Da navijam za Ars3nal bi i bio, al sreca spasen sam te propasti antifudbalafeniksptica je napisao/la: ↑17 maj 2026, 16:17Koliko vas koristi profil pa vam je ukupno 200 zbir ...
English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
- wadethegreat
- Kontakt:
Arsenal are on the verge of making Premier League history by going through an entire season without receiving a single red card or conceding a penalty.
Grow up brt, vakat je da mozak ukljucis
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Wilshere10
- Kontakt:
Ako zeli borbu za sve trofeje, Bruno bi trebao preci u Arsenal. To je jedini logican potez. 
Boga mi, vi sa ljepotom od fudbala 9-10 mjesto, a mi sa antifudbalom prvi. Dao Bog da vi ovakvu ljepotu od igre uvijek imate, a mi antifudbalIQ200 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 16:33Da navijam za Ars3nal bi i bio, al sreca spasen sam te propasti antifudbalafeniksptica je napisao/la: ↑17 maj 2026, 16:17Koliko vas koristi profil pa vam je ukupno 200 zbir ...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- VivaLaStella
- Kontakt:
bruh wtf, ti si počeo sa ironijom
Ne znam što vas toliko boli što ste nekima najgora ekipa koja je osvojila EPL. Osvojili ste je i tačka.
Zato i kažem, konačno imate neki solidan uspjeh i onda ste opet negativni i ogorčeni jer eto i mi ne slavimo s vama
pravda za mnoy
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Kod Engleza kao da nitko neće ovo 8.mj i da igra KL
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
U istom postu i prepoznajes sarkazam u mom pitanju i demantujes sam sebe govoreci da sam negativan i ogorcen na nesto. KakoVivaLaStella je napisao/la: ↑17 maj 2026, 16:58bruh wtf, ti si počeo sa ironijom![]()
Ne znam što vas toliko boli što ste nekima najgora ekipa koja je osvojila EPL. Osvojili ste je i tačka.
Zato i kažem, konačno imate neki solidan uspjeh i onda ste opet negativni i ogorčeni jer eto i mi ne slavimo s vama![]()
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- VivaLaStella
- Kontakt:
brt bukvalno si napisao taj sarkastični komentar jer si ogorčen zbog, pretpostavljam, neke prethodne rasprave u kojoj se prcalo Arsenal za prekide. O čemu pričašBrokula je napisao/la: ↑17 maj 2026, 17:27U istom postu i prepoznajes sarkazam u mom pitanju i demantujes sam sebe govoreci da sam negativan i ogorcen na nesto. KakoVivaLaStella je napisao/la: ↑17 maj 2026, 16:58bruh wtf, ti si počeo sa ironijom![]()
Zato i kažem, konačno imate neki solidan uspjeh i onda ste opet negativni i ogorčeni jer eto i mi ne slavimo s vama![]()
pravda za mnoy
- baboedindzeko09
- Kontakt:
E šta uradi Brighton, ubili ih nogama, profulali 201 šansu i onda u 95. van Hecke vraća golmanu a ustvari Calwert-Lewinu i primaju iz prvog šuta u okvir gola

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Dugorocno to ne daje rezultate, ove sezone ste sampioni samo zato sto je ostatak uzasan, zivi bili pa vidjeli. Sudije vas pogurale, vidjet cemo kad se pravila za prekide jos postave, pa imat cete jos 10 bodova manje.DamirT je napisao/la: ↑17 maj 2026, 16:56Boga mi, vi sa ljepotom od fudbala 9-10 mjesto, a mi sa antifudbalom prvi. Dao Bog da vi ovakvu ljepotu od igre uvijek imate, a mi antifudbalIQ200 je napisao/la: ↑17 maj 2026, 16:33Da navijam za Ars3nal bi i bio, al sreca spasen sam te propasti antifudbalafeniksptica je napisao/la: ↑17 maj 2026, 16:17Koliko vas koristi profil pa vam je ukupno 200 zbir ...![]()
Ja sam sretan ako osvojite jer cemo gledati jos dugo zalizanka na klupi crvenih. Ova titula ce vam skociti na nos.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ajde West ham, zakuvaj borbu za opstanak
- sirBobbyMoore
- Kontakt:
To je to. Nadam se ekspresnom povratku.
Pozitivna strana dugoocekivani derbi.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Pope skice onaj zicer za povratak u utakmicu, malo nade im ostaje
Ocekujem opet newcastle bez igranja evrope u borbi za top 5 naredne sezone, to je vec praksa postala. S howeom naravno, valjda ostane. Kakav god kadar imao, izvlaci maksimum.
Koji su baksuzi ovi saudijci s ovim silnim regulacijama, nisu mogli u gore doba doci u pl.
Koji su baksuzi ovi saudijci s ovim silnim regulacijama, nisu mogli u gore doba doci u pl.
- feniksptica
- Kontakt:
Od 2000 ovamo, Ferguson je ( svaka mu cast, majstor) imo sigurno 2 totile gdje se igralo lose, recemo losije od ostalih.uVivaLaStella je napisao/la: ↑17 maj 2026, 16:58bruh wtf, ti si počeo sa ironijom![]()
Bas od svih vi napisaste najgori prvak
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Dogodine je chelseu vrijeme hahah,dolazi xabi,pep ce otic,liverpool je u **** sa slotom,a arsenala ce mozda ozlijede iskljucit iz titule a mozda i oni b2b titulu
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa sarkazam je u pitanju druzeOTNYS_YNWA je napisao/la: ↑17 maj 2026, 21:59Ma nema sta brate, ne moramo ni gledati sve si nam reko
- wadethegreat
- Kontakt:
Jel istina da Arsenal Nece svom osoblju platiti troskove za finale LP.
Kakva gospoda
Kakva gospoda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.