Sta god da se desi…
Roba se svakako mora prodati
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Niksic sa produzenjem roka ima veze kolko i ja.U to doba je Novalic bio premjer ta odluka je puno prije Niksica donjeta.Za kanton je tacno da su ispostovali za reprogram.Treba rec kako jest.12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:04Nešto ste mi zaboravni, Dinina vlada nam uplati pola miliona poreznog duga bez kojeg ne bi bilo ni novog Sporazuma sa Poreznom. Mnogo vi potcjenjujete ovaj narod i ove navijače, nemamo pamćenje zlatne ribice zaboravite to. A Nikšićeva izlobira produženje roka za plaćanje poreznog duga sportskih kolektiva i to su naši ljudi odradili, a on je imao sluha.
Znaci Sanin odlazi?1921boy je napisao/la: ↑15 maj 2026, 23:25Niksic sa produzenjem roka ima veze kolko i ja.U to doba je Novalic bio premjer ta odluka je puno prije Niksica donjeta.Za kanton je tacno da su ispostovali za reprogram.Treba rec kako jest.12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:04Nešto ste mi zaboravni, Dinina vlada nam uplati pola miliona poreznog duga bez kojeg ne bi bilo ni novog Sporazuma sa Poreznom. Mnogo vi potcjenjujete ovaj narod i ove navijače, nemamo pamćenje zlatne ribice zaboravite to. A Nikšićeva izlobira produženje roka za plaćanje poreznog duga sportskih kolektiva i to su naši ljudi odradili, a on je imao sluha.
Nevidim da se neko od politicara oglasio juce i danas.Mnogo nasi sjedi u foteljama bitnim,mogu valjda veze neke povuc da se malo ovo proceslja jel sve reularno,busi li ministar.Jedino sam cuo da se jedan zalozio za nas al da ne smije protiv glavni.
Uz dužno poštovanje pobrkao si i za vrijeme Novalića se izašlo u susret sportskim klubovima, medjutim poslije se taj rok ponovo produljivao, pa su kasnije ukinuli obavezu plaćanja duga iz doba korone do nekog vakta, kasnije nam je Vlada KS izmirila onaj stari dug od pola miliona koji smo dugo vukli i na kraju smo ispunili uslove za novi Sporazum, provjeri sa ljudima u klubu itekako se lobiralo kod Nikšića i pomogao nam je.1921boy je napisao/la: ↑15 maj 2026, 23:25Niksic sa produzenjem roka ima veze kolko i ja.U to doba je Novalic bio premjer ta odluka je puno prije Niksica donjeta.Za kanton je tacno da su ispostovali za reprogram.Treba rec kako jest.12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:04Nešto ste mi zaboravni, Dinina vlada nam uplati pola miliona poreznog duga bez kojeg ne bi bilo ni novog Sporazuma sa Poreznom. Mnogo vi potcjenjujete ovaj narod i ove navijače, nemamo pamćenje zlatne ribice zaboravite to. A Nikšićeva izlobira produženje roka za plaćanje poreznog duga sportskih kolektiva i to su naši ljudi odradili, a on je imao sluha.
Nevidim da se neko od politicara oglasio juce i danas.Mnogo nasi sjedi u foteljama bitnim,mogu valjda veze neke povuc da se malo ovo proceslja jel sve reularno,busi li ministar.Jedino sam cuo da se jedan zalozio za nas al da ne smije protiv glavni.
Kamaru imamo koji navijaju za nas,al niko nista ne poduzima.Nisam vidio da se oglasio i ko.
Moguce.Ne sjecam se vise.Podavno je i bilo.12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 23:38Uz dužno poštovanje pobrkao si i za vrijeme Novalića se izašlo u susret, medjutim poslije se taj rok ponovo produljivao, pa su kasnije ukinuli obavezu plaćanja duga iz doba korone do nekog vakta, kasnije nam je Vlada KS izmirila onaj stari dug od pola miliona koji smo dugo vukli i na kraju smo ispunili uslove za novi Sporazum, provjeri sa ljudima u klubu itekako se lobiralo kod Nikšića i pomogao nam je.
Najn.Nerazmislja jos o odustajanju.Ceka jos neko vreme.Mozda cese neke stvari korigovat jos uvezi statuta.Izice na dobro na kraj.
Hahahahahahahahahahaa nasmija me kralju
J*** mater tebi, Kifli, Seki&Bakiru, Njivi, Forti, Rumenom Efendicu, ublehi Komsicu. Ako sam koga zaboravio slobodno ga dodaj.12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:04Nešto ste mi zaboravni, Dinina vlada nam uplati pola miliona poreznog duga bez kojeg ne bi bilo ni novog Sporazuma sa Poreznom. Mnogo vi potcjenjujete ovaj narod i ove navijače, nemamo pamćenje zlatne ribice zaboravite to. A Nikšićeva izlobira produženje roka za plaćanje poreznog duga sportskih kolektiva i to su naši ljudi odradili, a on je imao sluha. Pa na sve vas se mora podjsećati. A ko nam ono gradi Jug napomeni me.Valter je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:10Ne sumnjamo da je istina. Neko ko se registrovao prije 28 dana, registrovao se samo sa jednim razlogom, da nam kaže potpunu istinu. Na prvom sljedećem Dininom gostovanju na TV ako mu bude postavljeno pitanje "ko je kriv za neusvajanje statusa FK Željezničara" slijedi odgovor svijetla obraza - "Seka".12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 16:52
Naravno da je istina druže. Ovo je lako provjeriti, znaju ljudi koji su se tada borili s vjetrenjačama i hvala Bogu izborili na kraju.
**** mater,odakle ti ideje ovolike da pises gluposti ?GavranBeli je napisao/la: ↑16 maj 2026, 08:30Veze politika s ovim nema ni u snu. Glupost cista, samo da se nesto pise, slicno kao sto se pisalo doci ce Berisa, doći ce Ronaldo, a vidjelo se ko je na kraju dosao. Ok je, ljudi pišu imaju pravo na to, al ne kontam narod koji vjeruje u to. Sanin, moze ulagati novac mimo statuta dok se on ne riješi. Ima opcija koje su otvoreno za takav vid investiranja. Pa kad usaglasis statut kad god to bilo do tad pravis sistem i ulažeš. Pojavit se jednom u klubu za šest mjeseci, voditi procese preko kamere to ne moze nigdje. Nije ovo Zimbabve. Tu se vidjela neozbiljnost totalna. Pa zamisli da živiš u Sarajevu, a vodis preko kamere firmu u Americi. Daj ba, vi pušite ove priče oko politike.
Svi znamo sta mislimo o njemu, ali sta je netacno u ovome sto je napisao? Sanin ako HOCE da ulaze pare moze naci nacin kroz sponzorske ugovore i slicno dok se statut ne rijesi. I ja sam isto pisao za 1 dolazak u pola godine i to na par dana i vodjenje kluba "preko kamere". Vjerujem da politika koci, ali nije ni nase maslo za ramazana ocigledno, cim ne smiju da javno kazu sta je. Takodjer, ne bi Savo napustio ekipu 2 dana prije utakmice tek tako...b00t je napisao/la: ↑16 maj 2026, 08:49**** mater,odakle ti ideje ovolike da pises gluposti ?GavranBeli je napisao/la: ↑16 maj 2026, 08:30Veze politika s ovim nema ni u snu. Glupost cista, samo da se nesto pise, slicno kao sto se pisalo doci ce Berisa, doći ce Ronaldo, a vidjelo se ko je na kraju dosao. Ok je, ljudi pišu imaju pravo na to, al ne kontam narod koji vjeruje u to. Sanin, moze ulagati novac mimo statuta dok se on ne riješi. Ima opcija koje su otvoreno za takav vid investiranja. Pa kad usaglasis statut kad god to bilo do tad pravis sistem i ulažeš. Pojavit se jednom u klubu za šest mjeseci, voditi procese preko kamere to ne moze nigdje. Nije ovo Zimbabve. Tu se vidjela neozbiljnost totalna. Pa zamisli da živiš u Sarajevu, a vodis preko kamere firmu u Americi. Daj ba, vi pušite ove priče oko politike.
Majmune retardirani nauci se ponašati. To kuci pa svojoj materi mozes psovati. Aj razguli debilcino retardiranab00t je napisao/la: ↑16 maj 2026, 08:49**** mater,odakle ti ideje ovolike da pises gluposti ?GavranBeli je napisao/la: ↑16 maj 2026, 08:30Veze politika s ovim nema ni u snu. Glupost cista, samo da se nesto pise, slicno kao sto se pisalo doci ce Berisa, doći ce Ronaldo, a vidjelo se ko je na kraju dosao. Ok je, ljudi pišu imaju pravo na to, al ne kontam narod koji vjeruje u to. Sanin, moze ulagati novac mimo statuta dok se on ne riješi. Ima opcija koje su otvoreno za takav vid investiranja. Pa kad usaglasis statut kad god to bilo do tad pravis sistem i ulažeš. Pojavit se jednom u klubu za šest mjeseci, voditi procese preko kamere to ne moze nigdje. Nije ovo Zimbabve. Tu se vidjela neozbiljnost totalna. Pa zamisli da živiš u Sarajevu, a vodis preko kamere firmu u Americi. Daj ba, vi pušite ove priče oko politike.
Pa ti pises da smo svi debili hulahoplice pitaru jedan J*** te u usta smradu....ostavi se ZeljeGavranBeli je napisao/la: ↑16 maj 2026, 09:31Majmune retardirani nauci se ponašati. To kuci pa svojoj materi mozes psovati. Aj razguli debilcino retardiranab00t je napisao/la: ↑16 maj 2026, 08:49**** mater,odakle ti ideje ovolike da pises gluposti ?GavranBeli je napisao/la: ↑16 maj 2026, 08:30Veze politika s ovim nema ni u snu. Glupost cista, samo da se nesto pise, slicno kao sto se pisalo doci ce Berisa, doći ce Ronaldo, a vidjelo se ko je na kraju dosao. Ok je, ljudi pišu imaju pravo na to, al ne kontam narod koji vjeruje u to. Sanin, moze ulagati novac mimo statuta dok se on ne riješi. Ima opcija koje su otvoreno za takav vid investiranja. Pa kad usaglasis statut kad god to bilo do tad pravis sistem i ulažeš. Pojavit se jednom u klubu za šest mjeseci, voditi procese preko kamere to ne moze nigdje. Nije ovo Zimbabve. Tu se vidjela neozbiljnost totalna. Pa zamisli da živiš u Sarajevu, a vodis preko kamere firmu u Americi. Daj ba, vi pušite ove priče oko politike.
Vaši postovi, gluposti koje pišete kažu da ste debili a ne ja kremenko.1921ljoze je napisao/la: ↑16 maj 2026, 09:39Pa ti pises da smo svi debili hulahoplice pitaru jedan **** te u usta smradu....ostavi se ZeljeGavranBeli je napisao/la: ↑16 maj 2026, 09:31Majmune retardirani nauci se ponašati. To kuci pa svojoj materi mozes psovati. Aj razguli debilcino retardirana
Trenutno korisnika/ca: boki86, RaketaBN, ZeljeznicarUberAlles, ŠTA_JE i 29 gostiju.