Panini album sličica za SP 2026
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: Panini album sličica za SP 2026
Prodo srebrenog Valverdea za 22ipo eura..ljudi nisu normalni za sta pare daju, al dobro. Prvih 20 paketica sto sam kupio, vratio pare 
Gdje prodajes to? Jel njemacka u pitanju?tutankamon1905 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 00:35Prodo srebrenog Valverdea za 22ipo eura..ljudi nisu normalni za sta pare daju, al dobro. Prvih 20 paketica sto sam kupio, vratio pare![]()
ako misliš na box od 143 kesice tomje najbolja opcija jer je sa svih strana potvrđeno da je broj duplih minimalan i da se sa tim boxom album skoro popunjava
što se albuma tiče softcover verzija bih je najbolja opcija. hardcover se kad ga napuniš ne zatvara baš najbolje ali nije ni to tragedija
Neko da je kupio albuma danas?
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lakše naći automatsku pušku za kupiti nego album sa tvrdim koricama
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Koju ekipu ste prvu popunili ili vam fali jako malo da popunite?
Ja Curacao
Ja Curacao
Razmjena u Sa ovaj vikend ? Vidim orgabizovano na par lokacija, sad ne znam gdje ce biti centralna.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Jel realno da neko da pare za obicnu slicicu Ronalda il Mesija? Meni je glupost da da za extra sticker al aj a tek obicnu.
#CarsijaOdjebi
Glupost je sto uopste nude, a tek poceli svi skupljati. Skupljat ce se jos makar 3 mjeseca album.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑16 maj 2026, 13:16Jel realno da neko da pare za obicnu slicicu Ronalda il Mesija? Meni je glupost da da za extra sticker al aj a tek obicnu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ima li gdje u TZ da se uzme? Bio sam na jedno 9-10 mjesta ali nisam nigdje pronašao
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Čini se da je i u Hrvatskoj teško doći do sličica.
Ja uzeo početkom tjedna album i 10 paketa sličica, od tada ni traga ni glasa sličicama.
Navodno u ponedjeljak stižu, pitanje je koliko će proći prije nego se ponovno razgrabe.
Za prošlo europsko mogao si uzet bilo gdje i bilo kada, sad ne znam u čemu je problem je li Panini iznenadila tolika potražnja ili što se dogodilo.
Ja uzeo početkom tjedna album i 10 paketa sličica, od tada ni traga ni glasa sličicama.
Navodno u ponedjeljak stižu, pitanje je koliko će proći prije nego se ponovno razgrabe.
Za prošlo europsko mogao si uzet bilo gdje i bilo kada, sad ne znam u čemu je problem je li Panini iznenadila tolika potražnja ili što se dogodilo.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Ja proslo euro uzeo 2 paketica cisto da vidim kako izgleda radio topps bilo katastrofa, jos kod nas u Bosni mi nismo igrali i eto uzimalo se u daleko manjim kolicinama i dosta ljudi prvi ja nije ni sakupljalo.jozinho je napisao/la: ↑16 maj 2026, 14:12Čini se da je i u Hrvatskoj teško doći do sličica.
#CarsijaOdjebi
Album im je baš bio loš za europsko, gomila nepotrebnih sličica.
Zanimljivo je da je i BiH bila u albumu.
Oni nisu čekali da baraž završi nego su krenuli s prodajom prije nego su se znali svi sudionici.
Zanimljivo je da je i BiH bila u albumu.
Oni nisu čekali da baraž završi nego su krenuli s prodajom prije nego su se znali svi sudionici.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Bili smo nest pola pola slicice jako lose uradjene dizajn ocajan bas bas lose, jos nismo ni prosli repka u krizi, kult repke skroz srusen tkd nije nista islo u korist da se uzima.
#CarsijaOdjebi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.