Jesi skroman sa prognozomHalix131 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:46Na osnovu svega relevantnog najrealniji scenario je da imamo 9 bodova, osim ako nam bude odgovaralo drugo mjesto zbog protivnika u sesnaestini. Svi ce nas potcjenit, protiv Katra pobjeda nece biti mozda u prvom planu. Uglavnom treba odbaciti taj kompleks manje vrijednosti. Na svjetskom si i ides svaku na pobjedu i samo tako ima smisla.
Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa zamisli brate Kerima da duma hocu dodat, pucati ili necu. Jel donaruma na golu ili neki bezveze golman. Jel Italija ili sam marino. Gdje bi Ibrahimović bio da nije htio, mislio bio siguran da je kao drugi, odnosno cak i bolji.DamirT je napisao/la: ↑15 maj 2026, 23:22Jesi skroman sa prognozomHalix131 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:46Na osnovu svega relevantnog najrealniji scenario je da imamo 9 bodova, osim ako nam bude odgovaralo drugo mjesto zbog protivnika u sesnaestini. Svi ce nas potcjenit, protiv Katra pobjeda nece biti mozda u prvom planu. Uglavnom treba odbaciti taj kompleks manje vrijednosti. Na svjetskom si i ides svaku na pobjedu i samo tako ima smisla.![]()
12 bodovaHalix131 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:46Na osnovu svega relevantnog najrealniji scenario je da imamo 9 bodova, osim ako nam bude odgovaralo drugo mjesto zbog protivnika u sesnaestini. Svi ce nas potcjenit, protiv Katra pobjeda nece biti mozda u prvom planu. Uglavnom treba odbaciti taj kompleks manje vrijednosti. Na svjetskom si i ides svaku na pobjedu i samo tako ima smisla.
Haj ti uvjeri bilo koga da možemo odigrati bez primljenog gola do finala.dena24 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 23:4812 bodovaHalix131 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:46Na osnovu svega relevantnog najrealniji scenario je da imamo 9 bodova, osim ako nam bude odgovaralo drugo mjesto zbog protivnika u sesnaestini. Svi ce nas potcjenit, protiv Katra pobjeda nece biti mozda u prvom planu. Uglavnom treba odbaciti taj kompleks manje vrijednosti. Na svjetskom si i ides svaku na pobjedu i samo tako ima smisla.
Ja stvarno imam dobar osjecaj za plasman u grupi ali se onda pribojavam da postajemo favoriti i naivno ispadamo u knockout fazi 
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa ti si upravo potcijenio Svicarsku, koja redovno prolazi grupnu fazu, i Kanadu, koja ce biti nosena euforijom zbog domaćinstva...Halix131 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:46Na osnovu svega relevantnog najrealniji scenario je da imamo 9 bodova, osim ako nam bude odgovaralo drugo mjesto zbog protivnika u sesnaestini. Svi ce nas potcjenit, protiv Katra pobjeda nece biti mozda u prvom planu. Uglavnom treba odbaciti taj kompleks manje vrijednosti. Na svjetskom si i ides svaku na pobjedu i samo tako ima smisla.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma sa svicom kao na primjer austrijom ili belgijom i ako ih smatram jos jacim mi uvijek možemo igrat, sto ne znaci da moramo pobjediti. Tu smo sa njima bara bara.19vendetta87 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 10:43Pa ti si upravo potcijenio Svicarsku, koja redovno prolazi grupnu fazu, i Kanadu, koja ce biti nosena euforijom zbog domaćinstva...Halix131 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:46Na osnovu svega relevantnog najrealniji scenario je da imamo 9 bodova, osim ako nam bude odgovaralo drugo mjesto zbog protivnika u sesnaestini. Svi ce nas potcjenit, protiv Katra pobjeda nece biti mozda u prvom planu. Uglavnom treba odbaciti taj kompleks manje vrijednosti. Na svjetskom si i ides svaku na pobjedu i samo tako ima smisla.
Al daj molim te kanada, npr Hrvati im na proslom zabili 4 komada, taraba bili. A vidi malo kako je Hrvatska prolazila protiv velsa u njihovim zadnjim utakmicama.
Druze masis poentu. Šta je zajedničko svakoj reprezentaciji na svijetu? Valjda da ima najbolji mogući tim koji može napraviti. Kakve veze ima da li imaš 30 ili 300 igrača u opticaju? I ona slučaja je valjda cilj 26 najboljih.Padovan je napisao/la: ↑15 maj 2026, 08:34Čovjek hladno uporedi izbor Deschampa koji ima izbora da sastavi 4-5 rostera, i Barbareza koji jedva može sakupiti i ovi 26.DeeWa je napisao/la: ↑14 maj 2026, 23:58Francuzi nisu pozvali Camavingu iz Real Madrida koji je stalno bio na spiskovima. Ali selektor nije zadovoljan očito njegovom formom. Ima još nekih iznenadjenja ali to je baš najupečatljivije. Izgleda da on ne prati Sergejevu taktiku da ne mijenja igrače pred svjetsko da se ne bi remeti duh ekipe.
Pričamo o tome da jedna velesila koja već ima svjetske igrače u rosteru koji su igrali čitave kvalifikacije ispadaju iz rostera za SP zbog nekog drugog ko je u par deka sa njima jer ima taj neko bolju formu u ovom trenutku i selektora ne zanima kakav će duh biti u timu. I nije to samo francuska, evo svaki dan novi članak i nova reprezentacija koja je napravila neko iznenadjenje od švedske, spanije i td.
I mi valjda isto kao francuzi i sve te druge reprezentacije želimo najbolje? Ali se ovdje na forumu piše kako ne treba niko ni ko je bolji doći na spisak umjesto Hadzikica, Bazdara, Čelika i sl koji nisu ni doprinijeli odlasku na SP da se ne bi kvarila atmosfera.
Kod nas bi veći upgrade bio da dovedemo nekog drugog umjesto tih za koje znamo da ne mogu nam pomoći mnogo nego što će biti upgrade u tim velikim reprezentacijama koji su već svi svjetske klase.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Masis ti poentu, na spisku se trebao/mogao naci jos jedan bek sa prosirenog spiska i to je to, osim ovog napisano apsolutno nema niko koje morao biti na spisku, a da je izostao i tu se sva prica zavrsava.
Ne bi bili favoriti, ali ne bi bili ni autsajderi. To bi bili mecevi recimo 60-40 za protivnika. Za neki scenarij da budemo drugi u grupi, idemo na drugog iz grupe A, ocekuje se tu da bude ili Koreja ili Ceska. Realno, nismo bez sanse, ali svakako da nismo ni favoriti
Mi na papiru nismo ni favoriti za dobijanje grupe realno. U knockout fazi imaš logicno favorita i outsidera ali tu već svi znaju da se sve može desit u 90 minuta i nema laganih utakmica.
Na pocetku ista racunica za prolaz grupe kao i u Brazilu. Tada Nigerija i Iran, a sada Kanada i Katar.
Ona Nigerija nije bila nista posebno, koliko se sjecam. Uprkos domacem terenu, Kanada cini nesto laksi protivnik. Cinjenica je da se ni mi ne mozemo pohvaliti, al mislim da jos uvijek u sebi imamo vise od njih onog nogometnog, da ih pobijedimo.
Samo da ovaj put imamo Svi umjesto jedne Arg. Nije bas da moramo vec sada otpisati bod/ove.
Otpisali su nas i u kvalama skoro pa iza Kipra.
A tek koga i cega da se to bojimo nakon onakvog baraza.
Ona Nigerija nije bila nista posebno, koliko se sjecam. Uprkos domacem terenu, Kanada cini nesto laksi protivnik. Cinjenica je da se ni mi ne mozemo pohvaliti, al mislim da jos uvijek u sebi imamo vise od njih onog nogometnog, da ih pobijedimo.
Samo da ovaj put imamo Svi umjesto jedne Arg. Nije bas da moramo vec sada otpisati bod/ove.
Otpisali su nas i u kvalama skoro pa iza Kipra.
A tek koga i cega da se to bojimo nakon onakvog baraza.
Zadnja izmjena: Drum, dana/u 17 maj 2026, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
Nismo bili u opticaju ni za baraz. Nedoumica samo bila, mi ili Kipar poslije Aus i Rum.
Do nas je mnogo vise nego do Kanađana i Svicaraca.
Slazem se i iskreno volim kad nemamo ulogu favorita. Dosad, vecinom kad jesmo bili favoriti smo nevidjeno kiksali. S drugim igracima/generacijama doduse, ali opet.
Ma ne mozemo biti favoriti nema sanse ali te niko od vanzemaljaca ala Francuske, Portugala, Argentine i slicnih ne ceka u 1/16 a u mnogim kombinacijama ni u 1/8 finala.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
napapijri1987
- Kontakt:
Nepopularno misljenje ali ja bih volio Argentinu u Knockout fazi.
Mislim da ce oni ovo SP dobro da podbace i da ce onaj ko ih dobije u 1/16 da ih izbaci.
Ova povreda Tabaka je dokaz da ove oyebine poput Mujakica treba odyebat poslije mundijala. Mi smo s jednom povredom dblizu katastrofe da zaigra neko od ovih amatera Mujakic ili Baždar.
Nismo blizu katastrofe, nego ce Bazdar 95% zaigrati. Dzeku ce mijenjati Lukic (ako zatreba), Demira Bazdar.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nemoj buraz slutit. Tabak sa gipsom je klasa iznad Bazdara i Lukica.
Bolje Mahmic na 10ku i furat sa jednom špicom nego da ova dvojica amatera zaigraju.
To i nekako možemo preživjeti ali da Mujakic zaigra, to je već smrt.
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Kizo886 i 22 gosta.