Premijer liga BiH - aktuelno
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vode li se ovde ikad normalne diskusije,da znam da li cu ovu temu i čitati uopšte?
Ako ce mi neki iskomplesirani debil odgovorit bolje da zaobiđe,nemam živaca za rasprave.
Ako ce mi neki iskomplesirani debil odgovorit bolje da zaobiđe,nemam živaca za rasprave.
- RollingPaper
- Kontakt:
Celik i Sloboda su gospodski klubovi za vas sadaka boyse.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:41
Otvori ti pendzer da ti uleti Ramo rendzer
Ruku na srce, Celik i Sloboda su malogradjanstina
A vi niste malogradjanstina jel, najgore psovke se mogu cut na Grbavici, seljadija iz Ustikoline
Grijesis.. ali nije ni vazno. Kako god svi klubovi koji ističu da su bosanskohercegovački a dolaze iz najvećih gradova BiH su debelo popu.šili i nasjeli na ove igre iz RS i Zap.Hercegovine.. A mi se možemo do zore svađati.Samo dublje tonemo.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:41
Otvori ti pendzer da ti uleti Ramo rendzer
Ruku na srce, Celik i Sloboda su malogradjanstina
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Imam ja i mozda jos dvojica sa kojima mozes normalno diskutovati. Ovo ostalo sve ludo ko da su Iz zeniceRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:47Vode li se ovde ikad normalne diskusije,da znam da li cu ovu temu i čitati uopšte?
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Aha,ma valjda ce se naci neko.Telalovic je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:54Imam ja i mozda jos dvojica sa kojima mozes normalno diskutovati. Ovo ostalo sve ludo ko da su Iz zeniceRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:47Vode li se ovde ikad normalne diskusije,da znam da li cu ovu temu i čitati uopšte?
Po tvom nicku ovde,mozda I ti vučeš porijeklo iz Zenice
Zabranite cernobilcima da pisu do augusta/septembra, postedite nas njihovog malograđanstva, moze proci 100 godina, nikada se nece emancipovati ozraceni.
Kolega Brundo i ti ste uvijek bili olicenje tolerancijeTelalovic je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:54Imam ja i mozda jos dvojica sa kojima mozes normalno diskutovati. Ovo ostalo sve ludo ko da su Iz zeniceRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:47Vode li se ovde ikad normalne diskusije,da znam da li cu ovu temu i čitati uopšte?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Telalović a raja ga ovde onako zove Tobe i za njega će ti svi garantovat a ostalo ne znam svi manje-više imaju neke svoje prenose.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 00:02Aha,ma valjda ce se naci neko.Telalovic je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:54Imam ja i mozda jos dvojica sa kojima mozes normalno diskutovati. Ovo ostalo sve ludo ko da su Iz zeniceRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:47Vode li se ovde ikad normalne diskusije,da znam da li cu ovu temu i čitati uopšte?
Po tvom nicku ovde,mozda I ti vučeš porijeklo iz Zenice![]()
![]()
Ti Nodi i Hramm, ovo ostalo niko nije normalanTelalovic je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:54Imam ja i mozda jos dvojica sa kojima mozes normalno diskutovati. Ovo ostalo sve ludo ko da su Iz zeniceRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:47Vode li se ovde ikad normalne diskusije,da znam da li cu ovu temu i čitati uopšte?
- ErosViverosViv
- Kontakt:
garanujem za kolegu telalovića, jedan od rijetkih s kojim možeš diskutovatiRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 00:02Aha,ma valjda ce se naci neko.Telalovic je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:54Imam ja i mozda jos dvojica sa kojima mozes normalno diskutovati. Ovo ostalo sve ludo ko da su Iz zeniceRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:47Vode li se ovde ikad normalne diskusije,da znam da li cu ovu temu i čitati uopšte?
![]()
Zadnja izmjena: ErosViverosViv, dana/u 17 maj 2026, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
-
Marokanci58
- Kontakt:
-
MostarReds22
- Kontakt:
Telalovic, Nodi, grbavicahram top 3 momka na forumu od realnosti pa dalje. Ako ti se nekad slucajno desi da ti se zakaci tele pod nickom kontrasvih nemoj mu zamjeriti puno momku je ovo citav zivot, raje i drustva nema van foruma. Eto ukratko to ti je sto ti treba za pocetak. Sa srecom u PLRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 00:02Aha,ma valjda ce se naci neko.Telalovic je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:54Imam ja i mozda jos dvojica sa kojima mozes normalno diskutovati. Ovo ostalo sve ludo ko da su Iz zeniceRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑16 maj 2026, 23:47Vode li se ovde ikad normalne diskusije,da znam da li cu ovu temu i čitati uopšte?
![]()
-
MostarReds22
- Kontakt:
P.S ako ti NoDi kaze da ce sutra sunce bit i 30 stepeni obavezno u jakni i dugim gacama izadji.
-
TofiTofita
- Kontakt:
**** majku, 6 godina nas nema, ne pratimo ove teme, ne pisemo na njima. Vratis se. Kontas to doslo sebi. Kad istih 20 kretena, isti rukopis, iste teme. Pa majku mu hebem, kontamo to se kulturno uzdize, pravi predstave - kad qrac.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ja mislim da su robijasi mnogo jaci od zeljkanovih maniaka imu svakom pogledu ispred to ce dokazati sledece sezone.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑17 maj 2026, 00:25garanujem za kolegu telalovića, jedan od rijetkih s kojim možeš diskutovatiRobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 00:02Aha,ma valjda ce se naci neko.
![]()
Telalovic je zapravo brundo, a eros mu sestru trpo pa se tako upoznali , iako su raskinuli, brundy i eros prijatelji ostali, kakvo prijateljstvo malogradjanstine
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Hvala vam svima na odgovorima.
Cini mi se onda da ima normalne raje,samo što debili češće dolaze do izražaja.
Bice zanimljivo ako Bog da,i da neko od naših klubova napokon uzme titulu
Cini mi se onda da ima normalne raje,samo što debili češće dolaze do izražaja.
Bice zanimljivo ako Bog da,i da neko od naših klubova napokon uzme titulu
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kad pomislis da ne mogu jadniji biti, shizo i vrapcicka nejac i dalje hajcaju psihicki nestabilnu osobu, valjda im zanimljivo kako svako malo ismijava Ivicu i psuje djecu. Sta im traume rade
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 17 maj 2026, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Zenicanin988
- Kontakt:
Selam alejk evo i nas.
Ovako smo poceli prije 6 duuugih godina ali tu smo.
Ovako smo poceli prije 6 duuugih godina ali tu smo.
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58, Paromlinac, Vanja8 i 26 gostiju.

.png)