FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
75
18%
2. Borbu za Evropu
181
42%
3. Sredinu tabele
75
18%
4. Borbu za opstanak
97
23%

Ukupno glasova: 428

zeljovac21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovac21 » 17 maj 2026, 13:27

NoDi80 je napisao/la:
17 maj 2026, 12:02
Budete li Kororu pustili u velez ili neki drugi bh klub **** vam mayer svima u rukovodstvu i sa mnom ste zavrsiti za sva vrmena
Jos jednom vidim li Krpica u prvih 11, Kororu vodim u Austriju, a vi se **** svi zajedno, jer draze mi je da repka dobije igraca u buducnosti, nego da u Zelji propada
Jaganjca, Radovca odmah prekrizite, prvi nije nas igrac, a drugi pitar
Rakica ako planirate ostvati, sto gam Jaganjac igra levati
Huskovic ako nema kuveta, sto ste ga primili debili nesposobni?
Doveli ste ovog nastica koji moze karamarku ici po vodu
Uigravajte djecu **** vam pleme nesposobno, ne mozete igraca usavrsiti, a svi primate platu ni za sta
Dragovic iz Gorazda nam u21 igrac i to dovoljno govori koliko ste vi nesposobni
Dovedite Amar Osima odmah, jer pojma nemate i moze vas sve nauciti kako se vodi klub

Nema europe, nema trofeeja, a u sigurnoj smo zoni
Ne mozemo nista izgubiti, a jedino sto mozemo dobiti su mladi igraci
Korora ne bude li igrao na sljedece dvije utakmice pusite ga
**** vas rezultat spremajte se za narednu sezonu
Dobro sve, samo kakve veze ima sto je Dragovic iz Gorazda molim te? I Radovac kao takav je doprinio dosta vise od ovih "zeljovaca", drugo sto je sklon povredama. Ali da uopste nemaju sportski plan to stoji. Sto se ne prave igraci. Evo taj Korora savrsenu sansu imao da mu se da sansa da se privikne na seniorski fudbal, mi igramo sa poluigracem Krpicem koji je za federalne vec dvije godine i Jaganjcem koji nije fudbaler i nije nas igrac.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 17 maj 2026, 13:27

dubioza144 je napisao/la:
17 maj 2026, 12:56
Kao sto rekoh na pocetku covjek se uhvatio za nesto bez ikakvog plana hajd mozda je imo neki plan koji je u hodu pokuso sastavit, ali upustit se u nesto bez svojih ljudi i svog kadra bez ljudi od povjerenja totalno amaterski. On ni nema pojma ko da mu vodi klub a o statutu ako ministar nece da ga prihvati onda izadjes u javnost napravis press i opletes po svemu i dignes javnost, a ti dok sutis znaci da ima nekih neregilarnosti koje su i do tebe mozda zelis nesto sto nije moguce.
Pa Nijaz Brković je bio taj odabrani, eto mu plana i ambicija

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 17 maj 2026, 13:42

I smijenio ga za 2 mjeseca, ja ako imam plan onda imam svoje ljude kojima vjerujem ako se upustamo u nesto pogotovo takvo nesto i radimo onda na tome a ne izaberem covjeka kojeg cu smijeniti za 2 mjeseca. Sve to smrdi od pocetka
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 17 maj 2026, 13:59

Pa šta on zna bolan ne bio o fudbalu, zna šta je plećka šta je but šta je kremenadla, kako on može bilo kakav plan imati vezano za fudbalski klub, otkud on zna šta znači uopšte fudbalski klub?! Njemu treba da nauči 10 15 godina

Anpa
Kontakt:

Post Postao/la Anpa » 17 maj 2026, 14:03

perodeformero je napisao/la:
17 maj 2026, 13:59
Pa šta on zna bolan ne bio o fudbalu, zna šta je plećka šta je but šta je kremenadla, kako on može bilo kakav plan imati vezano za fudbalski klub, otkud on zna šta znači uopšte fudbalski klub?! Njemu treba da nauči 10 15 godina
Pa vjv o fudbalu zna koliko i logisticar iz rajlovca

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 17 maj 2026, 14:09

Argentina je napisao/la:
17 maj 2026, 11:18
Ljubav je otici u BL, velika. Ali i furka.
Realnost je da klubu vise treba dolazak u fanshop i gledanje tekme bez paljenje baklji, jer ti navijaci donose klubu finansijsku korist. Manijaci su ove godine 100 hiljada kazne naprahili klubu, na pogresan nacin pokazuju ljubav. A treba svi da smo na istom, posebno sad kad je tesko.
Do toga je.

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 17 maj 2026, 14:22

Fazon je sto vi sanjate da je Nijaza neko otjerao. Dogovor je da se izadje u javnost kao neki otkaz, a istina je da Nijaz nije htio da učestvuje u nekim stvarima.
Niti je Nijaz doveo Pejica, Prokopa, Huskovica, Galceva, sve je to bilo preko Sanina, nekih njegovih veza. Tako da vi pojma nemate u biti, stvarate sliku sebi po pričama s foruma, najgore sto vi mislite da je to istina sto ljudi laprdaju. Pa vi ste povjerovali da ce Berisha doci. :bow:

I jos za polusezonu nas su dva trenera s svim izasla skoro 300.000 maraka, i to je isto bila volja Sanina da ova dvojica levata dodju uzmu pare i odu. Milošević se nikad nije zadržao u nekom klubu dugo , al satro kod nas je htio graditi pricu. Pušite price za djecu jedino to. Politika im kriv sto mi nemamo dva covjeka u klubu koji imaju pare i znanje voditi fudbalski tim.

Čuj Slato ponudio mandat, ko on neki bitan lik u klubu. Idi budalo vodi vremensku prognozu i vijesti za sta jesi sposoban.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 maj 2026, 15:31

Lazni hadzija iz rajlovackog Megamixa ceka da uleti kao spasioc.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 maj 2026, 15:34

zeljovac21 je napisao/la:
17 maj 2026, 13:27

Dobro sve, samo kakve veze ima sto je Dragovic iz Gorazda molim te? I Radovac kao takav je doprinio dosta vise od ovih "zeljovaca", drugo sto je sklon povredama. Ali da uopste nemaju sportski plan to stoji. Sto se ne prave igraci. Evo taj Korora savrsenu sansu imao da mu se da sansa da se privikne na seniorski fudbal, mi igramo sa poluigracem Krpicem koji je za federalne vec dvije godine i Jaganjcem koji nije fudbaler i nije nas igrac.

Hocu da kazem da i Gorazde bolje radi nego nas OP
Ostalo se sve slazem osim za Radovca, jer vrijeme dizelasa je proslo
Kad su velike utakmice ne vide se ni Krpic, ni Radovac, to su igraci za Posusja, Radnika
Jebote Al Jabera dali bez da su nasli konkretnu zamjenu i mi od njega nemamo box to box veznog koji je svugdje na terenu
Dali Karamarka da nam dovedu Nastica koji ne moze igrati formaciju s dva stopera, momak povrijedjen i ne moze trcati

Meni nije jasno sta rade, siroki igra juniorima igra skoro svaku drugu sezonu :nedam: Kako oni mogu, a mi ne mozemo?
Od najveceg kluba dosli smo do toga da smo predmet za ismijavanje i klub za potkusurivanje koji se apsolutno nista ne lita
J*** im mater svima koji su na bilo koji nacin ostetili, unazadili Zeljeznicar od politicara, saveza do ljudi unutar kluba
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

12tiigrac21
Kontakt:

Post Postao/la 12tiigrac21 » 17 maj 2026, 15:59

mavi je napisao/la:
17 maj 2026, 11:58
12tiigrac21 je napisao/la:
17 maj 2026, 10:00
Sanin čim se sastao sa Nijazom, sutradan se pojavila informacija o njegovom odustajanju. Govori li nam ovo nešto?
Govori...
Nijaz nagovara Sanina da odustane s pričom " šta ti to treba u životu".
S druge strane, ima i opcija da se Nijaz opet vrati u klub, što se, iskreno se nadam, neće desiti.
Sve su opcije otvorene, trebalo bi se u ovih nekoliko dana znati više u pogledu Saninovih namjera.
Nadam se da neće odustati...
Iskreno se nadam da neće odustati. U suprotnom teška patnja.

12tiigrac21
Kontakt:

Post Postao/la 12tiigrac21 » 17 maj 2026, 16:03

NoDi80 je napisao/la:
17 maj 2026, 12:02
Budete li Kororu pustili u velez ili neki drugi bh klub **** vam mayer svima u rukovodstvu i sa mnom ste zavrsiti za sva vrmena
Jos jednom vidim li Krpica u prvih 11, Kororu vodim u Austriju, a vi se **** svi zajedno, jer draze mi je da repka dobije igraca u buducnosti, nego da u Zelji propada
Jaganjca, Radovca odmah prekrizite, prvi nije nas igrac, a drugi pitar
Rakica ako planirate ostvati, sto gam Jaganjac igra levati
Huskovic ako nema kuveta, sto ste ga primili debili nesposobni?
Doveli ste ovog nastica koji moze karamarku ici po vodu
Uigravajte djecu **** vam pleme nesposobno, ne mozete igraca usavrsiti, a svi primate platu ni za sta
Dragovic iz Gorazda nam u21 igrac i to dovoljno govori koliko ste vi nesposobni
Dovedite Amar Osima odmah, jer pojma nemate i moze vas sve nauciti kako se vodi klub

Nema europe, nema trofeeja, a u sigurnoj smo zoni
Ne mozemo nista izgubiti, a jedino sto mozemo dobiti su mladi igraci
Korora ne bude li igrao na sljedece dvije utakmice pusite ga
**** vas rezultat spremajte se za narednu sezonu
Izvini, ti si neki dan pisao da sjediš sa Saninom. Zašto on odustaje haj nam objasni iz prve ruke da ne razbijamoi glave ivdje. Hoće neće.

lexluthor
Kontakt:

Post Postao/la lexluthor » 17 maj 2026, 16:28

U kakvim ste zabludama. Vama treba crtati. Nema od mirvica NISTA!
Covjek je prevara teska. Okrenuti se svojim snagama raspustiti ove nijazove polovnjake i spremiti se za narednu sezonu da se prezivi. Sve iznad izborenog opstanka smatrati uspjehom!!

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 17 maj 2026, 17:21

Kako mi čudne neke obavijesti iskaču na ovom forumu! Poznaje li neko dotičnog i je li vidio šta je napisao?!

slika
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 17 maj 2026, 17:24

lexluthor je napisao/la:
17 maj 2026, 16:28
U kakvim ste zabludama. Vama treba crtati. Nema od mirvica NISTA!
Covjek je prevara teska. Okrenuti se svojim snagama raspustiti ove nijazove polovnjake i spremiti se za narednu sezonu da se prezivi. Sve iznad izborenog opstanka smatrati uspjehom!!
Ok sve stoji, nek bude da je tako, ali kojim svojim snagama da se mi okrenemo? Pa evo godinama smo okrenuti "svojim snagama" i famoznim vojnicima kluba pa nismo nismo ni za ku*ac.

SamLake
Kontakt:

Post Postao/la SamLake » 17 maj 2026, 17:31

Levin je napisao/la:
17 maj 2026, 17:21
Kako mi čudne neke obavijesti iskaču na ovom forumu! Poznaje li neko dotičnog i je li vidio šta je napisao?!

slika
Jel to profulo profil prčim mu staru retardiranu kakav debil
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA :urnebes: :urnebes:

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 17 maj 2026, 17:49

Igraci kojima istice ugovor:
Golmani: Muftic,Abdulahovic
Odbrana: Sukilovic,Bicakcic
Vezni: Erick
Napad: Vini, Odinaka, Jaganjac i Krpic
U19/20: Ernad Babaluk, Zlatan Zeničanin, Afan Fočo i Aiman Šemdin.
Jos da dodamo: Osmanovica, Koningsa, Oulada, Troupea,Rakica i Garciu a mozda odlaze Sedorf i Hazre takodjer.

To je 21+ igrac koji su na pragu odlaska iz kluba ili im istice ugovor a od njih pretpostavljam da ce se produzit Foči ugovor i mozda Tariku.

Golmani : Cosic/Abdulahovic?
Odbrana: Rascic, Alic, Nastic, Galchev.
Vezni: Sosic, Radovac, Pejic, Milosevic, Gojak,Prokop, Dragovic i Fočo?
Napad: Huskovic?, Olanrewaju Ibraheem, Cvetanoski
Dodat cemo : Kororu, Freemana i vjerovatno ce prikljuciti na pripremama 4/5 juniora

Povrijedjeni : Hodzic (vezni)

Racunajuci Hodzu,juniore i moguce ostanke (Abdulahovic,Huskovic,Foco)

Mi otprilike imamo 20tak igraca za sljedecu sezonu.
Ja bi problem golmana rijesio u Tariku i Cosicu, ali da se Cosicu dadne dosta minutaze. Ako moze Borcev Jurkas branit citavu sezonu moze i nas Alvin.
Odbrana je najveci problem jer tu manje vise niko nece ni ostati. Ja bi skrenuo paznju na Grbica njegovim dolaskom bi pokrili tu desnu stranu uz rotaciju sa Rascicem, a volio bi da Galcheva vrate odakle je i dosao.
Stoperi: nek nam je Bog na pomoci i da nas sacuva od igraca ala Osmanovic i Sukilovic.
Vezni red je jedini mozda i siguran za sljedecu sezonu Radovac noga Dragovic posudba.
Napad: Korora, trenutno najveci potencijal u BiH vjerujem da ce nas momak sacekat jos ovu sezonu iz ljubavi i da poslije toga nece vise, desit ce nam se situacija Dzeko ponovo.
Krila: Cveta.
Freeman i Ibrahim: znam ljude sto su pratili Ibrahima i da je momak stvarno talentovan al po mom misljenju da on u nasoj ligi zbog fizike nema sta trazit.
U svakom slucaju imamo neke igrace ko fol, pojacat se koliko mozemo i izuzetno fizicke pripreme odradit da izbjegnemo povrede.
Ps: Velez je sa nukicem,vehabovicem, stoperom u napadu itd. izasao u evropu a po igri su mogli bit i visocije plasirani.
Sef strucnog staba, ni sam ne znam Cosic je slobodan ali...
Da ne duljim dalje ocekuje nas turbulentan period.

Manijakdokraja9
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdokraja9 » 17 maj 2026, 17:58

Sto se otkrivaju pitari uljezi sami od sebe haha

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 17 maj 2026, 18:25

Eros pitar = gavran, a onaj drugi je duska
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 17 maj 2026, 18:30

NoDi80 je napisao/la:
17 maj 2026, 18:25
Eros pitar = gavran, a onaj drugi je duska
Ti si bas ograjso, kakvi pacijenti

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 17 maj 2026, 18:32

I sta je uopste cilj naredne sezone

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mamba21 i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []