gdje gledas?
Haris Tabaković
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Haris Tabaković
znaci K:-)
slomih se trazeci kakav stream al ne ide..
ova povreda na isti ovakav nevjerovatan nacin mu se mogla desiti bilo gdje, u hotelu, na treningu, protiv makedonije...Goalgetter je napisao/la: ↑17 maj 2026, 13:59Ovoga sam se cijelo vrijeme pribojavao da ce bas neko u zadnjem kolu stradati, koji **** su ga drzali ovoliko dugo na terenu.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Evo snimak kad je izlazio s terena juče.
hvala..grozni su haha..
kontam sad ce onaj slobodnjak zavaliti u golmanovu stranu i pocijepati mrezu, jos se nesto svadja sa nekim od svojih poslije suta, pretpostavljam...samo da se ovo zavrsi i da zdrav izadje..
a haris ce aBd biti ok, mada su te sitne kosti stopala nezgodne, kako se samo kod demira nedavno zakomplikovalo..nadati se najboljem.
Haris Tabaković postao je najbolji strijelac Gladbacha s 13 golova ove sezone. Postigao je 13 od 42 gola Borussije, odnosno 31 posto. Nijedan drugi igrač u ligi nije postigao toliko golova za svoju momčad.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Realno ne gleda mi se ovaj Salzburg više, ako bude u Romi bit će raj za oči naspram Salzburga. aBd Haris ide i zabija na SP.babino je napisao/la: ↑17 maj 2026, 15:22hvala..grozni su haha..
kontam sad ce onaj slobodnjak zavaliti u golmanovu stranu i pocijepati mrezu, jos se nesto svadja sa nekim od svojih poslije suta, pretpostavljam...samo da se ovo zavrsi i da zdrav izadje..
a haris ce aBd biti ok, mada su te sitne kosti stopala nezgodne, kako se samo kod demira nedavno zakomplikovalo..nadati se najboljem.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Zna li se kakva je povreda?
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ne kontam zasto je uopste igrao? Zato sto igraju protiv Hoffenheima?
Momak u 30oj tek se probio, ide na SP i igra bez veze zadnju utakmicu u ligi koja ne znaci apsolutno nista. Vidi kako su Mahmic, Basic, Dzeko, Katic, Esmir itd, klupa i laganica..
Momak u 30oj tek se probio, ide na SP i igra bez veze zadnju utakmicu u ligi koja ne znaci apsolutno nista. Vidi kako su Mahmic, Basic, Dzeko, Katic, Esmir itd, klupa i laganica..
Sad me već brine što nema zvaničnih informacija, da je lakša povreda vjerujem da bi se znalo unutar 24 sata od utakmice. Čim su potrebni detaljniji pregledi vjerovatno se strahuje da je ozbiljnije.
Mislim nadam se da griješim, ali i povreda od mjesec dana je u ovakvim okolnostima ozbiljna, iako suštinski nije, ali to sigurno znači da će propustiti grupnu fazu. I pitanje je uopšte da li ga voditi ili ne voditi na SP, ali eto opet se nadam da ćemo i mi i on imati sreće i da nije ništa ozbiljnije u pitanju.
Mislim nadam se da griješim, ali i povreda od mjesec dana je u ovakvim okolnostima ozbiljna, iako suštinski nije, ali to sigurno znači da će propustiti grupnu fazu. I pitanje je uopšte da li ga voditi ili ne voditi na SP, ali eto opet se nadam da ćemo i mi i on imati sreće i da nije ništa ozbiljnije u pitanju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
rossonero85
- Kontakt:
Nekako mi je bezveze da zbog uganuća zgloba propusti Svjetsko prvenstvo. I dalje sam optimista. 
Nezgodne su povrede stopala, najcesce traze duze vremena za oporavak. Par sedmica ako nije kakav lom, a ako su prelomi/napuknuca onda vecinom gips i mirovanje bar 2-3 mjeseca. Valjda nije nista ozbiljno, zasluzio je Tabak da ide i igra na SPRaonffa je napisao/la: ↑17 maj 2026, 16:43Sad me već brine što nema zvaničnih informacija, da je lakša povreda vjerujem da bi se znalo unutar 24 sata od utakmice. Čim su potrebni detaljniji pregledi vjerovatno se strahuje da je ozbiljnije.
Uganuo nogo, odma izasao i reagovao. Za 2 sedmice ce biti na terenu.
-
nebeskasila
- Kontakt:
A budala, trebao sam na poluvremenu reci da ga boli sta i lagano izaci, yebo ga utakmica jednaEdincapitano je napisao/la: ↑17 maj 2026, 16:23Ne kontam zasto je uopste igrao? Zato sto igraju protiv Hoffenheima?
Ma drugacije je kad tek dobijes povredu na mecu. Obicno si zagrijan, vruc. Belaj bude kad se ohladis navecer. Mislim, opet je bolje da nije povrijedjen tipa Muharemovic ili Dzeko.
Ali bi mi bilo zao da ne ode na SP, a fakticki nas je odveo u produzetke sa Italijom...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Nigdje logike.nebeskasila je napisao/la: ↑17 maj 2026, 17:17A budala, trebao sam na poluvremenu reci da ga boli sta i lagano izaci, yebo ga utakmica jednaEdincapitano je napisao/la: ↑17 maj 2026, 16:23Ne kontam zasto je uopste igrao? Zato sto igraju protiv Hoffenheima?
Trebao je samo reci prije tekme boli me stomak i to je to. Ne vjerovatno kako covjek sam sebe moze syebati, nadati se da ce moci ici na SP i igrati ali opet, glup rizik.
Napuknuce kosti na peti. Pokusat ce gipsom ali... 95 % propusta svjetsko.
Zalosno...
Zalosno...
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amidzaa, Beduin, BiH26, dena24, Edincapitano, HariTz, Muumii, myself, PrijedorCarsija, stanjejepsihoticno, tuzlanskinacin i 83 gosta.