Ne sumnjamo da je istina. Neko ko se registrovao prije 28 dana, registrovao se samo sa jednim razlogom, da nam kaže potpunu istinu. Na prvom sljedećem Dininom gostovanju na TV ako mu bude postavljeno pitanje "ko je kriv za neusvajanje statusa FK Željezničara" slijedi odgovor svijetla obraza - "Seka".12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:52Naravno da je istina druže. Ovo je lako provjeriti, znaju ljudi koji su se tada borili s vjetrenjačama i hvala Bogu izborili na kraju.bhsport je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:49Istina je sve sto si napisao. Kada se vec bavimo politikom hajde da se zaigra otvorenih karata. Tadašnji direktor PU je bio izvrsilac a kobci su bili iznad njega.12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:42
Eh, kada me povlačiš za jezik. Evo nekoliko činjenica. Kada su tvoji bili sabrali sve naše dunume oko stadiona i pljačka bila pred realizacijom preko tadašnjeg direktora PU, a dobro znamo ko ga je postavio i čiji je. Ispriječi se ministar Avdić i odigra ključnu ulogu u spašavanju našeg kluba. Da nije došlo do smjene vlasti i da su ostalo termiti Želje danas ne bi bilo i imali bismo zgrade oko Grbavice, a ovo slobodno možeš provjeriti sa ljudima koji su u to vrijeme spašavali klub iz ralja termita. Isto onako kako je udavljea FDS isti scenarije ste bili i Želji pripremili i sve je išlo po planu ali niste računali na Armiju zvanu Manijaci.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
-
BosnianLevi
- Kontakt:
Ostalo nam je još 3 utakmice,ne znamo ko će ostati ko neće a predpostavljamo da će oni pred istek i otići.
Ukoliko ova investicija propadne idemo nazad na slobodne igrače koj su kvalitet sredine tabele.
Ukoliko nekim čudom statut bude riješen treba raditi remont ekipe al ne zalijetati se previše.
U ovom slučaju treba naći i trenera koji će umjeti dovesti adekvatne igrače da se ne bi ponovio A.A.
Ja iskreno vjerujem da od investitora nema ništa jer ipak je Savo završio i da tu nema ničeg pozitivnog da se očekuje.
Jedina opcija za sljedeću sezonu su nam realno juniori, posudbe i neki neprovjereni igrači.
Jovo na novo
Ukoliko ova investicija propadne idemo nazad na slobodne igrače koj su kvalitet sredine tabele.
Ukoliko nekim čudom statut bude riješen treba raditi remont ekipe al ne zalijetati se previše.
U ovom slučaju treba naći i trenera koji će umjeti dovesti adekvatne igrače da se ne bi ponovio A.A.
Ja iskreno vjerujem da od investitora nema ništa jer ipak je Savo završio i da tu nema ničeg pozitivnog da se očekuje.
Jedina opcija za sljedeću sezonu su nam realno juniori, posudbe i neki neprovjereni igrači.
Jovo na novo
-
Helemnejse
- Kontakt:
Hoce li killer u prvu postavu opet?
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Samo stecaj da mozemo ove sve otjerat al nijedan da ne ostane sem juniora, pa krenut od 0. Mozda budemo pametniji ovaj put
-
GavranBeli
Kakav stečaj, tu je uvijek hadžija. Ne bi me čudilo da on sve stopira preko satelita
Šta pričate bolan kakav stečaj,kakva kantonalna liga?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:43Samo stecaj da mozemo ove sve otjerat al nijedan da ne ostane sem juniora, pa krenut od 0. Mozda budemo pametniji ovaj put
Pa nije Željo u dugovima da mora se gasit i ponovo ispočetka sve počinjat,kad mi napiše neko da treba stečaj,kantonalna,sve ispočetka znači automatski mi smrdi na neprijatelja kluba koji bi volili da se Željo ugasi.
Da se razumijemo nadam se da će Sanin ući u klub da će se sve ovo oko statuta riješit, a ako se i ne riješi ima Željo dovoljno snage i ljudstva koji će preuzet klub i vratit ga tamo gdje pripada a to je vrh.
Šta pričate bolan kakav stečaj,kakva kantonalna liga?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:43Samo stecaj da mozemo ove sve otjerat al nijedan da ne ostane sem juniora, pa krenut od 0. Mozda budemo pametniji ovaj put
Pa nije Željo u dugovima da mora se gasit i ponovo ispočetka sve počinjat,kad mi napiše neko da treba stečaj,kantonalna,sve ispočetka znači automatski mi smrdi na neprijatelja kluba koji bi volili da se Željo ugasi.
Da se razumijemo nadam se da će Sanin ući u klub da će se sve ovo oko statuta riješit, a ako se i ne riješi ima Željo dovoljno snage i ljudstva koji će preuzet klub i vratit ga tamo gdje pripada a to je vrh.
SAMO PRAVE LJUDE NA PRAVO MJESTO TREBA POSTAVIT!!!
-
Lekqqq1921
- Kontakt:
Uzdic ce se velikan iz Doline Cupova jaci nego ikad za sve dusmane kluba!
Ako je politika umiješana u blokiranje procesa, gdje su i šta rade političari koji podržavaju klub (ako ih uopste ima)?
Šta je sa ostalih članova skupštine? Zašto svi šute?
Neće par običnih novinara odbraniti klub od svega ovoga.
Šta je sa ostalih članova skupštine? Zašto svi šute?
Neće par običnih novinara odbraniti klub od svega ovoga.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Hej likovi u Mostaru prave stadione tribine reflektore sve bez dozvola. Nemaju papira nikakvih. U nas sto i jedna dozvola i sve po zakonu i uvijek nešto fali. Ne znam ni jednog poštenog hercegovca. Sramota stvarno šta rade ti likovi dole to je jedno bezakonje, to je divljina, rade šta hoće i šta im se može, nikome ne odgovaraju, niko im ništa ne može.
Koliko bi samo inspekcija bilo kod nas da nemamo papire za priključak interneta a kamo li urbanističku ili građevinsku dozvolu ili još gore što pijačari nemaju nikakve dozvole niti ijednog papira za stadion sve divljački izgradili.
Koliko bi samo inspekcija bilo kod nas da nemamo papire za priključak interneta a kamo li urbanističku ili građevinsku dozvolu ili još gore što pijačari nemaju nikakve dozvole niti ijednog papira za stadion sve divljački izgradili.
- Lokomotifa
- Kontakt:
Ovo je sasvim legitimno pitanje, zato sam i pisao o tome u ovih dan-dva. Svi vole doći i uslikati se na Zapadu u ViPu, ali kad treba učiniti nešto za klub svi se u mišju rupu sakrili. Niko ni slova da napiše o trenutnoj situaciji. Sve pratimo i sve pamtimo.
"19.09.1921. Sarajevski podsavez je prihvatio novi klub u svoje okrilje i uvrstio ga u takmičarski kalendar za sezonu 1921/1922. Kao tada jedini radnički klub među nacionalno orijentisanim klubovima FK Željezničar se susreo sa mnogim teškoćama."
-
GavranBeli
E cuj politika umiješana u blokiranje procesa, ko mi neki **** za politiku pa to njima bitno. Kakvi bezmozgovici
-
12tiigrac21
- Kontakt:
Nešto ste mi zaboravni, Dinina vlada nam uplati pola miliona poreznog duga bez kojeg ne bi bilo ni novog Sporazuma sa Poreznom. Mnogo vi potcjenjujete ovaj narod i ove navijače, nemamo pamćenje zlatne ribice zaboravite to. A Nikšićeva izlobira produženje roka za plaćanje poreznog duga sportskih kolektiva i to su naši ljudi odradili, a on je imao sluha. Pa na sve vas se mora podjsećati. A ko nam ono gradi Jug napomeni me.Valter je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:10Ne sumnjamo da je istina. Neko ko se registrovao prije 28 dana, registrovao se samo sa jednim razlogom, da nam kaže potpunu istinu. Na prvom sljedećem Dininom gostovanju na TV ako mu bude postavljeno pitanje "ko je kriv za neusvajanje statusa FK Željezničara" slijedi odgovor svijetla obraza - "Seka".12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:52Naravno da je istina druže. Ovo je lako provjeriti, znaju ljudi koji su se tada borili s vjetrenjačama i hvala Bogu izborili na kraju.
Super, drago mi je što si nam ovako slikovito pojasnio razloge što si se registrovao. Zaboli tebe za Želju. Pojačaj retoriku, blizu je oktobar.12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:04Nešto ste mi zaboravni, Dinina vlada nam uplati pola miliona poreznog duga bez kojeg ne bi bilo ni novog Sporazuma sa Poreznom. Mnogo vi potcjenjujete ovaj narod i ove navijače, nemamo pamćenje zlatne ribice zaboravite to. A Nikšićeva izlobira produženje roka za plaćanje poreznog duga sportskih kolektiva i to su naši ljudi odradili, a on je imao sluha. Pa na sve vas se mora podjsećati. A ko nam ono gradi Jug napomeni me.Valter je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:10Ne sumnjamo da je istina. Neko ko se registrovao prije 28 dana, registrovao se samo sa jednim razlogom, da nam kaže potpunu istinu. Na prvom sljedećem Dininom gostovanju na TV ako mu bude postavljeno pitanje "ko je kriv za neusvajanje statusa FK Željezničara" slijedi odgovor svijetla obraza - "Seka".12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:52
Naravno da je istina druže. Ovo je lako provjeriti, znaju ljudi koji su se tada borili s vjetrenjačama i hvala Bogu izborili na kraju.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Najviše me brine kako ce produžiti killera sulju
Dolje je malo specifična situacija. Grad podijeljen, jedni drugima ne ulaze u šeme. "Bošnjaci" guraju Veleža, hrvati Zrinjskog. Dovoljno je reći da su ljudi dobili skoro 3 miliona iz budžeta. Kad treba da se dijeli svojima, tada nema nacionalizma. Njima je vitalni nacionalni interes budžet. Nama u Sarajevu je drugačije. Samo gledamo jedni drugima nogu podmetnut. Mi Bosanci smo degradirali moralno, kulturološki i intelektualno. Zato nam i jeste ovako. I neka je. Zasluženo.MisterBlue je napisao/la: ↑15 maj 2026, 21:27Hej likovi u Mostaru prave stadione tribine reflektore sve bez dozvola. Nemaju papira nikakvih. U nas sto i jedna dozvola i sve po zakonu i uvijek nešto fali. Ne znam ni jednog poštenog hercegovca. Sramota stvarno šta rade ti likovi dole to je jedno bezakonje, to je divljina, rade šta hoće i šta im se može, nikome ne odgovaraju, niko im ništa ne može.
Nažalost od tih priča o pamćenju nema nista, klub trenutno propusta šansu da se digne iznad svega, mora se konkretno nešto uraditi.Lokomotifa je napisao/la: ↑15 maj 2026, 21:35Ovo je sasvim legitimno pitanje, zato sam i pisao o tome u ovih dan-dva. Svi vole doći i uslikati se na Zapadu u ViPu, ali kad treba učiniti nešto za klub svi se u mišju rupu sakrili. Niko ni slova da napiše o trenutnoj situaciji. Sve pratimo i sve pamtimo.
Ako je dozvoljeno da neko iz HDZ-a živi u Sarajevu i blokira razvoj kluba, a mi šutimo na to onda nas i treba ugasiti.
O kakvoj Armiji navijača se ovdje priča???
Pa ima li koga nadredjenog ? Ako radimo sve po zakonu valjda smo se nekome zalili na to njegovo sikaniranje.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], Kabinet1987, WeekendOffender i 30 gostiju.