Njihova cijena je ono bez promjena kao premanentna od kako su izasle ove moje su proizvedena nekad u junu prosle godine a pustene u prodaju sredinom avgusta...249KM po nasem,stim sto sam ja kupio u njemackoj 124,9 €...alacious je napisao/la:
Odlicne,zaista..kolko kostaju?
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Arsenalisation
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
adnan_nanda je napisao/la:@Frutek, gdje se nalazi taj studio i kako se zove, i da li imaju bijelih majica, treba i meni da nešto odradim?
Foto Studio Tuzla u Cipelićima, meni se svidio print, iako nist ja kod njih nisam radio, al radili su drugi i fino izgleda
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Odo sutra da sebi kupim patike , dosad sam imao ADIDAS, koje su preudobne i izdržljive, ali čemu vakat tome i vrijeme, vjerovatno cu ponovo adidas kupit ako ubodem kakve dobre. 

evo ja ti predlazem da kupis ove
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
DevedeseteL-Train je napisao/la:
evo ja ti predlazem da kupis ove
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
E ovako, mogu sebi odabrat neke patike sa ovog linka, ali imam problem što se ne mogu odlučiti koje pa hajd pomozite malo. Stavljajte prijedloge pa da izaberem neke.
http://www.finishline.com/store/shop/sa ... =Clearance
Evo ove dvoje su meni predobreBosco je napisao/la:E ovako, mogu sebi odabrat neke patike sa ovog linka, ali imam problem što se ne mogu odlučiti koje pa hajd pomozite malo. Stavljajte prijedloge pa da izaberem neke.![]()

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

@Bosco, gdje imas uzet ovakvih tenica...ima dobrih fakat..
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
@robovi88
I ja sam zapikao te plave.
@Adis
Ma sestra mi je trenutno "vani" pa hoce da mi pošalje, vidis kako je to jeftino kod njih.
I ja sam zapikao te plave.
@Adis
Ma sestra mi je trenutno "vani" pa hoce da mi pošalje, vidis kako je to jeftino kod njih.
Joj meni se ove prve svidjaju pravo...a jel moze to da se kupi preko kartica onih il preko onih banaka na netu....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
- adnan_nanda
- Kontakt:
Danas kupio.

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Oveee mi se strašno sviđaju
Zna li neko cijenu od prilike ?

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
i dal se moze kupiti preko neta??robovi88 je napisao/la:Oveee mi se strašno sviđajuZna li neko cijenu od prilike ?
![]()
Imaš u Visokom RayBanki za 15 KMhodža je napisao/la:
ove ko mi nađe, ima pivo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ma ima i kod nas tih po 10-15 km...ali meni trebaju original 
FORZA MARŠAL !!!
A pusti original to u vas u Rajvosa navikano sve je to istohodža je napisao/la:ma ima i kod nas tih po 10-15 km...ali meni trebaju original
Btw koliko je original ja hoću da uzmem,ali dvoumim se između dobrog fuša i kofol orginala
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Omerbavarac
- Kontakt:
@Hodza: kad ih nadjes javi. Imam i ja neki gust da ih uzmem. 
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- legenda reala
- Kontakt:
hoš iskreno ,ne valjaju ni jedne ,ne bacaj džaba pareBosco je napisao/la:E ovako, mogu sebi odabrat neke patike sa ovog linka, ali imam problem što se ne mogu odlučiti koje pa hajd pomozite malo. Stavljajte prijedloge pa da izaberem neke.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kod nas ovdje slabo se moze nabaviit odjeca , dux , majice kratki rukav , iz Teranove i Newyrkera pa ako neko od vas moze nek mi se javi !
Hvala
Hvala
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !