- Kontakt:
Ili ko Nutella, nije isto u Bosni i u Njemačkojtuzlanskinacin je napisao/la: ↑15 maj 2026, 08:47Porizvodi se na veliko vjerovatno i vise stamparija razlicitog kvaliteta a i panini godinama opada sa kvalitetom, a narucito kada im je ovo prezadnje prvenstvo.
Koševo Zapad
Jutros u Bingo Gradačac usau u pola 9 trazim sličice
Kaze zena ima samo 1 paklo ostalo sve jucer otislo treba da dode
Odem u belamionix kad tu ima ona 2 boksa slicica uzmem 5 pakli tamam
Kaze zena ima samo 1 paklo ostalo sve jucer otislo treba da dode
Odem u belamionix kad tu ima ona 2 boksa slicica uzmem 5 pakli tamam
-
linija16bbb
- Kontakt:
Zvao Svjetlost knjizare, kazu MOZDA dodje tvrde korice, ali radnice ne znaju. Vrijedi pokusati kroz koji sat ponovo nazvati
kako da te ne volim
Jbm ti slicice samo neki arapi i crncuge dolaze. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.