Sta ce kome koji **** popunjen album
Panini album sličica za SP 2026
-
Bordeaux433
- Kontakt:
Re: Panini album sličica za SP 2026
Sto me onda ti spominjes rataru?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Imate web slibe.online, možete tu voditi evidenciju sličica koje imate i duplih koje imate i export sve to u PDF-u, također vam odma na bazi toga izbaci sve ljude u vašem gradu koji imaju duple koje vama nedostaju kao i one koje vi imate duple da njima fale. Odma ih možete ili oni vas DM.amarchola je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:22Fejs Grupa za Mostar i Hercegovinu:
https://www.facebook.com/share/g/1Dof9drm91/
Momci su uradili fantastičan posao i puno je lakše nego dogovaranja preko fejsa
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Da li neko zna gdje ima album u Sarajevu
Odlican su posao uradili momci. Jos ako se na kraju mogne downloadati popunjen album, topinababoedindzeko09 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:58Imate web slibe.online, možete tu voditi evidenciju sličica koje imate i duplih koje imate i export sve to u PDF-u, također vam odma na bazi toga izbaci sve ljude u vašem gradu koji imaju duple koje vama nedostaju kao i one koje vi imate duple da njima fale. Odma ih možete ili oni vas DM.amarchola je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:22Fejs Grupa za Mostar i Hercegovinu:
https://www.facebook.com/share/g/1Dof9drm91/
Momci su uradili fantastičan posao i puno je lakše nego dogovaranja preko fejsa![]()
Hahah. Pacove mali sta bi reko MerlinPSV je napisao/la: ↑13 maj 2026, 10:34Ali bro ima li ista sladje nego pokupovati sve pakete slicica djeci ispred nosa? Vec sam skoro popunio album.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 10:15Mozda zato sto se nismo kvalifikovali na ta prvenstva?Radnicki1921 je napisao/la: ↑13 maj 2026, 08:18jer sto niko nije skupljo euro 24, wc 22, euro 20, te albume jos mozes nac na trafici izblijedili od sunca![]()
![]()
-
Helemnejse
- Kontakt:
Ja popunio prvi dan, gledam luzere kako se guraju na trafici
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Nije ni to interesantno
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ja prosle godine narucio iz Paninija i dobio cijeli album ispunjen + Alajbegovic u njemu.... jos u decembru. Chuck Norris mi dostavio paket. To mu zadnja dostava bila...
Mislim, kad vec seremo, da seremo do kraja.
Mislim, kad vec seremo, da seremo do kraja.
Zadnja izmjena: phillies, dana/u 15 maj 2026, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Bili su na kiosku na Ciglanama kraj trolejbuske stanice. Tu sam ga ja ugrabio danas oko 14-15. Ne znam imaju li još, ako si blizu provjeri ne košta te ništa.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Od danas mozete kupiti panini slicice u Zeljinom fan shopu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Upravo zavrsih i drugi album. Imam mnogo duplikata ako zelite kupiti. Sutra pocinjem i treci, a onda cu sve fino prodavati kolekcionarima. Imam smisla za biznis i kesovinu.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Ja ne znam sta svi glume neku gospodu?
Ljudi se bave , popune, stave na prodaju, svaka roba ima svog kupca, dok ti trazis petaka za kafu od starog, ljudi se bave svacim. Ja podrzavam ovo, cijene sto lupaju je druga stvar, al vazda je bilo budala pa opet kupe.. danas je sve biznis, pa i slicice
Ja cu ovo cuvati, pa ako Bog da unucima da pokazem, svakako ce imati vecu vrijednost za 20god
Ljudi se bave , popune, stave na prodaju, svaka roba ima svog kupca, dok ti trazis petaka za kafu od starog, ljudi se bave svacim. Ja podrzavam ovo, cijene sto lupaju je druga stvar, al vazda je bilo budala pa opet kupe.. danas je sve biznis, pa i slicice
Ja cu ovo cuvati, pa ako Bog da unucima da pokazem, svakako ce imati vecu vrijednost za 20god
Ma sibicari se ovim bave, al opet mi zao sto se patis pricom.
Kakav crni biznis, kupovina/prodaja slicica.
Jest biznis ako si Panini i ovi sto distribuiraju.
Ako hoces sta za biznis, pp.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Dajte molim vas PSV nije pakla otvorio samo trola.
#CarsijaOdjebi
Kakav je biznis u pitanju
Željezničar über alles
- jasonstatham
- Kontakt:
Evo, odgovoriću ti ja.
Naručio preko prijatelja iz Berlina. Taman preuzeo album sa tvrdim koricama. Odlično urađeno. Naravno središnji dio su njemačke FIFA reklame, to je jedina razlika. Broj CC sličica je također identičan.
Moj topli savjet za istinske kolekcionare kojem će album ostati kao vječita uspomena- isplati se.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.