Šta reći, koju poruku poslati?DnevnaDozaPklata je napisao/la: ↑16 maj 2026, 01:40**** mater tebi, Kifli, Seki&Bakiru, Njivi, Forti, Rumenom Efendicu, ublehi Komsicu. Ako sam koga zaboravio slobodno ga dodaj.12tiigrac21 je napisao/la: ↑15 maj 2026, 22:04Nešto ste mi zaboravni, Dinina vlada nam uplati pola miliona poreznog duga bez kojeg ne bi bilo ni novog Sporazuma sa Poreznom. Mnogo vi potcjenjujete ovaj narod i ove navijače, nemamo pamćenje zlatne ribice zaboravite to. A Nikšićeva izlobira produženje roka za plaćanje poreznog duga sportskih kolektiva i to su naši ljudi odradili, a on je imao sluha. Pa na sve vas se mora podjsećati. A ko nam ono gradi Jug napomeni me.Valter je napisao/la: ↑15 maj 2026, 19:10
Ne sumnjamo da je istina. Neko ko se registrovao prije 28 dana, registrovao se samo sa jednim razlogom, da nam kaže potpunu istinu. Na prvom sljedećem Dininom gostovanju na TV ako mu bude postavljeno pitanje "ko je kriv za neusvajanje statusa FK Željezničara" slijedi odgovor svijetla obraza - "Seka".
Usput, liga nikad gora sto se tice sudjenja i nacionalnog kljuca,pardon saltanja izmedju S i H komponente koja kontrolise savez i rade sta god pozele. Njiva je i Velez ugurao doduse. To ne spominjes pizda ti materina botovska.
Sad mrs sa teme, botu.
Opasne devijacije, zabrinut sam za Vaše mentalno zdravlje.