Pa evo Ipswich se vraća u PL, mogao bi kod njih bar na posudbu. Kod njih će i zabijati, što je najgore. Ali bar neće više protiv nas.aqarius je napisao/la: ↑17 maj 2026, 10:34Ponudu za Delapa poslao Rudar...Chelsea pristao ...valjda još on treba pristati ma smanjenje plate ...sada čujem i TOŠK zagrizao ,valjda ga uspijemo prodati...zbog finansijskog fer-plejajose je napisao/la: ↑17 maj 2026, 10:23Od svih imena koja su bila u opticaju, najbolje što se moglo uzeti.
Ako ništa, ima iskustva kao igrač u ovoj ligi.
Nadam se da će stvarno imati ovlasti menadžera i da će se uspjeti dovesti kvalitetna pojačanja. Ne znam koliko će love imati na raspolaganju, s obzirom na FFP, tako da će vjerovatno dosta toga ovisiti o prodaji postojećeg kadra (valjda Arsenalu i Manchester Unitedu uspijemo opet uvaliti neko drvo).
Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
Delap bi bio dobar opet u ekipi tipa Ipswich.
Na kontre Gdje on ima jednog stopera Ispred sebe Gdje ima prostora vjerujem da bi opet dobar bio.
To je cisti primjer naseg loseg recruitinga.
Vidjeli dobar release clause I Doveli lika koji se Nikako ne uklapa u igru.
Jos je on bas I Sam imao katastrofalnu sezonu.
Najgori na terenu uvijek.
Tesko cemo ga se rijesiti za iste pare ili vece Ali eto vidjet cemo.
On je navodno izjavio da hoce da ostane I da se bori za mjesto
Na kontre Gdje on ima jednog stopera Ispred sebe Gdje ima prostora vjerujem da bi opet dobar bio.
To je cisti primjer naseg loseg recruitinga.
Vidjeli dobar release clause I Doveli lika koji se Nikako ne uklapa u igru.
Jos je on bas I Sam imao katastrofalnu sezonu.
Najgori na terenu uvijek.
Tesko cemo ga se rijesiti za iste pare ili vece Ali eto vidjet cemo.
On je navodno izjavio da hoce da ostane I da se bori za mjesto
On prvo mora raditi na sebi..ne može kontrolisati sebe,svoje tijelo..baš sam kad je igrao obraćao pažnju na njega,često je prvi kontakt bio faul i žuti karton. .on ne napada loptu nego čeka,hiljadu puta lopta mu prođe 10 cm od glave,statičan je,krut,svaki vazdušni duel on pada,dok se digne babo ručo...nema kvalitet i nikada ga neće imati i nije za nas..uporedite ga sa Benzemom,sa Džekom to si slični profili..užasan je i treba ga se riješiti .
- wadethegreat
- Kontakt:
Pitanje je I sta sa Jacksonom.
Hoce da ga prodaju Ali Radije bih njega u ekipi Nego Delapa.
Al ne mogu da vjerujem koliko ljudi zele nazad Jacksona, ne govorim za tebe direktno, ja sam ga branio do odredjenog trenutka to stoji. Al ne mogu vjerovat da ljudi koji su ga pljuvali svaku tekmu sad kad su vidjeli koje je drvo Delap zele Jacksona. Pa nemojte, ako zelimo nesto vise pa ne mozemo govoriti bolje on nego Delap iako znamo da je i on uzas.wadethegreat je napisao/la: ↑17 maj 2026, 18:31Pitanje je I sta sa Jacksonom.
Ovi rezultati danas nam idu na ruku za plasman u Ligu Evrope, moramo obje dobiti i da Brajton ne dobije Junajteda kuci.
Kakav povratak Dzeksona,sta nam je uradio dok je igrao,radije bi Delapa jos dvije sezone gledao kako luta ko muha bez glave po terenu,nego Dzeksona da mi je.be zivce
Najveci uspjeh ovog prelaznog roka bi bio da Alonso nagovori Enca na ostanak u klubu,a nabrojane skartove od jucer bi nekom poklonio samo da ih ne gledam vise u dresu Celzija.
Najveci uspjeh ovog prelaznog roka bi bio da Alonso nagovori Enca na ostanak u klubu,a nabrojane skartove od jucer bi nekom poklonio samo da ih ne gledam vise u dresu Celzija.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Pensioner26
- Kontakt:
Šta mi još pada na pamet, šta ti je reći navijač kluba, recimo Liverpool da dobije Brendford zadnju kući, Aston Villa izgubi od Citya, Bournemouth izgubi takodjer od Citya i posljednju nekim čudom od Forresta, Brighton ne dobije Uniteda kući, može i X. Pod uslovom da mi pobijedimo svoje posljednje dvije i Aston Villa osvoji Euro ligu, u Ligi prvaka smo. Ne djeluje nemoguće 
Od toga svega smo mi sami sebi najveci neprijatelj, moze se sve izdesavati a da mi ne dobijemo obje, Bournmouth da izgubi od Notinghama isto tesko. Problem je sto smo vidjeli da su se igraci predali, imas 1:1 protiv nikakvog Liverpoola i ti stedis vrijeme. Ne zelim da vjerujem u LŠ a i nije realno, nit smo zasluzili.Pensioner26 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 19:16Šta mi još pada na pamet, šta ti je reći navijač kluba, recimo Liverpool da dobije Brendford zadnju kući, Aston Villa izgubi od Citya, Bournemouth izgubi takodjer od Citya i posljednju nekim čudom od Forresta, Brighton ne dobije Uniteda kući, može i X. Pod uslovom da mi pobijedimo svoje posljednje dvije i Aston Villa osvoji Euro ligu, u Ligi prvaka smo. Ne djeluje nemoguće![]()
Nema sta ,ovo se trazilo.Samo je momenat izlaska u javnost cudan ,odmah poslije zijana u finalu al ajd
Ohrabruje sto ga zovu menadzerom,a ne head coachom .Sad ostaje da se vidi da li ce to i biti tako.Ne sumnjam da ce Alonso biti uspjesan ako mu se da da odlucuje.
- superFrankie
- Kontakt:
Raduje me sto se ovoliko pise o promjeni transfer politike, i da ce se Xabi tu dosta pitati. Dobili smo sjajnog trenera, trenutno sigurno najboljeg na trzistu, nije mala stvar. Dosta je bilo Pottera i Roseniora. Ako se obistine ta pisanja o promjeni transfer politike, mislim da nam top 4 sljedece sezone ne gine, a onda mozda i borba za titulu.
Za pocetak je potrebno rijesiti se skarta, kojeg ima dosta. A onda dovesti i kvalitetna pojacanja na pozicijama o kojima mjesecima pisemo. Mislim da su nam potrebna dva kvalitetna stopera, neko je vec napisao Lacroix i Van Hecke, po meni odlicne opcije, mozda i Bastonija pokusati dovesti, lijevo krilo takodjer, tu bi mi idealna opcija Yildiz bio. Napadacka opcija koju bi uz Pedra imali, a prodati, ili barem pokusati i Delapa i Jacksona, Emegha ne znam ni sto se dovodio, ali mislim da nije kvalitetna opcija za nas. Mozda Igor Thiago ako Brentford ne bi trazio preveliku cifru. I idealno desni bek umjesto Gusta, i nova jedinica, ma da ozbiljno racunaju na Pendersa. Ako dodju do zakljucka da nije jos spreman, mozda budemo gledali Sancheza jos jednu godinu na golu.
Puno nas posla ceka sigurno, ali sa dovodjenjem Xabija, optimizam se polako vraca
Za pocetak je potrebno rijesiti se skarta, kojeg ima dosta. A onda dovesti i kvalitetna pojacanja na pozicijama o kojima mjesecima pisemo. Mislim da su nam potrebna dva kvalitetna stopera, neko je vec napisao Lacroix i Van Hecke, po meni odlicne opcije, mozda i Bastonija pokusati dovesti, lijevo krilo takodjer, tu bi mi idealna opcija Yildiz bio. Napadacka opcija koju bi uz Pedra imali, a prodati, ili barem pokusati i Delapa i Jacksona, Emegha ne znam ni sto se dovodio, ali mislim da nije kvalitetna opcija za nas. Mozda Igor Thiago ako Brentford ne bi trazio preveliku cifru. I idealno desni bek umjesto Gusta, i nova jedinica, ma da ozbiljno racunaju na Pendersa. Ako dodju do zakljucka da nije jos spreman, mozda budemo gledali Sancheza jos jednu godinu na golu.
Puno nas posla ceka sigurno, ali sa dovodjenjem Xabija, optimizam se polako vraca
- wadethegreat
- Kontakt:
Mozda je o Huijsen opcija zbog Alonsa Ali ova dvojica su realniji puno.superFrankie je napisao/la: ↑18 maj 2026, 11:40Raduje me sto se ovoliko pise o promjeni transfer politike, i da ce se Xabi tu dosta pitati. Dobili smo sjajnog trenera, trenutno sigurno najboljeg na trzistu, nije mala stvar. Dosta je bilo Pottera i Roseniora. Ako se obistine ta pisanja o promjeni transfer politike, mislim da nam top 4 sljedece sezone ne gine, a onda mozda i borba za titulu.
Htio je Yildiza u Real Ali to ce biti pretesko potpisao je novi ugovor.
Nek je on ukljucen u transfere ne sikiram se vise kao prije.
- wadethegreat
- Kontakt:
Mika Godts se spominje.
Ja bih volio njega bas covjek je brutalan.
31 GA ove sezone odlicno krilo moze i 10 taman sto nam treba.
Ima jos klubova dosta zainteresovanih.
Nekako on Yildiz i Said El Mala se najvise spominju za krilo.
Nek ne pametuju puno nek uzmu Godtsa i Yildiza
Delapa hoce da prodaju izgleda sreca...
Golmani Ovaj Sunderlandov, Verbruggen i Maignan opet se spominju.
Stoperi Najvise kao sto rekoh Van Hecke i Lacroix.
Ovo iskreno nisu lose mete nimalo po meni barem.
Ja bih volio njega bas covjek je brutalan.
31 GA ove sezone odlicno krilo moze i 10 taman sto nam treba.
Ima jos klubova dosta zainteresovanih.
Nekako on Yildiz i Said El Mala se najvise spominju za krilo.
Nek ne pametuju puno nek uzmu Godtsa i Yildiza
Delapa hoce da prodaju izgleda sreca...
Golmani Ovaj Sunderlandov, Verbruggen i Maignan opet se spominju.
Stoperi Najvise kao sto rekoh Van Hecke i Lacroix.
Ovo iskreno nisu lose mete nimalo po meni barem.
Od svih dobrih vijesti mora se zavuc i losa ,a to je da trenerski stab zajedno sa ovom vjecnom zamjenom Mcfarlaneom ostaje sto je totalno nelogicno obzirom da su i oni uradili los posao u treniranju mladih superstarova 
- wadethegreat
- Kontakt:
Dovest ce on svoje ljude a ti se Mogu mijenjati po potrebi sto su vec u klubu.
Nije ih ni upoznao polako ima brat posla Ali lagano
- superFrankie
- Kontakt:
Dovodi Xabi sa sobom cetvoricu u strucni stab. Jako dobar cv imaju, radili su u Realu i Barceloni dosad. Ostali su Cueva, Roberts i Mcfarlane. Po meni nije toliko lose
-
sportskimarketing
- Kontakt:
emegha dijabola karakterna. sto vise prica jasniji je njegov mentalni (ne)kapacitet
-
sportskimarketing
- Kontakt:
najbolja vijest je sto je alonso dobio ulogu menadzera. i dalje ne vjerujem amaterima u upravi i garnituri sd, ali je ovo korak u dobrom smjeru.
imala je ova uprava i prije dobrih poteza ali su to uvijek us.rali s par ultra losih poteza.
top5 i napad na oba kupa ocekivanja za iducu sezonu. pogotovo ako ispostuju rijec i dovedu par dokazanih fudbalera (odbrana, krila)
imala je ova uprava i prije dobrih poteza ali su to uvijek us.rali s par ultra losih poteza.
top5 i napad na oba kupa ocekivanja za iducu sezonu. pogotovo ako ispostuju rijec i dovedu par dokazanih fudbalera (odbrana, krila)
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma ako imaju ljeto kakvo bi trebali imati i ispostuju ga ja Ocekujem top 3 u ligi najmanje. I Jos da smo u prici dobar dio sezone.
Nemamo Evrope Pa pogledajte United Bez Evrope svjezi ti igraci…
Ako nastave po svom, sto sumnjam jer ne Moze vise vrte se u krug,
Ali ako nastave onda neke borbe nesto.
Ako se dovede ovo sto se spominje uz ekipu Koja ce biti svjeza sve ispod top 3 po meni je fail.
Ostale ekipe osim Arsenala I Citija imaju sada losije trenere plus Evropu…
Nemamo Evrope Pa pogledajte United Bez Evrope svjezi ti igraci…
Ako nastave po svom, sto sumnjam jer ne Moze vise vrte se u krug,
Ali ako nastave onda neke borbe nesto.
Ako se dovede ovo sto se spominje uz ekipu Koja ce biti svjeza sve ispod top 3 po meni je fail.
Ostale ekipe osim Arsenala I Citija imaju sada losije trenere plus Evropu…
Ancelotti pomnožio s nulom Chelsijeve Brazilce, što nije loše. Moći će se pridružiti ekipi odmah na početku priprema.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Boga mi je Barca zagrizla za Joaoa Pedra, nadam se da ce Xabi da bude kljuc, napokon jedan dobar potez uprave je Alonso. Enza hajd mozes nekako zamijeniti, a Joaoa bi mi bilo bas zao da prodamo.Sta ako ima u glavi da sam igrac Barce zvao bi me. Palmera nije trebao zvati Tuhel da se oporavi i spremi za sezonu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.