Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.

Threeplanetrees
Kontakt:

Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.

Post Postao/la Threeplanetrees » 15 maj 2026, 16:54

Zaboljesutra je napisao/la:
15 maj 2026, 16:45
Balorda je napisao/la:
15 maj 2026, 16:14
Od zatucanog življa me ne čudi iščuđavanje zbog raznovrsnosti.
Mene samo boli kad ste već tako raznovrsni zašto nema na tribinama zastave od Ante,Šarića i Babića?
Dajte koju i Hrvatsku ipak vam je ustaša kapetan :bih:
Nije nama ustaša kapiten nego Ante Hrkać hercegovački katolik i ljudska veličina što vama ne odgovara da postoji neko takav. Njegova zastava je zastava Bosne i Hercegovine i ona je svaku utakmicu na stadionu. Za zastave države Hrvatske zbog Šarića i Babića nemam ništa protiv da se zakače. Pravi hrvati iz Hrvatske su jedan civilizovan narod što su pokazali nedavno na košarci. Evo ako ti išta znači od mene za obadvojicu njihov trud i borbu u crvenom dresu 🇭🇷🇭🇷 ❤️❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 maj 2026, 17:07

Štimac bas postao ofiran s ovim provokacijama. Voli biti u centru paznje i svako malo baci neku bombu da se piše i prica o njemu. Takvo vrijeme doslo gdje konji poput njeg prolaze .

ArmandoMarenzi
Kontakt:

Post Postao/la ArmandoMarenzi » 15 maj 2026, 18:17

Threeplanetrees je napisao/la:
15 maj 2026, 16:54
Balorda je napisao/la:
Mene samo boli kad ste već tako raznovrsni zašto nema na tribinama zastave od Ante,Šarića i Babića?
Nije nama ustaša kapiten nego Ante Hrkać hercegovački katolik i ljudska veličina što vama ne odgovara da postoji neko takav. Njegova zastava je zastava Bosne i Hercegovine i ona je svaku utakmicu na stadionu. Za zastave države Hrvatske zbog Šarića i Babića nemam ništa protiv da se zakače. Pravi hrvati iz Hrvatske su jedan civilizovan narod što su pokazali nedavno na košarci. Evo ako ti išta znači od mene za obadvojicu njihov trud i borbu u crvenom dresu 🇭🇷🇭🇷 ❤️❤️
I mi volimo bosanskog sunita Memiju, pravi Bošnjak iz Bosne, a ne lažni Hercegšnjak.
No nećemo o tomu, športski je forum.
Već, daj mi reci jesi li od onih koji su autobusom u trećoj minuti krenuli natrag za Podveležje, ili si ostao do kraja gledati uručenje pehara?

Zaboljesutra
Kontakt:

Post Postao/la Zaboljesutra » 15 maj 2026, 18:21

Balorda je napisao/la:
Zna li Ante da ga zoveš bosanskim katolikom? :urnebes:
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

MostarskiBijeli1
Kontakt:

Post Postao/la MostarskiBijeli1 » 15 maj 2026, 18:40

15 maj 2026, 18:21

Zna li Ante da ga zoveš bosanskim katolikom? :urnebes:
Da mi je znat koju zastavu je Antiša u svojim svatovima nosio :rol:

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 15 maj 2026, 19:04

Stvarno ne vjerujem za tu svadbu i zastavu bez slike :mrgreen:

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 15 maj 2026, 20:17

Zamisli šta bi se pisalo ovdjr da su kojim slučajem oni uspjeli uzet kup...
Po stoti put ste pokazali da ste pijaĆarska furda :bih:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 15 maj 2026, 21:31

Rigoletto je napisao/la:
15 maj 2026, 20:17
Slijedi maksimalna kazna pet ili šest utakmica bez publike plus novčana kazna.

goonmo
Kontakt:

Post Postao/la goonmo » 15 maj 2026, 21:53

miki651 je napisao/la:
15 maj 2026, 21:31
Rigoletto je napisao/la:
Nadaj se stasoU :urnebes:

Ide samo novcana kazna

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 15 maj 2026, 21:58

goonmo je napisao/la:
15 maj 2026, 21:53
miki651 je napisao/la:
15 maj 2026, 21:31
Rigoletto je napisao/la:
Nadaj se stasoU :urnebes:

Ide samo novcana kazna
bez vrijeđanja molim....
I da ide maksimalna kazna.

ArmandoMarenzi
Kontakt:

Post Postao/la ArmandoMarenzi » 15 maj 2026, 22:27

Klub teretiti za poticanje na terorističke aktivnosti, a protiv pojedinaca koji su sa tribina bacali eksplozivna sredstva podići optužnice za terorizam.
Novčanim kaznama se neće riješiti ekstremizam i divljačko ponašanje, sjetimo se da su ne tako davno umalo spalili suca. O ostalim incidentima bi se dalo pisati u nedogled.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 15 maj 2026, 22:52

Gledaj im saopstenja...pateticari najgore vrste.
Čvrsto i ponosno stojimo iza svog IDENTITETA :urnebes:

Jos samo da nemaju krizu identiteta, mogao bi covjek ovo i progutati nekako

goonmo
Kontakt:

Post Postao/la goonmo » 15 maj 2026, 23:09

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 15 maj 2026, 23:36

Navijaju za Hajduk i Dinamo i oni o identitetu pričaju mostarskoj raji koja preko sto godina živi sa Veležom. A uša škutori niste normalni :rol:

Herson

Post Postao/la Herson » 15 maj 2026, 23:43

ArmandoMarenzi je napisao/la:
15 maj 2026, 22:27
Klub teretiti za poticanje na terorističke aktivnosti, a protiv pojedinaca koji su sa tribina bacali eksplozivna sredstva podići optužnice za terorizam.
Novčanim kaznama se neće riješiti ekstremizam i divljačko ponašanje, sjetimo se da su ne tako davno umalo spalili suca. O ostalim incidentima bi se dalo pisati u nedogled.
Je li i tvoj otac navijao za Velež?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 15 maj 2026, 23:45

Majstori patetike :tokralju:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 16 maj 2026, 00:33

Herson je napisao/la:
15 maj 2026, 23:43
Bola koga boli ****..pratio se Velez jer je bio klub svih Mostaraca. Dosla nova vremena, taj velez ne postoji vise, imas velez ciji navijaci ne znaju sta su, osim da su sampioni patetike i na taj nacin probaju privuc simpatije..ali srecom iz utakmice u utakmicu pokazuju da su seljaci sa dna kace i primitivci kakve svijet nije vidio, pa im ni to vise ne prolazi

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 16 maj 2026, 01:38

I onda se neko pita zasto Komsic :rol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 16 maj 2026, 02:46

tutankamon1905 je napisao/la:
16 maj 2026, 00:33
Herson je napisao/la:
15 maj 2026, 23:43
Bola koga boli ****..pratio se Velez jer je bio klub svih Mostaraca. Dosla nova vremena, taj velez ne postoji vise, imas velez ciji navijaci ne znaju sta su, osim da su sampioni patetike i na taj nacin probaju privuc simpatije..ali srecom iz utakmice u utakmicu pokazuju da su seljaci sa dna kace i primitivci kakve svijet nije vidio, pa im ni to vise ne prolazi
Kako mislis navijaci ne znaju sta su :roll: .Je li po tvom razmisljanju za Velez trebaju navijati samo bosnjaci i to samo oni koji glasaju za SDA ili sta :roll: .Ne razumijem zakljucak. "navijaci ne znaju sta su, "Znas li ti mozda sta su navijaci Bayerna ili Barcelone ili Celtica koji su stadion obljepili palestinskim zastavama.
Je li ti kontas da za jedan klub moze navijat i neko ko nije bosnjak ,ili neko ko nije vijernik ili neko ko je jugonostalgicar ili neko kome je nacionalnost jugosloven,ima i takvih,nemoj bit ogranicen,ili ti pak mislis da za jedan klub trebaju navijati samo ljudi jedne etnicke pripadnosti :crazy: .Malo vam je razmisljanje usko,moram vam rasiriti malo te vidike jbga :mrgreen:

I nije samo jedan indetitet kod svih ljudi( ko sto se vi vezujete samo za taj jedan indetitet a to je hrvatski)nego svako ima vise indetita i to raznih. Evo recimo drugi indetitet vam je da ste (regionalno) Hercegovci je li tako ,treci indetitem vam je recimo da ste katolici vjerski gledano,cetvrti indetitet vam je da ste (po drzavljanstvu) Bosanci i Hercegovci (imate vozacku Bosanskohercegovacku,pasos ,auto vozite na BH tablama itd , znaci i Bosanac ste i Hercegovac po mjestu rodjena i drzavljanstvu.)
Tako i mi imamo raznih indetiteta pa izmedju ostalog da su pojedini i yugonostalgicari . OVa zastava nema veze sa ratom ni u HRvatskoj ni u BiH jer je ona zbacebna odmah po dolasku na vlasti nacionalista u svim drzavama zakljucno sa onom sjednicom CKSKYU kad su slovenci napustili salu pa onda i hrvati. Tad su svi sbacili jugoslovensku zastavu i stavili svoju nacionalnu (samo pogledaj stadione u HR ili SRB koje su zastave na tribinama.Jesu jos oznake ostale u vojsci koja je napadala HR ali to zapravo nije bila YU vojska samo su se krili iza nje da bi pridobili ostale republike ,to je zapravo bila srpsko-cetnicka vojska i,a i Tudjman ih je nazvao odmah Srpsko-Cetnicki agresor.
Zivili smo svi u Jugoslaviji ,skolovali se ,radili isli na YU utakmice ne mozes ti to tako samo zaboraviti jer je i tu bilo finih stvari,nije sve bilo crno kako nsacionalisti to predstavljaju. Bio sam i ja u ratu i borio se protiv agresora sa istoka ali postujem tu bivsu drzavu ono bar sto je valjalo,a dosta stvari je valjalo,naravno da je bilo i dosta stvari koje nisu valjale

Nisam jugonostalgicar (da me ne optuzite da ne znam sta sam :crazy: ),nek bude ovako kako je narod odlucio svi posebno i sve ok samo ide mi na zivce govoriti da u YU drzavi je bilo sve crno i da to nista nije valjalo sto je daleko od istine. Ni sada nije neko veliko blagostanje u novim drzavama ,nikad vise lopova i kriminalaca nije bilo ,nikad nesigurnije za zivot nije bilo i nikad zaduzeniji nismo bili i tako dalje itd
:bih: .
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

goonmo
Kontakt:

Post Postao/la goonmo » 16 maj 2026, 07:12

Derdiyok je napisao/la:
16 maj 2026, 01:38
I onda se neko pita zasto Komsic :rol:
Uskoro i onaj Kovacevic, iako sam misljenja da to ne treba raditi.
Nisam podrzavao ni glasanje za Komsica.

Identitet i ostalo objasnio @rodjak

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []