Mamu vam J*** sve trojici
Duska ce dobiti batina, ako je on onaj mali dule sa Grbavice ili Velesica zaboravio sam
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Mamu vam J*** sve trojici
Lažnom hadžiji nabijati čir još jedne sezone, jer nije u klubu i neće mu prismrdit
Zar smo to spremni za ista vise od evrope?
Kako misliš "mi"?
Levin je napisao/la: ↑17 maj 2026, 18:50Kako misliš "mi"?

Sve duskina brigada botova.Levin je napisao/la: ↑17 maj 2026, 18:50Kako misliš "mi"?

Šta reći. Nažalost tema bespovratno uništena, bez adekvatnih moderatora sa opcijom bana. Zamisli koje dno ti mora biti privatni život da napraviš lažni profil za najvećeg rivala i aktivno učestvuješ u interakcijama...Žalosno.
Sve rastjerati, milom ili silom, na ljeto. Problem je sto nemamo nikoga u klubu, doslovno, i niko ništa.ibz je napisao/la: ↑17 maj 2026, 20:39Galchev - ljeto 27
Seedorf - ljeto 27
Troupee - ljeto 27
Sabic - ljeto 28
Ibraheem - ljeto 27
Deni - ljeto 27
Oulad - ljeto 27
Garcia - ljeto 27
Rakic - ljeto 28
Konings - ljeto 27
da se bar holandjana rijesit. Ako se ne rijesimo dobrog dijela ovih igraca i njihovih plata, ne mozes ni razmisljat da nekog dovedes (ako Mirvic otpada zbog statuta).
Rakic ne ide nigdje realno, nece on nigdje drugo dobit platu za igranje fudbala
A ja ovog Denija sve cekam da proigra a on od **** septembra imao realno 2 dobra poteza. Peta protiv Sloge i drugog se ne sjecam al je bio bar jos jedan, on bi trebao ovu ligu da jede..
Trenutno korisnika/ca: Balorda, bvsic, Google [Bot], Helemnejse, kontra i 42 gosta.