Piše Štimac na komentarima na fejsu:
Eno, Ibro vaš kada progovori diplome mu ispadaju iz džepova.
Pristavio ga Štico i ne vadi.
Piše Štimac na komentarima na fejsu:
Pa zamisli koji je to čoban. Trener jednog kluba na facebooku vrijeđa trenera drugog kluba koji ga ni jednom nije spomenuo u lošem kontekstu. Što se onog seljaka tiče nema ko ga nije naložio na društvenim mrežama i kome nije odgovorio. Još piše NU pa taj izraz je i u najvećim škutorskim zabitima odavno na izdisaju. Ibro nije neki govornik ali je ponašanjem parižanin za onog gunjaša
Sa tim samo dokazuje kakav je debil od osobe. Za njega je Ibro veliki, ogroman gospodin. Sto je i dokazao.
Štimac je trol, malo smiješno za čovjeka tih godina i ozbiljnom barem igračkom karijerom ako ništa.DamirT je napisao/la: ↑15 maj 2026, 12:13Sa tim samo dokazuje kakav je debil od osobe. Za njega je Ibro veliki, ogroman gospodin. Sto je i dokazao.
Štimac je klaun, ali i dalje gospodin za brtalje podveleške koji u 2026. godini skandiraju gazi ustaše, bacaju baklje i topovske na igrace i mašu jugoslovenskim zastavamaDamirT je napisao/la: ↑15 maj 2026, 12:13Sa tim samo dokazuje kakav je debil od osobe. Za njega je Ibro veliki, ogroman gospodin. Sto je i dokazao.
Jel karanje kao sto ti kevu prcimo u bulju apsolutno svi?LavoviGabela je napisao/la: ↑15 maj 2026, 14:30Štimac je klaun, ali i dalje gospodin za brtalje podveleške koji u 2026. godini skandiraju gazi ustaše, bacaju baklje i topovske na igrace i mašu jugoslovenskim zastavama. Po razini seljakluka se s njima jedini tuzlaci mogu mjeriti, iste ste pameti
![]()
Najbolji lijek je karanje na domacem terenu i dizanje trofeja, da se atovi podveleški spuste na zemlju po tko zna koji put![]()
Ti prvo skontaj za koga navijas, pa onda diskutuj.LavoviGabela je napisao/la: ↑15 maj 2026, 14:30Štimac je klaun, ali i dalje gospodin za brtalje podveleške koji u 2026. godini skandiraju gazi ustaše, bacaju baklje i topovske na igrace i mašu jugoslovenskim zastavama. Po razini seljakluka se s njima jedini tuzlaci mogu mjeriti, iste ste pameti
![]()
Najbolji lijek je karanje na domacem terenu i dizanje trofeja, da se atovi podveleški spuste na zemlju po tko zna koji put![]()
Fali tu jos zastava Vatikana i desna ispružena ruka.Izdviceukec je napisao/la: ↑15 maj 2026, 15:05
Tekbir i titova slika bi upotpunile dozivljaj utakmica od prije 15-20 godina.
Fali i zastava Izraela i LQBT-a da se ispoštuju gosti.19vendetta87 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 15:13Fali tu jos zastava Vatikana i desna ispružena ruka.Izdviceukec je napisao/la: ↑15 maj 2026, 15:05
Tekbir i titova slika bi upotpunile dozivljaj utakmica od prije 15-20 godina.
boli boli peče, a navikli ste nije da niste da vas Zrinjski kara godina, pa kompleksi tuku, a i još ćePSV je napisao/la: ↑15 maj 2026, 14:37Jel karanje kao sto ti kevu prcimo u bulju apsolutno svi?LavoviGabela je napisao/la: ↑15 maj 2026, 14:30Štimac je klaun, ali i dalje gospodin za brtalje podveleške koji u 2026. godini skandiraju gazi ustaše, bacaju baklje i topovske na igrace i mašu jugoslovenskim zastavama. Po razini seljakluka se s njima jedini tuzlaci mogu mjeriti, iste ste pameti
![]()
![]()
Mene samo boli kad ste već tako raznovrsni zašto nema na tribinama zastave od Ante,Šarića i Babića?
Ok.LavoviGabela je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:39boli boli peče, a navikli ste da je rokatePSV je napisao/la: ↑15 maj 2026, 14:37Jel karanje kao sto ti kevu prcimo u bulju apsolutno svi?LavoviGabela je napisao/la: ↑15 maj 2026, 14:30
Štimac je klaun, ali i dalje gospodin za brtalje podveleške koji u 2026. godini skandiraju gazi ustaše, bacaju baklje i topovske na igrace i mašu jugoslovenskim zastavama. Po razini seljakluka se s njima jedini tuzlaci mogu mjeriti, iste ste pameti
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije nama ustaša kapiten nego Ante Hrkać hercegovački katolik i ljudska veličina što vama ne odgovara da postoji neko takav. Njegova zastava je zastava Bosne i Hercegovine i ona je svaku utakmicu na stadionu. Za zastave države Hrvatske zbog Šarića i Babića nemam ništa protiv da se zakače. Pravi hrvati iz Hrvatske su jedan civilizovan narod što su pokazali nedavno na košarci. Evo ako ti išta znači od mene za obadvojicu njihov trud i borbu u crvenom dresuZaboljesutra je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:45Mene samo boli kad ste već tako raznovrsni zašto nema na tribinama zastave od Ante,Šarića i Babića?
Dajte koju i Hrvatsku ipak vam je ustaša kapetan![]()
I mi volimo bosanskog sunita Memiju, pravi Bošnjak iz Bosne, a ne lažni Hercegšnjak.Threeplanetrees je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:54Nije nama ustaša kapiten nego Ante Hrkać hercegovački katolik i ljudska veličina što vama ne odgovara da postoji neko takav. Njegova zastava je zastava Bosne i Hercegovine i ona je svaku utakmicu na stadionu. Za zastave države Hrvatske zbog Šarića i Babića nemam ništa protiv da se zakače. Pravi hrvati iz Hrvatske su jedan civilizovan narod što su pokazali nedavno na košarci. Evo ako ti išta znači od mene za obadvojicu njihov trud i borbu u crvenom dresuZaboljesutra je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:45Mene samo boli kad ste već tako raznovrsni zašto nema na tribinama zastave od Ante,Šarića i Babića?
![]()
![]()
Zna li Ante da ga zoveš bosanskim katolikom?Threeplanetrees je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:54Nije nama ustaša kapiten nego Ante Hrkać hercegovački katolik i ljudska veličina što vama ne odgovara da postoji neko takav. Njegova zastava je zastava Bosne i Hercegovine i ona je svaku utakmicu na stadionu. Za zastave države Hrvatske zbog Šarića i Babića nemam ništa protiv da se zakače. Pravi hrvati iz Hrvatske su jedan civilizovan narod što su pokazali nedavno na košarci. Evo ako ti išta znači od mene za obadvojicu njihov trud i borbu u crvenom dresuZaboljesutra je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:45Mene samo boli kad ste već tako raznovrsni zašto nema na tribinama zastave od Ante,Šarića i Babića?
![]()
![]()
Da mi je znat koju zastavu je Antiša u svojim svatovima nosioZaboljesutra je napisao/la: ↑15 maj 2026, 18:21Zna li Ante da ga zoveš bosanskim katolikom?Threeplanetrees je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:54Nije nama ustaša kapiten nego Ante Hrkać hercegovački katolik i ljudska veličina što vama ne odgovara da postoji neko takav. Njegova zastava je zastava Bosne i Hercegovine i ona je svaku utakmicu na stadionu. Za zastave države Hrvatske zbog Šarića i Babića nemam ništa protiv da se zakače. Pravi hrvati iz Hrvatske su jedan civilizovan narod što su pokazali nedavno na košarci. Evo ako ti išta znači od mene za obadvojicu njihov trud i borbu u crvenom dresuZaboljesutra je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:45
Mene samo boli kad ste već tako raznovrsni zašto nema na tribinama zastave od Ante,Šarića i Babića?
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: delko, greenwood, Hajdeee, RoadRunner85 i 8 gostiju.