LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Sta je ovo svi razocarani nema nikako najave vecerasnje utakmice.
Ja ostajem pri svom da ce biti +7 za Dallas, a cim se @neno#4 ne javlja ne pise nam se dobro.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ma kakav Dallas, veceras ce te ih pobjedit sa velikom razlikom u to sam siguran.amerosm je napisao/la:Sta je ovo svi razocarani nema nikako najave vecerasnje utakmice.![]()
Ja ostajem pri svom da ce biti +7 za Dallas, a cim se @neno#4 ne javlja ne pise nam se dobro.
![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ko bude budan u pola 4 postavit cu NBA league pass sa nba.de , ako bude gratis kao sto obicno bude kada igra dallas , ako ne bit ce 3 HD linka sigurno
@amorosom , veceras cu saznati ZELI LI ova ekipa opet biti shampion ?
De brate imal HD za Bullse?Kobe Bryant je napisao/la:Ko bude budan u pola 4 postavit cu NBA league pass sa nba.de , ako bude gratis kao sto obicno bude kada igra dallas , ako ne bit ce 3 HD linka sigurno![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jao što bih to moćno bilo, ko će više da se pati sa onim moronskim streamovima.BIHfan je napisao/la:De brate imal HD za Bullse?Kobe Bryant je napisao/la:Ko bude budan u pola 4 postavit cu NBA league pass sa nba.de , ako bude gratis kao sto obicno bude kada igra dallas , ako ne bit ce 3 HD linka sigurno![]()
Više tu živaca izgubim nego kada preko Boozera zicere daju
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
L-Train je napisao/la:ma neki Hrvatski kolumnista je u pitanju
A mislim da sam ovo citao na espn-u...ovo je samo prevedeno
@ amerosm
Slazem se s tobom za 7 razlike...samo ja biram Lakerse.
Utakmicu necu gledati...ovaj termin mi nikako ne odgovara.
Dva puta se kanim da napisem nesto poslije utakmice, ali mi se nije dalo
Evo napokon je doslo vrijeme da se nesto kaze, a inace sam tekmu gledao sa fanom Nowitzkog i to kod njega kuci, eh sad zamislite onda
Poceli smo solidno, igrali smo kako treba, i necu se sloziti da su LAL podbacili ovu utakmicu, igrali su vrlo dobro, ma sta ko rekao. Ovo je playoff, svaka utakmica moze otici na ovu ili onu stranu, svaki poen, skok, odbrana, posjed lopte je bitan. Vidjeli se da smo bolja ekipa, i pored toga sto je Dirk (kao i obicno) imao svoju noc, i pored toga sto smo imali propusta u odbrani. Pred kraj 2. cetvrtine, sudije su nas pogurale s ona tri bacanja Odoma, koja ruku na srce po meni se ne smiju svirati, i poslije jos ono jedno dodatno. Poslije kada smo poveli sa gore spominjanih 16 razlike, utakmica se trebala zatvoriti, tada mozda sa najjacom petorkom, da se ode eventualno na jos vecu razliku, ali nije, Dallas je pogodio par suteva, ona Peletova trojka iz bloka, poslije Dirk nastavio da odlicno igra protiv Gasola, dok je na drugoj strani Kobe igrao neku svoju utakmicu i pogadjao u dno mrezice. Ostali su bili totalno neaktivni, Gasol jednostavno nije trazio poziciju, nije se izvlacio na vrijeme, Bynum je dobio premalo lopti, zamjene su igrale vrlo lose, Artest je bio najgori na terenu poslije kada je usao. Poslije kada se uslo u neizvjesnu zavrsnicu koja je opisano toliko puta da ne ponavljamo, kod lopte koju je Gasol izgubio je bio cist faul na Kobeu od strane Kidda, vukao ga maltene citavo vrijeme. Kobe je pogadjao i teze suteve od onog, ali nije usla i to je bilo to.
Dirka smo katastrofalno branili, bez obzira na sve, radio je dar - mar. Jednostavno nije bila apsolutno nikakvog rjesenja za njega, u ovoj utakmici. Ostali nisu igrali nista posebno, mada je Brandon na kraju skupio 15 poena.
Veceras hocu da vidim agresivnu odbranu na Nowitzkom, cak i po cijenu da se udje u probleme sa licnim greskama, i sto vise ga izolovati da igra sam protiv nas, cak i po cijenu da pogadja mnogo suteva, jer lakse ce se doci do pobjede. Gasol se digao, i igra bolje nego protiv Hornetsa, ali veceras mora da potegne zajedno sa Endijem najvise. Ocekujem od Artesta puno bolju utakmicu (gora ne moze),.
Veceras je must win i ocekujem od prve minute da mi budemo ekipa koja ce da vodi utakmicu.
Evo napokon je doslo vrijeme da se nesto kaze, a inace sam tekmu gledao sa fanom Nowitzkog i to kod njega kuci, eh sad zamislite onda
Poceli smo solidno, igrali smo kako treba, i necu se sloziti da su LAL podbacili ovu utakmicu, igrali su vrlo dobro, ma sta ko rekao. Ovo je playoff, svaka utakmica moze otici na ovu ili onu stranu, svaki poen, skok, odbrana, posjed lopte je bitan. Vidjeli se da smo bolja ekipa, i pored toga sto je Dirk (kao i obicno) imao svoju noc, i pored toga sto smo imali propusta u odbrani. Pred kraj 2. cetvrtine, sudije su nas pogurale s ona tri bacanja Odoma, koja ruku na srce po meni se ne smiju svirati, i poslije jos ono jedno dodatno. Poslije kada smo poveli sa gore spominjanih 16 razlike, utakmica se trebala zatvoriti, tada mozda sa najjacom petorkom, da se ode eventualno na jos vecu razliku, ali nije, Dallas je pogodio par suteva, ona Peletova trojka iz bloka, poslije Dirk nastavio da odlicno igra protiv Gasola, dok je na drugoj strani Kobe igrao neku svoju utakmicu i pogadjao u dno mrezice. Ostali su bili totalno neaktivni, Gasol jednostavno nije trazio poziciju, nije se izvlacio na vrijeme, Bynum je dobio premalo lopti, zamjene su igrale vrlo lose, Artest je bio najgori na terenu poslije kada je usao. Poslije kada se uslo u neizvjesnu zavrsnicu koja je opisano toliko puta da ne ponavljamo, kod lopte koju je Gasol izgubio je bio cist faul na Kobeu od strane Kidda, vukao ga maltene citavo vrijeme. Kobe je pogadjao i teze suteve od onog, ali nije usla i to je bilo to.
Dirka smo katastrofalno branili, bez obzira na sve, radio je dar - mar. Jednostavno nije bila apsolutno nikakvog rjesenja za njega, u ovoj utakmici. Ostali nisu igrali nista posebno, mada je Brandon na kraju skupio 15 poena.
Veceras hocu da vidim agresivnu odbranu na Nowitzkom, cak i po cijenu da se udje u probleme sa licnim greskama, i sto vise ga izolovati da igra sam protiv nas, cak i po cijenu da pogadja mnogo suteva, jer lakse ce se doci do pobjede. Gasol se digao, i igra bolje nego protiv Hornetsa, ali veceras mora da potegne zajedno sa Endijem najvise. Ocekujem od Artesta puno bolju utakmicu (gora ne moze),.
Veceras je must win i ocekujem od prve minute da mi budemo ekipa koja ce da vodi utakmicu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Iskreno ja sam o tome razmisljao jucer aktivno. Da Artest cuva Dirka, da Walton povremeno udje i da se rasterete Pau i Odom. Po meni to nimalo nije losa opcija, za jedno 5 - 6 minuta u jednom periodu kada Nowitzkog treba izmoriti, napraviti jedan dva jaka faula nad njim. Jer covjek igra fenomenalno, i maltene samo od njega zavisi da li ce Dallas ili nece proci dalje.Kobe Bryant je napisao/la:Pitanje za #4nenu i adnana24 :
Sta mislite da Phill uvodi Waltona kada uvodi ove igrace s klupe, jer ove ubojite pcele kako ih zovu jer svi pocinju sa slovom B pa Blake - Brown - Barnes cim udju pocinju pucati skok suteve preko ruke , pogotovo Brown koji nemoze okean pogoditi , mislim momak je cudo prirode za zakucat , ali i ja sam svoje vremeno imao bolji sut![]()
Walton ako nista zna triangl i spsuta loptu za Baynuma i Odoma , mislim Walton je direk samo takvi ali kad ga vec placaju 6 mil po sezonijos dvije god hajde nda izvuku neku korist.
Ovako ne samo da prospu prednost , nego ubio momentum sa skok sutevima , dozvole tranziciju i ohrabre protivnika i isfrustriraju Baynuma.
Pa eto mali komentar vas dvojce , a mogu i ostali slobodno
Ja i dalje stojim pri onoj svojoj sa pocetka, da nece imati vise od dvije pobjede u seriji...
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Postavi nam to veceras.Kobe Bryant je napisao/la:Ko bude budan u pola 4 postavit cu NBA league pass sa nba.de , ako bude gratis kao sto obicno bude kada igra dallas , ako ne bit ce 3 HD linka sigurno![]()
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Jasno k'o dan! Prestizemo Klocston po broju prstenova.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
gledaj ovaj drugi on ti najmanje kasni...posto sam klikno na svaki i gledam ovdje na TV i ovaj drugi ti kasni mozda jedno 2 sekunde i manje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Taj drugi kod mene radi samo kad Lakersi napadaju. Kad je Dallas u napadu samo zastane slikaSaltCityAttack je napisao/la:
gledaj ovaj drugi on ti najmanje kasni...posto sam klikno na svaki i gledam ovdje na TV i ovaj drugi ti kasni mozda jedno 2 sekunde i manje
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
20:26 1/4.
Iako bi vi trebali biti superiorni pod kosem, to se ne pokazuje do sada. Gasol, neprepoznatljiv.
Iako bi vi trebali biti superiorni pod kosem, to se ne pokazuje do sada. Gasol, neprepoznatljiv.
Postovanje treba zaraditi.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
bema sta reci u npadau smo prepoznatljivi i uzasni 36% a igramo slabu odbranu i zasluzeno gubimo 8 razlike 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ako me ista moze utjesiti , onda je to jer i LA jos uvjek ne moze u potpunosti pronaci svoju igru u ovom playoffu.......ebiga neznam sta se ovo desava sa LA, ali ne izgledaju mi nikako sampionski,ali nadam se da je to prolazna faza i da ce zaigrati onako kako se od njih ocekuje
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Kobe Bryant
- Kontakt:
jjao gluposti mogu vratitit replay da vide jel bio pokusaj za 2 ili 3 p ali nemogu onda ponistiti odluku jer su bili koraci
sad su nas ostetitli , prvo tehnicka Artestu nizasta , a sad Kidd-u 3 slobodna a bili koraci 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Kobe Bryant je napisao/la:jjao gluposti mogu vratitit replay da vide jel bio pokusaj za 2 ili 3 p ali nemogu onda ponistiti odluku jer su bili koracisad su nas ostetitli , prvo tehnicka Artestu nizasta , a sad Kidd-u 3 slobodna a bili koraci
ebiga korake su trebali ranije svirati,ali to je vec proslo u tom napadu ebaji ga ....ma dobit ce ovo LA,samo ko i Bullsi, nesto nemaju onu svoju igru i ne znam sta da kazem
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Bili su i koraci, a i Kidd je cini mi se bio van terena, il' sam ja toliko pospan pa nisam vidio dobroKobe Bryant je napisao/la:jjao gluposti mogu vratitit replay da vide jel bio pokusaj za 2 ili 3 p ali nemogu onda ponistiti odluku jer su bili koracisad su nas ostetitli , prvo tehnicka Artestu nizasta , a sad Kidd-u 3 slobodna a bili koraci
Kobe i Dirk opet poludili, mislim nisu nikad ni bili normalni, ali ljudima sve ulazi
I na kraju, drago mi je sto sto su obje tekme dobre za gledati, jer mi valja sad u skolu kad se sve ovo zavrsi
- Kobe Bryant
- Kontakt:
U zadnja 3 napada apsolutno kriv Bryanta , igrao sve do tada IZVANREDNO , sjedio je na klupis kada je Dallas otisao na +8 , kada se vratio , odlicne akcije , odlicni cut-ovi , a onda posto je nabio dobar % suta , kao sad imam kredita i potpuno bez akcija zapucao 3 napada i sva 3 fulio
bez da je isao prema kosu sve jump shot-ovi
A GAsol je posebna prica 18 mil $ a manje produktivnosti nisam odavno vidio
ili je povrjedjen ili je u svom svjetu , nigdje onog Gasola iz proslog playoff-a , postao je vrlo prosjecan igrac 
A GAsol je posebna prica 18 mil $ a manje produktivnosti nisam odavno vidio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

@