Haris Tabaković

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

ExEsPerac
Kontakt:

Re: Haris Tabaković

Post Postao/la ExEsPerac » 18 maj 2026, 15:55

Ovo zdravstvo ko i nase. Zadnje info da je danas u 12 iz Kelna proslijedjen za Minhen. Trebalo bi do veceras se znati def.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 18 maj 2026, 16:02

Kaunas je napisao/la:
18 maj 2026, 15:42
Ne znam jesul gori ovi sto pljuju po nekome jer je igrao za klub a ne bio na klupi ili ovi sto bi vodili povrijedjene zbog emocije pa onda kad npr. Gigovic ili Memic budu igrali centarfora ide pljuvanje Barbe.
Bravo..tip mi je jedan od najdražih,jesam bio malo grub ali čisto zbog razočarenja...pa bolan zadnje kolo ,najveće zvijezde se paze a vi lažni moralisti,profesionalci ne se..r..ite...bez potrebe rizikuješ..i evo ..šta sad..čuj onog plaća te klub..pa igrao si 35 kola za raj klub koji te plaća.. svaki bi te trener ostavio zbog toga ne daj bože,eto desilo se nedaj bože...što reče ode,ne može meda i onda ne valja Barba,izmišlja pozicije..i nemojte više moralisati molim vas

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 18 maj 2026, 16:08

dena24 je napisao/la:
18 maj 2026, 15:39
Edincapitano je napisao/la:
18 maj 2026, 15:18
aqarius je napisao/la:
18 maj 2026, 15:15
J..ebi se šupak..zadnje kolo ostaneš na klupi baš zbog tihstvari,moguće povrede ,sada prdhenjaj i gledaj na TV glupko...hvala na svemu..rijetko koji igrač mi se svidio na prvu kao Tabak,ko terminator..ali malo mozga nije naodmet..ispade da si nas pravo izlevatio
Ma Haris je sam kriv, toliko glup potez da igra tu tekmu.

Isto kao Tarik sinoc, lik glize kao da je finale SP a ne utakmica koja ne znaci nista i onda ako bude nesto, boze moj. Jos klub njegov nece da ga kupi uopste nego ode nazad u Hoffenheim i on navalio gori, bori se kao da je zadnja utakmica u zivotu.

Vidi kako Mahmic fino na klupi i allahimanet, jer momak zna da mu je SP sansa zivota.
Može se i povrijediti na treningu i na prijateljskim utakmicama, jbg desi se. Štaš sad, niko da ne mrdne do 12og? :D
Bruda moj, on je ginuo ovu tekmu protiv Hoffenheima, ne kontam zasto. Naravno da se mozes povrijediti ali logicno se neke tekme preskoce jer dolazi SP...

Nije slucajno Seo, Esmir, Mahmic itd, sjedili na klupi cijelu tekmu.

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 18 maj 2026, 16:10

aqarius je napisao/la:
18 maj 2026, 16:02
Kaunas je napisao/la:
18 maj 2026, 15:42
Ne znam jesul gori ovi sto pljuju po nekome jer je igrao za klub a ne bio na klupi ili ovi sto bi vodili povrijedjene zbog emocije pa onda kad npr. Gigovic ili Memic budu igrali centarfora ide pljuvanje Barbe.
Bravo..tip mi je jedan od najdražih,jesam bio malo grub ali čisto zbog razočarenja...pa bolan zadnje kolo ,najveće zvijezde se paze a vi lažni moralisti,profesionalci ne se..r..ite...bez potrebe rizikuješ..i evo ..šta sad..čuj onog plaća te klub..pa igrao si 35 kola za raj klub koji te plaća.. svaki bi te trener ostavio zbog toga ne daj bože,eto desilo se nedaj bože...što reče ode,ne može meda i onda ne valja Barba,izmišlja pozicije..i nemojte više moralisati molim vas
Nsknada od FIFA za klubove ciji igraci nastupe na WC uopste nije mala, ali frka je sto novac nece u Monchengladbach vec klubu ciji je. Mozda je tu kvaka. ;)
Ja sam optimista i mislim da to nije kako se spekulise.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 18 maj 2026, 16:10

ExEsPerac je napisao/la:
18 maj 2026, 15:55
Ovo zdravstvo ko i nase. Zadnje info da je danas u 12 iz Kelna proslijedjen za Minhen. Trebalo bi do veceras se znati def.
Nije Mbappe da se rijesi sve u 24 sata, fino u red i cekaj, ima sigurno neka baba prije sto je boli koljeno :rol:

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 maj 2026, 16:13

aqarius je napisao/la:
J..ebi se šupak..zadnje kolo ostaneš na klupi baš zbog tihstvari,moguće povrede ,sada prdhenjaj i gledaj na TV glupko...hvala na svemu..rijetko koji igrač mi se svidio na prvu kao Tabak,ko terminator..ali malo mozga nije naodmet..ispade da si nas pravo izlevatio
Zato ti drkas po forumu a on zgrce lovu jer je profesionalac a ne takticar.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 18 maj 2026, 16:14

dena24 je napisao/la:
18 maj 2026, 15:39
18 maj 2026, 15:18
aqarius je napisao/la:
Ma Haris je sam kriv, toliko glup potez da igra tu tekmu.

Isto kao Tarik sinoc, lik glize kao da je finale SP a ne utakmica koja ne znaci nista i onda ako bude nesto, boze moj. Jos klub njegov nece da ga kupi uopste nego ode nazad u Hoffenheim i on navalio gori, bori se kao da je zadnja utakmica u zivotu.

Vidi kako Mahmic fino na klupi i allahimanet, jer momak zna da mu je SP sansa zivota.
Može se i povrijediti na treningu i na prijateljskim utakmicama, jbg desi se. Štaš sad, niko da ne mrdne do 12og? :D
Playstation, onaj veliki zvucnik i lezanje u hotelu do 12.6. :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

KarlMarx
Kontakt:

Post Postao/la KarlMarx » 18 maj 2026, 16:18

Ja se iskrenoooo nadam da će Haris Tabaković biti spreman za SP. Zaista sa ovim stilom, kad napadnemo sa 3 sa njim, Džekom i Demirovićem, pa rijetko ko može zaustaviti taj naboj, a na krilima Dedić, Bajraktarević, Alajbegović, Kolašinac/Memić, ma haaaos. Ma Harise, sa gipsom da igraš! :D :D :D

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 18 maj 2026, 16:32

Lakoste je napisao/la:
18 maj 2026, 16:13
aqarius je napisao/la:
Zato ti drkas po forumu a on zgrce lovu jer je profesionalac a ne takticar.

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 18 maj 2026, 16:34

NoDi80 je napisao/la:
17 maj 2026, 18:37
E jebote gladbach, sto je morao igrati zadnju tekmu, svakako im nije nista znacila
Zato sto je profesionalac i prima platu da igra.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 18 maj 2026, 16:36

Iskreno,naravno da nemam love kao on ali imam posve dovoljno da mogu drqati dugo,dugo..i ovo govorom za njega čisto zbog razočarenja a ne jer sam pokvaren i hasum..jer nam treba i život jeste taktika a ne ko vole ho ruk...glavom u zid..nikad se ne zna ,možeš sa bicikla pasti ,ali on sine igra ko sivonja..pa de malo ,nebitno šta ja i ti ko komentarisali bitno je dapropušta nešto što se desi jednom u životu..ti uradi što je do tebe a dalje sudbina i bog kako odluče

ugursuz
Kontakt:

Post Postao/la ugursuz » 18 maj 2026, 16:43

jasmin10 je napisao/la:
17 maj 2026, 22:24
DamirT je napisao/la:
17 maj 2026, 22:20
jasmin10 je napisao/la:
17 maj 2026, 22:19
Čuj glup ispo. Yebo vas fudbal koji vi pratite. Pa ne može doći zdrav igrac i reci treneru hej ja ne bih danas da igram. Grob vas yebo glupi.
Kaze neko iznad trebao je reci da nece da igra. Pa de dodji na posao i reci sefu e ja danas necu radit... :rol:
Glupani koji samo baljezgaju.
Po toj logici onda niti nijedan igrac koji ide na svjetsko ne bi igrao završnicu prvenstva. Igraju danas Mbape, Vini, Belingham i ostali, iako Realu ne znaci ova utakmica apsolutno ništa. Ali eto, sigurno će se treneri smilovati našim igračima i poštedit ih zdrave. :rol:

Trebali su sve igrace odmah poslije baraza stavit u zamrzivac. Niposto trenirati prije svjetskog a od prijateljskih utakmica bjezati sto dalje. Najbolje je ne ustajati iz kreveta

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 18 maj 2026, 17:08

ugursuz je napisao/la:
18 maj 2026, 16:34
NoDi80 je napisao/la:
17 maj 2026, 18:37
E jebote gladbach, sto je morao igrati zadnju tekmu, svakako im nije nista znacila
Zato sto je profesionalac i prima platu da igra.
Ma smijem glavu dati da je Džeki izdozirao ovaj kraj sezone momački, i neka je ljubi ga brat. :mrgreen:
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Rahatlokum
Kontakt:

Post Postao/la Rahatlokum » 18 maj 2026, 17:09

Zavisi od trenera, negdje sam procitao ne znam koliko je tacno da ce Chivu igrace Intera koji nastupaju na SP oslobodit obaveza sad za ovaj vikend u zadnjem kolu jer nije rezultatski bitna utakmica.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 18 maj 2026, 17:15

Ljudi jbg desilo se ali stanite da cujemo zvanicne informacije nemojte paniciti. Niko ne moze odbiti igrati ako je i malo ozbiljan i profesionalan igrac, nije to bajramski turnir nego Bundesliga. Jedino ga je trwner mogao postwditi ali nije i tjt imamo sta imamo, cekamo info i nadamo se najboljem.
#CarsijaOdjebi

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 18 maj 2026, 17:16

jasmin10 je napisao/la:
18 maj 2026, 15:36
Oikamid je napisao/la:
18 maj 2026, 15:31
jasmin10 je napisao/la:
18 maj 2026, 15:30

Najskuplji i najbolji igrači svijeta igraju zadnje kolo, ali jooook, gdje će Haris Tabakovic igrati. Naši trebaju da odredjuje treneru da li će ih postediti.
Ma jes' vidio onog idiota Kanea? Svaku tekmu igra... Nevjerovatno.
Ma glupko nema mozga. Gdje će ikako igrati za klub koji ga plaća, a čeka ga svjetsko.
Ne mogu zamisliti komentara ako nam se ne daj Boze ko povrijedi na prijateljskim. Očekujem komentare tipa sto su ikako igrali prijateljske.
Ti lupas neka imena sto igraju SP/EP svake dvije godine i koji su vrh fudbala godinama, mi igrali 2014 i evo 12 godina poslje. Haris u 30oj tek se probio u repki, ovo mu je sansa da igra SP i da ode u jos boljih klub. Naravno da je trebao slagati nesto i to je to, pogotovo jer napusta klub za koji mjesec i da mu zamjere, nikom nista. Nece nikad neki fudbaler reci treneru ja necu da igram ali moze se to lagano rijesiti na drugi nacin, ali Haris se pravio pametan i sad gledaj SP na ekranu :kafa:

Al sta ocekivati od tebe koji nisi nikad igrao lopte.. :kafa:

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 18 maj 2026, 17:18

18 maj 2026, 17:16
jasmin10 je napisao/la:
Oikamid je napisao/la:
18 maj 2026, 15:31

Ma jes' vidio onog idiota Kanea? Svaku tekmu igra... Nevjerovatno.
Ma glupko nema mozga. Gdje će ikako igrati za klub koji ga plaća, a čeka ga svjetsko.
Ne mogu zamisliti komentara ako nam se ne daj Boze ko povrijedi na prijateljskim. Očekujem komentare tipa sto su ikako igrali prijateljske.
Ti lupas neka imena sto igraju SP/EP svake dvije godine i koji su vrh fudbala godinama, mi igrali 2014 i evo 12 godina poslje. Haris u 30oj tek se probio u repki, ovo mu je sansa da igra SP i da ode u jos boljih klub. Naravno da je trebao slagati nesto i to je to, pogotovo jer napusta klub za koji mjesec i da mu zamjere, nikom nista. Nece nikad neki fudbaler reci treneru ja necu da igram ali moze se to lagano rijesiti na drugi nacin, ali Haris se pravio pametan i sad gledaj SP na ekranu :kafa:

Sta ce slagat brate? Druga smjena u kaficu navece, ne moze stic? Pa nije druga kantonalna bogte..

Nakata
Kontakt:

Post Postao/la Nakata » 18 maj 2026, 17:24

Da ne postoji sansa da zaigra, do sad bi to vec potvrdio. Proslo je vec 48 sati.

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 18 maj 2026, 17:28

Nakata je napisao/la:
18 maj 2026, 17:24
Da ne postoji sansa da zaigra, do sad bi to vec potvrdio. Proslo je vec 48 sati.
Taman pošao isto reći. :thumbup:

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 18 maj 2026, 17:29

Sensei je napisao/la:
18 maj 2026, 17:18
18 maj 2026, 17:16
jasmin10 je napisao/la:

Sta ce slagat brate? Druga smjena u kaficu navece, ne moze stic? Pa nije druga kantonalna bogte..
Ma mozes slagati svasta, pogotovo kad Haris napusta klub, nema vise, kraj. Sta igras? Zasto? Zabio je ne znam koliko 10+ golova u Bundesligi, svak zna da znas dati gol, ides na SP, mozes se prodati jos bolje? On ode igra bez veze tekmu i nazalost sve baci u vodu, igrao se s sudbinom i eto.

Da je rekao osjetio sam nesto u misicu, nikako se ne moze provjeriti i nebi igrao ali dobro.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, jestamaji, Kizo886, Napapijri, Tihi i 49 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []