LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 04 maj 2011, 23:02

Sta je ovo svi razocarani nema nikako najave vecerasnje utakmice. :lol: :lol: Ja ostajem pri svom da ce biti +7 za Dallas, a cim se @neno#4 ne javlja ne pise nam se dobro. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 04 maj 2011, 23:08

amerosm je napisao/la:Sta je ovo svi razocarani nema nikako najave vecerasnje utakmice. :lol: :lol: Ja ostajem pri svom da ce biti +7 za Dallas, a cim se @neno#4 ne javlja ne pise nam se dobro. :D :D
Ma kakav Dallas, veceras ce te ih pobjedit sa velikom razlikom u to sam siguran.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 04 maj 2011, 23:43

Ko bude budan u pola 4 postavit cu NBA league pass sa nba.de , ako bude gratis kao sto obicno bude kada igra dallas , ako ne bit ce 3 HD linka sigurno ;)
@amorosom , veceras cu saznati ZELI LI ova ekipa opet biti shampion ?

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 maj 2011, 00:01

Kobe Bryant je napisao/la:Ko bude budan u pola 4 postavit cu NBA league pass sa nba.de , ako bude gratis kao sto obicno bude kada igra dallas , ako ne bit ce 3 HD linka sigurno ;)
De brate imal HD za Bullse?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 maj 2011, 00:03

BIHfan je napisao/la:
Kobe Bryant je napisao/la:Ko bude budan u pola 4 postavit cu NBA league pass sa nba.de , ako bude gratis kao sto obicno bude kada igra dallas , ako ne bit ce 3 HD linka sigurno ;)
De brate imal HD za Bullse?
Jao što bih to moćno bilo, ko će više da se pati sa onim moronskim streamovima.
Više tu živaca izgubim nego kada preko Boozera zicere daju :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 05 maj 2011, 00:13

L-Train je napisao/la:ma neki Hrvatski kolumnista je u pitanju :lol:

A mislim da sam ovo citao na espn-u...ovo je samo prevedeno :lol:

@ amerosm

Slazem se s tobom za 7 razlike...samo ja biram Lakerse.

Utakmicu necu gledati...ovaj termin mi nikako ne odgovara.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 maj 2011, 00:47

Dva puta se kanim da napisem nesto poslije utakmice, ali mi se nije dalo :lol: :lol: :lol:

Evo napokon je doslo vrijeme da se nesto kaze, a inace sam tekmu gledao sa fanom Nowitzkog i to kod njega kuci, eh sad zamislite onda :D :D :D

Poceli smo solidno, igrali smo kako treba, i necu se sloziti da su LAL podbacili ovu utakmicu, igrali su vrlo dobro, ma sta ko rekao. Ovo je playoff, svaka utakmica moze otici na ovu ili onu stranu, svaki poen, skok, odbrana, posjed lopte je bitan. Vidjeli se da smo bolja ekipa, i pored toga sto je Dirk (kao i obicno) imao svoju noc, i pored toga sto smo imali propusta u odbrani. Pred kraj 2. cetvrtine, sudije su nas pogurale s ona tri bacanja Odoma, koja ruku na srce po meni se ne smiju svirati, i poslije jos ono jedno dodatno. Poslije kada smo poveli sa gore spominjanih 16 razlike, utakmica se trebala zatvoriti, tada mozda sa najjacom petorkom, da se ode eventualno na jos vecu razliku, ali nije, Dallas je pogodio par suteva, ona Peletova trojka iz bloka, poslije Dirk nastavio da odlicno igra protiv Gasola, dok je na drugoj strani Kobe igrao neku svoju utakmicu i pogadjao u dno mrezice. Ostali su bili totalno neaktivni, Gasol jednostavno nije trazio poziciju, nije se izvlacio na vrijeme, Bynum je dobio premalo lopti, zamjene su igrale vrlo lose, Artest je bio najgori na terenu poslije kada je usao. Poslije kada se uslo u neizvjesnu zavrsnicu koja je opisano toliko puta da ne ponavljamo, kod lopte koju je Gasol izgubio je bio cist faul na Kobeu od strane Kidda, vukao ga maltene citavo vrijeme. Kobe je pogadjao i teze suteve od onog, ali nije usla i to je bilo to.

Dirka smo katastrofalno branili, bez obzira na sve, radio je dar - mar. Jednostavno nije bila apsolutno nikakvog rjesenja za njega, u ovoj utakmici. Ostali nisu igrali nista posebno, mada je Brandon na kraju skupio 15 poena.

Veceras hocu da vidim agresivnu odbranu na Nowitzkom, cak i po cijenu da se udje u probleme sa licnim greskama, i sto vise ga izolovati da igra sam protiv nas, cak i po cijenu da pogadja mnogo suteva, jer lakse ce se doci do pobjede. Gasol se digao, i igra bolje nego protiv Hornetsa, ali veceras mora da potegne zajedno sa Endijem najvise. Ocekujem od Artesta puno bolju utakmicu (gora ne moze),.

Veceras je must win i ocekujem od prve minute da mi budemo ekipa koja ce da vodi utakmicu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 maj 2011, 00:52

Kobe Bryant je napisao/la:Pitanje za #4nenu i adnana24 :

Sta mislite da Phill uvodi Waltona kada uvodi ove igrace s klupe, jer ove ubojite pcele kako ih zovu jer svi pocinju sa slovom B pa Blake - Brown - Barnes cim udju pocinju pucati skok suteve preko ruke , pogotovo Brown koji nemoze okean pogoditi , mislim momak je cudo prirode za zakucat , ali i ja sam svoje vremeno imao bolji sut :lol:
Walton ako nista zna triangl i spsuta loptu za Baynuma i Odoma , mislim Walton je direk samo takvi ali kad ga vec placaju 6 mil po sezoni :roll: jos dvije god hajde nda izvuku neku korist.
Ovako ne samo da prospu prednost , nego ubio momentum sa skok sutevima , dozvole tranziciju i ohrabre protivnika i isfrustriraju Baynuma :roll: .
Pa eto mali komentar vas dvojce , a mogu i ostali slobodno ;)
Iskreno ja sam o tome razmisljao jucer aktivno. Da Artest cuva Dirka, da Walton povremeno udje i da se rasterete Pau i Odom. Po meni to nimalo nije losa opcija, za jedno 5 - 6 minuta u jednom periodu kada Nowitzkog treba izmoriti, napraviti jedan dva jaka faula nad njim. Jer covjek igra fenomenalno, i maltene samo od njega zavisi da li ce Dallas ili nece proci dalje.

Ja i dalje stojim pri onoj svojoj sa pocetka, da nece imati vise od dvije pobjede u seriji...

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 maj 2011, 01:02

Postavi nam to veceras.

Ostalo je samo ime.....

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 05 maj 2011, 01:19

Jasno k'o dan! Prestizemo Klocston po broju prstenova.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 04:35

gledaj ovaj drugi on ti najmanje kasni...posto sam klikno na svaki i gledam ovdje na TV i ovaj drugi ti kasni mozda jedno 2 sekunde i manje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 05 maj 2011, 05:02

SaltCityAttack je napisao/la:

gledaj ovaj drugi on ti najmanje kasni...posto sam klikno na svaki i gledam ovdje na TV i ovaj drugi ti kasni mozda jedno 2 sekunde i manje
Taj drugi kod mene radi samo kad Lakersi napadaju. Kad je Dallas u napadu samo zastane slika :D

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 05 maj 2011, 05:16

20:26 1/4.

Iako bi vi trebali biti superiorni pod kosem, to se ne pokazuje do sada. Gasol, neprepoznatljiv.
Postovanje treba zaraditi.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 maj 2011, 05:24

bema sta reci u npadau smo prepoznatljivi i uzasni 36% a igramo slabu odbranu i zasluzeno gubimo 8 razlike :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 05:31

pa ako me ista moze utjesiti , onda je to jer i LA jos uvjek ne moze u potpunosti pronaci svoju igru u ovom playoffu.......ebiga neznam sta se ovo desava sa LA, ali ne izgledaju mi nikako sampionski,ali nadam se da je to prolazna faza i da ce zaigrati onako kako se od njih ocekuje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 maj 2011, 05:43

jjao gluposti mogu vratitit replay da vide jel bio pokusaj za 2 ili 3 p ali nemogu onda ponistiti odluku jer su bili koraci :roll: sad su nas ostetitli , prvo tehnicka Artestu nizasta , a sad Kidd-u 3 slobodna a bili koraci :roll:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2011, 05:50

Kobe Bryant je napisao/la:jjao gluposti mogu vratitit replay da vide jel bio pokusaj za 2 ili 3 p ali nemogu onda ponistiti odluku jer su bili koraci :roll: sad su nas ostetitli , prvo tehnicka Artestu nizasta , a sad Kidd-u 3 slobodna a bili koraci :roll:

ebiga korake su trebali ranije svirati,ali to je vec proslo u tom napadu ebaji ga ....ma dobit ce ovo LA,samo ko i Bullsi, nesto nemaju onu svoju igru i ne znam sta da kazem
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 05 maj 2011, 05:52

Kobe Bryant je napisao/la:jjao gluposti mogu vratitit replay da vide jel bio pokusaj za 2 ili 3 p ali nemogu onda ponistiti odluku jer su bili koraci :roll: sad su nas ostetitli , prvo tehnicka Artestu nizasta , a sad Kidd-u 3 slobodna a bili koraci :roll:
Bili su i koraci, a i Kidd je cini mi se bio van terena, il' sam ja toliko pospan pa nisam vidio dobro :D
Kobe i Dirk opet poludili, mislim nisu nikad ni bili normalni, ali ljudima sve ulazi :? :lol: :lol: :lol:
I na kraju, drago mi je sto sto su obje tekme dobre za gledati, jer mi valja sad u skolu kad se sve ovo zavrsi :D

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 05 maj 2011, 05:55

U zadnja 3 napada apsolutno kriv Bryanta , igrao sve do tada IZVANREDNO , sjedio je na klupis kada je Dallas otisao na +8 , kada se vratio , odlicne akcije , odlicni cut-ovi , a onda posto je nabio dobar % suta , kao sad imam kredita i potpuno bez akcija zapucao 3 napada i sva 3 fulio :roll: bez da je isao prema kosu sve jump shot-ovi :roll:
A GAsol je posebna prica 18 mil $ a manje produktivnosti nisam odavno vidio :roll: ili je povrjedjen ili je u svom svjetu , nigdje onog Gasola iz proslog playoff-a , postao je vrlo prosjecan igrac :roll:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.