Ma da slavimo titulu ne bi nas bilo 3-4 hiljade po ovakvom vremenu a ne ovako
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Npr. Uyebat kontru 3 na 1 ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
razbolih se bgm, drma temperatura, ne znam jel od vremena ili od muke sto ne mozemo smrdljive ustase uzet.Tatamata1946 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 21:57Ma da slavimo titulu ne bi nas bilo 3-4 hiljade po ovakvom vremenu a ne ovako
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
P I Č K I C E E E E E ...
Tacno. Totalno nerezonske izmjene. A Ademov pas i da prosao obojica u offside-u. Bolje bi bilo da je iso na laznjak i lika poslati po cevape i sam rijesitiDoktorXabaras je napisao/la: ↑16 maj 2026, 20:33Naš vezni red brz Cimirota kar.ina i idiot ga ponovo zamjeni. Ivanišević dobar u odbrani i to na kontra nogu on i njega izvadi i potroši izmjenu, Kuprešak izmislio fudbal za Mrnala on vadi kuprešaka a onog padavićara ostavlja. Neviđeni idiot na klupi.
Ristovski čovjek ne zna šta bi napisao.
Adem opet pokazao zašto je majstor, greška onaj pas na kraju ali naši vezni mu nisu ni do koljena.
Veće P I Č K E odavno nisu igrale za FKS...
PLACENICI sve vam J***
PLACENICI sve vam J***
- BegovicRamiz
- Kontakt:
vi opet negativni
ponovili smo najveci uspjeh u new era
- BegovicRamiz
- Kontakt:
04.02.
derpekast i fizicki i psihicki i to se vidi
zali Boze love koja mu se daje
Jači su ljudi na infuziji nego što je onBegovicRamiz je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:4704.02.
ISTINA ZA VEDRANA!
Adem Cimi Rahman za novu sezonu

Pa nije ono bas uyebano, uradio je rezonski. Da li je mogao nesto drugo, jeste. Isto tako je za 3 min dao loptu 1 na 1 i da zmireći pogodi gol, Menalo fula. Ono nisam odavno od nas vidio da neki veznjak da loptu. I ubrzala se igra koliko god je on trom i bezvoljan većinu vremena, danas nas je poboljšao.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ali da izgubi baš svaku loptu i svaki duel ja to odavno nisam gledao.BegovicRamiz je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:4704.02.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Tačno ću pobacati sve kačkete iz kolekcije samo zato što me podsjećaju na toBegovicRamiz je napisao/la: ↑16 maj 2026, 22:45vi opet negativni
Ismire keru znam da ovo čitaš, isplati plate momcima kako te nije stid da ti neko za džabe igra, pogotovo neke djevojke koje izdržavaju svoju porodicu od fudbala, za momke sigurno isto važi svako ide trbuhom za kruhom. Ne kvari imidž kluba idiote ovo je klub koji ima DVIJE TITULE PRVAKA SFR JUGOSLAVIJE!
Ne znam više šta iz revolta napisati ja ne krivim momke za ovu utakmicu ni Marija, želio bih da mu daju odriješene ruke, ali sigurno da ne može od Ayle da razmišlja o 4-2-3-1 J*** ti Ajla uložak onaj zakorijeli. Umjesto da se klub oglasi i izvine navijačima za vođenja seratorske politike i ugrožavanja imidža kluba u međunarodnim okvirima, a najprije domaćim bitno je populistički objaviti da imamo novu majicu **** vam majica mrtve ne zanima me da je Tito na njoj nismo mi FK Reprezentacija KS Sarajevo J*** vam mejtove amin. I raja ova s istoka što je kisla s mnom bi se također pridružila pozdravima. Laku noć
Ne znam više šta iz revolta napisati ja ne krivim momke za ovu utakmicu ni Marija, želio bih da mu daju odriješene ruke, ali sigurno da ne može od Ayle da razmišlja o 4-2-3-1 J*** ti Ajla uložak onaj zakorijeli. Umjesto da se klub oglasi i izvine navijačima za vođenja seratorske politike i ugrožavanja imidža kluba u međunarodnim okvirima, a najprije domaćim bitno je populistički objaviti da imamo novu majicu **** vam majica mrtve ne zanima me da je Tito na njoj nismo mi FK Reprezentacija KS Sarajevo J*** vam mejtove amin. I raja ova s istoka što je kisla s mnom bi se također pridružila pozdravima. Laku noć
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
FK Penzionerski, a na klupi ti mali Telalović koji ako mu daš dovoljno minuta može biti najjači igrač lige ikada, Ignatkov budući reprezentativac Ukrajine, Vrban koji narednih 20 godina bar može igrati, Mehmedović isto momak kojeg ćemo otjerati jer smo neozbiljan klub postali.
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Ristovski out prvi go njegov 100% onako reagovat a uzimat 30-40 k km a odmaro 1,5 mjesec je sramota i njega bi krste treba zamolit da vrati pare koje klub njemu dao za ovi 10 mjesec. S R A M O T A.
Banic isto onakva greska onakvu gresku alaim nije napravio citavu karijeru a proglasili smo ga najgorim golmanom u histori kluba.
Ostatak ekipe se jeste trudio al onakve greske dvoice najiskusni igraca je ne shvatljivo.
Ovde se je b e mater mujkicu 22 godine levat jedva igro u raspaloj slobodi gdje plata 600 maraka i jedan red kifla iz tepsije.. siptar u benfici uzimo 100 k € na mjesecnoj osnovi u dinamu 60-70 k€ kod nas 20-30 k€ na mjesecnoj osnovi ove cifre mujkic godisnje uzme.
Maita- k i ta jeste ki ta al bar je ki ti ca za male pare,
Maroodza je kriv za go u prijedoru i imao je on dosta pogreski a siptar (ajvardzija) ima dosta vise gresaka i 95% njegovi gresaka su bili golovi dok maroodzine greske su rijetko kad zavrsile sa pogodkom
Carlos
Elezi
Began
Moraju ici kod psihijatra i psihologa, posebno prva dvoica prem da i began moze ici al ja kuslim da je ono kodnjega prirodno covjek nezna bolje.
Menalalo i keremeh (ako ostanu) platu im skunut za 70% dat pare privatnim kuharima nutristionicima trenerima za bildanje. Oboica 8 kg misica do 2 augusta ako kosturi nemogu to da nabace nabit oba kostura. Pa ona i sfk sto je pi cku rasirila kad se slikala je jaca od oboice ovihkostura. Pa onaj suljic sa 47 kg je jaci od obice
Banic isto onakva greska onakvu gresku alaim nije napravio citavu karijeru a proglasili smo ga najgorim golmanom u histori kluba.
Ostatak ekipe se jeste trudio al onakve greske dvoice najiskusni igraca je ne shvatljivo.
Ovde se je b e mater mujkicu 22 godine levat jedva igro u raspaloj slobodi gdje plata 600 maraka i jedan red kifla iz tepsije.. siptar u benfici uzimo 100 k € na mjesecnoj osnovi u dinamu 60-70 k€ kod nas 20-30 k€ na mjesecnoj osnovi ove cifre mujkic godisnje uzme.
Maita- k i ta jeste ki ta al bar je ki ti ca za male pare,
Maroodza je kriv za go u prijedoru i imao je on dosta pogreski a siptar (ajvardzija) ima dosta vise gresaka i 95% njegovi gresaka su bili golovi dok maroodzine greske su rijetko kad zavrsile sa pogodkom
Carlos
Elezi
Began
Moraju ici kod psihijatra i psihologa, posebno prva dvoica prem da i began moze ici al ja kuslim da je ono kodnjega prirodno covjek nezna bolje.
Menalalo i keremeh (ako ostanu) platu im skunut za 70% dat pare privatnim kuharima nutristionicima trenerima za bildanje. Oboica 8 kg misica do 2 augusta ako kosturi nemogu to da nabace nabit oba kostura. Pa ona i sfk sto je pi cku rasirila kad se slikala je jaca od oboice ovihkostura. Pa onaj suljic sa 47 kg je jaci od obice
Ne kontam negativu? Pa dajemo priliku mlađim.
Hvala Predsjedniče!
Hvala Predsjedniče!
The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Laganini1986 i 9 gostiju.
.png)