Nije nama ustaša kapiten nego Ante Hrkać hercegovački katolik i ljudska veličina što vama ne odgovara da postoji neko takav. Njegova zastava je zastava Bosne i Hercegovine i ona je svaku utakmicu na stadionu. Za zastave države Hrvatske zbog Šarića i Babića nemam ništa protiv da se zakače. Pravi hrvati iz Hrvatske su jedan civilizovan narod što su pokazali nedavno na košarci. Evo ako ti išta znači od mene za obadvojicu njihov trud i borbu u crvenom dresuZaboljesutra je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:45Mene samo boli kad ste već tako raznovrsni zašto nema na tribinama zastave od Ante,Šarića i Babića?
Dajte koju i Hrvatsku ipak vam je ustaša kapetan![]()
Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Štimac bas postao ofiran s ovim provokacijama. Voli biti u centru paznje i svako malo baci neku bombu da se piše i prica o njemu. Takvo vrijeme doslo gdje konji poput njeg prolaze .
-
ArmandoMarenzi
- Kontakt:
I mi volimo bosanskog sunita Memiju, pravi Bošnjak iz Bosne, a ne lažni Hercegšnjak.Threeplanetrees je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:54Nije nama ustaša kapiten nego Ante Hrkać hercegovački katolik i ljudska veličina što vama ne odgovara da postoji neko takav. Njegova zastava je zastava Bosne i Hercegovine i ona je svaku utakmicu na stadionu. Za zastave države Hrvatske zbog Šarića i Babića nemam ništa protiv da se zakače. Pravi hrvati iz Hrvatske su jedan civilizovan narod što su pokazali nedavno na košarci. Evo ako ti išta znači od mene za obadvojicu njihov trud i borbu u crvenom dresuZaboljesutra je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:45Mene samo boli kad ste već tako raznovrsni zašto nema na tribinama zastave od Ante,Šarića i Babića?
![]()
![]()
No nećemo o tomu, športski je forum.
Već, daj mi reci jesi li od onih koji su autobusom u trećoj minuti krenuli natrag za Podveležje, ili si ostao do kraja gledati uručenje pehara?
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Zna li Ante da ga zoveš bosanskim katolikom?Threeplanetrees je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:54Nije nama ustaša kapiten nego Ante Hrkać hercegovački katolik i ljudska veličina što vama ne odgovara da postoji neko takav. Njegova zastava je zastava Bosne i Hercegovine i ona je svaku utakmicu na stadionu. Za zastave države Hrvatske zbog Šarića i Babića nemam ništa protiv da se zakače. Pravi hrvati iz Hrvatske su jedan civilizovan narod što su pokazali nedavno na košarci. Evo ako ti išta znači od mene za obadvojicu njihov trud i borbu u crvenom dresuZaboljesutra je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:45Mene samo boli kad ste već tako raznovrsni zašto nema na tribinama zastave od Ante,Šarića i Babića?
![]()
![]()
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Da mi je znat koju zastavu je Antiša u svojim svatovima nosioZaboljesutra je napisao/la: ↑15 maj 2026, 18:21Zna li Ante da ga zoveš bosanskim katolikom?Threeplanetrees je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:54Nije nama ustaša kapiten nego Ante Hrkać hercegovački katolik i ljudska veličina što vama ne odgovara da postoji neko takav. Njegova zastava je zastava Bosne i Hercegovine i ona je svaku utakmicu na stadionu. Za zastave države Hrvatske zbog Šarića i Babića nemam ništa protiv da se zakače. Pravi hrvati iz Hrvatske su jedan civilizovan narod što su pokazali nedavno na košarci. Evo ako ti išta znači od mene za obadvojicu njihov trud i borbu u crvenom dresuZaboljesutra je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:45
Mene samo boli kad ste već tako raznovrsni zašto nema na tribinama zastave od Ante,Šarića i Babića?
![]()
![]()
![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Stvarno ne vjerujem za tu svadbu i zastavu bez slike 
Zamisli šta bi se pisalo ovdjr da su kojim slučajem oni uspjeli uzet kup...
Po stoti put ste pokazali da ste pijaĆarska furda
Po stoti put ste pokazali da ste pijaĆarska furda
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nadaj se stasoU
Ide samo novcana kazna
-
ArmandoMarenzi
- Kontakt:
Klub teretiti za poticanje na terorističke aktivnosti, a protiv pojedinaca koji su sa tribina bacali eksplozivna sredstva podići optužnice za terorizam.
Novčanim kaznama se neće riješiti ekstremizam i divljačko ponašanje, sjetimo se da su ne tako davno umalo spalili suca. O ostalim incidentima bi se dalo pisati u nedogled.
Novčanim kaznama se neće riješiti ekstremizam i divljačko ponašanje, sjetimo se da su ne tako davno umalo spalili suca. O ostalim incidentima bi se dalo pisati u nedogled.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Gledaj im saopstenja...pateticari najgore vrste.
Čvrsto i ponosno stojimo iza svog IDENTITETA
Jos samo da nemaju krizu identiteta, mogao bi covjek ovo i progutati nekako
Čvrsto i ponosno stojimo iza svog IDENTITETA
Jos samo da nemaju krizu identiteta, mogao bi covjek ovo i progutati nekako
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Navijaju za Hajduk i Dinamo i oni o identitetu pričaju mostarskoj raji koja preko sto godina živi sa Veležom. A uša škutori niste normalni 
Je li i tvoj otac navijao za Velež?ArmandoMarenzi je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:27Klub teretiti za poticanje na terorističke aktivnosti, a protiv pojedinaca koji su sa tribina bacali eksplozivna sredstva podići optužnice za terorizam.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Majstori patetike 
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bola koga boli ****..pratio se Velez jer je bio klub svih Mostaraca. Dosla nova vremena, taj velez ne postoji vise, imas velez ciji navijaci ne znaju sta su, osim da su sampioni patetike i na taj nacin probaju privuc simpatije..ali srecom iz utakmice u utakmicu pokazuju da su seljaci sa dna kace i primitivci kakve svijet nije vidio, pa im ni to vise ne prolaziHerson je napisao/la: ↑15 maj 2026, 23:43Je li i tvoj otac navijao za Velež?ArmandoMarenzi je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:27Klub teretiti za poticanje na terorističke aktivnosti, a protiv pojedinaca koji su sa tribina bacali eksplozivna sredstva podići optužnice za terorizam.
Kako mislis navijaci ne znaju sta sututankamon1905 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 00:33Bola koga boli ****..pratio se Velez jer je bio klub svih Mostaraca. Dosla nova vremena, taj velez ne postoji vise, imas velez ciji navijaci ne znaju sta su, osim da su sampioni patetike i na taj nacin probaju privuc simpatije..ali srecom iz utakmice u utakmicu pokazuju da su seljaci sa dna kace i primitivci kakve svijet nije vidio, pa im ni to vise ne prolaziHerson je napisao/la: ↑15 maj 2026, 23:43Je li i tvoj otac navijao za Velež?ArmandoMarenzi je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:27Klub teretiti za poticanje na terorističke aktivnosti, a protiv pojedinaca koji su sa tribina bacali eksplozivna sredstva podići optužnice za terorizam.
Je li ti kontas da za jedan klub moze navijat i neko ko nije bosnjak ,ili neko ko nije vijernik ili neko ko je jugonostalgicar ili neko kome je nacionalnost jugosloven,ima i takvih,nemoj bit ogranicen,ili ti pak mislis da za jedan klub trebaju navijati samo ljudi jedne etnicke pripadnosti
I nije samo jedan indetitet kod svih ljudi( ko sto se vi vezujete samo za taj jedan indetitet a to je hrvatski)nego svako ima vise indetita i to raznih. Evo recimo drugi indetitet vam je da ste (regionalno) Hercegovci je li tako ,treci indetitem vam je recimo da ste katolici vjerski gledano,cetvrti indetitet vam je da ste (po drzavljanstvu) Bosanci i Hercegovci (imate vozacku Bosanskohercegovacku,pasos ,auto vozite na BH tablama itd , znaci i Bosanac ste i Hercegovac po mjestu rodjena i drzavljanstvu.)
Tako i mi imamo raznih indetiteta pa izmedju ostalog da su pojedini i yugonostalgicari . OVa zastava nema veze sa ratom ni u HRvatskoj ni u BiH jer je ona zbacebna odmah po dolasku na vlasti nacionalista u svim drzavama zakljucno sa onom sjednicom CKSKYU kad su slovenci napustili salu pa onda i hrvati. Tad su svi sbacili jugoslovensku zastavu i stavili svoju nacionalnu (samo pogledaj stadione u HR ili SRB koje su zastave na tribinama.Jesu jos oznake ostale u vojsci koja je napadala HR ali to zapravo nije bila YU vojska samo su se krili iza nje da bi pridobili ostale republike ,to je zapravo bila srpsko-cetnicka vojska i,a i Tudjman ih je nazvao odmah Srpsko-Cetnicki agresor.
Zivili smo svi u Jugoslaviji ,skolovali se ,radili isli na YU utakmice ne mozes ti to tako samo zaboraviti jer je i tu bilo finih stvari,nije sve bilo crno kako nsacionalisti to predstavljaju. Bio sam i ja u ratu i borio se protiv agresora sa istoka ali postujem tu bivsu drzavu ono bar sto je valjalo,a dosta stvari je valjalo,naravno da je bilo i dosta stvari koje nisu valjale
Nisam jugonostalgicar (da me ne optuzite da ne znam sta sam
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.