Premijer liga BiH - aktuelno

Samba71
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Samba71 » 18 maj 2026, 11:24

Stroj1946 je napisao/la:
18 maj 2026, 10:02
Argentina je napisao/la:
18 maj 2026, 09:53
Stroj1946 je napisao/la:
18 maj 2026, 09:24
Kolko ono vaš bokser i navijač poklo ljudi na grbavici ili šipčić vaš bivši igrač što zapali vječnicu, ili ćemo ipak o navijaču železničava, šešelju!? Biraj
Ti si za psihijatrije.
Pokusaj doci do nekog starog iskusnijeg, bio je cesto na Kosevu, samo moras do Holandije prvo da rijesis papire da ga vidis
Dvostruki aršini i licemjerstvo, a nećeš ovome da odgovoriš što je pisao, nego meni. Mozeš ga samo obalit.
A vama su blizu svi eto ih u komšiluku preko Drine, ne morate se trošiti puno, a svakako su vam dolazili braća vaša da se ližete, oni isti koji veličaju sratka i imaju njegov transparent i kače ga redovno.
Do podne Alija, od podne Ilija.
Podrška za Velju nevolju i braću južni front. :lol:
slika

Jbt jedan od osnivaca X3 im bio sa grobarima na Grbavici i podrzavao PFC (obzirom da je nedavno preselio necu ga pominjati).

Sta ste sad Ilije ili Alije ? Ne kontam... :lol:
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 18 maj 2026, 11:27

Threeplanetrees je napisao/la:
18 maj 2026, 11:05
Golemo sarajevski klubovi nisu čestitali povratak Čeliku. Šta su ljudi prošli zadniih šest godina da bi se vratili i nijedan od ova dva se nije udostojio. Tu se svaki rivalitet zaboravlja jazavci jedni ali neka ste vi Zrinjskom cvijeće nosili i čestitali. Podanici filijala :puke:

slika

Jer neveni žuti, žuti
Koje nosio si meni
Kad smo bili zagrljeni
Kad smo bili zaneseni
FK Sarajevo im je napunilo kasu više nego sama Zenica. Mislim da su oni ti koji su se više puta trebali zahvaliti. Za ove druge svima je jasno.

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 18 maj 2026, 11:29

Golemo sarajevski klubovi nisu čestitali povratak Čeliku. Šta su ljudi prošli zadniih šest godina da bi se vratili i nijedan od ova dva se nije udostojio. Tu se svaki rivalitet zaboravlja jazavci jedni ali neka ste vi Zrinjskom cvijeće nosili i čestitali. Podanici filijala :puke:
Jbg da ste osvojili kup dobili bi i vi k.itu cvijeća, ovako ide samo k.ita bez cijeća. :lol: :lol: :lol:

Slali smo mi poštom čestitku Veležu, ali nije imao ko na stadionu da preuzme. :lol: :lol: :lol:
Vidi ti mog Sude legende šta kaže...

slika

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 18 maj 2026, 11:32

ErosViverosViv je napisao/la:
18 maj 2026, 11:27

slika

Jer neveni žuti, žuti
Koje nosio si meni
Kad smo bili zagrljeni
Kad smo bili zaneseni
FK Sarajevo im je napunilo kasu više nego sama Zenica. Mislim da su oni ti koji su se više puta trebali zahvaliti. Za ove druge svima je jasno.
Bez obzira poštovanje se mora iskazati. Više me Sarajevo iznenadilo. Za one druge mi nije čudno oni su filijala Zrinjskog i pretpostavljam ne smiju

sidras
Kontakt:

Post Postao/la sidras » 18 maj 2026, 11:32

za sto se radovanova deca javljaju ,
Zadnja izmjena: sidras, dana/u 18 maj 2026, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 18 maj 2026, 11:33

NoDi80 je napisao/la:
17 maj 2026, 21:54
Dzaba svi trofeji, kad ste politicka prcija
To vam je isto kad na ulici radite s murijom :nene:
Vidim ova trosi drzavne pare da gleda Schlake i slika se sa Dzekom, Katicem, a prica o nekoj ugrozenosti :crazy:
Guraju zrinjski zivotom sa drzavnim parama, trose kao da su ih zaradili, imaju sudije, imaju apsolutno sve drzavne ifederalne pozicije
Mog Zelju blokiraju i jos laze o nekoj ugrozenosti Hrvata

slika

slika

Da je i meni ovako biti ugrozen, drzavne pare kapaju, a ja lazem sirotinju :kafa:
A Zeljo nije politicka pricija.
Pa vama na stadion dolazi ona politicarka sto je bila gradonacelnica Sarajeva, ne znam kako se zove. Pa ste ovdje ekstaze dozivljavali kada je bila u posjeti... daj prvo sebe pogledaj pa onda dalje. :bih:

Herson

Post Postao/la Herson » 18 maj 2026, 11:39

18 maj 2026, 11:32
ErosViverosViv je napisao/la:
18 maj 2026, 11:27

slika

Jer neveni žuti, žuti
Koje nosio si meni
Kad smo bili zagrljeni
Kad smo bili zaneseni
Bez obzira poštovanje se mora iskazati. Više me Sarajevo iznenadilo. Za one druge mi nije čudno oni su filijala Zrinjskog i pretpostavljam ne smiju
Iako je prošlo više od 30 minuta igre, veliki broj navijača Sarajeva i dalje nije ušao na stadion.

Oni koji jesu odlučili su se prvi put oglasiti u 24. minuti susreta svojom poznatom ‘ponavljalicom’ koju pjevaju prije nego skandiraju ime Vedrana Puljića.

Kada su se navijači Sarajeva oglasili, sa svih tribina Bilinog polja uslijedili su zvižduci što nije ništa neobično imaju u vidu rivalitet ova dva kluba.

Ipak, ono što je bilo tužno, ali i sramotno čuti, jesu zvižduci pojedinaca kada su Horde zla počele skandirati ime Vedrana Puljića.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 maj 2026, 11:43

Meni neugodno ovo gledati, predlazem ostalim da ne gledaju ovaj klip :sick: 🔞

slika

Jadnici :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 18 maj 2026, 11:46

Ibro gospodin to što je Bilbija isfrustrirani seljačić mi sa tim nemamo ništa. Ne može se podaničko nošenje cvijeća stavljati u usporedbu sa gostoprimstvom. Željezničar je filijala Zrinjskog i oni to više ne kriju
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 18 maj 2026, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 maj 2026, 11:47

Samba71 je napisao/la:
18 maj 2026, 11:29
Vidi ti mog Sude legende šta kaže...

slika
Datum: 16.05.2026 18:00
Stadion: Stadion Rođeni - Mostar - Vrapčići
Gledalaca: 500
Tek sam sad vidio da su nesretnici historijski izborenu Evropu igrali pred jedva 500 navijaca. Mali klub davno receno 🤲

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 18 maj 2026, 11:49

Ne smiju čestitati Čeliku povratak nije im Zrinjski dozvolio :puke:

slika

Jer neveni žuti, žuti
Koje nosio si meni
Kad smo bili zagrljeni
Kad smo bili zaneseni

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 maj 2026, 11:51

slika

Vise igraca na terenu, bukvalno :bow:

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 18 maj 2026, 11:53

18 maj 2026, 11:46
Ibro gospodin to što je Bilbija isfrustrirani seljačić mi sa tim nemamo ništa. Ne može se podaničko nošenje cvijeća stavljati u usporedbu sa gostoprimstvom. Željezničar je filijala Zrinjskog i oni to više ne kriju
A budale lika... Najjači degenerik na forumu. Mislio sam da je Tobe Brundica najgori, ali ovaj hašišar je level ProMax.
Selam ti je od Sudana, pita gdje si na zadnjoj utakmici... :lol: :lol: :lol:

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 18 maj 2026, 11:55

Zamisli nosiš Zrinjskom koji psuje državu cvijeće, Jakovljević im J**+ majke čitavoj klupi, nabijaju na njima gol razliku, daju nagradu igrača utakmice koja ide Željinom igraču na Grbavici njima, HDZ ministar navijač Zrinjskog brise **** od njih za statut. Filijala zato ne smiju Čeliku čestitati :rol:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 maj 2026, 11:59

Dosta :ljepota: Sad ce mucenik pisat romane jedno 15 dana zbog trauma da glumi glavnog kmeta na forumu i da blamira sebe i sve navijace Veleza. Uzivajmo :ljepota:
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 18 maj 2026, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.

ArmandoMarenzi
Kontakt:

Post Postao/la ArmandoMarenzi » 18 maj 2026, 11:59

KONTRASVIH je napisao/la:
18 maj 2026, 11:43
Meni neugodno ovo gledati, predlazem ostalim da ne gledaju ovaj klip :sick: 🔞

slika

Jadnici :ljepota:
Nemanja je samo napomenuo da je HŠKZ duplo bolji, aludirajući na presice Ibre The Ceramic One-a na kojima je ovaj tvrdio suprotno. Na to mu je Vrapčićak izustio ime majke. Uistinu neugodno za gledati kao i sve sa tog jezivog mjesta.
Kada je nastao prekid i kamera prošarala tribinima, bilo me stid kao gledatelja kakvih se tu profila lubanja uhvatilo u kadar.

Strava u Ulici Vrapčići bb.

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 18 maj 2026, 12:05

Ne znam zašto se stide priznati da su filijala Zrinjskog? Pogotovo ovo tele se trigeruje svaki put isto kao neki dan kada ga je zeničanin sa prvim danom povratka iz federalne naložio da.su u Zenici bolji ćevapi :urnebes: Evo sada će opet nešto napisati jer sam ga tako dresirao :rol:

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 18 maj 2026, 12:05

18 maj 2026, 11:55
Zamisli nosiš Zrinjskom koji psuje državu cvijeće, Jakovljević im **** majke čitavoj klupi, nabijaju na njima gol razliku, daju nagradu igrača utakmice koja ide Željinom igraču na Grbavici njima, HDZ ministar navijač Zrinjskog brise **** od njih za statut. Filijala zato ne smiju Čeliku čestitati :rol:
Neven žuti, upo ti kruti... :lol: :lol: :lol:

Zamisli Bilbija ti na tvom terenu jbe mater, bije ti trenera, deru ti se LIVAAAAAADAAAA, šta ono još ima... De pomozi... Nisam sve upratio. :)

Aha ja... Bitno je da RedBarby skuplja sergiju za Anisa Kalajdzića, podržavaju femicid, presuđeni pedofili vam na stadion dolaze...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: haklamas, LondonBlues i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []