Nemoguća opcija.Nema šanse biti nositelj i šanse za prolazak su 2% jer su protivnici tri ranga više.
Borac opet jedini ima šansu i nadat se da dobiju kao Zrinjski prošle godine Virtusa .Dosta nagaznih mina .
Nemoguća opcija.Nema šanse biti nositelj i šanse za prolazak su 2% jer su protivnici tri ranga više.
Ima medju nosiocima ekipa koje bi Zrinjski mogao izbaciti.Zaboljesutra je napisao/la: ↑08 maj 2026, 19:38Nemoguća opcija.Nema šanse biti nositelj i šanse za prolazak su 2% jer su protivnici tri ranga više.
Ne znam jesi primjetio ali mi za šampionom BiH skoro 20 bodova kasnimo što se nije dogodilo godinama.Štimac nas je pretvorio u FK Sarajevo u jednu jadnu ekipu koja ima problema sa Veležom,Rudarom,Širokim,Posušjem na domaćem terenu.Što ćeš onda očekivati protiv boljih protivnika u europi?Vorovus je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:31Ima medju nosiocima ekipa koje bi Zrinjski mogao izbaciti.Zaboljesutra je napisao/la: ↑08 maj 2026, 19:38Nemoguća opcija.Nema šanse biti nositelj i šanse za prolazak su 2% jer su protivnici tri ranga više.
Karabag, Makabi Tel Aviv, Ludogorec, Pafos, Partizan, Lugano, AEK Larnaka, Serif pa i Poljaci Rakov i Jagelonia.
Sve su ovo ekipe koje su za liderima svojih prvenstava zaostali po 10-15-20 bodova, daleko od nekadasnje dominacije. Treba imati malo srece u zrijebu jer ovi nabrojani nisu tri ranga iznad vas.
Bez obzira. Poenta je da ima 10ak ekipa koje nisu tri ranga iznad i takvog Zrinjskog, vec su ili jedan rang ili su tu negdje.Zaboljesutra je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:39Ne znam jesi primjetio ali mi za šampionom BiH skoro 20 bodova kasnimo što se nije dogodilo godinama.Štimac nas je pretvorio u FK Sarajevo u jednu jadnu ekipu koja ima problema sa Veležom,Rudarom,Širokim,Posušjem na domaćem terenu.Što ćeš onda očekivati protiv boljih protivnika u europi?Vorovus je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:31Ima medju nosiocima ekipa koje bi Zrinjski mogao izbaciti.Zaboljesutra je napisao/la: ↑08 maj 2026, 19:38Nemoguća opcija.Nema šanse biti nositelj i šanse za prolazak su 2% jer su protivnici tri ranga više.
Karabag, Makabi Tel Aviv, Ludogorec, Pafos, Partizan, Lugano, AEK Larnaka, Serif pa i Poljaci Rakov i Jagelonia.
Sve su ovo ekipe koje su za liderima svojih prvenstava zaostali po 10-15-20 bodova, daleko od nekadasnje dominacije. Treba imati malo srece u zrijebu jer ovi nabrojani nisu tri ranga iznad vas.
Rezultat je mnogo toga sakrio pod tepih ali igra Zrinjskog je u drastičnom padu unatoč Crystal Palacu,Super Kupu i FINALU kupa BiH.Nije to Zrinjski kakav je izgledao pod Jakirevićem i Rendulićem .
Ja ne znam jesi li ti primjetio da je profa prvu godinu ostao bez europe a drugu je u ekipi imao Sučića ,Jankovića ,Bašića .Štimac nema ni blizu takve igrace ali on odlazi na kraju sezone ,i hvala Bogu na tome , igra je losa a mi trebamo malo biti realniji u svojim očekivanjima .Pa yebem mu mater redovno osvajamo trofeje ,prolazimo u Europi ono sto trebamo i moramo proći (za razliku od ostalih klubova iz naše lige koji se redovno brukaju) ali i puno vise od toga s obzirom na igrace i proračun a stalno nešto pametujemo .Pa bola najveći klubovi imaju padove a mi smo zadnjih 15 godina stalno u vrhu a u Europi smo konstanta bez nekakvih velikih brukanja ,u regiji smo postali brend i cijenjen klub ali ne bi mi bili mi kad ne bi nešto pametovaliZaboljesutra je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:39Ne znam jesi primjetio ali mi za šampionom BiH skoro 20 bodova kasnimo što se nije dogodilo godinama.Štimac nas je pretvorio u FK Sarajevo u jednu jadnu ekipu koja ima problema sa Veležom,Rudarom,Širokim,Posušjem na domaćem terenu.Što ćeš onda očekivati protiv boljih protivnika u europi?Vorovus je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:31Ima medju nosiocima ekipa koje bi Zrinjski mogao izbaciti.Zaboljesutra je napisao/la: ↑08 maj 2026, 19:38Nemoguća opcija.Nema šanse biti nositelj i šanse za prolazak su 2% jer su protivnici tri ranga više.
Rezultat je mnogo toga sakrio pod tepih ali igra Zrinjskog je u drastičnom padu unatoč Crystal Palacu,Super Kupu i FINALU kupa BiH.Nije to Zrinjski kakav je izgledao pod Jakirevićem i Rendulićem .
U 10 godina smo prošli samo 4 protivnika:Banants(Urartu),Connah,Budućnost i Aktobe.
Vala i Sarajevu i Veležu će biti teško do trećeg pretkola, uz potvrdu da se prođe prvo pretkolo što svakako očekujem.
Znam, muka mi samo kad vratim film koja nas je mraka tukla.
Bitno je 1 proći pretkolo sa 2 pobjede.2 pretkolo već zavisi od protivnika šta se dobije , ali već ako ispadnemo 1 pobjeda kao prošle godine ili remi znači za koeficijent šta godgh0stHZ je napisao/la: ↑15 maj 2026, 11:59Znam, muka mi samo kad vratim film koja nas je mraka tukla.Nadat se malo zaokretu u Evropi narednih godina. Ove godine nemam nikakva očekivanja. Prošle sezone smo puno ozbiljnije izgledali.
Zar nije za bh koeficijent bolje da Zrinjski krene od drugog pretkola, jer realno bi trebao proći drugo i treće pretkolo jer će biti nosioci i na taj način skupiti dodatne bodove za nacionalni koeficijent.PiazzaGrande je napisao/la: ↑15 maj 2026, 13:39Njemački Freiburg odgovorio Zrinjskom: 'Igramo do kraja!'
Navedeno bi bila premija. Uvijek jedan, a nekad i dva tima neugodno iznenade i ispadnu od autsajdera. Boljka naših timova je da Europu dočekaju slabiji nego kraj šampionata. Ako hoćeš nešto u Europi, trebaš se u zimskom prelaznom roku dobro pripremiti.hujdur007 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 14:21
Borac ostvari plasman u konferencijsku ligu (to je za nacionalni koeficijent i bolje nego da uđe u evropsku ligu, jer su tamo jači protivnici i teško bi neke dodatne bodove kasnije osvojili)
Zrinjski prolazak u play off konferencijske lige
Sarajevo i Velež prolazak u drugi krug i bar jedna od te dvije ekipa prolazak u treći krug.
Sve iznad toga bi bila premija.
S obzirom ko je sve nositelj u prvom kolu, bolje je da niste nositelji. Jace ekipe u nenositeljima definitivno.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Hamagara, mobih, MostarReds22 i 35 gostiju.