FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
GavranBeli
Re: FK Željezničar
Dosta suplje vala, jeste spremili tužbu za Sinana i portal sto iznosi laži?
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Iako se slazem s tobom, vidio bi kako oni rjesavaju da njima licno treba. Isto ko sto rekoh i za Sanina, ko hoce nadje nacin.sanjinusto je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:26Sta ce ta dvojica rijesit druze, u kucama svojim se ne pitaju. Ne mogu oni HDZ-u narediti sta da radi. Obrnuto vec moze.
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Eh, kada me povlačiš za jezik. Evo nekoliko činjenica. Kada su tvoji bili sabrali sve naše dunume oko stadiona i pljačka bila pred realizacijom preko tadašnjeg direktora PU, a dobro znamo ko ga je postavio i čiji je. Ispriječi se ministar Avdić i odigra ključnu ulogu u spašavanju našeg kluba. Da nije došlo do smjene vlasti i da su ostalo termiti Želje danas ne bi bilo i imali bismo zgrade oko Grbavice, a ovo slobodno možeš provjeriti sa ljudima koji su u to vrijeme spašavali klub iz ralja termita. Isto onako kako je udavljea FDS isti scenarije ste bili i Želji pripremili i sve je išlo po planu ali niste računali na Armiju zvanu Manijaci. Pola miliona duga nam je platila Vlada KS, bez tog plaćanja mi ne bismo bili u stanju potpisati novi Sporazum o reprogramu sa PU. Ovo su činjenice. A ti spinuj i laži.istokzeljo je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:24Ti si očito politički aktivista, pa braniš one koji nas uništavaju. Pravdajući to time da je ovo sportski a ne politički forum. I to bi zaista trebalo biti tako. Ali pošto su se ti tvoji počeli baviti nama, moramo se i mi, nerado, baviti njima. Zar ti zaista misliš da konjaković i pjano ne mogu riješiti ovaj naš problem? Mogu i to jednim pozivom ali neće jer im smeta jak Željo. I to je činjenica.12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 15:11Vokabular koji koristiš je primitivan i zaostao. Nemam želju da skrnavim svoj. Niti mi je mamjera da budem ičiji advokat. Na forumu sam isključivo radi Želje i to je jedina tema o kojoj možemo diskutovati ali s obzirom na tvoje evidentno oskudno obrazovanje, teško da ćemo pronaći zajedničke stavove.istokzeljo je napisao/la: ↑15 maj 2026, 14:56
Moraš malo više čitati, a malo manje pratiti konjakovića i pjanu koji te zaglupljuju, pa ćeš aBd obogatiti svoj vokabular.
Zadnja izmjena: 12tiigrac21, dana/u 15 maj 2026, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Ja bih volio ono naše da počnemo govoriti jezikom koji Bosanci/hercegovci razumiju a to je jezikom sile. Da pokažemo zube i da se kanimo zakonskih okvira. Ima i drugih načina kako možemo pokazati da imamo muda a ne da se naguzimo i kažemo izvolite. Samo organizovano protesti, samo medijski natpisi, konstantna pisanja, članci, objave, vijesti, idemo medijski linč na svakoga, ne samo na ove S/H komponente nego i na balije, ratnike, legende, spasioce i ostale……. SANINE ZAINATI SE!
Istina je sve sto si napisao. Kada se vec bavimo politikom hajde da se zaigra otvorenih karata. Tadašnji direktor PU je bio izvrsilac a kobci su bili iznad njega.12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:42Eh, kada me povlačiš za jezik. Evo nekoliko činjenica. Kada su tvoji bili sabrali sve naše dunume oko stadiona i pljačka bila pred realizacijom preko tadašnjeg direktora PU, a dobro znamo ko ga je postavio i čiji je. Ispriječi se ministar Avdić i odigra ključnu ulogu u spašavanju našeg kluba. Da nije došlo do smjene vlasti i da su ostalo termiti Želje danas ne bi bilo i imali bismo zgrade oko Grbavice, a ovo slobodno možeš provjeriti sa ljudima koji su u to vrijeme spašavali klub iz ralja termita. Isto onako kako je udavljea FDS isti scenarije ste bili i Želji pripremili i sve je išlo po planu ali niste računali na Armiju zvanu Manijaci.istokzeljo je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:24Ti si očito politički aktivista, pa braniš one koji nas uništavaju. Pravdajući to time da je ovo sportski a ne politički forum. I to bi zaista trebalo biti tako. Ali pošto su se ti tvoji počeli baviti nama, moramo se i mi, nerado, baviti njima. Zar ti zaista misliš da konjaković i pjano ne mogu riješiti ovaj naš problem? Mogu i to jednim pozivom ali neće jer im smeta jak Željo. I to je činjenica.12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 15:11
Vokabular koji koristiš je primitivan i zaostao. Nemam želju da skrnavim svoj. Niti mi je mamjera da budem ičiji advokat. Na forumu sam isključivo radi Želje i to je jedina tema o kojoj možemo diskutovati ali s obzirom na tvoje evidentno oskudno obrazovanje, teško da ćemo pronaći zajedničke stavove.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Naravno da je istina druže. Ovo je lako provjeriti, znaju ljudi koji su se tada borili s vjetrenjačama i hvala Bogu izborili na kraju.bhsport je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:49Istina je sve sto si napisao. Kada se vec bavimo politikom hajde da se zaigra otvorenih karata. Tadašnji direktor PU je bio izvrsilac a kobci su bili iznad njega.12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:42Eh, kada me povlačiš za jezik. Evo nekoliko činjenica. Kada su tvoji bili sabrali sve naše dunume oko stadiona i pljačka bila pred realizacijom preko tadašnjeg direktora PU, a dobro znamo ko ga je postavio i čiji je. Ispriječi se ministar Avdić i odigra ključnu ulogu u spašavanju našeg kluba. Da nije došlo do smjene vlasti i da su ostalo termiti Želje danas ne bi bilo i imali bismo zgrade oko Grbavice, a ovo slobodno možeš provjeriti sa ljudima koji su u to vrijeme spašavali klub iz ralja termita. Isto onako kako je udavljea FDS isti scenarije ste bili i Želji pripremili i sve je išlo po planu ali niste računali na Armiju zvanu Manijaci.istokzeljo je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:24
Ti si očito politički aktivista, pa braniš one koji nas uništavaju. Pravdajući to time da je ovo sportski a ne politički forum. I to bi zaista trebalo biti tako. Ali pošto su se ti tvoji počeli baviti nama, moramo se i mi, nerado, baviti njima. Zar ti zaista misliš da konjaković i pjano ne mogu riješiti ovaj naš problem? Mogu i to jednim pozivom ali neće jer im smeta jak Željo. I to je činjenica.
Jel smijenjen taj ministar ? Je li se iko usudio izvrsit pritisak ili smo se naguzili i cekamo ?
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
GavranBeli
Slato se naljutio jutros skupio sve novinare, povukao veze jer ima dobar kredibilitet, ministar je na ivici da napusti poziciju.
Ko ce smijeniti ministra?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
GavranBeli
A zamisli samo mozga da neko ima ideju da zbog statuta u kojem nesto ocigledno ne štima, napusti mjesto ministra ili jos gore da ga smijene. Ovi ljudi zive u pećini nema druge.
Mi u klubu niti imamo ljude s bilo kakvim kvalitetom, niti imamo ista, a nešto bi mi na silu.
Al najjaca je bila da se zaustavi saobracaj

Zrinjski se boji jakog Zelje pa sabotira statut, jer inace kad se statut potvrdi, Zeljo momentalno postaje Real Madrid, razvaljuje sve redom.
Mi u klubu niti imamo ljude s bilo kakvim kvalitetom, niti imamo ista, a nešto bi mi na silu.
Al najjaca je bila da se zaustavi saobracaj
Zrinjski se boji jakog Zelje pa sabotira statut, jer inace kad se statut potvrdi, Zeljo momentalno postaje Real Madrid, razvaljuje sve redom.
**** ti mater pitarsku, ko nam je skino dvije titule nego hdz i zrinjski
Vi ste saucesnici u blokiranju i kocenju, a zajedno ste otjerali Ivicu Osima iz saveza i ne cudi me ovdje sto pisete protiv Zelje
Vi ste saucesnici u blokiranju i kocenju, a zajedno ste otjerali Ivicu Osima iz saveza i ne cudi me ovdje sto pisete protiv Zelje
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 maj 2026, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
Bolje biti budala nego **** pitarsko, mrs s teme uhljupi
Majstori ste za laz, spinovanje i podvalu
Sta treba Zeljo da uradi glupane?
Sest puta su mijenjali statut i opet nece da potpise, a ti ovdje danima jedes ****
Majstori ste za laz, spinovanje i podvalu
Sta treba Zeljo da uradi glupane?
Sest puta su mijenjali statut i opet nece da potpise, a ti ovdje danima jedes ****
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Marokanci58
- Kontakt:
Kako te bolan nije stid javljati se više nakon sto si sve ljude slagao ovdje pisajuci
STATUT JE ZAVRŠENA STVAR
I glumio insajdera.
Imas li obraza ikome ista reći?
I sta ti znas uopste i bilo ko sta o statutu? Jel ga ko vidio? Gdje ima to da niko nema uvid ? Nikada se neće usvojiti dok god vlasnik udruzenja hoce da mu je hipoteka imovina udruzenja.
KRAJ PRIČE
BRATSTVO GRAČANiCA
Opet pitar
Kakvi ste vi luzeri, nisam odavno vece vidio
Jedino sto vam je ostalo jeste da na forumu serete o Zelji, jer ste najneuspjesniji milionski projekat u historiji BiH
Kakvi ste vi luzeri, nisam odavno vece vidio
Jedino sto vam je ostalo jeste da na forumu serete o Zelji, jer ste najneuspjesniji milionski projekat u historiji BiH
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 maj 2026, 18:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Izdobrit će
Zadnja izmjena: RaketaBN, dana/u 15 maj 2026, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
GavranBeli
Vidi ti si upucen u statut isto ko sto sam ja upucen u stanje parlamenta Zambije. Kakve si ti sve debilizme pisao ja da sam na tvom mjestu, bar bi novi profil napravio ako vec nemas, pa s njega lupetaj, a ovaj ostavi za otkrivanje talenata. Boga mi
-
Helemnejse
- Kontakt:
Zvao me neka niksic, kaze ode u konjic pa će u ponedjeljak sa nodijem na kafu da vide šta dalje
Šta se ti javljaš glavonja pitarskiMarokanci58 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 18:35Kako te bolan nije stid javljati se više nakon sto si sve ljude slagao ovdje pisajuci
STATUT JE ZAVRŠENA STVAR
I glumio insajdera.
Imas li obraza ikome ista reći?
I sta ti znas uopste i bilo ko sta o statutu? Jel ga ko vidio? Gdje ima to da niko nema uvid ? Nikada se neće usvojiti dok god vlasnik udruzenja hoce da mu je hipoteka imovina udruzenja.
KRAJ PRIČE
- svrakino1921
- Kontakt:
@NoDi bruder moj nemoj se nervirat
Taj mohikanac je provokator
Taj mohikanac je provokator
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Allosio, bojamora, Burberry46, bvsic, fks74, LFC_LAVOV, TvrtkoPrvi i 54 gosta.