Premijer liga BiH - aktuelno

Herson

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Herson » 18 maj 2026, 11:39

Threeplanetrees je napisao/la:
18 maj 2026, 11:32
ErosViverosViv je napisao/la:
18 maj 2026, 11:27
18 maj 2026, 11:05
Golemo sarajevski klubovi nisu čestitali povratak Čeliku. Šta su ljudi prošli zadniih šest godina da bi se vratili i nijedan od ova dva se nije udostojio. Tu se svaki rivalitet zaboravlja jazavci jedni ali neka ste vi Zrinjskom cvijeće nosili i čestitali. Podanici filijala :puke:

slika

Jer neveni žuti, žuti
Koje nosio si meni
Kad smo bili zagrljeni
Kad smo bili zaneseni
FK Sarajevo im je napunilo kasu više nego sama Zenica. Mislim da su oni ti koji su se više puta trebali zahvaliti. Za ove druge svima je jasno.
Bez obzira poštovanje se mora iskazati. Više me Sarajevo iznenadilo. Za one druge mi nije čudno oni su filijala Zrinjskog i pretpostavljam ne smiju
Iako je prošlo više od 30 minuta igre, veliki broj navijača Sarajeva i dalje nije ušao na stadion.

Oni koji jesu odlučili su se prvi put oglasiti u 24. minuti susreta svojom poznatom ‘ponavljalicom’ koju pjevaju prije nego skandiraju ime Vedrana Puljića.

Kada su se navijači Sarajeva oglasili, sa svih tribina Bilinog polja uslijedili su zvižduci što nije ništa neobično imaju u vidu rivalitet ova dva kluba.

Ipak, ono što je bilo tužno, ali i sramotno čuti, jesu zvižduci pojedinaca kada su Horde zla počele skandirati ime Vedrana Puljića.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 maj 2026, 11:43

Meni neugodno ovo gledati, predlazem ostalim da ne gledaju ovaj klip :sick: 🔞

slika

Jadnici :ljepota:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 18 maj 2026, 11:46

Ibro gospodin to što je Bilbija isfrustrirani seljačić mi sa tim nemamo ništa. Ne može se podaničko nošenje cvijeća stavljati u usporedbu sa gostoprimstvom. Željezničar je filijala Zrinjskog i oni to više ne kriju
Zadnja izmjena: Threeplanetrees, dana/u 18 maj 2026, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 maj 2026, 11:47

Samba71 je napisao/la:
18 maj 2026, 11:29
Vidi ti mog Sude legende šta kaže...

slika
Datum: 16.05.2026 18:00
Stadion: Stadion Rođeni - Mostar - Vrapčići
Gledalaca: 500
Tek sam sad vidio da su nesretnici historijski izborenu Evropu igrali pred jedva 500 navijaca. Mali klub davno receno 🤲

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 18 maj 2026, 11:49

Ne smiju čestitati Čeliku povratak nije im Zrinjski dozvolio :puke:

slika

Jer neveni žuti, žuti
Koje nosio si meni
Kad smo bili zagrljeni
Kad smo bili zaneseni

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 maj 2026, 11:51

slika

Vise igraca na terenu, bukvalno :bow:

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 18 maj 2026, 11:53

18 maj 2026, 11:46
Ibro gospodin to što je Bilbija isfrustrirani seljačić mi sa tim nemamo ništa. Ne može se podaničko nošenje cvijeća stavljati u usporedbu sa gostoprimstvom. Željezničar je filijala Zrinjskog i oni to više ne kriju
A budale lika... Najjači degenerik na forumu. Mislio sam da je Tobe Brundica najgori, ali ovaj hašišar je level ProMax.
Selam ti je od Sudana, pita gdje si na zadnjoj utakmici... :lol: :lol: :lol:
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 18 maj 2026, 11:55

Zamisli nosiš Zrinjskom koji psuje državu cvijeće, Jakovljević im J**+ majke čitavoj klupi, nabijaju na njima gol razliku, daju nagradu igrača utakmice koja ide Željinom igraču na Grbavici njima, HDZ ministar navijač Zrinjskog brise **** od njih za statut. Filijala zato ne smiju Čeliku čestitati :rol:

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 18 maj 2026, 11:59

Dosta :ljepota: Sad ce mucenik pisat romane jedno 15 dana zbog trauma da glumi glavnog kmeta na forumu i da blamira sebe i sve navijace Veleza. Uzivajmo :ljepota:
Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 18 maj 2026, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.

ArmandoMarenzi
Kontakt:

Post Postao/la ArmandoMarenzi » 18 maj 2026, 11:59

KONTRASVIH je napisao/la:
18 maj 2026, 11:43
Meni neugodno ovo gledati, predlazem ostalim da ne gledaju ovaj klip :sick: 🔞

slika

Jadnici :ljepota:
Nemanja je samo napomenuo da je HŠKZ duplo bolji, aludirajući na presice Ibre The Ceramic One-a na kojima je ovaj tvrdio suprotno. Na to mu je Vrapčićak izustio ime majke. Uistinu neugodno za gledati kao i sve sa tog jezivog mjesta.
Kada je nastao prekid i kamera prošarala tribinima, bilo me stid kao gledatelja kakvih se tu profila lubanja uhvatilo u kadar.

Strava u Ulici Vrapčići bb.

Threeplanetrees

Post Postao/la Threeplanetrees » 18 maj 2026, 12:05

Ne znam zašto se stide priznati da su filijala Zrinjskog? Pogotovo ovo tele se trigeruje svaki put isto kao neki dan kada ga je zeničanin sa prvim danom povratka iz federalne naložio da.su u Zenici bolji ćevapi :urnebes: Evo sada će opet nešto napisati jer sam ga tako dresirao :rol:

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 18 maj 2026, 12:05

18 maj 2026, 11:55
Zamisli nosiš Zrinjskom koji psuje državu cvijeće, Jakovljević im **** majke čitavoj klupi, nabijaju na njima gol razliku, daju nagradu igrača utakmice koja ide Željinom igraču na Grbavici njima, HDZ ministar navijač Zrinjskog brise **** od njih za statut. Filijala zato ne smiju Čeliku čestitati :rol:
Neven žuti, upo ti kruti... :lol: :lol: :lol:

Zamisli Bilbija ti na tvom terenu jbe mater, bije ti trenera, deru ti se LIVAAAAAADAAAA, šta ono još ima... De pomozi... Nisam sve upratio. :)

Aha ja... Bitno je da RedBarby skuplja sergiju za Anisa Kalajdzića, podržavaju femicid, presuđeni pedofili vam na stadion dolaze...
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 18 maj 2026, 12:37

Umjesto čestitke, želim im da dogodine aBd opet ispadnu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 18 maj 2026, 12:39

U Sarajevu balije više vole Pale i Sokolac, Knin nego Zenicu.
Ali dobro je za neutralce, bit će krvi na utakmicama. Čelik - Željo dugo nije bilo :ljepota:
BRATSTVO GRAČANiCA

Redfire16
Kontakt:

Post Postao/la Redfire16 » 18 maj 2026, 12:51

Marokanci58 je napisao/la:
18 maj 2026, 12:39
U Sarajevu balije više vole Pale i Sokolac, Knin nego Zenicu.
Ali dobro je za neutralce, bit će krvi na utakmicama. Čelik - Željo dugo nije bilo :ljepota:
A Čelik - Sarajevo? Njih volite jel?

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 maj 2026, 12:53

Borac ce biti nosilac u prvom i drugom pretkolu LP.

Nakon što su stigle velike vijesti iz Mađarske i Rumunije, jasno je da je ekipa Borca nosioc i u drugom pretkolu Lige prvaka.
Banjalučani su zahvaljujući rezultatima iz spomenute dvije zemlje zadržali poziciju nosioca.

Borac je tako ispisao istoriju jer do sada niti jedan klub iz Bosne i Hercegovine nije bio nosioc u prva dva pretkola Lige prvaka.

Potencijalni protivnici Borca u prvom pretkolu:

Levski Sofija, Sabah Baku, ML Vitebsk, Kauno Žalgiris, Iberia 1999, Tre Fiori, Floriana.

Osim ovih potencijalnih protivnika tu su i prvaci Crne Gore, Luksemburga i Albanije.

Obzirom da su saznali da će biti nosiocu u 2. pretkolu već su poznata i imena nekih klubova koji su mogući protvnici Borca i u ovom pretkolu.

Tako Borac, između ostalog, u drugom pretkolu Lige prvaka, naravno ako izbori prolaz dalje, može igrati i protiv:
Vikingura, Kairata, Universitatea Craiova, Riga, Klaksvik, Flora Tallinn, Larne, Petrocub Hincesti. Vrijedi dodati da može igrati i protiv klubova koji bi eventualno izbacili ove klubove iz prvog pretkola.

Kada je riječ o tri potvrđena kluba koji nisu nosioci u drugom pretkolu to su Aarhus iz Danske, Thun iz Švicarske, te Mjallby iz Švedske.

Amirutah1988
Kontakt:

Post Postao/la Amirutah1988 » 18 maj 2026, 12:56

Po meni Borac treba izbjeci svakako Levski ali i daleko putovanje u Gruziju,sa ostalim ekipama moze se igrati.

Drugo pretkolo,idealni protivnici bi bili Vikingur,Flora,Larne,Petrocub.
Izbjeci Craiovu i Kairat.

Nadam se povoljnom žrijebu iskljucivo zbog koeficijenta za našu ligu,sretno Borcu svakako

RobijasiZenica1988
Kontakt:

Post Postao/la RobijasiZenica1988 » 18 maj 2026, 13:09

Herson je napisao/la:
18 maj 2026, 11:39
18 maj 2026, 11:32
ErosViverosViv je napisao/la:
18 maj 2026, 11:27

FK Sarajevo im je napunilo kasu više nego sama Zenica. Mislim da su oni ti koji su se više puta trebali zahvaliti. Za ove druge svima je jasno.
Bez obzira poštovanje se mora iskazati. Više me Sarajevo iznenadilo. Za one druge mi nije čudno oni su filijala Zrinjskog i pretpostavljam ne smiju
Iako je prošlo više od 30 minuta igre, veliki broj navijača Sarajeva i dalje nije ušao na stadion.

Oni koji jesu odlučili su se prvi put oglasiti u 24. minuti susreta svojom poznatom ‘ponavljalicom’ koju pjevaju prije nego skandiraju ime Vedrana Puljića.

Kada su se navijači Sarajeva oglasili, sa svih tribina Bilinog polja uslijedili su zvižduci što nije ništa neobično imaju u vidu rivalitet ova dva kluba.

Ipak, ono što je bilo tužno, ali i sramotno čuti, jesu zvižduci pojedinaca kada su Horde zla počele skandirati ime Vedrana Puljića.
Istina,ali zato sto se nije čulo sta skandirate,kad smo skontali dobili ste veliki aplauz cijelog stadiona.
Bespotreban pokušaj da nas napravite onim što nismo,ali eto nema veze.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 18 maj 2026, 13:14

Nema potrebe da se pravdate šošonima koji pjevaju "umrite od gladi qrac nas boli".

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 18 maj 2026, 13:17

Ako nista imat cemo najveci derbi u drzavi, posliie gradskog derbija, mada su hz ugaseni, bice veci i bolji derbi ovaj dole

Celik- Zeljo

Daj nam odma prvo kolo :opaopa:

Dobro dosli nazad Ramini sabaniiiii
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 18 maj 2026, 13:19, ukupno mijenjano 2 puta.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: PLFukare, Redfire16 i 22 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []